MEGAWÓZ S.C.

 140 opinii w tym 89 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

MEGAWÓZ S.C.
ul. Kisielewskiego 6
59-300 Lubin

Opis

Przedsiębiorstwo Transportowo-Szkoleniowe "MEGAWÓZ" istnieje na rynku szkoleniowym od 1991r.
Nasz ośrodek prowadzi szkolenia kandydatów na kierowców z zakresu kategorii prawa jazdy B, B+E, C, C+E. Średnio rocznie w naszym ośrodku szkolimy około 200 osób.

Posiadamy salę wykładową zaopatrzoną w niezbędne środki dydaktyczne, które pozwalają i ułatwiają szybkie przyswajanie wiedzy z zakresu ruchu drogowego. Posiadamy również własny plac manewrowy, który umożliwia wykonanie wszystkich zadań egzaminacyjnych.

Zapraszamy na naszą stronę www.megawoz.pl oraz Facebooka https://www.facebook.com/megawoz




Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Daniel Fyszko instruktor kat.A,B,C,D,E  tel.601-428-030

Daniel Fyszko instruktor kat.A,B,C,D,E tel.601-428-030

Katarzyna Fyszko instruktor kat.B   tel.606-214-483

Katarzyna Fyszko instruktor kat.B tel.606-214-483

Piotr Fyszko instruktor kat.A,B,C,D,E   tel.609-744-410

Piotr Fyszko instruktor kat.A,B,C,D,E tel.609-744-410

Kamil Fyszko instruktor kat.B            tel.603-636-967

Kamil Fyszko instruktor kat.B tel.603-636-967

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

23.11.2021

ul. Kisielewskiego 6, 16:00 (spotkanie organizacyjne). Zapisy pod numerem: 606-214-483.

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1200 zł

ul. Kisielewskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Opel Vivaro + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

ul. Kisielewskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Kisielewskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, C+E, Wykłady i praktyka

4200 zł

ul. Kisielewskiego 6

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Konrad B .........i ip: 94.75.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam, kurs przebiegł sprawnie, w miłej atmosferze, a przede wszystkim profesjonalnie. Instruktor Daniel niesamowity człowiek.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub R .. ip: 83.30.205.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady świetnie przygotowują do egzaminu teoretycznego, jazdy przeprowadzone profesjonalnie i w bardzo dobrej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Gabriela K ...k ip: 5.173.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady prowadzone w naprawdę świetnej atmosferze. Indywidualne podejście instruktora podczas jazd, świetny kontakt, zero stresu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marysia M ....... ip: 78.8.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm i przyjemna atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra B ......... ip: 89.64.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Miła atmosfera, pełen profesjonalizm, i anielska Cierpliwość.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Czajkowska

Wiktoria Czajkowska
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 18.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, zdane za pierwszym podejściem. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał C ........z ip: 94.75.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna szkoła i fantastyczny instruktor! Polecam każdemu bez względu na kategorię jaką chce zrobić. Danielu pozdrowienia od chomiczka!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia N ..... ip: 5.173.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, teoria prowadzona ciekawie a jazdy to czysta przyjemność. Instruktor wymagający ale też cierpliwy. Panuje bezstresowa atmosfera. Polecam każdemu przyszłemu kierowcy.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Aleksandra K .......... ip: 159.205.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, wykładowczyni ciekawie i skutecznie przekazuje wiedzę, instruktor cierpliwy i wyrozumiały, panuje dobra i bezstresowa atmosfera. Zdecydowanie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agata S ....l ip: 78.8.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do lepszej szkoły nie mogłam trafić. Świetna atmosfera, genialna wykładowczyni i niesamowity instruktor. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem, a przygotowanie do nich bylo czystą przyjemnością. Polecam każdemu przyszłemu kierowcy ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz K ........... ip: 188.146.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrze poprowadzone zajęcia, przystępni instruktorzy

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadydługi czas trwania kursu,

Katarzyna S ...b ip: 159.205.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła. Teoria z Kaśką to czysta przyjemność. Niesamowita atmosfera. do każdego omawianego zagadnienia podaje mnóstwo przykładów zadań testowych. Piotr to bardzo cierpliwy i wymagający instruktor,co pomaga w przygotowaniu do egzaminu. Zdany bez problemu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Patrycja K .. ip: 188.146.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła. Teoria prowadzona tak że, aż chciało się słuchać. Ogromna cierpliwość instruktora Piotra do kursanta. Polecam szkole z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ola K ....a ip: 37.248.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Atmosfera cudowna, zarówno na wykładach jak i jazdach. Wszystko bezstresowo i dokładnie. W dodatku nie ma żadnych innych kosztów niż te przy zapisie. Zdecydowanie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

u .....i ip: 31.0.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacja

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dariusz D ..... ip: 31.178.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak kurs to tylko w tej szkole! Jazdy przebiegały bardzo sprawnie, atmosfera jak u najlepszych kumpli wiec bez zbędnych spinek wsiadasz do fury i robisz co masz robić. Uwagi przekazywane są zrozumiale i bez emocji co wpływa na dobre samopoczucie! Szczerze polecam szukającym dobrego ośrodka. Do zobaczenia na C+E!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Ireneusz K .......k ip: 31.0.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

sympatyczny instruktor z doświadczeniem. polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta H ......k ip: 94.254.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła polecam gorąco!!! Super podejscie do kursanta, jazda bez stresu, mila atmosfera. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i zdane za pierwszym razem. Dziękuję serdecznie Panu Piotrowi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marta S ...k ip: 83.26.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Szkoła nauki jazdy w Lubinie! Z całego serca polecam wszystkim !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kaja S ....a ip: 188.146.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła! Podejście do kursanta na szóstkę z plusem, nie tylko nauka, ale też motywacja i cenne wskazówki. Zdane za pierwszym razem dzięki panu Kamilowi. :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Bartłomiej C ......k ip: 188.146.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła, bardzo dobre przygotowanie i super atmosfera. Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Artur H .........i ip: 212.106.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście instruktora do kursanta, bez stresu, na luzie. Świetnie przekazuje wiedzę. Polecam z całego serca! Pozdrowienia dla Daniela :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof K ..........i ip: 62.87.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalnie podejście do kursanta, miła atmosfera, dodatkowy plus za egzamin próbny na placu WORD w Legnicy. Nie udało się za 1- szym razem :), ale to już inna historia - niepotrzebny stres robi swoje, można się wysypać na oczywistej rzeczy... Pozdrowienia dla Daniela.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał D ...k ip: 89.64.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

MegaWóz to bardzo dobra szkoła Jazdy. Kurs teoretyczny jest bardzo skrupulatny a przy tym nie usypia się na nim ;). Same jazdy przebiegają pod bardzo miłą i wyrozumiałą atmosferą Pana Piotra . Obydwa egzaminy zdane za pierwszym razem. POLECAM MICHAŁ.D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Katarzyna C ................ ip: 78.8.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Kasia tłumaczy materiał tak przystępnie, że zapamiętam niektóre rzeczy do końca życia. Piotr jest cierpliwy, ma bardzo dobre podejście do kursanta, tłumaczy na spokojnie. Polecam serdecznie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maciej K ......... ip: 31.178.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałem okazje jeździć z instruktorem Puotrkiem i mogę w pełni go polecić. Ma bardzo dobre podejście do kursanta i dużo cierpliwości. Sprzęt na jakim się jeździ jest identyczny jak na egzaminie co pozwala dobrze się przygotować. Zdałem za pierwszym razem wiec samo mówi za siebie Polecam MEGAWÓZ z czystym sumieniem !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Martyna B ...s ip: 78.8.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuje bardzo firmie Megawóz za profesjonalne podejście do kursanta. Z całego serca polecam. Dziękuje jeszcze raz Kasi i Kamilowi. Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w mieście!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub B ........k ip: 94.254.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.04.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zarówno egzamin praktyczny jak i teoretyczny zdany za pierwszym razem,a to wszystko dzięki dobremu przygotowaniu że strony instruktorów z "megawozu" którzy nauczają w dobrej atmosferze a wrazie wątpliwości zawsze służą pomocą

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał D .........i ip: 78.8.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Bardzo dobre przygotowanie na zajęciach i wykładach. Miła atmosfera i pomoc w przypadku wątpliwości oraz zaangażowanie ze strony pracowników.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał M ..... ip: 78.9.28.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym, bardzo polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak