Ekspres-Oskroba (682)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2022

Michał G ........ ip: 158.75.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy, od każdego egzaminatora nauczyłem się czegoś innego, indywidualne podejście do kursanta. Najwięcej zawdzięczam Panu Piotrowi-dzięki niemu zdałem egzamin za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.11.2022

Paulina Russ

Paulina Russ
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu w miłej atmosferze. Wyrozumiałe grono instruktorów.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2022

Kacper Lauda

Kacper Lauda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo tą szkołę jazdy profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.11.2022

Iga S .........a ip: 89.73.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do prawa jazdy wróciłam po 13 latach przerwy, nie mając pojęcia jak podejść do tematu po takiej długiej przerwie. Uzyskałam wszystkie potrzebne informacje oraz wsparcie przemiłych i profesjonalnych instruktorów. Ogromny plus za to ze jeździ się z różnymi instruktorami I różnymi autami. Znacznie ułatwiło mi to egzamin. Raz jeszcze dziękuje całej ekipie za wspólny sukces i zdane prawko! ☺️ Polecam szkole z całego serca, każdemu !!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Iga. Cieszymy się Twoim sukcesem. Dzięki za wnikliwą opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 24.11.2022

Weronika Krysińska

Weronika Krysińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam tę szkołę jazdy. Kurs był ekspresowy, a instruktorzy są sympatyczni i profesjonalni. Dziękuję każdemu z osobna za wsparcie i cenne rady.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Weronika. Gratulujemy zdanego egzaminu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.11.2022

Mikołaj H ....n ip: 31.11.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy z bardzo dobrym podejściem, zero niepotrzebnego stresu, wszystko dobrze wytłumaczone.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mikołaj. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości i bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.11.2022

K .............i ip: 31.0.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super przygotowanie, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Konrad. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.11.2022

Adrian ....a ip: 213.134.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Profesjonalne podejście Pana Darka i Piotra poskutkowało super przygotowaniem do jazdy samochodem. Nic tylko się zapisywać!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Adrian. Pokazałeś że zdać egzamin w Warszawie to nie jest problem. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2022

Jan W .... ip: 83.21.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoliłem się z dłuższa przerwa wakacyjna u 4 instruktorów. Każdy profesjonalnie i z zaangażowaniem przekazywał wiedzę i uwagi. Szczerze polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Janek. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2022

Bartosz D .......i ip: 46.238.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bartek. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2022

Dominik G .....i ip: 109.173.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobra szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dominik. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2022

Adrian P ... ip: 188.146.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Adrian. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2022

Jakub K ....s ip: 5.184.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Cześć, Chcąc zacząć przygodę jako motocyklista, zapisałem się do szkoły Ekspres Oskroba. Powiem tak ! Lepiej trafić nie mogłem. Bogate doświadczenie szkoły pozytywnie mnie zaskoczyło. Miałem przyjemność pozyskania wiedzy i doświadczenia od wszystkich instruktorów. Było to najlepsze co mogłem otrzymać. Bardzo dziękuję każdemu instruktorowi który poświecił mi swój czas, Panowie robią to naprawdę z pasji. Otrzymałem od nich wiele cennych rad których na pewno nie zapomnę. Co tu więcej opisać efekt zdania za 1 razem powinien mówić samo za siebie. Danie 5 gwiazdek nie jest adekwatne do możliwości szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kuba. Gratulujemy sukcesu. Tak wnikliwa opinia i pozytywna jak Twoja zdarza się bardzo rzadko. Dzięki. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.11.2022

Ala Świechowicz

Ala Świechowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Mili instruktorzy i super atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Ala. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.11.2022

Madzia Borowicz

Madzia Borowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie tą szkołe jazdy! Dzięki profesjonalnemu podejściu instruktora udało mi się zdobyć prawo jazdy. Otrzymałam ogrom wiedzy i rad. Szczególnie dziękuję Panu Darkowi K. za cierpliwość i przygotowanie do egzaminu! Polecam z całego serca !

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Madzia. Jak widzisz pomagamy każdemu. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2022

Lubka M ....... ip: 5.184.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia , profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mikołaj. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2022

Kacper Retecki

Kacper Retecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zostałem przygotowany kompleksowo do egzaminu, bardzo przyjemna atmosfera z instruktorami i bezproblemowe umawianie się na jazdy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kacper. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.11.2022

Darianna Kufel

Darianna Kufel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia.Zdałam za pierwszym razem!Szczególne podziękowania dla p.Piotra dzięki któremu nauczyłam sie pewnie jeździć! opanowany,cierpliwy,wszystko wytłumaczy,uspokoi.Polecam też p.Kasię z którą mialam przyjemność jeździć. Nie zastanawiać się tylko iść!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Daria. Cieszymy że mogliśmy pomóc. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2022

Jakub Kukliš

Jakub Kukliš
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, naprawdę profesjonalni instruktorzy , na egzamin państwowy byłem przygotowany w 100% polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kuba. Super. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2022

Krzysztof S ....... ip: 185.245.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witajcie. Myślałem że dużo już wiem o jeździe na motocyklu ale po kursie w szkole Pana Adama stwierdzam że wiedzalem mało i dopiero tam instruktorzy uświadomili mi moje błędy jakie nieświadomie popełniałem. Gorąco polecam wszystkim którzy jeszcze zastanawiają się nad wyborem szkoły jazdy. Ogromne doświadczenie, życzliwość i koleżeńska atmosfera a przy tym pełna profeska. Ps Pozdrawiam Pana Jacka i dozobaczenia na trasie:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Krzysztof. Dzięki za bardzo wnikliwą opinię. Cieszymy się że mogliśmy poszerzyć Twój punkt widzenia. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2022

Szymon W .......k ip: 188.146.69.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Odbywałem kurs zarówno kategorii A jak i B w szkole jazdy Oskroba. W obydwu przypadkach kurs przebiegał sprawnie w 100%. Bardzo dobra organizacja oraz profesjonalni instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szymon. Gratulujemy sukcesów w obu kategoriach. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2022

Bartosz Koczorowski

Bartosz Koczorowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy zdane za 1 Razem , Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bartek. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.11.2022

Julia Kupisiak

Julia Kupisiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Najlepsza szkoła w Bydgoszczy! Instruktorzy i właściciel Pan Adam są bardzo mili, cierpliwi, a przede wszystkim rzetelni, doświadczeni i profesjonalni. W miłej atmosferze przekazują sumiennie wiedzę i doskonale przygotowują do zdania egzaminu. Najwięcej godzin jeździłam z Panem Piotrem, który jest wspaniałym nauczycielem. Na wszystkie wątpliwości i pytania dostawałam wyczerpujące odpowiedzi. Każda wyjeżdżona godzina była w 100% wyeksploatowana. Wszystkie cenne wskazówki wykorzystałam na egzaminie, który zdałam za pierwszym razem. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy mnie uczyli. Jesteście wspaniali !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Julia. Twój sukces to dla nas powód do radości. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2022

Mateusz Michalski

Mateusz Michalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mateusz. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2022

Piotr Oracz

Piotr Oracz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rzetelne przygotowanie i dobra atmosfera, egzamin zdany za 1 razem, polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Piotr. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.10.2022

Oliver Tomaszewski

Oliver Tomaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy ze spokojnym podejściem do ucznia, wytłumaczą wszystko nawet drobnostki aby zdać w WORD

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Oliver. Gratulujemy zdanego egzaminu. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2022

Zenon Ziegert

Zenon Ziegert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdybym miał wybierać szkołę teraz, bez zastanowienia wybrałbym ponownie tę samą

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Zenon. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2022

Piotr Centkowski

Piotr Centkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam,

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Piotr. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2022

Kuba Nadolny

Kuba Nadolny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kuba. Gratulujemy zdanego egzaminu. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2022

Andrzej P ....e ip: 31.0.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście przydatne rady No i oczywiście znakomici instruktorzy bardzo miła atmosfera polecam naprawdę warto nauczyłem sie nie tylko na Egzamin ale również na przyszłość mojej przygody z motocyklami !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Andrzej. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.