Ekspres-Oskroba (512)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2021

Sebastian Smaruj

Sebastian Smaruj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę , bardzo mili instruktorzy. Zdane za pierwszym .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Sebastian. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2021

Agnieszka Smeja

Agnieszka Smeja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę! Bardzo mili instruktorzy. Wszystko zdane za pierwszym.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Agnieszka. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.09.2021

Aleksandra Modlińska

Aleksandra Modlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna szkoła jazdy, pomimo 3-letniej przerwy w prowadzeniu auta czułam się zaopiekowana i nie obawiałam się jeździć, dzięki dobremu podejściu instruktorów. Udzielano mi mnóstwo cennych wskazówek, nie tylko odnośnie jazd i egzaminu, ale też dalszego życia jako kierowca. Szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Olu. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 19.09.2021

Victoria Kalitta

Victoria Kalitta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Polecam Szkołę Jazdy Oskroba. Przede wszystkim, wspaniali instruktorzy, którzy swietnie przygotowują, cierpliwi i mili. Wielki plus za organizacje godzin jazdy. W szybkim tempie można wykonać prawo jazdy i bezproblemowo dopasować godziny pod swój harmonogram dnia, bez długiego czekania na kolejne lekcje. Zawsze znajdą dla Ciebie miejsce.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Victoria. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi i powodzenia na największych arenach lekkoatletycznych świata.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.09.2021

Michał Jarocha

Michał Jarocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Absolutnie polecam! Instruktorzy to fachowcy, na pewno pomogą zdać egzaminy! Warto zdecydowanie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Michał. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2021

Maciek Jankowski

Maciek Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super kurs Super instruktorzy Zdane za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Maciej. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.09.2021

Sebastian Plucinski

Sebastian Plucinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę. Bardzo mili i profesjonalni instruktorzy

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Sebastian. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2021

Sandra Dziatkowicz

Sandra Dziatkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na medal. Przemili instruktorzy i bardzo profesjonalni, od początku panuje dobra atmosfera oraz żelazne przygotowanie do egzaminu. Pomimo rocznej przerwy w kilku dodatkowych godzinach przypomniano i przygotowano mnie do egzaminu państwowego, który zdałam za pierwszym razem. Dziękuje i polecam każdemu tę szkołę.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Sandra. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2021

Bartosz Z ..... ip: 89.64.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalni instruktorzy Polecam bardzo serdecznie

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bartek. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.09.2021

ip: 46.204.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę;)Dziękuję za dobrą naukę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Zuzia. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2021

Jacek Krzewski

Jacek Krzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, profesjonalny sprzęt wszystko sprawnie,miło i przyjemnie. Polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Jacek. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2021

Maciej Napierała

Maciej Napierała
Opinia niezweryfikowna

Po latach wróciłem zrobić prawo jazdy na drugą kategorię i drugi raz zdałem za pierwszym razem. Profesjonalni instruktorzy, bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Maciej. Ponownie gratulujemy. Super. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.08.2021

Katarzyna Galewska

Katarzyna Galewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam szkole:) Fachowi instruktorzy!!!Dziekuje za nauke w milej atmosferze:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kasiu. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.08.2021

Izabela Kuśmierczyk

Izabela Kuśmierczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doświadczeni instruktorzy! Dziękuję za dobrą naukę:) Do zobaczenia na drodze ???? Pozdrawiam Alicja Sobieszczyk

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Alicja. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Widzimy się na drodze.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2021

Bartosz S ..h ip: 31.0.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalna obsługa. Na zajęciach praktycznych instruktor Szymon uczy nie tylko jak zdać egzamin ale jak dobrze jeździć. Polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bartek. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.08.2021

Alicja S .........k ip: 46.204.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Doświadczeni instruktorzy:) co wykazuje ilość zdawanych za pierwszym razem egzaminów państwowych! Dziękuję za dobrą naukę! Polecam szkołę:) Pozdrawiam Alicja Sobieszczyk:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Alicja. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.08.2021

Małgorzata Bednarska

Małgorzata Bednarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję bardzo za miła i fachową pomoc i naukę. Chwilami było ciężko z koncentracją ale instruktorzy szybko naprowadzili na prawidłowy tor. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Małgosiu. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.08.2021

Damian W .....k ip: 31.0.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej mogę polecić tę szkołę. Cena atrakcyjna, a dodatkowo jest w tym wliczone dostawienie motocykla na egzamin, co uważam za spory plus, ponieważ na maszynie w WORD'zie jeździ się jednak delikatnie inaczej. Pozdrawiam i dziękuję instruktorowi Szymonowi za cierpliwość i przydatne wskazówki, jednym słowem: Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Damian. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2021

Gracjan Walczak

Gracjan Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin za pierwszym bezbłędnie. Bezstresowe przygotowania. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gracjan. Super. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.08.2021

Cyprian Szczukowski

Cyprian Szczukowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cyprian. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2021

Julia Jabłońska

Julia Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszyscy instruktorzy byli bardzo przyjaźni i pomocni, w razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości chętnie dawali porady. Dużym plusem były jazdy z różnymi instruktorami dzięki czemu można było poznać rozne style instruktażu i być bardziej komfortowym podczas egzaminu. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Julia. Po prostu pięknie. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.08.2021

Dawid S ....z ip: 5.173.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Nic dodać , nic ująć ! Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dawid. Czego można chcieć więcej. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.08.2021

Karolina Rogiewicz

Karolina Rogiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim instruktorom serdecznie dziękuję za okazaną cierpliwość, wyrozumiałość, za ogromny doping i wsparcie. Dzięki wspólnemu zaangażowaniu dokonałam czegoś co wydawało mi się niemożliwe. Dziękuję bardzo!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Karolina. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.08.2021

Kuba Nadolny

Kuba Nadolny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko na najwyższym poziomie, polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kuba. Super. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.08.2021

Alex Stachura

Alex Stachura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bydgoszczy. Mówią o tym nawet statystyki. Podejście instruktorów jest bardzo fajne, są mili, rozmowni i pomocni. Jeżeli czegoś nie wiemy to zawsze możemy się ich zapytać. Właściciel szkoły ma fajne podejście do uczniów i zapewnia im bardzo dobre warunki do nauki. Serdecznie polecam i pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Alex. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.08.2021

Filip Łokieć

Filip Łokieć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super , brak zastrzeżeń do czegokolwiek , konkurencyjne ceny :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Filip. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.08.2021

Stanisław Gulski

Stanisław Gulski
Opinia niezweryfikowna

Szkoła świetnie przygotowuje do egzaminu państwowego na kat. A2, plac jest zaraz przy garażu w którym trzymane są dwukołowce, przez co nie traci się czasu jazd na dojazd na plac. Motocykle zadbane. Instruktorzy mili, weseli a przede wszystkim bardzo pomocni. Nazwa szkoły - (Ekspres) jest bardzo adekwatna, ponieważ dzięki tej szkole zdałem dwa egzaminy - na kat. A2 oraz na kat. B w mniej niż 4 miesiące. Uważam że szkoła ma wszystko czego potrzeba i w pełni spełni wszelkie oczekiwania klienta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Stanisław. Gratulujemy drugiego sukcesu. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2021

Filip A ......k ip: 89.64.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Atmosfera panująca podczas całego kursu spowodowała brak stresu na egzaminie. Przygotowanie na najwyższym poziomie, egzamin zdany za pierwszym razem. Wielkie podziękowania dla instruktora Szymona, dzięki któremu czułem się pewnie na motocyklu od początku.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Filip. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2021

Julia Cyckowska

Julia Cyckowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jak najbardziej godna polecenia! Instruktorzy przemili i cierpliwi, a przy tym wykazują się pełnym profesjonalizmem. Mimo roku przerwy, dodatkowe 6h jazd doszkalających pozwoliło mi na zdanie egzaminu za pierwszym razem. Polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Julia. Jak widzisz nawet długa przerwa w szkoleniu, nie jest przeszkodą. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2021

Patryk K ....r ip: 89.64.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szybko, sprawnie, bez problemów. Wiele praktycznych porad z naciskiem na wyeliminowanie podstawowych błędów. Polecam wszystkim, nawet osobom które nigdy nie jeździły na motocyklu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Patryk. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.