Ekspres-Oskroba (284)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2020

Kaja Maj

Kaja Maj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście :)Polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kaja. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2020

Filip Borzyszka

Filip Borzyszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kat: AM Instruktor: P. Jacek Palicki Zostałem przygotowany do egzaminu profesjonalnie i w około 1,5 tygodnia. Serdecznie polecam tę szkołę jazdy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Filip. Dzięki za opinię. Gratulujemy sukcesu. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2020

Paulina Mrozek

Paulina Mrozek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Tak jak szkoła się nazywa, tak działa-Ekspresowo! w atrakcyjnej cenie, miła atmosfera, Instruktorzy angażują się bardzo w kursanta! Dobre nauczanie. Pozdrawiam ^.^

Plusy

brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Odpowiedź:

Paulina. Gratulujemy i życzymy bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach. Dzięki za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.07.2020

Kacper Janeczek

Kacper Janeczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam zdane za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kacper. Gratulujemy. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 01.07.2020

Laura .........a ip: 83.21.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy! Polecam serdecznie wszystkim którzy decydują się rozpocząć kurs Profesjonalizm i zarazem sympatyczna atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Laura. Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.06.2020

Oliwier Lewandowski

Oliwier Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i świetni instruktorzy. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Oliwier. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.06.2020

Małgorzata R .......a ip: 31.1.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetni instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta, skupieni na doskonaleniu jego umiejętności. Elastyczne godziny i czas instruktora poświęcony zawsze tylko 1 kursantowi.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Małgosiu. Gratulacje. Dziękujemy za Twoją opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2020

Monika J ...........z ip: 77.254.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkołę tę polecało mi wielu znajomych i był to dobry wybór. Instruktorzy świetnie mnie przygotowali do egzaminu, a także pomogli mi poradzić sobie ze stresem. Jazdy odbywają się w bardzo milej atmosferze. Jak najbardziej polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Monika. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.06.2020

Hubert T T ip: 188.146.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dużo informacji przedstawionych w zrozumiały sposób, różni instruktorzy pozwalają zauważyć inne rodzaje błędów

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Hubert. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.06.2020

Oliwia Olszanowska

Oliwia Olszanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do dwóch kategorii przygotowywałam się w tej szkole i dwa razy zdane za pierwszym razem, polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Oliwia. Dziękujemy za Twoją opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2020

a ....a ip: 95.160.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Duże wsparcie ze strony instruktorów ich spokój i profesjonalizm pomogły w zdobyciu uprawnień na kat. A. Elastyczne godziny jazdy co było ważne dla mnie osoby pracującej. Wszystkiego dobrego ! Pozdrawiam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Tatiana. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za Twoją opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.06.2020

Filip Suchcicki

Filip Suchcicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do ucznia

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Filip. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.06.2020

Natalia J ........a ip: 31.0.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, pełen profesjonalizm, wykłady bardzo przejrzyste, instruktorzy rewelacyjni i bardzo mili - bardzo fajny system prowadzenia jazd wymiennie przez instruktorów. Dziękuję serdecznie za super przygotowanie do egzaminu w WORDzie. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Natalia. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.06.2020

Jakub G ........ ip: 192.55.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca, egzamin po przejściu kursu bułka z masłem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Jakub. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2020

Paweł Pączka

Paweł Pączka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Paweł. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.06.2020

Zuzanna Ciesielska

Zuzanna Ciesielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła i instruktorzy! Przez to, że jeździ się z różnymi osobami i każdy zwraca uwagę na inne rzeczy bardziej jest się w stanie opanować niezbędne umiejętności szybko i skutecznie! Poza tym cała kadra bardzo miła :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Zuzanna. Dziękujemy za Twoją opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.06.2020

Airam Nesserob

Airam Nesserob
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Darek wyprowadził mnie na prostą po bardzo przeciętnym doświadczeniu w innej szkole. dzięki niemu zdobyłam pewność swoich umiejętności i zdałam prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Marylka. Dzięki za opinię. Życzymy szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2020

i .... ip: 94.254.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm i bardzo dobre, przyjazne podejście instruktora do nauki jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Michał. Gratulujemy i życzymy szerokiej drogi. Dzięki za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2020

Łukasz Zygmunt

Łukasz Zygmunt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Jacek i Adam to naprawdę super goście. Motocykliści na codzień, Polecam szkołe jak najbardziej, uważnie obserwują i uczą poprawnych technik wykonywania manewrów. Na 100% za 2 lata wrócę na kat. A

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Łukasz. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach. Do zobaczenia za dwa lata.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.05.2020

Mateusz Zieliński

Mateusz Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bydgoszczy. Bardzo duży profesjonalizm. Super atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mateusz. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.05.2020

Ada Domańska

Ada Domańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna szkoła jazdy!!! Polecam, zdane za pierwszym razem!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Ada. Gratulujemy i życzymy szerokiej drogi. Dzięki za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2020

Karolina Wojtek Pawliszyn

Karolina Wojtek Pawliszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła,wykładowca p. Adam jak i instruktorzy to super kadra. Szkolą na najwyższym poziomie jak i rozumieją przyszłych kierowców (nerwy jak i strach przed egzaminem). Polecam z czystym sumieniem, zdawalność 100% i oczywiście za pierwszym razem. Nasi synowie również robili kurs u p. Adama Oskroby i nie mogło być inaczej zdali za pierwszym razem. Polecam !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wojtek. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi dla całej rodziny.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2020

Bartek Pawliszyn

Bartek Pawliszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm w miłej atmosferze. Co przyczyniło się do zdania egzaminu za 1 razem. Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bartek. Wielkie dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2020

Natalia Małysz

Natalia Małysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu. Zdałam za pierwszym razem. Pozytywna atmosfera i pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Natalia. Dzięki za opinię. Powodzenia i szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2020

Miłosz Laskowski

Miłosz Laskowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bydgoszczy. Egzamin zdany za pierwszym razem, instruktorzy potrafią przekazać wiedzę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Miłosz. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2020

Paulina Tojza-Marcinkowska

Paulina Tojza-Marcinkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Wyrozumiali i cierpliwi instruktorzy, dogodne godziny jazd. Zdane prawko na kat B za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Paulina. Dziękujemy za Twoją opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2020

Kamil Kowalewski

Kamil Kowalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za 1 razem kat B profesjonalne podejście polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kamil. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.05.2020

Dominika Smeja

Dominika Smeja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście instruktorów wobec kursantów. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dominika. Dziękujemy za Twoją opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.05.2020

Amina Karabasz

Amina Karabasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W tej szkole miałam jazdy doszkalające po 2 latach od zakończenia kursu, mimo ogromnego stresu na początku instruktor potrafił uspokoić oraz naprowadzić na prawidłowy styl jazdy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Amina. Dziękujemy za opinię. Powodzenie i szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2020

Wojciech s ...a ip: 94.254.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Krótko, szybko i na temat, prawko zrobione w miesiąc i zdane za pierwszym. Z minusów to chyba tylko te na akumulatorach samochodów :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wojtek. Krótko, szybko i na temat. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Tak już jest, że akumulatory muszą mieć zarówno plus, jak i minus. Dobrze, że w naszej pracy minusów nie znalazłeś. Szerokiej drogi.