Liczba odwiedzin: 18226 Jesteś właścicielem tej szkoły?

G.P.S. OŚRODEK SZKOLENIOWY

  217 opinii w tym 129 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2020

Łukasz Pasek

Łukasz Pasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Długo szukałem szkoły jazdy. Gdy dotarłem do GPS i poznałem Pana Piotra wiedziałem, że powinienem rozpocząć kurs właśnie tam. Wykłady były bardzo ciekawe, pomimo długiego czasu jakiego na takich wykładach spędzasz to nie chcę ci się spać. Wszystko to jest zasługą energicznego Pana Piotra, który prowadzi wykłady z niezwykłym zaangażowaniem i nie pozwala Ci dekoncentrację. Pan Piotr skupia się na każdym z osobna, tak aby kursanci nauczyli się jak najwięcej, przy okazji potrafi stylowo zażartować. Jazdy rozpocząłem właśnie z Panem Piotrem, odrazu wyjeżdżając na miasto. Od samego początku kursant dostaje wolną rękę i pole do działania, ale równocześnie instruktorzy pozostają skupieni na ruchu drogowym i kontrolują sytuację. Kurs jest na tyle profesjonalny, że w moim przypadku zdecydowałem się zdawać w zupełnie innym mieście(Warszawie) i dzięki praktyce z GPS zdałem za pierwszym podejściem. Jazdy przebiegają w świetnej atmosferze, można porozmawiać naprawdę o wszystkim, te 2h mijają w zawrotnym tempie. Z tego miejsca chciałbym pozdrowić instruktora Daniela. Wielką zaletą tej szkoły jest to, że jest to mała szkoła, dzięki czemu kursanci mają bardzo dobry kontakt ze swoimi instruktorami. Pana Piotra można zapytać o dosłownie wszystko, jest to naprawdę jedna z najbardziej w porządku osób jakie znam, nie usłyszysz od niego złego słowa. Podsumowując, naprawdę warto wybrać tę szkołę, chociażby dlatego, żeby poznać takich świetnych ludzi :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2020

Oliwia Florek

Oliwia Florek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona, profesjonalne podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.02.2020

Kacper Gruszka

Kacper Gruszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy i bardzo profesjonalne podejście

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2020

Gabriel Klima

Gabriel Klima
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, teoria prowadzona w jasny sposób, łatwy do nauczenia, cudowna atmosfera, oraz bardzo mili i dobrze nauczający instruktorzy Polecam Panią Elżbietę

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2019

Magdalena Gruchot

Magdalena Gruchot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę z całego serca polecić szkołę jazdy GPS. Atmosfera bardzo miła, a instruktorzy bardzo zaangażowani w swoją pracę i cały czas uśmiechnięci. Na każdą jazdę przychodziłam zadowolona i aż żal było wysiadać z samochodu po dwóch godzinach, wręcz z upragnieniem czekałam kolejnej. To był najlepszy wybór!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2019

Magdalena Lelek

Magdalena Lelek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła nauki jazdy z lokalizacją w centrum. Wykłady przeprowadzone przez Pana Piotra w bardzo ciekawy i jasny sposób. Będąc na kursie ekspresowym miałam okazje jeździć z każdym z instruktorów. Z całego serca mogę polecić każdego z nich. Na pierwszych jazdach już po chwili zapomniałam o stresie, a na następne chodziłam z dużą przyjemnością (aż szkoda, że egzamin zdany za pierwszym razem :D). Bardzo miła i przyjazna atmosfera. Jeśli miałabym ponownie wybrać ośrodek nauki jazdy to na pewno mój wybór padłby na GPS :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2019

Martyna Dziedzic

Martyna Dziedzic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy GPS. Znakomite przygotowanie zarówno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Bardzo sympatyczni instruktorzy,a na jazdach panuje miła atmosfera. Ogromną zaletą jest również dostosowanie się do indywidualnych potrzeb kursanta. Z pewnością wybrałabym tę szkołę ponownie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2019

Julia Kaszycka

Julia Kaszycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić szkole jazdy GPS. Zarówno przed kursem jak i w trakcie nie miałam żadnej styczności z prowadzeniem auta, mimo tego wszystkie egzaminy zdałam za 1 razem, bez zbędnego stresu. Instruktorzy w tej szkole są bardzo pomocni I sympatyczni, dlatego prawo jazdy wspominać będę jako coś przyjemnego! !!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2019

Michał Bonczar

Michał Bonczar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie, konkretnie i bardzo skutecznie! Mili instruktorzy i przede wszystkim atmosfera bardzo rodzinna, przystępna dla kursantów! Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2019

Aleksandra Łyszczarz

Aleksandra Łyszczarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam wszystkim ośrodek szkoleniowy GPS. Zarówno na wykładach jak i na jazdach panuje niezwykle przyjemna atmosfera. Instruktorzy z pasją przekazują kursantom wiedzę na temat ruchu drogowego. Podchodząc do egzaminu teoretycznego i praktycznego czułam, ze zostałam przygotowana najlepiej jak się dało

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.07.2019

Kamila Dybeł

Kamila Dybeł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Wyrozumiali, mili i oczywiście potrafiący nauczyć jazdy instruktorzy. Dzięki nim czuję się dobrze za kierownicą. Polecam!:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.07.2019

Dominika Kapusta

Dominika Kapusta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie! Wszystko jest na bardzo wysokim poziomie, a wiedza teoretyczna i praktyczna przekazana w 100%. Wykłady prowadzone przez pana Piotra były bardzo ciekawe i wyczerpujące, dzięki czemu egzamin teoretyczny zdałam za pierwszym razem. Instruktorzy są pełni cierpliwości, atmosfera przemiła i bezstresowa, z przyjemnością przychodziłam na kolejne jazdy. Gdybym miała kolejny raz przygotowywać się do egzaminu, znów wybrałabym GPS!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2019

Julia Sudoł

Julia Sudoł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajni instruktorzy, na spokojnie i bezstresowo wzyzstkiego nauczyli. Nie było problemu z załatwianiem formalności albo umawianiem sie na jazdy, wszystko bylo do dogadania. Profesjonalne podjescie. Bardzo polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Karolina Kościńska

Karolina Kościńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę świetna szkoła, wykwalifikowani instruktorzy z pasją i talentem do nauczania, wszystkie zajęcia przeprowadzone zostały profesjonalnie i na spokojnie - przygotowanie do egzaminu bezstresowe, za to było świetną zabawą, a sam egzamin (zarówno cześć praktyczną jak i teoretyczną) udało mi się zdać dzięki ośrodkowi szkoleniowemu GPS za pierwszym razem!!! Gorąco polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2019

Alina Osowska

Alina Osowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zarówno zajęcia teoretyczne, jak i praktyczne przeprowadzane w rewelacyjnej atmosferze. Cały kurs przygotowuje NAJLEPIEJ do egzaminu, a także bycia kierowcą :) bardzo indywidualne podejście do kursanta. Z całego serca mogę polecić!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.04.2019

Sebastian Lysiak

Sebastian Lysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera bardzo mili instruktorzy. Fachowcy z górnej półki gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.04.2019

Mateusz Łysiak

Mateusz Łysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy z Indywidualnym podejściem do kursanta. Jazdy w miłej atmosferze, bez zbędnych nerwów. Ciekawe wykłady i najlepsza herbata w mieście! Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem - to mówi samo za siebie! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.03.2019

Alicja Widłak

Alicja Widłak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, atmosfera jest super,ludzie również. Naprawdę nie mam im nic do zarzucenia,super ludzie,bardzo mili, indywidualnie podchodzą do kursanta,grafik elastyczny. Nie jestem w stanie znaleźć minusów :) Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2019

Przemek Sierpiński

Przemek Sierpiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo wyrozumiali instruktorzy, miał atmosfera i minimum stresu. Zdane za pierwszym razem. Polecam!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2019

Bartek Kruszyna

Bartek Kruszyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu, szczególnie uczniom szkół współpracujących z ośrodkiem(zniżka nawet powyżej 15%). Z panem Piotrem każdy się dogada, pożartuje i nauczy jeździć. Tak samo z resztą instruktorów. Sporne sytuacje rozwiązywane na korzyść kursanta, "tak, żeby było dobrze". Ze zdanego egzaminu rzeczywiście cieszyłem się nie tylko ja, ale i obaj panowie, do których napisałem i którzy bardzo entuzjastycznie to wyrazili.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

częste zmiany instruktorów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2019

Agnieszka Zawada

Agnieszka Zawada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tę szkołę. Zajęcia prowadzone profesjonalnie, w świetnej, bezstresowej atmosferze. Spotkania dostosowywane do indywidualnych preferencji kursanta. Instruktorzy, z którymi miałam przyjemność jeździć- Pan Piotr i Pan Andrzej to niezwykle mili ludzie, którzy lubią to co robią. To był mile spędzony czas i bardzo owocny - egzamin zdałam bez większych problemów za pierwszym razem. Flota nowa, w bardzo dobrym stanie :). Raz jeszcze szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.10.2018

Kacper Majta

Kacper Majta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

O szkole dowiedziałem się w Internecie, ze względu na wspaniałe opinie innych kursantów zapisałem się i nie żałuję! Pozytywnie zaskoczyły mnie wykłady, które okazuje się, nie muszą być nudne. Pan Piotr zaskoczył mnie nie lada humorem. Jazdy to czysta przyjemność, profesjonalne podejście, umiejętne przygotowanie kursanta, samochody w bardzo dobrym stanie to tylko jedne z zalet krakowskiego G.P.S - u. Bardzo polecam Panią Joasię i Pana Piotra, to z nimi miałem zaszczyt wozić się po Krakowie :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2018

Maciej Zając

Maciej Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę, wyrozumiali instruktorzy, wysoki poziom nauki i dobre podejście do kursanta. Wszystkie egzaminy zdałem w pierwszym terminie bez większych trudności, a nie miało by to miejsca gdyby nie Pan Andrzej, z którym miałem przyjemność jeździć. Kurs przygotowuje nie tylko do egzaminu, ale także do późniejszego ruchu na drodze, stres jazdą samemu nie miał miejsca dzięki luźnej atmosferze w trakcie jazd, czego nie może powiedzieć część znajomych zdający kursy w innych ośrodkach. Jeszcze raz gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2018

Mikołaj Wróbel

Mikołaj Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm i dobra atmosfera - jak dla mnie idealnie. Wszystko zdane za pierwszym razem :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2018

Paulina Bąk

Paulina Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sercem mogę polecić szkołę jazdy GPS. Niestety nie udało mi się poznać wszystkich instruktorów- miałam przyjemność uczyć się pod czujnym okiem pani Asi i pana Piotra. Nauka jazdy odbywa się w warunkach bezstresowych, lekcje są tak przyjemne, że nie wiadomo kiedy ucieka ten czas. Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, przez co można się poczuć pewniej na egzaminie państwowym, a później na drodze! Chciałabym podziękować w szczególności pani Asi, która przyczyniła się do tego, że zdałam egzamin za pierwszym razem. Jeżeli nadal zastanawiasz się nad szkołą jazdy to wybierz GPS!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2018

Karolina Podsiadło

Karolina Podsiadło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam!!! Najlepsza szkoła jazdy w Krakowie, kurs teoretyczny przeprowadzony bardzo sprawnie przez Pana Andrzeja, który wszystko dokładnie wyjaśnił. Pani Asia jest niezwykle cierpliwą i miłą instruktorką, ktora do egzaminu przygotuje na 100%. Nie ma problemu co do ustalenia terminu i godziny jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.05.2018

Maciek Kasprzyk

Maciek Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs teoretyczny przeprowadzony bardzo sprawnie i szybko. Instruktor jazd pani Asia, bardzo miła, cierpliwa osoba, instruktor z powołania, świetnie przygotowała mnie do uczestnictwa w ruchu drogowym. Gorąco polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.04.2018

Agnieszka Chorabik

Agnieszka Chorabik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu. Pan Andrzej na teorii wszystko dokładnie wyjaśniał, nawet jeśli pytało się go o to samo kolejny raz. Pani Joanna Waligórska jako instruktor jazdy wykazywała dużo cierpliwości, ale także zrozumienie, a gdy trzeba było - umiejętnie wskazywała na błędy, tak, żeby już więcej ich nie popełniać. Robiła to zawsze z dużym wyczuciem i pełnym profesjonalizmem, podchodziła także elastycznie do jazd, mając na uwadzę, że każdy z nas ma jakies zobowiązania. Jedną jazdę odbyłam także z p. Tadeuszem - inny instruktor i inne auto pozwalają oswoić się z nowa sytuacją i dają większy spokój podczas samego egzaminu. Dzięki wyniesionym ze szkoły umiejętnościom zdałam egzamin za pierwszym razem. Dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzień dobry,

Pani Agnieszko, BARDZO DZIĘKUJEMY za recenzję.
Dla naszej szkoły było zaszczytem mieć taką kursantkę w naszym gronie!
Życzymy Pani wszystkiego dobrego i zawsze szerokiej drogi :-)

Pozdrawiamy,
Zespół GPS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2018

Ewelina Szymusiuk

Ewelina Szymusiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sercem moge polecic szkołę jazdy GPS ! Jak wiemy, miejsca tworzą ludzie, a instruktorzy w tej szkole jazdy to wlasciwe osoby na wlasciwym miejscu ;) Zajęcia teoretyczne u pana Andrzeja przeprowadzone w sposób przejrzysty i przystępny :) Każdy z kursantów miał okazję sprawdzić się, dopytać o niejasności, a ponadto luźna atmosfera na zajęciach sprawiała, że czas szybciej mijał. Jak najbardziej na plus. Co do zajeć praktycznych, to ukłony kieruję w stronę pani Asi, która z cierpliwością przechodziłą ze mną przez każdy manewr, który sprawiał mi trudność i zawsze starała się wyjaśnić mi go w taki sposób, abym zrozumiała. Dzięki niej i panu Andrzejowi, stało się coś, co przez dłuższy czas wydawało mi się niemożliwe - pokonałam swój lęk do jazd i w dniu dzisiejszym zdałam egzamin państwowy - i to za pierwszym razem ! :) Przyszłym kandydatom na kierowcę zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2018

Anna Juza

Anna Juza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Instruktorzy świetnie przygotowują do egzaminu zarówno z teorii jak i praktyki, oba zdałam za pierwszym razem. Jazdy miałam z Panią Joanną, już od pierwszej lekcji byłam zadowolona i nie mogłam się doczekać kolejnej. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak