Ekspres-Oskroba (430)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.04.2021

Igor Zawadzki

Igor Zawadzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Igor. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości i przyczepności.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2021

Maciej Napierała

Maciej Napierała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, szkoła nauki jazdy na najwyższym poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Maciej. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2021

Seweryn P ......k ip: 89.75.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Prawko zdane za pierwszym podejściem, szczerze polecam! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Seweryn. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.04.2021

Mateusz Świątkowski

Mateusz Świątkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem, a to wszystko dzięki wspaniałemu podejściu do kursantów przez instruktorów. Odbyłem jazdy z kilkoma instruktorami i każdy uczył czegoś nowego, zwracał na coś innego uwagę, dzięki czemu byłem w stanie dostrzeć wszystkie swoje błędy i je wyeliminować. Wszystko to w przyjemnej atmosferze. Instruktorzy zawsze wspierający i w dobrym humorze. Ta szkoła ma wszystko czego potrzeba bardzo dobrej szkole jazdy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mateusz. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.04.2021

Ania Trela

Ania Trela
Opinia niezweryfikowna

Dzięki tej szkole udało mi się zdać za 1 razem egzamin na kat A2. Dobre i profesjonalne podejście do kursantów.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Aniu. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2 po A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2021

Kuba Duczmal

Kuba Duczmal
Opinia niezweryfikowna

Kolejna kategoria w tej szkole jazdy, kolejny egzamin zdany za pierwszym razem - oraz jak zawsze - ekspresowe tempo. Jeszcze raz dziękuję za pomoc w przygotowaniu do egzaminu i za wszystkie uwagi dotyczące mojej jazdy. Błędy, które popełniałem to już przeszłość.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kolejne gratulacje. Po prostu super. Dzięki za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2021

Natalia Tomkiewicz

Natalia Tomkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła! Byłam chyba jednym z najgorszych przypadków kursanta... wystraszona wiecznie zestresowana i zdenerwowana osoba która bała się usiaść za kierownicą ale dzięki Oldze, która znalazła na mnie sposób!, Panu Piotrowi, Panu Darkowi oraz Olkowi odzyskałam wewnętrzny spokój i uwierzyłam w swoje siły. Każdy z instruktorów przekazał mi swoją wiedzę i umiejętności za co ogromnie dziękuję!! Polecam każdej osobie która jak ja panicznie bała się prowadzić samochód!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Natalia. Jak widzisz, nic nie jest trudne. Trzeba tylko chcieć. Ty chciałaś. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.03.2021

Barbara Józefowicz

Barbara Józefowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świeżo zdane prawko za 2. podejściem. Polecam! Super instruktorzy, pełen profesjonalizm, życzliwość i wsparcie.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Basiu. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.03.2021

Łukasz Wardzinski

Łukasz Wardzinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursanta, dobra komunikacja. Polecam instruktora pana Koneckiego.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Łukasz. Dzięki za opinię po latach. Powodzenia na koszykarskich parkietach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.03.2021

Dawid Guzek

Dawid Guzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, bardzo polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dawid. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.03.2021

Paweł Jasik

Paweł Jasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 9 próbach zdania prawa jazdy w Pile przeniosłem się do Bydgoszczy . Genialni instruktorzy znający się na swoim fachu w kilka godziny pomogli mi skorygować moje braki. Zdałem prawo jazdy kategorii B za 1 razem w nowym miejscu. bardzo polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Paweł. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2021

Patryk Machoń

Patryk Machoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła, polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

częste zmiany instruktorów, nudne wykłady

Odpowiedź:

Patryk. Gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.03.2021

Karol Choroszyński

Karol Choroszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Żałuje że od początku nie poszedłem do tej szkoły. Instruktorzy to naprawdę mili ludzie, którzy widać że nie przychodzą do swojej pracy za karę. Chcą faktycznie nauczyć cię jak prawidłowo jeździć i potrafią to robić bez rzucania w ciebie mięsem. Niestety nie mogę tego powiedzieć o szkole w której robiłem kurs (Prafko). W każdym razie gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Karol. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.03.2021

Elżbieta D ........a ip: 37.248.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła w Bydgoszczy. Pełen profesjonalizm. Przemili instruktorzy. Indywidualne podejście. Polecam w 100%. Ela Dudzinska

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Elu. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.03.2021

Marta Joachimiak

Marta Joachimiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam! Profesjonalne podejście do kursanta, jazdy w przemiłej atmosferze!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Marta. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2021

Gosia Berendt

Gosia Berendt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobry wybór!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gosia. Super. Dzięki za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2021

Magdalena W .........a ip: 159.205.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z poziomu wiedzy instruktorów. Zawsze można było dostosować sobie godziny jazd do swojego czasu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Magda. To nie jest ważne, że dopiero teraz. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2021

Małgorzata B .....t ip: 5.173.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze poleciłabym szkołę zaufanej osobie

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Małgosiu. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.03.2021

Aleksandra Wojtczak

Aleksandra Wojtczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do kursu wróciłam po 5letniej przerwie. Spotkałam się z bardzo uprzejmym przyjęciem mnie na jazdy doszkalające po tym czasie. Instruktorzy baaardzo mili i rzeczowi. Szczególnie dziękuję za wyjeżdżony czas Panu Darkowi i Olkowi! Atmosfera jest bardzo pozytywna, a instruktorzy dokładają wszelkich starań, by zdawanie egzaminu stało się formalnością. Dzięki uprzejmości Olka mogłam nawet pojeździć w niedzielę (normalnie szkoła jest wtedy nieczynna), dzień przed egzaminem. Dziękuję i polecam niezdecydowanym :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Olu. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.03.2021

Jakub Kuzniewski

Jakub Kuzniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Bardzo profesjonalne podejście do każdego kursanta, elastyczne godziny jazd i bardzo miła atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kuba. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.02.2021

Natalia J ..........a ip: 77.254.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po wielu doświadczeniach z innymi instruktorami trafiłam tutaj, jest to jedyna szkoła jazdy którą mogę polecić. Organizacja szkoły oraz możliwość umówienia jazdy praktycznie z dnia na dzień była największym atutem. Każdy instruktor jest inny, nie każdy każdemu podpasuje, ale pozwala to na pełniejszą ocenę swoich umiejętności.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Natalia. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.02.2021

Dominika Jakubowska

Dominika Jakubowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!!! Świetna atmosfera i indywidualne podejście do kursanta. Przemili instruktorzy!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dominika. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 23.02.2021

Mikolaj Michalak

Mikolaj Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor Dariusz Konecki

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mikołaj. Twoją opinię przekażemy Darkowi. Dzięki i gratulacje. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.02.2021

Damian Zawieruszyński

Damian Zawieruszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła ,miła atmosfera oraz profesjonalne podejście instruktorów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Damian. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.02.2021

Dawid Borowik

Dawid Borowik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, profejonalni instruktorzy i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego, więc serdecznie polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dawid. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.02.2021

Justyna Matuszewska

Justyna Matuszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę. Mega sympatyczni i co najważniejsze doświadczeni instruktorzy którzy w prosty sposób potrafią przekazać wiedzę. W szczególności pani Olga która ma niesamowite podejście do swoich kursantów. Bardzo się cieszę że na nich trafiłam. Jeszcze raz dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Justyna. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.02.2021

Natalia D ....h ip: 77.112.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, wszystko zostało dobrze wytłumaczone w przyjaznej atmosferze. Podchodząc do egzaminu, czułam się dobrze przygotowana.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Natalia. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2021

Krystian Bartkowiak

Krystian Bartkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Niezwykle rzeczowa i profesjonalna szkoła jazdy. Poza tym każdy z instruktorów zapewnia świetną atmosferę podczas nauki. Według mnie jest to jedyny słuszny wybór.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Krystian. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.02.2021

Filip C ........i ip: 89.73.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Filip. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2021

Igor Suchodolski

Igor Suchodolski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Igor. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.