Ekspres-Oskroba (887)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.05.2024

Izabela Gintoft

Izabela Gintoft
Opinia niezweryfikowna

Najlepsza szkoła!! TO już drugie prawo jazdy które tu robiłam i drugie zdane za pierwszym razem i bezbłędnie! Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2024

Milena Drzewiecka

Milena Drzewiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

profesjonalne podejście instruktorów, miła atmosfera, bardzo polecam

Plusy

dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2024

Sebastian Kowalczyk

Sebastian Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy są cierpliwi, tłumaczą wszystko w prosty sposób łatwy do zrozumienia. Na egzaminie praktycznym nic mnie nie zaskoczyło wszystkie trudniejsze miejsca zostały dobrze omówione. Kurs przebiegł tak jak tego oczekiwałem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.05.2024

Szymon P P ip: 188.147.76.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam. Fajna atmosfera, elastyczny grafik, plac w spokojnym miejscu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2024

Emilia Balcer

Emilia Balcer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Świetna atmosfera oraz cudowni instruktorzy!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2024

Bartosz Kowalski

Bartosz Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła z fajnymi instruktorami którzy są cierpliwi i bardzo dobrze wszystko tłumaczą.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.05.2024

Kasia Baran

Kasia Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie dziękuje za szybkie i skuteczne przygotowanie do egzaminu. Wszyscy instruktorzy z którymi jeżdziłam są bardzo zaangarzowani i pomocni w szlifowani umiejętności ale również w budowaniu wiary w sukces na egzaminie. Już po paru dodatkowych jazdach widziałam dużą różnice w umiejętnościach i pewności na drodze. Bardzo polecam tą szkole jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.05.2024

Marcin K .........i ip: 5.173.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs odbył się tak jak tego oczekiwałem, nic dodać nic ująć

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2024

Stanisław Bugalski

Stanisław Bugalski
Opinia niezweryfikowna

Instruktorzy z powołania. Nie ma rzeczy na egzaminie państwowym, o której nie wspomnieli. Przygotowanie w 100% !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2024

Stanisław Bugalski

Stanisław Bugalski
Opinia niezweryfikowna

Najlepsza szkółka. Jazda z różnymi instruktorami pozwala udoskonalić swoje umiejętności jazdy niemalże do perfekcji. Lepszej szkoły jazdy nie ma.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2024

Patrycja P .........a ip: 37.30.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zajęcia teoretyczne na wysokim poziomie, materialy dydaktyczne dostępne na miejscu, jazdy praktyczne na placu manewrowym jak i z wyjazdów na miasto przeprowadzane w sposób profesjonalny, bardzo duże zaangażowanie instruktorów w naukę oraz przekazywanie wiedzy merytorycznej

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.05.2024

Kuba Kozłowski

Kuba Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła ekipa instruktorów z profesjonalnym podejściem do osoby uczącej się. Szczerze polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2024

Sebastian Smędzik

Sebastian Smędzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, instruktorzy profesjonalnie podchodzą do temu przez co brak jakichkolwiek nerwów. Sprzęt w bardzo dobrym stanie. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 29.04.2024

Mateusz B ...j ip: 89.64.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera, świetni instruktorzy i elastyczne godziny. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2024

Konrad Zieliński

Konrad Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Niech przemówią fakty: 8 kwietnia 2024 roku rozpocząłem praktyczny kurs na kategorię A, 24 kwietnia 2024 zdałem egzamin praktyczny w WORD Bydgoszcz za PIERWSZYM razem, tak trwało to tylko 16 dni. Ja, osoba która 8 kwietnia nie potrafiła ruszyć motocyklem 125cm3.... zdała egzamin na MT-07. Chyba nie muszę więcej pisać. Pan Jacek prowadził mnie przez cały kurs, na prawdę super instruktor!. Dodam, że w 2015 roku uczyłem się w tej szkole na kategorię B, również zdany egzamin za pierwszym razem. Polecałem, polecam i będę polecać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 27.04.2024

Patryk Tomek Kaliniak

Patryk Tomek Kaliniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2024

Liwia Cyckowska

Liwia Cyckowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem , instruktorzy dają dużo porad dotyczących egzaminu i samych jazd. Nigdy nie miałam styczności z autem przed jazdami i dostałam dużo wskazówek. Instruktorzy bardzo wyrozumiali!!!Bardzo polecam Szkoła jazdy Ekspres-Oskroba

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2024

Marcin Młynarczyk

Marcin Młynarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła Szybko, sprawnie i na temat Kadra wzorowa Dziękuję bardzo i pozdrawiam Marcin kat.A

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2024

Stella Winnicka

Stella Winnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Widać duże zaangażowanie instruktorów, od których dostałam dużo cennych wskazówek i mnóstwo wsparcia. Czasami wierzyli we mnie bardziej niż ja sama! Będę ciepło wspominać czas spędzony na jazdach. Serdeczne podziękowania dla całej kadry, a szczególne dla Adama, który "walczył" ze mną najdłużej oraz Olka i p.Piotra, który nadał ostatnie szlify!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2024

Łukasz L .......i ip: 172.225.188.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam szkołę jazdy p. Adama. Atmosfera do nauki najlepsza jaką można sobie wymarzyć. Bez nerwów i spokojnie wszystko wytłumaczone. Sprzęt w super stanie zawsze sprawny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.04.2024

Antonina Jankowska

Antonina Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, polecam!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.04.2024

Stella C .... ip: 89.64.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam! Widać duże zaangażowanie instruktorów, od których dostałam dużo cennych wskazówek i mnóstwo wsparcia. Czasami wierzyli we mnie bardziej niż ja sama ???? Będę ciepło wspominać czas spędzony na jazdach. Serdeczne podziękowania dla całej kadry, a szczególne dla Adama, który "walczył" ze mną najdłużej oraz Olka i p.Piotra, który nadał ostatnie szlify ????

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.04.2024

Paulina K ....... ip: 37.248.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dziękuję całej szkole za wspaniałe jazdy doszkalające !! Pani Kasi Panu Darkowi za cierpliwość . Wspaniała szkoła polecam każdemu !! Ja już dziś dzięki nim mam swoje upragnione prawko!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.04.2024

Marcela B ...n ip: 37.47.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam bardzo, jazdy doszkalające w super atmosferze. Świetni instruktorzy, warto!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2024

Kacper B ......k ip: 217.97.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super, zdane za pierwszym

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.04.2024

Adrianna Kowalska

Adrianna Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie do egzaminów i późniejszej przygody na drodze. Wszystko w miłej atmosferze, bez stresu i w swoim tempie.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.04.2024

Filip Dygulski

Filip Dygulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście do kursantów z pełnym profesjonalizmem, super atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.03.2024

Jakub A .....i ip: 217.97.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobra szkoła z profesjonalnym podejściem do klientów, sprawnie przeprowadzony kurs teorytyczny a instruktorzy jazd dbają o dobre indywidualne przygotowanie. Widać, że zależy na dobrych wynikach i dobrej atmosferze :) Polecam każdemu

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 18.03.2024

Bartosz G .........i ip: 31.0.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła instruktorzy bardzo mili podejście instruktorów bardzo profesjonalne naprawdę polecam tą szkołę

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 13.03.2024

Angelika Lis

Angelika Lis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła, super atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak