MEGAWÓZ S.C.

 140 opinii w tym 89 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

MEGAWÓZ S.C.
ul. Kisielewskiego 6
59-300 Lubin

Opis

Przedsiębiorstwo Transportowo-Szkoleniowe "MEGAWÓZ" istnieje na rynku szkoleniowym od 1991r.
Nasz ośrodek prowadzi szkolenia kandydatów na kierowców z zakresu kategorii prawa jazdy B, B+E, C, C+E. Średnio rocznie w naszym ośrodku szkolimy około 200 osób.

Posiadamy salę wykładową zaopatrzoną w niezbędne środki dydaktyczne, które pozwalają i ułatwiają szybkie przyswajanie wiedzy z zakresu ruchu drogowego. Posiadamy również własny plac manewrowy, który umożliwia wykonanie wszystkich zadań egzaminacyjnych.

Zapraszamy na naszą stronę www.megawoz.pl oraz Facebooka https://www.facebook.com/megawoz




Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Daniel Fyszko instruktor kat.A,B,C,D,E  tel.601-428-030

Daniel Fyszko instruktor kat.A,B,C,D,E tel.601-428-030

Katarzyna Fyszko instruktor kat.B   tel.606-214-483

Katarzyna Fyszko instruktor kat.B tel.606-214-483

Piotr Fyszko instruktor kat.A,B,C,D,E   tel.609-744-410

Piotr Fyszko instruktor kat.A,B,C,D,E tel.609-744-410

Kamil Fyszko instruktor kat.B            tel.603-636-967

Kamil Fyszko instruktor kat.B tel.603-636-967

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

23.11.2021

ul. Kisielewskiego 6, 16:00 (spotkanie organizacyjne). Zapisy pod numerem: 606-214-483.

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1200 zł

ul. Kisielewskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Opel Vivaro + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

ul. Kisielewskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Kisielewskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, C+E, Wykłady i praktyka

4200 zł

ul. Kisielewskiego 6

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Tomasz Gajewski

Tomasz Gajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Niezwykle polecam kurs kat. C+E u Daniela. Indywidualnie podchodzi do kursanta, jest cierpliwy, udziela praktycznych rad, uczy nie tylko jak zdać egzamin. Kiedy trzeba ''przykręca śrubę'', kiedy indziej doda otuchy. Z całego serca polecam! Mega!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adam Górny

Adam Górny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor ma super podejście do kursantów.Ja oceniam instruktora w skali od 0 do 10 na 10 POZYTYWNE Egzamin wewnętrzny przeprowadzony tak samo jak na państwowym egzaminie. Szczerze polecam MEGA WOZ jest naprawdę MEGA Egzaminy zaliczyłem za PIERWSZYM podejściem Jeszcze raz bardzo DZIEKUJE instruktorom za tak wspaniałe wyszkolenie mnie na kierowcę kat.B

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Napierała

Wojtek Napierała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście, świetna teoria jak i praktyka. Nie jest to szkoła jazdy, jak reszta „sieciówek”. Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Romek Gambal

Romek Gambal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam, na wykładach super atmosfera, natomiast na jazdach miła i przyjazna atmosfera, indywidualne podejście do kursanta. Najlepsza szkoła Nauki Jazdy w Lubinie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Rola

Karolina Rola
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, super szkoła i instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Izabela Dyrba

Izabela Dyrba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, indywidualne podejście do kursanta, dobra atmosfera, egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Piskorz

Aleksandra Piskorz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko świetne. Od Pani Kasi, która prowadzi wykłady - świetnie przygotowujące do egzaminu teoretycznego, do samej nauki jazdy. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamila Bała

Kamila Bała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Cudowni instruktorzy z powołaniem do zawodu. Ciekawe wykłady z których wynosiło się mnóstwo niezbędnych informacji a wszystko przy luźnej atmosferze. Jak kurs prawa jazdy to tylko tam:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Przybysławska

Dominika Przybysławska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zachwycona i nie mam żadnych negatywnych uwag :) pełen profesjonalizm!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ania Bukraba

Ania Bukraba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, szczerze mogę polecić. Bardzo luźna i przyjemna atmosfera podczas wykładow jak i jazd. Dziekuje za super przygotowanie i polecam gorąco :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Klepajczuk

Daria Klepajczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Ekstra atmosfera na wykładach oraz jazdach. Instruktorzy barszo mili i wkładają całe serce, żeby się wszystko udało! Żadnych problemów z egzaminami Państwowymi po kursie w Megawozie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Bareła

Kuba Bareła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne, luźne podejście. Wszyscy byli okropnie mili i pomocni. Teoria to bardzo ciekawe zajęcie z zaangażowaniem kursantów, a nie tylko suche wykłady albo pokaz slajdów. Praktyka przecudowna, instruktor był zawsze w dobrym humorze i tłumaczył wszystkie zagadnienia i polecenia w sposób zrozumiały i ciekawy. Nie było żadnych problemów, zdałem z nimi i teorię i praktykę za pierwszym podejściem. Gorąco polecam, wiem że dzięki nim będę dobrym kierowcą.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Paździor

Paweł Paździor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkolenie i kurs w Megawóz to pełen profesjonalizm. Super podejście do kursantów. Instruktor Daniel bardziej przejęty od swoich uczniów. Dlaczego? To proste, jemu najzwyczajniej zależy aby kursanci umieli i wynieśli jak najwięcej z ich lekcji. Brawa dla Was i powodzenia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krystian Janik

Krystian Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła Megawóz to instruktorzy z pasją! Nie uczą jak zdać egzamin, a uczą praktycznej wiedzy potrzebnej w przyszłości. Przygotowanie perfekcyjne, czego efekty później widać w pozytywnych wynikach egzaminów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Kandut

Krzysztof Kandut
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam naukę jazdy w tej szkole. Pełen profesjonalizm, nastawienie na klienta i elastyczność. Wszystko w przyjemnej atmosferze i z pełnym zaangażowaniem instruktora.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Karpiel

Natalia Karpiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, super instruktor, super przygotowanie do egzaminu, same plusy Polecam wszystkim :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Deluga

Klaudia Deluga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Teoria prowadzona extra, intruktor rewelacja. I teoria i praktyka zdane za pierwszym! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Roma Lepka

Roma Lepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli prawo jazdy to tylko w Megawozie !!! Pani Kasia w biurze , przemiła osoba załatwia wszystko "od ręki". Instruktor Pan Piotr ,spokojny ,cierpliwy i baaaardzo wymagający -dzięki Jego profesjonalnemu przygotowaniu egzamin zdany za pierwszym razem :) . Bardzo dziękuję i zdecydowanie POLECAM !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karol Hildebrant

Karol Hildebrant
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, robią wszystko aby klient był zadowolony. Super miła atmosfera oraz bezproblemowy kontakt. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Gajewski

Michał Gajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu dużo pisać, świetna atmosera na jazdach jak i na wykładach.Elastyczny grafik, cierpliwość instruktorów oraz świetne podejście do kursantów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Podbucki

Krzysztof Podbucki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim. Gdyby nie stres mogło to by się zakończyć szybciej. W przyszłości na E to tylko z Panem Danielem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Zaremba

Paweł Zaremba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Daniel najlepszy nauczyciel. Bardzo dużo tłumaczy i jest bardzo spokojny :) egzamin na kat. C za 1 razem zdany :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Borkowska

Weronika Borkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursantów oraz luźna atmosfera na wykładach jak i jazdach.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Konrad Śliwiński

Konrad Śliwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne szkolenie do egzaminu teoretycznego oraz praktycznego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Zdebiak

Piotr Zdebiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam... Pozdrowienia dla Daniela od Piotrusia Z

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Krzak

Kacper Krzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazna i luźna atmosfera, a zarazem profesjonalne podejście. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Pawulski

Łukasz Pawulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm umiejętność dostosowania się pod kursanta. Zdecydowanie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Olga Kulak

Olga Kulak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Świetnie wyłożona teoria. Profesjonalni i CIERPLIWI instruktorzy! Jeśli miałabym ponownie uczyć się na prawko to tylko i wyłącznie Megawóz!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Pajor

Łukasz Pajor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, a jednocześnie profesjonalne podejście. Dużo się nauczyłem, nie tylko jeżeli chodzi o jazdę, ale również szeroko rozumiane przygotowanie do zawodu kierowcy. Mega wsparcie przed egzaminem. Gdybym miał wybierać jeszcze raz szkołę nauki jazdy to ,,Megawóz'' jest na pierwszym miejscu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Wołoszczak

Bartosz Wołoszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście instruktora do kursanta, bez stresu, na luzie. Świetnie przekazuje wiedzę. Polecam z całego serca! Daniel Bardzo Ci Dziękuje za naukę i Cierpliwość.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak