Ekspres-Oskroba (383)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Michał Szatkowski

Michał Szatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła w Bydgoszczy, zarówno pod względem (najwyższej w mieście) zdawalności, jak i samego procesu nauki jazdy. Zajęcia teoretyczne, prowadzone były przez pana Oskrobę w taki sposób, że łatwo można było przyswoić treści i zdać egzamin państwowy z maksymalną liczbą punktów. Dużym atutem tej szkoły są pełni profesjonalizmu instruktorzy, którzy podczas jazd omówili wszystkie miejsca w mieście, gdzie egzaminatorzy "oblewają" zdających, co było bardzo dużym ułatwieniem na egzaminie państwowym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Michał. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Magda Klar

Magda Klar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni i kompetentni instruktorzy, elastyczne godziny. Szczególnie dziękuję Panu Darkowi za wyrozumiałość i wsparcie, to dzięki Panu zdałam wszystko za pierwszym podejściem. POLECAM

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Magda. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Pan Darek taki jest. Szerokiej drogi i samych mądrych kierowców wokół Ciebie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Hubert Woźniak

Hubert Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście instruktorów, jak i duża przekazana wiedza. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Hubert. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości i powodzenia na basenach całego świata.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2020

Artur Baryczka

Artur Baryczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę jazdy Ekspres-Oskroba Najpierw moi synowie zdawali,na kat B1 mając 16lat -profesjonalne podejście instruktorów zdali za pierwszym razem. Potem bez problemu zdali na kat B. Ja tydzień temu zdałem egzamin na kat A. Dziękuję instruktorom tej szkoły za świetne podejście i super atmosferę. Szczerze polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Artur. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2020

Mateusz M .....a ip: 5.173.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, paru instruktorów naprawdę bardzo cierpliwych, wprowadzających sympatyczna atmosferę, a co najważniejsze dobrze przygotowujących do egzaminu

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mateusz. Dzięki za opinię Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.11.2020

Dominika Szczegóra

Dominika Szczegóra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super zorganizowanie, z łatwością można szybko ukończyć kurs. Profesjonalne warunki, plac jak i górka na miejscu , instruktorzy elastyczni i zorganizowani. W szczególności chciałabym pogratulować szkolę jazdy za pełny profesjonalizm i doświadczenie oraz sposób nauczania Pana Piotra i Pana Darka. Polecam z całego serduszka.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dominika. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 19.11.2020

Mikolaj Piwecki

Mikolaj Piwecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogromnym minusem jest brak najnowszych Toyot takich jak w Wordzie, Poza tym wszystko ok.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Odpowiedź:

Mikołaj. Akurat tak trafiłeś. Nowa Toyota już jest. Twoja ostatnia próba była na nowym modelu i jak widzisz poradziłeś sobie. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2020

Michalina Ochelska

Michalina Ochelska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Michalina. Super. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.11.2020

Szymon Napieralski

Szymon Napieralski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Odpowiedź:

Szymon. Dzięki. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 18.11.2020

Wojciech Stemplowski

Wojciech Stemplowski
Opinia niezweryfikowna

Zrobiłem tu B i teraz też A. To była dobra decyzje ;]

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wojtek. Teraz bezpiecznie na dwóch kołach. Szerokości

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2020

Antonia Lussa

Antonia Lussa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, z całego serca polecam. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Antonia. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.11.2020

Katarzyna Skrzypczak

Katarzyna Skrzypczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Bydgoszczy! Wykłady bardzo zrozumiałe, materiały do nauki świetne! Rewelacyjna aplikacja, dzięki której zdanie teorii za pierwszym razem to pikuś. Fantastyczni instruktorzy. Bardzo przejrzyście tłumaczą. Każda jazda to była czysta przyjemność! Z całego serca polecam tą szkołę! Egzamin praktyczny dzięki nim zdany bez problemu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kasiu. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2020

Martyna Jarzembska

Martyna Jarzembska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nic dodać, nic ująć. Super atmosfera i świetni instruktorzy! Mimo że mam dużą tendencję do stresowania się to dzięki świetnemu przygotowaniu zdałam wszystko za pierwszym razem. Super naprawdę, polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Martyna. I pokazałaś, że można na spokojnie. Super. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2020

Andrzej D D ip: 46.239.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do szkoły trafiłem z polecenia. Kurs przeszedłem bardzo szybko i sprawnie. Godziny jazd ustalałem indywidualnie i elastycznie. Podejście instruktora było profesjonalne. Otrzymałem wiele cennych wskazówek i informacji, które pozwoliły podejść do egzaminu bez stresu i zapewne pozwolą w przyszłości cieszyć się jazdą na motocyklu. Szczerze polecam wybór tej szkoły do nauki jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Andrzej. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2020

Miłosz Lewandowski

Miłosz Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super. Polecam

Plusy

dobra atmosfera, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Miłosz. Dzięki. Super. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.11.2020

Angelika K .....a ip: 83.3.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Poleciłam już szkołę znajomym :) Panowie instruktorzy wykazują się ogromną cierpliwością. Potrafią w miłej i niestresującej atmosferze dzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem. Dzięki profesjonalizmowi instruktorów, od których miałam przyjemność się uczyć, nawet parkowanie na kursie nie stanowiło problemu. Na szczególne docenienie zasługuje fakt, iż naprawdę się angażują, zarówno w sukcesy, jak i porażki swoich "podopiecznych". Zawsze służą pomocą i wsparciem, zawsze. Ze swojej strony szczególnie chciałabym pogratulować szkole takich instruktorów jakimi są Pan Darek i Pan Piotr

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Angelika. Dziękujemy za opinię. Mądrych kierowców wokół Ciebie. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2020

Juliusz Burczyński

Juliusz Burczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy w krótkich odstępach czasowych.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Juliusz. Krótko. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.11.2020

Kacper Krawczyk

Kacper Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bez problemowo szybko i sprawnie !!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kacper. Gratulujemy i dziękujemy za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.11.2020

Agata Bentlejewska

Agata Bentlejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!! Bardzo dobre podejście wszystkich instruktorów, bardzo miła atmosfera oraz sprzęt w pełni sprawny. Z miłą chęcią przychodziłam na każde jazdy! Oby dwa egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem. Pozdrawiam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Agata. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Mądrego jeżdżenia. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.11.2020

Wiktoria Garbowska

Wiktoria Garbowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super a złaszcza Pan Piotr i Pan Darek

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wiktoria. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Szerokości

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2020

Magdalena Sibierska

Magdalena Sibierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam!!! ♥ Niezwykle profesjonalni instruktorzy, pełni empatii, cierpliwi, konkretni. Nie tylko sprawili, że czas mojej nauki przebiegał w przyjaznej atmosferze, ale również podzielili się ze mną wieloma cennymi radami, które z pewnością przydadzą mi się w przyszłej jeździe samochodem. Wszystko zostało mi dokładnie i jasno wytłumaczone. Doskonała organizacja szkoły jazdy. O wszystkim byłam zawsze dobrze poinformowana i nie miałam problemu z umówieniem się na kurs teoretyczny oraz zajęcia praktyczne. Chętnie polecę tę szkole innym. Oczywiście egzamin zdałam za pierwszym razem dzięki dobremu przygotowaniu poprzez naukę jazdy z bardzo kompetentnymi Instruktorami! Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuje. To był strzał w dziesiątkę. Polecam każdemu! ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Magda. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za bardzo wnikliwą opinię. Szerokiej drogi i samych mądrych kierowców wokół Ciebie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2020

Jakub Saj

Jakub Saj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, świetni instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kuba. Gratulujemy i dziękujemy za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2020

Jędrek Jurzysta

Jędrek Jurzysta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra cena bez ukrytych kosztów, instruktorzy profesjonalni, kurs prowadzony w miłej atmosferze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Jędrzej. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2020

Damian K .....a ip: 5.173.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkolenie pierwsza klasa, zdane za pierwszym razem. Polecam serdecznie, 4 gwiazdki ponieważ wystawiałem już opinię a cały czas dostaje smsy na temat opinii.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Damian. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.11.2020

Sebastian F ....a ip: 5.173.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam. Szybko , profesionalnie i skutecznie. kat. A Pozdrawiam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Sebastian. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2020

Mateusz G ........i ip: 5.174.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w rejonie w zakresie Kat A Super podejście do kursanta i miła atmosfera Kurs na A2 w ok 3 tygodnie razem z egzaminem. Egzamin zdany za 1 bez problemu. Polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mateusz. Gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2020

Damian J ......... ip: 94.254.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Damian. Dzięki za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2020

Igor Lew

Igor Lew
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, dobrzy instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Igor. Gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2020

Krzysztof Kubera

Krzysztof Kubera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawko zdane za pierwszym razem. Dzięki za wyrozumiałe podejście instruktorów, konkretnie wytłumaczyli co i jak. Elastyczne godziny kursu, bez problemu można sie dogadać. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Krzysztof. Gratulujemy i dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2020

Igor L .........i ip: 188.47.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Igor. Dzięki. Szerokości.