Ekspres-Oskroba

 890 opinii w tym 647 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ekspres-Oskroba
ul. Gdańska 163
85-915 Bydgoszcz

Kontakt

Opis

Szkoła nauki jazdy Ekspres-Oskroba Adam Oskroba powstała w 2006 roku. W okresie 16 lat wyszkoliliśmy ponad 4500 kierowców, z czego większość zdała ten trudny egzamin za pierwszym razem. Potwierdzają ten fakt wysokie miejsca w zestawieniach zdawalności publikowanych przez Wydział Uprawnień Komunikacyjnych UM Bydgoszcz. Dewizą naszej pracy jest profesjonalizm i skuteczność szkolenia. Zdecydowana większość naszych absolwentów trafiła do naszej szkoły z polecenia osób wyszkolonych. Infrastruktura ośrodka: plac manewrowy, sala wykładowa i biuro znajdują się na terenie CWZS Zawisza. Z tego terenu wyjeżdżamy bezpośrednio na trasy egzaminacyjne co jest dodatkowym atutem. W szkole zatrudnionych jest ośmiu doświadczonych instruktorów i ratownik medyczny. Do szkolenia używamy samochodów Toyota Yaris oraz motocykli i motorowerów marki Yamaha.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2500 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163, Początek i koniec każdego miesiąca.

WIĘCEJ Kursy odbywają się cyklicznie co dwa tygodnie.
- Część teoretyczna to 6 spotkań po 5 godzin lekcyjnych, uczniowie sami decydują o terminach spotkań.
- Część praktyczną realizujemy w godzinach: 7-21 (pn-pt) ,8-16 (sobota-niedziela).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1500 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ Motorowery z automatyczną i manualną skrzynią biegów.

Kurs odbywa się na początku i końcu każdego miesiąca (od połowy marca do połowy listopada - praktyka).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie motocykla na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2300 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163,

WIĘCEJ Kurs odbywa się na początku i końcu każdego miesiąca (od połowy marca do połowy listopada - praktyka).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie motocykla na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2500 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ Kurs odbywa się na początku i końcu każdego miesiąca (od połowy marca do połowy listopada - praktyka).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie motocykla na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2500 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ Kurs odbywa się na początku i końcu każdego miesiąca (od połowy marca do połowy listopada - praktyka).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie motocykla na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. B1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2700 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163, Początek i koniec każdego miesiąca.

WIĘCEJ Kursy odbywają się cyklicznie co dwa tygodnie.
- Część teoretyczna to 6 spotkań po 5 godzin lekcyjnych, uczniowie sami decydują o terminach spotkań.
- Część praktyczną realizujemy w godzinach: 7-21 (pn-pt) ,8-16 (sobota-niedziela).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów
wypożyczenie samochodu na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne

3000 zł

po zebraniu grupy

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ Kurs można zrealizować w miesiąc.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Indywidualny, Raty własne

3500 zł

codziennie

ul. Gdańska 163

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
każdy egzamin wewnętrzny teoria
pierwszy egzamin wewnętrzny praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny praktyka

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ W miarę posiadanych możliwości. Pierwszeństwo posiadają kursanci naszej szkoły.

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe: plac manewrowy 70 zł/godz, miasto 90 zł/godz

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A1

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe: plac manewrowy 70 zł/godz, miasto 90 zł/godz

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A2

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe: plac manewrowy 70 zł/godz, miasto 90 zł/godz

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria AM

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe: plac manewrowy 60 zł/godz, miasto 80 zł/godz

cena za pakiet: 160 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Fabian S .......... ip: 95.40.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecę tę szkołę jazdy każdemu! Panowie instruktorzy bardzo uprzejmi, życzliwi i serdeczni. Plusem jest możliwość wyboru motocykla (mt07 lub xj6) oraz fakt, iż egzamin państwowy odbywa się na motocyklu, na którym się uczysz. Pochwała należy się instruktorowi Szymonowi, który nagrał przejazd przez miasto, dzięki czemu mogłem jeszcze przed egzaminem przeanalizować trasy, po których się poruszaliśmy (ograniczenia, zakazy itp.).

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Adam E ....y ip: 188.146.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z pewnością polecam, kurs przebiegł bez żadnych problemów. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Krzysiek K ..... ip: 89.64.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szukając szkoły jazdy na prawo jazdy AM dla swojego czternastoletniego syna rozważałem dużo różnych propozycji. O tej szkole dowiedziałem się z polecenia i okazała się strzałem w dziesiątkę! - Syn był pod WIELKIM WRAŻENIEM atmosfery, profesjonalizmu oraz świetnym sposobem podejścia do zaczynającego przygodę z motoryzacją, młodego człowieka. Wewnętrzne procedury (podwójny egzamin wewnętrzny) w znacznym stopniu pomaga w zdaniu teorii, jazdy z różnymi instruktorami (Adam, Jacek, Szymon)daje szerszy spojrzenie na wymagania przyszłego egzaminu, dodatkowo edukacyjnym aspektem był filmik z jazdy udostępniony przez Szymona - pozwał on synowi na przypomnienie sobie odbytej jazdy w domu. Kolejnym znacznym udogodnieniem samej realizacji kursu jest jego lokalizacja- nie ma problemu z parkingiem a i sam park maszyn jest nieopodal. SERDECZNIE POLECAM!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Filip K ....c ip: 89.64.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam. Zdanie egzaminów ( teoretyczny i praktyczny ) było łatwiznęą .

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna W ....r ip: 94.254.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam kurs na kategorię B, szczególnie dla kobiet, które tak jak ja zdecydowały się na prawo jazdy po 50. Miła i bezstresowo atmosfera, elastyczne godziny jazdy, wyrozumiali i cierpliwi instruktorzy to tylko jedne z wielu zalet tej szkoły. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu czego efektem jest zdany egzamin za 2 podejściem.

+ Zaletyelastyczność
- Wadybrak

Krzysztof C ...y ip: 89.151.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkółka w Bydgoszczy, instruktorzy pełen profesjonalizm, polecam. !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Stanisław W .......... ip: 94.101.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście instruktorów do kursanta i jeszcze lepsze przygotowanie do egzaminu państwowego, polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Bartek Duliński

Bartek Duliński
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 12.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2 po A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane drugi raz za pierwszym razem, polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Igor Zawadzki

Igor Zawadzki
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 22.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, zdane za pierwszym razem!

Odpowiedź:

Igor. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Stałowska

Karolina Stałowska
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 08.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła na najwyższym poziomie ... rewelacyjni instruktorzy i instruktorka !!!brawo!!!!! polecam z całego serduszka ❤️

Odpowiedź:

Karolina. Gratulujemy kolejnego sukcesu. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magdalena Sibierska

Magdalena Sibierska
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 03.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła z profesjonalnymi instruktorami. Indywidualne podejście do kursanta, wszystko dokładnie wytłumaczone. Po kursie kat. B i egzaminie zdanym za pierwszym razem, nie mogłam innej szkoły wybrać na kat. A. Jazdy w tej szkole, to sama przyjemność. Pan Adam nie tylko nauczył jak zdać egzamin, ale także jak dobrze jeździć i czuć się swobodnie. Polecam każdemu!

Odpowiedź:

Magda. Kolejny sukces. Wszystko za pierwszym razem. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jonatan Pietrzak

Jonatan Pietrzak
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 02.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przemiła atmosfera, instruktorzy z powołania wszystko wytłumaczą i odpowiedzą na każde pytanie. Zdane za 1 razem ;)

Odpowiedź:

Jonatan. Kolejna kategoria i ponownie sukces. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciej O ......a ip: 46.204.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

Odpowiedź:

Maciej. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Hubert S ........... ip: 87.205.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i miła atmosfera, a co najważniejsze to elastyczność umawiania się na jazdy (z dnia na dzień). Polecam.

Odpowiedź:

Hubert. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Bezpiecznego jeżdżenia na dwóch kołach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Farbotko

Amelia Farbotko
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 28.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, zdane za pierwszym razem! :D

Odpowiedź:

Amelia. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Katarzyna T ....y ip: 89.73.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła jazdy. Bardzo dobry kontakt z instruktorami, wszyscy bardzo pomocni, profesjonalni i życzliwi, pomogli mi nabrać pewności siebie. Umawianie się na jazdy bez żadnych problemów - duża dostępność godzin, również w weekendy. Dziękuję przede wszystkim Darkowi i Gosi. Serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Kasiu. Nasze gratulacje. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Piotrowski

Michał Piotrowski
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 21.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!

Odpowiedź:

Michał. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia B ...s ip: 188.146.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W porządku

Odpowiedź:

Natalia. Gratulujemy. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Smaruj

Sebastian Smaruj
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 05.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła , świetne przygotowanie. Kontakt z instruktorem również bardzo dobry. To już moje drugie zdane prawo jazdy , a co najważniejsze wszystko za pierwszym razem. Bardzo wszystkim polecam!!

Odpowiedź:

Sebastian. Dla takich chwil warto robić to co robimy. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria .........k ip: 94.101.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, miła atmosfera, świetni i wyrozumiali instruktorzy. Na jazdy szłam bez żadnego stresu. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Wiktoria. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra .......a ip: 188.146.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam, super atmosfera i zero stresu.

Odpowiedź:

Olu. Cieszymy się że mogliśmy pomóc. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jan J .........i ip: 188.146.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła i sprzyjająca nauce atmosfera, instruktorzy wyrozumiali i zawsze spokojni.

Odpowiedź:

Janek. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna D .......a ip: 89.76.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejscie, fajna atmosfera na wykladach, sympatyczni i pomocni instruktorzy. Polecam

Odpowiedź:

Aniu. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Kobus

Jakub Kobus
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 09.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre przygotowanie do egzaminu. Żadnych problemów z umawianiem się na jazdy, które odbywają się wieloma instruktorami, dzięki czemu każdy z nich potrafi zwrócić uwagę na inne błędy. Przekazują oni cenne rady na co konkretnie zwracają uwagę egzaminatorzy, jak zrobić dobre wrażenie na egzaminie, a wszystko w miłej atmosferze. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem. Polecam!

Odpowiedź:

Kuba. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Hubert S ..........i ip: 178.37.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!! Szkoła bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu. Zdałem za pierwszym razem. Od każdego instruktora mogłem nauczyć się czegoś nowego. A Kurs minął w miłej atmosferze.

Odpowiedź:

Hubert. Gratulujemy sukcesu. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adam K ..... ip: 89.64.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrze przekazana wiedza praktyczna i teoretyczna, w miłej atmosferze.

Odpowiedź:

Adam. Gratulujemy zdanego egzaminu. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Daniel S ....a ip: 5.184.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła

Odpowiedź:

Daniel. Dzięki za opinię. Szerokości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Oskar W ......k ip: 5.173.30.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałem za pierwszym razem, dziękuje bardzo za przygotowanie. Polecam szkole każdemu kto chce zdać egzamin bez problemów

Odpowiedź:

Oskar. Gratulujemy sukcesu. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Magdalena N ......... ip: 31.60.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy poważnie podchodzą do nauki. Jazdy odbywają sie na kilku samochodach, a oprócz prowadzącego lekcje są z innymi instruktorami co sprawia, ze od samego początku przyzwyczajamy się do zmiany osoby wydającej polecenia. Jest to bardzo pomocne podczas egzaminu. Uczący są doskonale zorientowani o naszych słabościach, często ćwiczac je z nami aż do perfekcji. Trasy przejazdu to przewidywalne trasy egzaminu. Nie ma mowy o załatwianiu prywatnych spraw, tylko nauka. Najwiekszym plusem tej szkoły jest szeroka dostępność godzin jazdy od rana do wieczora, od poniedziałku do niedzieli. Gorąco polecam, bo atmosfera jest ciepła i przyjemna.

Odpowiedź:

Magda. Przyszedł czas sukcesu. Gratulujemy. Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna P .....t ip: 188.146.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre podejście instruktorów, przyjazna atmosfera

Odpowiedź:

Kasiu. Nasze gratulacje. Dzięki za opinię. Szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak