EgzaminatoL

 98 opinii w tym 85 zaufanych

Odznaki Szkoły

3 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

EgzaminatoL
ul. Plac Wolności 1
41-400 Mysłowice

Kontakt

Opis

Nie wiesz czy prawo jazdy jest dla Ciebie⁉️

Masz obawy czy sobie poradzisz⁉️

A może umiesz jeździć, tylko wciąż czegoś brakuje⁉️

Podczas kursu w Szkole Nauki Jazdy EGZAMINATOL możesz liczyć na wsparcie, pomoc i zaangażowanie w zdobywaniu wiedzy i umiejętności kierowcy.


Nie obiecuję Ci, że zdasz egzamin... ja to GWARANTUJĘ, jeżeli tylko zechcesz wziąć tyle mojej wiedzy i umiejętności, ile mam Ci do przekazania.????????

Przekonaj się,

 ZADZWOŃ i ZDAJ sobie sprawę, że to PROSTE‼????

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

MARIUSZ MOCZKO

MARIUSZ MOCZKO

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny

2599 zł

codziennie

ul. Plac Wolności 1

WIĘCEJ ‼️CENA ZAWIERA BADANIA LEKARSKIE‼️
KURS PODSTAWOWY - ODBIERAMY I ODWOZIMY KURSANTOW Z MIEJSC Z KTÓRYCH JEST IM WYGODNIE!
SZKOLENIE ODBYWA SIĘ NA NOWYCH SAMOCHODACH MARKI TOYOTA YARIS.
CENA ZAWIERA:
* BADANIA LEKARSKIE
* MATERIAŁY DYDAKTYCZNE ( TESTY + WYKŁADY ON-LINE, PODRĘCZNIK )
* ZAJĘCIA TEORETYCZNE 30 GODZ. WYKŁADÓW ( W TYM ZAJĘCIA Z PIERWSZEJ POMOCY )
* DBAJĄC O TWÓJ CZAS ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZASTĄPIENIA WYKŁADÓW E-LEARNINGIEM
* ZAJĘCIA PRAKTYCZNE 30 GODZ. JAZD
* EGZAMIN WEWNĘTRZNY TEORETYCZNY I PRAKTYCZNY

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Rozszerzony, Raty własne, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny

3199 zł

codziennie

ul. Plac Wolności 1

WIĘCEJ ‼️CENA ZAWIERA BADANIA LEKARSKIE‼️
KURS ROZSZERZONY - ‼️40 GODZ. JAZD‼️ ODBIERAMY I ODWOZIMY KURSANTOW Z MIEJSC Z KTÓRYCH JEST IM WYGODNIE! SZKOLENIE ODBYWA SIĘ NA NOWYCH SAMOCHODACH MARKI TOYOTA YARIS.
CENA ZAWIERA:
* BADANIA LEKARSKIE
* MATERIAŁY DYDAKTYCZNE ( TESTY + WYKŁADY ON-LINE, PODRĘCZNIK )
* ZAJĘCIA TEORETYCZNE 30 GODZ. WYKŁADÓW ( W TYM ZAJĘCIA Z PIERWSZEJ POMOCY )
* DBAJĄC O TWÓJ CZAS ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZASTĄPIENIA WYKŁADÓW E-LEARNINGIEM
* ZAJĘCIA PRAKTYCZNE 40 GODZ.!! JAZD
* EGZAMIN WEWNĘTRZNY TEORETYCZNY I PRAKTYCZNY

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny

2999 zł

codziennie

ul. Plac Wolności 1

WIĘCEJ ‼️CENA ZAWIERA BADANIA LEKARSKIE‼️
KURS PRZYSPIESZONY - ‼️REALIZACJA JAZD W 15 DNI‼️ ODBIERAMY I ODWOZIMY KURSANTOW Z MIEJSC Z KTÓRYCH JEST IM WYGODNIE! SZKOLENIE ODBYWA SIĘ NA NOWYCH SAMOCHODACH MARKI TOYOTA YARIS.
CENA ZAWIERA:
* BADANIA LEKARSKIE
* MATERIAŁY DYDAKTYCZNE ( TESTY + WYKŁADY ON-LINE, PODRĘCZNIK )
* ZAJĘCIA TEORETYCZNE 30 GODZ. WYKŁADÓW ( W TYM ZAJĘCIA Z PIERWSZEJ POMOCY )
* DBAJĄC O TWÓJ CZAS ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZASTĄPIENIA WYKŁADÓW E-LEARNINGIEM
* ZAJĘCIA PRAKTYCZNE 30 GODZ. JAZD
* EGZAMIN WEWNĘTRZNY TEORETYCZNY I PRAKTYCZNY

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ KURS UZUPEŁNIAJĄCY - JAZDY DODATKOWE
ODBIERAMY I ODWOZIMY KURSANTÓW Z MIEJSC Z KTÓRYCH JEST IM WYGODNIE!
SZKOLENIE ODBYWA SIĘ NA NOWYCH SAMOCHODACH MARKI TOYOTA YARIS.

cena za pakiet: 85 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kasia W .....k ip: 188.147.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor wykwalifikowany. Indywidualne podejście do kursanta. Miła atmosfera. Bez spiny ???? konkretnie tłumaczy. Elastyczny grafik jazd dostosowany do mnie. Jeszcze raz dziękuję. Za cenne rady. Szerokości życzę. Polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina P .......s ip: 94.254.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor z powołania Zaangażowany na !!!! Pełen profesjonalizm! Luźna atmosfera na jazdach Gorąco polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Barbara ........ ip: 5.173.107.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ośrodek jak najbardziej godny polecenia! Bardzo przyjazna atmosfera, pełen profesjonalizm, łatwość dostosowania jazd do swojego planu dnia oraz wspanialy instruktor z dużą ilością cierpliwości. !!!!!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Jessica M .... ip: 77.252.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktor z fajnym podejściem, bardzo wyrozumiały i kontaktowy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sandra L ..... ip: 188.147.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajęcia teoretyczne, pierwsza pomoc, zajęcia praktyczne za mną. Co mogę powiedzieć o Egzaminatolu? Samą prawdę, bez Photoshopa. Jest to NAJLEPSZA szkoła jazdy w tym miejscu. Cały kurs zajął raptem 2 miesiące a może być jeszcze krótszy. Instruktor? Świetny człowiek, który zawsze ma rację. Można pożartować, ale kiedy musi być poważnie tak właśnie jest. Indywidualne podejście do każdej osoby gwarantuje opanowanie wszystkich umiejętności przez kursanta. Pod okiem Mariusza nic złego się nie stanie o ile kursant chce się uczyć, będzie słuchał rad i zaufa instruktorowi. Wszystkie jazdy upłynęły w super atmosferze aż chciałoby się kolejnych. Chciałam znaleźć choć jeden minus żeby nie było zbyt cukierkowo, ale jest to niemożliwe ponieważ są same zalety. Polecam i szczerze zachęcam do zapisywania się na kursy bo miejsca rozchodzą się jak ciepłe bułeczki!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna K K ip: 178.218.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca, świetna atmosfera podczas jadz, zrozumiałe tłumaczenie błędów, zwracanie uwagi na szczegóły. Nic tylko chwalić :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia B ........a ip: 213.76.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki Instruktorowi stres, który pojawił się na pierwszych jazdach po kilkuletniej przerwie w robieniu kursu szybko zniknął. Jest to na pewno zasługa atmosfery panującej podczas jazdy. Spokój i opanowanie! W ciągu jednego spotkania Instruktor przypomniał każdy aspekt, na który trzeba zwrócić uwagę na egzaminie. Jego konkretne i uporządkowane wskazówki bardzo wiele mi dały. Dziękuję i polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna K .... ip: 46.205.195.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Genialny instruktor ,olbrzymia wiedza którą wpaja tłumaczy w najdrobniejszych szczegółach profesjonalista , stworzony do tej roboty ktoś z powołania progres z godziny na godzinę .Czysta przyjemność współpracy i naprawdę prawko staje się banalnie proste .Polecam gorąco Naprawdę Warto .Najlepiej wydane pieniądze .Lepiej nie dało się trafić .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

b ....................m ip: 89.64.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Moja historia i opinia: jestem kursantem "po przejściach" - odbyłam w innej szkole i mieście caly kurs, po czym nie zdałam egzaminu i stwierdziłam, że prawo jazdy nie jest dla mnie. Po 7 latach trafiłam przypadkiem na Mariusza - chyba zadziałała moc reklamy i slogany z Jego strony głoszące, że "gwarantuje Ci zdanie egzaminu" - no kto by się nie skusił ;)I cieszę się, że tak się stało. Przez cztery spotkania "za kółkiem" nauczyłam sie wiecej niz po 35 godzinach jazd w innych szkołach. Co więcej - dopiero teraz potrafię zobaczyć siebie za kierownicą i opanować swoj strach. Mariusz jest konsekwentny, zrozumiale tłumaczy, powtarza do skutku, aż człowiek ogarnie. Jest przy tym również sympatyczny, zabawny i potrafi rozładować stres w samochodzie. Jesli chcesz nauczyć się jeździć bezpiecznie nie tylko na egzamin, opanować lęk i przy tym dobrze spedzić czas -gorąco polecam każdemu jazdy z tym instruktorem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina J ...k ip: 5.184.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy bo jej instruktor to człowiek petarda !!! Stwarza idealną atmosferę na jazdach, przełamuje pierwsze lody błyskawicznie ma mega podejście do kursantów. Wiedza, praktyczne wskazówki, cierpliwość, ocena umiejętności i podejście do kursanta wszystko w jednym. Polecam z całego serca, warto się przekonać o tym że to miejsce warte uwagi i polecania !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Bożena B B. ip: 89.64.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pełna profeska pod każdym względem, Boss mega pozytywny, super podejście do kursantów, cenne, praktyczne wskazówki. 10/10 z czystym sumieniem polecam!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika R R ip: 94.254.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super atmosfera !!! Mega dobre podejście do kursanta. Dużo cennych wskazówek. Polecam z całego serca !!!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sandra R ..... ip: 46.205.195.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po prostu WOW!!!! Zostałam mile zaskoczona podejściem instruktora do kursantów. Bardzo miła atmosfera, czynnośc sprawiająca trudność jest tłumaczona do chwili zrozumienia jej przez kursanta. Pan instruktor spokojny, cierpliwy i z mega poczuciem humoru! Wszytsko na plus! Polecam każdemu z całego serca! Lepszego instruktora nie miałam !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak