Ekspres-Oskroba (454)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.06.2021

Krzysztof Jakiś

Krzysztof Jakiś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna szkoła z inwidualnym podejściem do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.06.2021

Wiktor Cieślewicz

Wiktor Cieślewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo tą szkółkę, jeśli będzie trzeba to przyjadą pod wskazany adres szybciej niż zaczyna się jazda. Instruktorzy są naprawdę bardzo fajni. POLECAM

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.06.2021

Kuba Grucha

Kuba Grucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę, z taką grubą kartoteką jak moja, byłem na celowniku każdego egzaminatora. Byli nastawieni negatywnie od samego początku. Świetne obeznanie z przepisami i haczykami przygotowanie sprawiło, że egzamin zdałem za 3 razem. To duży sukces. Wcześniej uważałem, to za niemożliwe. Wielki szacun za świetne podejście i zaangażowanie dla ekipy z Oskroba Ekspres. Pozdrawiam serdecznie Jakub.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kuba. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.06.2021

Adam Skonieczny

Adam Skonieczny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany! Dziękuję całej kadrze za solidne przygotowanie. Instruktorzy w prawdzie byli czasem surowi, ale przy tym bardzo kompetentni i widać było ich pasje i oddanie temu co robią. Mogę z czystym sumieniem polecić tę szkołę, każdemu wybierającemu się na kurs.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Adam. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2021

Nicole Skotnicka

Nicole Skotnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pozdrawiam całą ekipę instruktorów. Świetna atmosfera, bezproblemowe ustalanie grafiku, szybka nauka jazdy,super instruktorzy ktorzy umieją przekazać wiedzę, o czym świadczy egzamin w WORD zdany za pierwszym razem!!  Polecam każdemu i dziękuje!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Nicole. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 09.06.2021

Gabriela Frischke

Gabriela Frischke
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, miła i bezstresowa atmosfera, polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gabrysiu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2021

Damian Kuczera

Damian Kuczera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Damian. Dzięki za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.06.2021

Aneta Stankiewicz

Aneta Stankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, profesjonalni instruktorzy i bardzo miła atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Aneta. Dziękujemy za opinię. Życzymy sukcesów sportowych na strzelnicach całego świata. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.06.2021

Kasia Jurkowska

Kasia Jurkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs podstawowy na prawo jazdy kat. B robiłam w Warszawie. Niestety po 3 nieudanych podejściach do egzaminu praktycznego postanowiłam zrobić przerwę i dokształcić się w innej szkole. Akurat przeprowadziłam się do Bydgoszczy, więc wybór padł na Ekspres-Oskroba (zachęciły mnie dobre opinie). I to był strzał w dziesiątkę! Dzięki cierpliwej i profesjonalnej kadrze instruktorów udało mi się wyłuskać błędy w technice jazdy, nabyć pewności siebie na drodze, a także dowiedzieć o rzeczach, o których w poprzedniej szkole mi nie powiedziano. Wystarczyło kilka spotkań pod fachowym okiem, żebym znów uwierzyła, że mogę być dobrym kierowcą. Wielkim plusem były jazdy z różnymi osobami i różnymi pojazdami. Każda osoba dawała inne, ciekawe rady i zwracała uwagę na inne aspekty - świetne rozwiązanie. Po kilku spotkaniach doszkalających egzamin praktyczny zdałam śpiewająco i już teraz mogę cieszyć się możliwością samodzielnych podróży! Całej ekipie ogromnie dziękuję za pomoc, a przyszłym kierowcom, którzy wciąż wahają się, jaką szkołę wybrać, gorąco polecam szkołę Ekspres-Oskroba!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kasiu. Nasze gratulacje. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Dziękujemy za bardzo wnikliwą opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.06.2021

Kacper Doman

Kacper Doman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mogłem zdać prawa jazdy i nie wiedziałem co jest tego przyczyną. Okazało się że poprzednia szkoła jazdy mało mnie nauczyła i wziąłem dwie jazdy tutaj. To było coś niesamowitego. Po dwóch jazdach (2h i 45 min) pojechałem na egzamin i od razu zdałem prawie bez żadnego błędu. Mega szkoła.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kacper. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2021

Bartek Bruzdewicz

Bartek Bruzdewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pozdrawiam całą ekipę instruktorów. Bossa Adama. Zastępcę Bossa Darka oraz zastępcę zastępcy Bossa. Spoko kolesia na SV 650 co tak pięknie darla ryjka. Dziękuję za cierpliwość. Mam nadzieję że siwych włosów Boss Adam dzięki mnie nie będzie miał. Jeździłem na pamięć bez czytania znaków. Miałem prawo jazdy Kat B od 23 lat i jeździłem jak łajza.Dzieki nim zrobiłem kat A.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bartek. To jedna z ciekawszych w swojej formie opinii. My cieszymy się, że byliśmy pomocni. Reszta należała do Ciebie. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia. Mimo wszystko spoglądaj na znaki.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.06.2021

Ola Erdman

Ola Erdman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, świetna atmosfera oraz świetne metody nauki jazdy. Polecam każdemu i dziękuje!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Ola. Gratulujemy. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w przygotowaniu do egzaminu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2021

Adrian P ..h ip: 31.0.95.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsi instruktorzy, szczególnie Pan Szymon. Bezproblemowe ustalanie grafiku, szybka nauka jazdy oraz miła atmosfera. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Adrian. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2021

Marta G ....n ip: 46.204.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo mili instruktorzy, indywidualne podejście do kursanta i elastyczny grafik kursu

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Odpowiedź:

Marta. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.05.2021

Jakub Wojtaszek

Jakub Wojtaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej trafić nie mogłem! Super atmosfera i doświadczona kadra, ktora umie przekazać wiedzę, o czym świadczy egzamin w WORD zdany za pierwszym razem!! Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kuba. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. I obyś jak najprędzej został kierowcą tego auta przy którym stoisz na zdjęciu.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.05.2021

Sylwester P .....a ip: 188.47.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm całej szkoły! Szkolił mnie instruktor Szymon, któremu zawdzięczam zdanie na kategorię A za pierwszym razem. Gość posiada potężną wiedzę i chętnie ją przekazuje. Jeszcze raz wielkie dzięki!... Z czystym sumieniem polecam tą szkołę.

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Sylwester. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2021

Jakub M ......i ip: 46.204.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy i jeszcze lepsze podejście do kursanta. Teoria i praktyka za pierwszym razem! Gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kuba. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2021

Laura K .......... ip: 5.173.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy. Bardzo profesjonalne i zarazem pozytywne podejście. Zaczynałam naukę totalnie od zera a po kursie czuję się naprawdę pewnie za kierownicą. Z całego serca polecam !

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Laura. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2021

Mateusz Papke

Mateusz Papke
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, mogę polecić ją każdemu!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mateusz. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2021

Grzegorz S ....... ip: 95.41.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła ,miła atmosfera oraz profesjonalne podejście instruktorów Szymon jeszcze raz dzięki za super przygotowanie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Grzegorz. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.05.2021

Maciej Smoliniski

Maciej Smoliniski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkółkę pana oskroby mili instrukdorzy i bardzo dobrze nauczają teori jak i praktyki bardzo polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Maciej. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2021

Radek Lubka

Radek Lubka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie i miła atmosfera :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Radek. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2021

Wiktor B .......i ip: 89.64.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajne podejście do ludzi, miła atmosfera, Dobrze uczą, bez problemu zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wiktor. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Rozsądnego jeżdżenia na dwóch kołach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.05.2021

Aleksander Krzysztof

Aleksander Krzysztof
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trochę już minęło od egzaminu ale szkołę jazdy wspominam bardzo dobrze, profesjonalna kadra. Dziś spełniłem swoje marzenie i jestem kierowcą zawodowym dużego zestawu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Aleksander. Dziękujemy za opinię po latach. Widzimy, że chociaż w pewnym stopniu przyczyniliśmy się do spełnienia Twoich marzeń. Dla kierowcy dużego zestawu zawsze życzymy szerokości i przyczepności.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.05.2021

Justyna Janowska

Justyna Janowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Instruktorzy mili, cierpliwi i profesjonalni. Egzamin zdany za pierwszym razem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Justyna. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.05.2021

Karolina Zaleska

Karolina Zaleska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Dariusz to złoty człowiek. Z racji niepewności za kółkiem korzystałam z jazd doszkalających w wielu szkołach jazdy w Bydgoszczy. Oskroba była ostatnią, żałuję że nie pierwszą. Jazdy z panem Dariuszem były samą przyjemnością - prawdziwy instruktor z powołania: jazdy bez stresu, w miłej atmosferze, umie wytłumaczyć jak krowie na rowie ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Karolina. Cieszymy się, że mogliśmy Tobie pomóc. Dziękujemy za opinię. Samych mądrych kierowców wokół Ciebie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.04.2021

Paweł Fabich

Paweł Fabich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Paweł. Ważne, że zdałeś egzamin. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.04.2021

Magdalena Bednarek

Magdalena Bednarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy, cierpliwie wszystko tłumacza ! zdałam bez problemow, za co jestem ogromnie wdzięczna Panie Darku ;) Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

My serdecznie dziękujemy za miłą opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.04.2021

Alia Echtay

Alia Echtay
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna kadra i bardzo przyjazna atmosfera ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Alia. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.04.2021

Emilia Małachowska

Emilia Małachowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Emilia. Dziękujemy. Szerokości.