EgzaminatoL

 58 opinii w tym 46 zaufanych

Odznaki Szkoły

4 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

EgzaminatoL
ul. Plac Wolności 1
41-400 Mysłowice

Kontakt

Opis

Nie obiecuję Ci, że zdasz egzamin... ja to GWARANTUJĘ, jeżeli tylko zechcesz wziąć tyle mojej wiedzy i umiejętności, ile mam Ci do przekazania.????????

Przekonaj się, ZADZWOŃ i ZDAJ sobie sprawę, że to PROSTE‼????

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

MARIUSZ MOCZKO

MARIUSZ MOCZKO

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny

2199 zł

2399 zł

codziennie

ul. Plac Wolności 1

WIĘCEJ ‼️CENA ZAWIERA BADANIA LEKARSKIE‼️
KURS PODSTAWOWY - ODBIERAMY I ODWOZIMY KURSANTOW Z MIEJSC Z KTÓRYCH JEST IM WYGODNIE!
SZKOLENIE ODBYWA SIĘ NA NOWYCH SAMOCHODACH MARKI TOYOTA YARIS.
CENA ZAWIERA:
* BADANIA LEKARSKIE
* MATERIAŁY DYDAKTYCZNE ( TESTY + WYKŁADY ON-LINE, PODRĘCZNIK )
* ZAJĘCIA TEORETYCZNE 30 GODZ. WYKŁADÓW ( W TYM ZAJĘCIA Z PIERWSZEJ POMOCY )
* DBAJĄC O TWÓJ CZAS ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZASTĄPIENIA WYKŁADÓW E-LEARNINGIEM
* ZAJĘCIA PRAKTYCZNE 30 GODZ. JAZD
* EGZAMIN WEWNĘTRZNY TEORETYCZNY I PRAKTYCZNY

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Rozszerzony, Raty własne, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny

2899 zł

codziennie

ul. Plac Wolności 1

WIĘCEJ ‼️CENA ZAWIERA BADANIA LEKARSKIE‼️
KURS ROZSZERZONY - ‼️40 GODZ. JAZD‼️ ODBIERAMY I ODWOZIMY KURSANTOW Z MIEJSC Z KTÓRYCH JEST IM WYGODNIE! SZKOLENIE ODBYWA SIĘ NA NOWYCH SAMOCHODACH MARKI TOYOTA YARIS.
CENA ZAWIERA:
* BADANIA LEKARSKIE
* MATERIAŁY DYDAKTYCZNE ( TESTY + WYKŁADY ON-LINE, PODRĘCZNIK )
* ZAJĘCIA TEORETYCZNE 30 GODZ. WYKŁADÓW ( W TYM ZAJĘCIA Z PIERWSZEJ POMOCY )
* DBAJĄC O TWÓJ CZAS ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZASTĄPIENIA WYKŁADÓW E-LEARNINGIEM
* ZAJĘCIA PRAKTYCZNE 40 GODZ.!! JAZD
* EGZAMIN WEWNĘTRZNY TEORETYCZNY I PRAKTYCZNY

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny

2899 zł

codziennie

ul. Plac Wolności 1

WIĘCEJ ‼️CENA ZAWIERA BADANIA LEKARSKIE‼️
KURS PRZYSPIESZONY - ‼️REALIZACJA JAZD W 15 DNI‼️ ODBIERAMY I ODWOZIMY KURSANTOW Z MIEJSC Z KTÓRYCH JEST IM WYGODNIE! SZKOLENIE ODBYWA SIĘ NA NOWYCH SAMOCHODACH MARKI TOYOTA YARIS.
CENA ZAWIERA:
* BADANIA LEKARSKIE
* MATERIAŁY DYDAKTYCZNE ( TESTY + WYKŁADY ON-LINE, PODRĘCZNIK )
* ZAJĘCIA TEORETYCZNE 30 GODZ. WYKŁADÓW ( W TYM ZAJĘCIA Z PIERWSZEJ POMOCY )
* DBAJĄC O TWÓJ CZAS ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZASTĄPIENIA WYKŁADÓW E-LEARNINGIEM
* ZAJĘCIA PRAKTYCZNE 30 GODZ. JAZD
* EGZAMIN WEWNĘTRZNY TEORETYCZNY I PRAKTYCZNY

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ KURS UZUPEŁNIAJĄCY - JAZDY DODATKOWE
ODBIERAMY I ODWOZIMY KURSANTÓW Z MIEJSC Z KTÓRYCH JEST IM WYGODNIE!
SZKOLENIE ODBYWA SIĘ NA NOWYCH SAMOCHODACH MARKI TOYOTA YARIS.

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Dawid Piskozub

Dawid Piskozub
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam,za profesjonalne podejście do kursanta,świetną atmosferę i w w szczególności za wyrozumiałość i anielską cierpliwość

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mariano Italiano

Mariano Italiano
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

W tej szkole co prawda mam tylko godziny dodatkowe ale bardzo szybko można zauważyć profesjonalizm, spokój oraz powołanie z jakim Pan instruktor podchodzi do sprawy. Olbrzymi spokój instruktora, rozmowa, tłumaczenie zero nerwów. Zdrowe podejście do sprawy, przygotowanie kursanta do wszystkich elementów egzaminu. Na prawdę godna polecenia szkoła jazdy. Podejście z pasją do swojej pracy to najważniejsza cecha jaka może dać kursantowi instruktor. W tej szkole jazdy bez żadnych wątpliwości to znajdziemy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Pomykała

Angelika Pomykała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam tego egzaminatora . Egzamin w końcu zdany .

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Dagmara Korol

Dagmara Korol
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor bardzo miły i cierpliwy. Luźna atmosfera dzięki której idzie zapomnieć o stresie. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patrycja Budziosz

Patrycja Budziosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam! Miła i przyjazna atmosfera, a do tego porządne przygotowanie do egzaminu☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Krzysiek Gębal

Krzysiek Gębal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam bez konkurencji! Mega postawa do kursanta! Instruktor z powołania

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marysia Polus

Marysia Polus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor cierpliwy, jazdy w spokojnej, miłej atmosferze. Bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Mitman

Agata Mitman
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miła atmosfera i pewność instruktora sprawiła, że pierwszy stres szybko odpuścił. Wiem, że jestem w rękach prawdziwego eksperta. Instruktor z powołania. Polecam zdecydowanie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Fójcik

Patryk Fójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny ośrodek doskonale prowadzone zajęcia teoretyczne jak i praktyczne. Polecam każdemu. !!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Szafrańska

Wiktoria Szafrańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam. Profesjonalnie przeprowadzony kurs w miłej i przyjaznej atmosferze, z wieloma cennymi wskazówkami i radami. !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Sułek

Angelika Sułek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sandra Lesiak

Sandra Lesiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajęcia teoretyczne, pierwsza pomoc, zajęcia praktyczne za mną, egzamin państwowy również. Co mogę powiedzieć o Egzaminatolu? Samą prawdę, bez Photoshopa. Jest to NAJLEPSZA szkoła jazdy w tym miejscu. Cały kurs zajął raptem 2 miesiące a może być jeszcze krótszy. Instruktor? Świetny człowiek, który zawsze ma rację. Można pożartować, ale kiedy musi być poważnie tak właśnie jest. Indywidualne podejście do każdej osoby gwarantuje opanowanie wszystkich umiejętności przez kursanta. Pod okiem Mariusza nic złego się nie stanie o ile kursant chce się uczyć, będzie słuchał rad i zaufa instruktorowi. Wszystkie jazdy upłynęły w super atmosferze aż chciałoby się kolejnych. Chciałam znaleźć choć jeden minus żeby nie było zbyt cukierkowo, ale jest to niemożliwe ponieważ są same zalety. Polecam i szczerze zachęcam do zapisywania się na kursy bo miejsca rozchodzą się jak ciepłe bułeczki!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Matwiej

Bartosz Matwiej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie mogę polecić ten ośrodek. Instruktor zwraca uwagę na szczegóły i rzeczy ważne podczas egzaminu. Bardzo przyjazna atmosfera, pełen profesjonalizm

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Elżbieta Saternus

Elżbieta Saternus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra szkola jazdy. Jestem w 100% zadowolona. Jazdy przebiegły w miłej atmosferze, bez stresu ???? Wyrozumiałe podejście do kursanta, dużo cennych rad i uwag, polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Baranowska

Natalia Baranowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wszystko na najwyższym poziomie. Instruktor zaangażowany, ze spokojem tłumaczący każdy szczegół i przede wszystkim zmieniający myślenie i podejście do samego kursu i egzaminu. Stres na egzaminie został opanowany właśnie dzięki temu! Polecam każdemu! ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jessica Madyś

Jessica Madyś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Mendakiewicz

Anna Mendakiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor z bardzo dobrym podejściem do kursanta, zwraca uwagę na szczegóły i rzeczy ważne podczas egzaminu. Profesjonalne podejście do tematu :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Graczyk

Damian Graczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktor polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Barbara Sk

Barbara Sk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, w której instruktor podchodzi z sercem do kursantów. Ośrodek jest bardzo profesjonalnie zorganizowany, zawsze wszystko na czas oraz daje liczne możliwości dostosowania kursu pod siebie m.in ustawienie godzin jazd pod własny grafik!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Kurek

Ania Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem! Polecam z całego serca, świetna atmosfera podczas jazd, zrozumiałe tłumaczenie błędów, zwracanie uwagi na szczegóły. Nic tylko chwalić :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgorzata Latos

Małgorzata Latos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mocno polecam :) fajna atmosfera, dobrze wszystko zawsze instruktor wyjaśni

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Kubasiewicz

Katarzyna Kubasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jedyne czego żałuję to tego, że nie miałam okazji zrobić pełnego kursu u Mariusza. Po dodatkowych jazdach widzę, jak ważne jest zaangażowanie instruktora i tutaj jest ono na 200% profesjonalne podejście, OGROMNA CIERPLIWOSC, miła atmosfera :) polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Wójcik

Aleksandra Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super instruktor, wyrozumiały i super tłumaczy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Hilus

Jakub Hilus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo kulturalny i opanowany instruktor. Samochód w świetnym stanie. Wykłady bardzo przyjemne, a podczas ich trwania prowadzący zwraca uwagę na drobne, ale istotne szczegóły

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Pajaczkowski

Dawid Pajaczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor super gość i ma bardzo dobre podejście do kursanta serdecznie polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Kułaga

Anna Kułaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super polecam.Marusz jest sympatycznu bardzo dobrze tłumaczy, zwraca uwagę na szczegóły. Pojazd jest w świetnym stanie i dobrze się nim jeździ. Świadczy swoje uslugi w rzytelny sposób, można się umówić z dużym wyprzedzeniem na jazdy co bardzo ułatwia osobą pracującym zaplanowanie z wyprzedzeniem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dorotija Campbell

Dorotija Campbell
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z czystym sumieniem instruktor bardzo fajny dobrze tłumaczy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Michalik

Katarzyna Michalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzaminatol to szkoła godna polecenia! Prowadzący pan Mariusz, na medal! Cierpliwy, sumienny, zawsze uśmiechnięty. W każdej sytuacji pomocny. Posiada ogrom wiedzy, którą fantastycznie potrafi przekazać! Szczerze polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotrek Siadkowski

Piotrek Siadkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie nauka z panem Mariuszem to sama przyjemność,bardzo dobrze tłumaczy oraz jest przyjemna atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kaaś Ka

Kaaś Ka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie! Nauka z Panem Mariuszem to sama przyjemność. Profesjonalne podejście do kursantów, luźna atmosfera. Instruktor z ogromną wiedzą, lepiej nie mogłam trafić:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak