Ekspres-Oskroba (562)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2022

Daniel S ....a ip: 5.184.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobra szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2022

Krystian Paczkowski

Krystian Paczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.01.2022

Wiktoria Ślęzak

Wiktoria Ślęzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swój pierwszy egzamin oblałam i nie jeździłam autem miesiąc czekając na kolejny egzamin. Wykupiłam w tej szkole jazdy tylko 2 godziny jazdy doszkalającej w dzień egzaminu i udało mi się zdać niemalże bezbłędnie i w mniej niż pół godziny. Same jazdy były w bardzo miłej atmosferze, instruktor chętnie rozmawiał "na luzie", mówił co robię dobrze, a co źle, był wyrozumiały i gdy jakiś odcinek drogi sprawiał mi trudność, odpowiadał na moje pytania, a potem przejechaliśmy go raz jeszcze. Jazdy były dostosowane do moich potrzeb. Pełen profesjonalizm. Bardzo Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.01.2022

Paweł Marcinkowski

Paweł Marcinkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy i podejście do kursanta. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2022

Oskar W ......k ip: 5.173.30.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdałem za pierwszym razem, dziękuje bardzo za przygotowanie. Polecam szkole każdemu kto chce zdać egzamin bez problemów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 18.01.2022

Magdalena N ......... ip: 31.60.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy poważnie podchodzą do nauki. Jazdy odbywają sie na kilku samochodach, a oprócz prowadzącego lekcje są z innymi instruktorami co sprawia, ze od samego początku przyzwyczajamy się do zmiany osoby wydającej polecenia. Jest to bardzo pomocne podczas egzaminu. Uczący są doskonale zorientowani o naszych słabościach, często ćwiczac je z nami aż do perfekcji. Trasy przejazdu to przewidywalne trasy egzaminu. Nie ma mowy o załatwianiu prywatnych spraw, tylko nauka. Najwiekszym plusem tej szkoły jest szeroka dostępność godzin jazdy od rana do wieczora, od poniedziałku do niedzieli. Gorąco polecam, bo atmosfera jest ciepła i przyjemna.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.01.2022

Katarzyna P .....t ip: 188.146.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre podejście instruktorów, przyjazna atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2022

Nadia Stejbach

Nadia Stejbach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka w tej szkole była czystą przyjemnością. Zarówno lekcje teorii jak i praktyki były doskonale zorganizowane a pomoc świetnych i przyjaznych instruktorów pozwoliła mi zdać egzamin państwowy za pierwszym razem. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2022

Oskar Szmyt

Oskar Szmyt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu wiele mówić - poziom nauki jest mistrzowski; zarówno jeżeli chodzi o stronę teorytyczną jak i o pratkyczną. Podejście instruktorów i samego właściciela zasługuje na ogromną pochwałę. Niebywale miła atmosfera ułatwia przyswajanie wiedzy - podczas jazd czułem się, jakbym podróżował z dobrze znaną mi osobą. Wiedza przekazywana jest w bardzo przystęny sposób. Instruktorzy są bardzo zaangażowani i pomocni. Samochody utrzymane w czystości i w pełni sprawne. Serdecznie polecam i pozdrawiam całą załogę "Ekspres Oskroba"!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2022

Wojciech .......k ip: 31.60.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tę szkołę, bardzo rzetelni instruktorzy, jednak dodzwonić się do biura czasami było trudne

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.01.2022

Szymon Krawczyk

Szymon Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bydgoszczy! Super atmosfera i profesjonalne podejście instruktorów m. in. Pan Darek, Piotr, Aleksander i oczywiście Pan Adam wykonują mega dobrą robotę... jak przystało na najlepszą szkołę w BDG. Żadne miejsce na egzaminie nie było dla mnie zaskoczeniem i dobrze wiedziałem jak się zachować w każdej sytuacji, co pozwoliło mi zdać za drugim razem. (Za pierwszym trochę mnie stres zjadł ale to tylko moja wina). Chcesz zdać za pierwszym razem to WYBIERZ TĄ SZKOŁE JAZDY. Serdecznie polecam Szymon :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szymon. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za wnikliwą opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2022

Igor G ............ ip: 188.47.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W zeszłym roku odbyłem kurs na prawo jazdy w kat. A1. Zarówno część teoretyczna, jak i praktyczna była na bardzo dobrym poziomie. Instruktorem jazdy na motocykl był p. Jacek i myślę, że nie mogłem trafić na lepszego nauczyciela jazdy. Fachowo przygotował mnie do egzaminu. Poza tym bardzo sympatyczny Pan. Obecnie odbywam kurs na samochód. Jeżdżę z różnymi instruktorami, ale to nie jest żaden problem. Od każdego z Państwa dużo się uczę. Atutem też jest to, że przez dwie godziny jeżdżę sam z instruktorem. Czas jest w pełni wykorzystany. Bardzo polecam tą Szkołę Jazdy. Igor 18 lat

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Igor. Gratulujemy sukcesu w kategorii A1. Dzięki że znowu jesteś z nami. Dziękujemy za opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.12.2021

Julia Michlińska

Julia Michlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super!

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Super. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.12.2021

Kasia Sobczyńska

Kasia Sobczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bydgoszczy. Cierpliwi i profesjonalni instruktorzy. Polecam każdemu, kto chce stać się dobrym kierowcą.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kasiu. Cieszymy się że mogliśmy pomóc. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.12.2021

Alicja Tobolska

Alicja Tobolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę. Super atmosfera, profesjonalne podejście. Pan Piotr no po prostu mistrz , polecam ????????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Alicja. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.12.2021

Wiktoria W ....y ip: 89.64.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy rzetelnie przygotowująca do egzaminu państwowego. Profesjonalne oraz indywidualne podejście do kursanta. Serdecznie polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wiktoria. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.12.2021

Agata Wiktoria Wach

Agata Wiktoria Wach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Bardzo sympatyczni i profesjonalni instruktorzy :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Agata. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 16.12.2021

Zuzia Szczepanik

Zuzia Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sympatyczni i cierpliwi instruktorzy

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Zuzia. Gratulujemy zdanego egzaminu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.12.2021

Milena Frańczak

Milena Frańczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy. Wspaniali instruktorzy którzy potrafią dokładnie i starannie wszystko wytłumaczyć, można też porozmawiać i pośmiać się żeby jazda nie byla taka straszna i stresuająca. Dostałam ogromne wsparcie przed egzaminem państwowym oraz dokładnie przećwiczyłam to czego nie byłam pewna, wspaniała komunikacja i wyrozumiałość instruktorów pozwoliła mi na zdanie prawa jazdy za drugim razem. Dziękuję bardzo każdemu instruktorowi za tą wspaniałą przygodę.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Milena. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.12.2021

Arek ŻUBeR

Arek ŻUBeR
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Arek. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.12.2021

Alicjaa Jarmocik

Alicjaa Jarmocik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie zarówno pod samodzielną jazdę(co najważniejsze), jak i pod egzamin. Przystępując do kursu, pierwszy raz miałam styczność z samochodem, więc (oczywiście) bałam się za kierownicą, Teraz po wielu godzinach przygotowań i zdaniu egzaminu, czuję się pewnie na drodze, a jazda sprawia mi duża przyjemność. Także mogę z całego serca polecić tę szkołę jazdy.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Alicja. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.12.2021

Hubert Pankowski

Hubert Pankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy i dobrze zadbany sprzęt. Tak jak kategorie A serdecznie polecam i B.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Hubert. Z Tobą, to już prawie jak z naszym pracownikiem. Gratulujemy kolejnej kategorii prawa jazdy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.12.2021

Marcin Kwieciński

Marcin Kwieciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłem na szkołę Ekspres-Oskroba po przykrych doświadczeniach z inną szkołą jazdy. Choć wykupiłem tylko 4 godziny doszkalające, to zupełnie wystarczyło, aby poprawić moje błędy i (co ważne!) zmienić moje nastawienie do egzaminu, który wydawał się "górą nie do zdobycia". Instruktorzy są bardzo cierpliwi i profesjonalni — dbają również o element wsparcia psychologicznego w procesie nauki, co było dla mnie być może najważniejsze, bo właśnie dzisiaj zdałem egzamin państwowy na prawo jazdy! :) Wielkie podziękowania dla Pana Darka i Szymona. Jedyne czego żałuję to fakt, że nie trafiłem na tę szkołę wcześniej, dlatego gorąco polecam skorzystanie z usług Oskroba-Ekspres wszystkim "trudnym przypadkom" i nie tylko :)))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Marcin. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Dziękujemy za wnikliwą opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.12.2021

Łukasz H ....s ip: 89.151.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Łukasz. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2021

Martyna Kohutek

Martyna Kohutek
Opinia niezweryfikowna

spokojna i cierpliwa nauka jazdy, przystępne dostępne godziny, odpowiednie podejście do zrobionych błędów, łatwość komunikacji i sympatyczna atmosfera.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Martyna. Kolejny raz gratulujemy. To Twoja następna kategoria prawa jazdy. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2021

Sylwia Cyran

Sylwia Cyran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, profesjonalne przygotowanie do egzaminów. Wszystko zdane za pierwszym razem. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Sylwia. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2021

Sylwia C .... ip: 31.0.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W tej szkole można liczyć na dobre przygotowanie do egzaminu. Jestem zadowolona i polecam. Wszystko zdane za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Sylwia. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.12.2021

Marcin W .........k ip: 94.254.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście każdego z instruktorów, bardzo dobry i bezproblemowy kontakt. Egzamin zdany za pierwszym razem. Wykupiłem w tej szkole tylko jazdy doszkalające i egzamin praktyczny trwał 25 min. Wszystko pozytywnie, gorąco polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Marcin. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2021

Tymon Kitliński

Tymon Kitliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wyśmienita szkoła jazdy, jedna z najlepszych w Bydgoszczy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Tymon. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2021

Oxana C .......h ip: 188.146.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetni instruktorzy i pozytywna atmosfera podczas każdej jazdy. Egzamin zdany za pierwszym podejściem.Szczerze polecam tą szkołę nauki jazdy !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Oxana. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.