Ekspres-Oskroba (627)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2022

Kuba Frasz

Kuba Frasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super instruktorzy i bardzo dobre podejście do kursanta

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kuba. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2022

Igor Zawadzki

Igor Zawadzki
Opinia niezweryfikowna

Super atmosfera, zdane za pierwszym razem!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Igor. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.06.2022

Kinga Świechowicz

Kinga Świechowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, super instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kinga. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 20.06.2022

Wojtek Bohuszewicz

Wojtek Bohuszewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwi instruktorzy, świetna atmosfera i wszystko świetnie wytłumaczone!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wojtek. Ważne że zdałeś. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.06.2022

Michał Ługowski

Michał Ługowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, godziny jazdy bez problemu do ustalenia przed czy po południu. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Michał. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.06.2022

Jan Zubrycki

Jan Zubrycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na egzamin idzie się żeby zdać, nie ma myślenia "a może mi się uda", tylko pewność swoich umiejętności i spokój. Przez złamanie nogi, miałem drugie podejście po półrocznej przerwie - wystarczyło kilka jazd przypominających i zdane.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Janek. Z małymi przygodami ale pozytywnie. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2022

Oliwia Lubowicz

Oliwia Lubowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się cieszę że miałam przyjemność uczyć się w tej szkole. Zdane za pierwszym razem!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Oliwia. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Życzymy powodzenia na siatkarskich arenach. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2022

Łukasz Ja-szek

Łukasz Ja-szek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu i samodzielnej jazdy. Kurs ukończyłem w "expressowym" tempie niecałe 6 tygodni. Pan Adam, Jacek, Szymon są najlepszymi instruktorami jakich można sobie wymarzyć! Wiele mnie nauczyli i przekazali dużo cennych wskazówek, dzięki nim zdałem za pierwszym razem, szczerze polecam ! Pozdrawiam Ekipe ze szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Łukasz. Tak to powinno być. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2022

Karolina Stałowska

Karolina Stałowska
Opinia niezweryfikowna

Szkoła na najwyższym poziomie ... rewelacyjni instruktorzy i instruktorka !!!brawo!!!!! polecam z całego serduszka ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Karolina. Gratulujemy kolejnego sukcesu. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2022

Maciej Wojciechowski

Maciej Wojciechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm u instruktorów, serdecznie polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Maciej. Super. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2022

Kamil Stankiewicz

Kamil Stankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, zdane za pierwszym!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kamil. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2022

Karolina Stałowska

Karolina Stałowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam całym serduchem ❤️ najlepsza szkoła w Bydgoszczy . Kiedyś ja się uczyłam a teraz nie było innej opcji dla mojego Syna .... Brawo dla Was !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Karolina. Po pewnym czasie gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi. Synem już się we właściwy sposób zajmujemy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2022

Magdalena Sibierska

Magdalena Sibierska
Opinia niezweryfikowna

Najlepsza szkoła z profesjonalnymi instruktorami. Indywidualne podejście do kursanta, wszystko dokładnie wytłumaczone. Po kursie kat. B i egzaminie zdanym za pierwszym razem, nie mogłam innej szkoły wybrać na kat. A. Jazdy w tej szkole, to sama przyjemność. Pan Adam nie tylko nauczył jak zdać egzamin, ale także jak dobrze jeździć i czuć się swobodnie. Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Magda. Kolejny sukces. Wszystko za pierwszym razem. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2022

Stanisław Bugalski

Stanisław Bugalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam każdemu tą szkołę. Nie da się znaleźć lepszej. Widać naprawdę, że instruktorzy z powołania, lubią to co robią, świetnie to robią. Uczyć się tu to sama przyjemność. Jest tak miła atmosfera, że aż ciężko jest kończyć naukę tutaj.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Stanisław. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2022

Jonatan Pietrzak

Jonatan Pietrzak
Opinia niezweryfikowna

Przemiła atmosfera, instruktorzy z powołania wszystko wytłumaczą i odpowiedzą na każde pytanie. Zdane za 1 razem ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Jonatan. Kolejna kategoria i ponownie sukces. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2022

Wiktor Garczewski

Wiktor Garczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wykłady o dobrych godzinach, ciekawe, pani zadaje pytania czy każdy wszystko rozumie. Bardzo wysoki poziom doświadczenia instruktorów. Wszystko tłumaczom jeżeli się czegoś nie rozumie. Super podejście do kursantów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wiktor. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.05.2022

Maciej Gruszczyński

Maciej Gruszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy na najwyższym poziomie! Szkolenie przeprowadzone przez bardzo profesjonalnych instruktorów z indywidualnym podejściem do kursanta. Jazdy zorganizowane z różnymi instruktorami, dostępne w dogodnym czasie, zarówno podczas zwiększonego jak i mniejszego ruchu na drodze. Rzetelnie i cierpliwie przekazywana wiedza. Przyjazna i bezstresowa atmosfera podczas nauki jazdy. Szkolenie umożliwiło mi zdobycie wszechstronnych umiejętności i nauczyło prawidłowego, bezpiecznego zachowania na drodze. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Maciej. Naszym zadaniem było to o czym napisałeś. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2022

Maciej O ......a ip: 46.204.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Maciej. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2022

Hubert S ........... ip: 87.205.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i miła atmosfera, a co najważniejsze to elastyczność umawiania się na jazdy (z dnia na dzień). Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Hubert. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2022

Nikola Paczkowska

Nikola Paczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła polecam ! Instruktorzy są bardzo mili i cierpliwi ^^

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Nikola. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2022

Michał Fletka

Michał Fletka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

profesjonalne podejście do kursanta podczas teorii i praktyki. Elastyczne godziny jazd co ułatwia sprawę osobą uczącym się lub pracującym na zmiany. Jazdy odbywają się z kilkoma instruktorami dzięki czemu każdy zwracał uwagę na coś innego co znacząco ułatwia zdanie egzaminu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Michał. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2022

Anna Łoś

Anna Łoś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera Zajefajni instruktorzy!!!! Lekcje przeprowadzone profesjonalnie Duuuuzo cierpliwości dla kursantów Pozdrawiam całą ekipę Hanka ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Hanka. Wielkie gratulacje. Dziękujemy za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.05.2022

Jarek Bartosz

Jarek Bartosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Od początku: 1) Świetnie przeprowadzone wykłady, już po nich można pisać testy na +65pkt, a po przerobieniu bazy pytań teoria w ogóle nie jest problemem :). Mimo że szkoła posiada "tylko" dwa auta, to nie ma problemu z dostępnością jazd, instruktorów jest kilku - z każdym się jeździ i każdy zwróci uwagę na coś innego, dzięki czemu można naprawdę porządnie się nauczyć :). W tej szkole nie ma też natłoku kursantów, dzięki czemu instruktorzy wszystkich pamiętają i znają, co zapewnia miłą atmosferę w czasie jazd. Jazdy zawsze trwają równo 2h i 100% z nich jest wykorzystane. Gorąco polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Jarek. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za bardzo wnikliwą opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2022

Mikołaj Weroniczak

Mikołaj Weroniczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i miła atmosfera polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mikołaj. To Twoje pierwsze prawo jazdy. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2022

Patryk Smoliński

Patryk Smoliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, z każdym instruktorem naprawdę fajnie się jeździ. POLECAM

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Patryk. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.05.2022

Michal Anioł

Michal Anioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko na swoim miejscu tak jak powinno być szybkie terminy porządni i cierpliwi instruktorzy , którzy wytłumaczą wszystko od dobrej strony Serdecznie polecam ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Michał. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2022

Jakub Sidorowicz-Wojno

Jakub Sidorowicz-Wojno
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uważam, że szkoła naprawdę dobrze szkoli kursantów , instruktorowie są bardzo mili i widać, że znają się na rzeczy. Cały kurs przebiega łatwo i bezstresowo. Uważam tą szkołę za dobry wybór i polecam każdemu komu marzy się zdać przy pierwszym podejściu! Pozdrawiam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Odpowiedź:

Kuba. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.05.2022

Katarzyna Trafny

Katarzyna Trafny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Świetne przygotowanie. Serdecznie wszystkim polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kasiu. Gratulujemy sukcesu. Jesteśmy również otwarci na pracę nie tylko z naszymi kursantami. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.04.2022

Amelia Farbotko

Amelia Farbotko
Opinia niezweryfikowna

Bardzo polecam, zdane za pierwszym razem! :D

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Amelia. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.04.2022

Katarzyna Kopeć

Katarzyna Kopeć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdy rozpoczęłam kurs na kat.A, już na pierwszych zajęciach wiedziałam, że trafiłam w dobre miejsce, a opinie w internecie nie są wystawione z przypadku. Panowie poświęcili mi wystarczająco uwagi, angażowali się w zajęcia. Nie mydlili oczu, byli szczerzy i cierpliwie odpowiadali na masę moich pytań. Mimo mojego ograniczonego czasu, udało się dopasować godziny jazd. Każdy z instruktorów jest inny i to wielki plus. Usłyszałam, że kursant przed egzaminem jest priorytetem i tak też było. W dniu egzaminu, Pan Adam, pojechał ze mną do WORDu, wszystko krok po kroku wytłumaczył. Czułam wsparcie do samego końca. Mimo wielkiego stresu, egzamin zakończony wynikiem pozytywnym.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kasiu. Nasze gratulacje. Dziękujemy za bardzo wnikliwą opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.