Liczba odwiedzin: 14323 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Centrum Szkolenia Kierowców "OLIWIAK"

  171 opinii w tym 115 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2019

Jakub Michnowski

Jakub Michnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm, punktualność, cierpliwość i kiedy trzeba konstruktywna krytyka. Pan Tomasz nauczył mnie jeździć motocyklem od podstaw, egzamin zdany za pierwszym razem, a nie byłem łatwym kursantem. Bardzo polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2019

Dariusz Sasiński

Dariusz Sasiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! profesjonalne podejście i świetne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2019

Marcin Jaroszyński

Marcin Jaroszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100 procentach. Pan Tomasz profesjonalista w każdej dziedzinie. Nie ma mowy o amatorce. Motocykl nowy (taki jak w WORD). Kurs przeprowadzony swietnie w każdym możliwym zakresie. Polecam jak najbardziej. Bez zastanowienia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2019

Kamil Poliński

Kamil Poliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, egzamin na kategorię A zdany za pierwszym razem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.08.2019

Kasia Barczak

Kasia Barczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rafał B. Rewelacyjnie przeprowadzony kurs. Pan Tomasz profesjonalista, ogromna wiedza i doświadczenie, które potrafi przekazać kursantowi. Indywidualne podeście, cierpliwość a zarazem konsekwentność. Kurs urozmaicony jazdami z dozowalnoscią trudności co na pewno przyda się w przyszłości. Egzamin bezstresowy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2019

Kamil Kuśmierek

Kamil Kuśmierek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na kurs trafiłem przypadkiem i nie żałuję, podejście Pana Tomka bardzo profesjonalne zawsze na czas i elastyczne dopasowanie z godzinami, zawsze można było się dogadać. Na zajęciach super atmosfera, polecam wszystkim z czystym sumieniem myślę, że nikt nie pożałuje wyboru szkoły CSK Oliwia wręcz będzie bardzo zadowolony z tej decyzji.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.01.2019

Konrad Andrysiewicz

Konrad Andrysiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Konkretny ośrodek szkolenia kierowców! Profesjonalne podejście do klienta, miła atmosfera i przede wszystkim ogrom wiedzy i umiejętności przekazany podczas kursu - efekt? Jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy kategorii C. Pan Tomasz bardzo wymagający, zwracający uwagę na wszystkie szczegóły (czas wykorzystany w 100%!), dlatego egzamin okazał się tylko formalnością. Na uwagę zasługuję również elastyczne podejście do klienta, możliwość umówienia jazdy w krótkim terminie, dostosowanym do dyspozycyjności kursanta. Profesjonalizm w pełnym calu, serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2018

Paweł Piesio

Paweł Piesio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem przyjemność robić prawo jazdy kategorii C z Szefem szkoły Panem Tomaszem punktualny, Profesjonalny i Bardzo wysoki poziom nauczania zdyscyplinowany dzięki temu mogłem zdać egzamin za pierwszym Razem Polecam jak najbardziej szkołę i jazdy z Panem Tomaszem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2018

Jacek Lenkowski

Jacek Lenkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo wysoki poziom nauczania. Świetne przygotowanie do egzaminu. Miałem przyjemność robić kat. A i szczerze polecam jazdy z szefem, Panem Tomaszem !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2018

Damian Sardyko

Damian Sardyko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne szkolenia dla kier kat A profesjonalni instruktorzy super sprzęt wszystko na wysokim poziomie. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.06.2018

Norbert Gozdek

Norbert Gozdek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs profesjonalnie zorganizowany. Teoria konkretnie przeprowadzona w trzy tygodnie. Wielką zaletą są dodatkowe materiały które umożliwiały późniejszą naukę na teorię przed egzaminem oraz masa wizualizacji i pytań do samodzielnego obrobienia. Organizacja jazd nie mogła być lepsza - również w trzy tygodnie udało się zorganizować piętnaście jazd w dogodnym dla mnie terminie (z samego rana, przed pracą), co w innych szkołach jest jedynie na półce obok Yeti i innych mitycznych stworzeń i dokonań. Od dnia rozpoczęcia kursu do zdania egzaminu praktycznego w WORD minęło mniej niż trzy miesiące, co można nazwać sukcesem. Gdyby nie święta w międzyczasie - zmieścilibyśmy się w dwóch miesiącach. Jazdy przeprowadzone w dydaktyczny sposób - już na trzecich jazdach byłem na mieście i obrabiałem bardziej wyzywające miejsca Szczecina gdzie trzeba mieć się na baczności. Fachowe porady oraz praktyczne wskazówki, a nie tylko jeżdżenie od punktu A do B aby nauczyć się obsługiwać pedały i drążek. Spokojnie można zdać za pierwszym razem po kursie jeżeli ktoś słuchał na kursie a na egzaminie okaże cierpliwość. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.06.2018

Krzysztof Jastrzębski

Krzysztof Jastrzębski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła jazdy

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

nerwowa atmosfera

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2018

Tymon Królikowski

Tymon Królikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście i dobra współpraca. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.03.2018

Magdalena Burek

Magdalena Burek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła nauki jazdy w Szczecinie! Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 14.03.2018

Piotr TYszkiewicz

Piotr TYszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy wiadomo ważna rzecz zwłaszcza w przypadku mężczyzny. Równie ważna jest jednak odpowiednia szkoła jazdy. OSK Oliwiak to czysty profesionalizm oraz indywidualne podejście do kursanta. Insturktorzy wymagają od siebie i kursantów nie 100 a 120%. Zawsze gotowi do działania życzliwi ale wymagający. Kurs obejmował naukę jazdy a nie tylko ,,jak zdać egzamin". Instrukorzy a zwłaszcza właściciel uczą przydatnej umiejętności myślenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2018

Andrzej Górecki

Andrzej Górecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. Centrum Szkolenia Kierowców "OLIWIAK" pomógł mi w zdobyciu kolejnego uprawnienia, tym razem kat A. Instruktor Pan Tomasz wymagający ale to na plus bo wszystko wytłumaczy. Jazdy dopasowane indywidualnie do kursanta. Egzamin zdałem za pierwszym podejściem a to zasługa Pana Tomka- Instruktor z powołania, zostały wytykane wszystkie moje błedy a dodam że posiadam już prawo jazdy kat BCE, także powiedzenie Człowiek się zawsze uczy... jak najbardziej pasuje do tego. Z pewnością wrócę tu po kolejne kategorię. Polecam na 100%. Dziekuję Panie Tomku jeszcze raz Andrzejn G.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.01.2018

Filip Głoch

Filip Głoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doskonale przeprowadzony kurs. Ciekawe wykłady przeprowadzone przez Pana Tomasza, wszystkie wątpliwości były wyjaśniane na bieżąco, a dodatkowe materiały dostępne były dla wszystkich bez dodatkowych kosztów. Z instruktorem bardzo dobry kontakt, na jazdy można się umawiać nawet codziennie. Jednym zdaniem świetna szkoła z profesjonalną kadrą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2017

Mateusz Woźniak

Mateusz Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs na prawo jazdy kat. A przeprowadzony w pełni profesjonalnie, na identycznym sprzęcie jaki mają w WORDzie, z miernikami. Podczas kursu pan Tomasz ciągle dawał wskazówki oraz zwracał uwagę na każdy najmniejszy błąd, przez co nie tylko świetnie przygotował mnie do egzaminu, ale przede wszystkim nauczył podstaw prawidłowej jazdy motocyklem. Egzamin zdałem bez najmniejszych problemów, za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.11.2017

Radosław Boratczuk

Radosław Boratczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacja! Nauka to byla przyjemność, motocykl taki jak na egzaminie (mt 07) maja mierniki predkosci, porzadne interkomy ktore pozwalaly na skuteczną i bezproblemowa komunikację. Intruktor Pan Tomek bardzo konkretny, jak trzeba pochwali, a jak trzeba zwroci uwagę. Idac na egzamin czulem sie przygotowany i niezestresowany, bo na wszystko co tam spotkalem bylem w 100% przygotowany, to byla tylko formalność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2017

Krystian Hadała

Krystian Hadała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem na B oraz A2. Nic dodać nic ująć, polecam. Krystian H. Pan Tomek (A/1A2/A) oraz Pan Paweł (B)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2017

Michał Fronczyk

Michał Fronczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam szkołę na kurs kat A2 (w moim przypadku). Jazdy w Panem Tomaszem były naprawdę na wysokim poziomie. Wszystkie błędy korygowane na bieżąco w trakcie jazdy. Sprzęt wysokiej jakości, motocykl ten sam co na egzaminie, mierniki prędkości. Egzamin zdany na 1 razem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2017

Oskar Drabik

Oskar Drabik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs kat. A1. Przygotowanie do egzaminu teoretycznego przez Pana Tomasza bezbłędne, wszystkie informacje skrupulatnie wytłumaczone. Pomimo, iż lekcje prowadzone są w profesjonalny sposób, nie brakuje na nich poczucia humoru. Jeśli chodzi o przygotowanie do praktycznej części, ona również przebiega w satysfakcjonujący sposób, wszystkie błędy korygowane i tłumaczone na bierząco, aż do poprawnego wykonania czynności. Serdecznie polecam, jeżeli chcemy zdać oba egzaminy za pierwszym razem, i iść na egzamin z poczuciem pewności o swoją wiedzę i umiejętnosci.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2017

Krzysztof Konopko

Krzysztof Konopko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam , Moja historia 45 lat i chęć jazdy motocyklem , prawdziwym , nie jakimś koziołkiem o pojemności 125 cm na prawo jazdy kategorii B , wybór szkoły nauki jazdy nie jest łatwy , ale wybrałem Centrum Szkolenia Kierowców ,,Oliwiak ,, wczoraj czyli 22.09.2017 zdałem egzamin kategoria A za pierwszym razem , instruktor ,pełen profesjonalizm !!!!!!! nauka na motocyklu Yamaha MT 07 , takim samym jak na egzaminie , ćwiczenia na placu manewrowym z czujnikami prędkości , każde spotkanie dwie godziny jazdy , jedna po mieście , druga na placu manewrowym, Polecam Krzysztof

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.09.2017

Łukasz Januszewski

Łukasz Januszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wiadomo, że egzamin trzeba zdać samemu i wynik zależy tylko od nas, ale z całą pewnością mogę POLECIĆ naukę jazdy Oliwiak. Instruktorzy z reguły posiadają wszystkie kategorie prawka, do każdej osoby podchodzą indywidualnie i w zależności od umiejętności kursanta starają się nauczyć pewnych niezbędnych nawyków i zachowania się na drodze. Po zakończonym kursie utrzymują kontakt w celu informacji o egzaminach. Elastyczni w stosunku do ustalania terminów jazd.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.09.2017

Kamil Kwiatkowski

Kamil Kwiatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, ciekawe wykłady, dobrze utrzymane samochody, indywidualne podejście do kursanta- z czystym sercem mogę polecić każdemu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.09.2017

Sajmon Mazurek

Sajmon Mazurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalny sprzęt, dostosowanie czasu jazd do potrzeb kursanta i solidne podejście do nauki. Szkoła godna polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.07.2017

Konrad Gagalski

Konrad Gagalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesionalizm w 100%, egzamin na Kat.A to była czysta formalność - oczywiście zdane za pierwszym podejściem! Sprzęt identyczny z tym co na egzaminie w WORD, urządzenia pomiarowe, ogromna wiedza Pana Tomasza to niepodważalne atuty których próżno szukać u innych. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.07.2017

Bart Ek Korsak

Bart Ek Korsak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim Centrum Szkolenia Kierowców "Oliwiak". Główną zaleta szkoły jest indywidualne podejście do każdego kursanta - jazdy umawia sie bezpośrednio. Instruktorzy są naprawdę godni polecenia - wyrozumiali, kompetentni oraz sympatyczni. Dużym plusem jest rownież możliwość jazdy takimi samym samochodem, motocyklem na ktorym zdaje się egzamin państwowy. Egzamin zdałem za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2017

Asia Szostak

Asia Szostak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam wszystkim Centrum Szkolenia Kierowców "Oliwiak". Teoria wykładnia bardzo dokładnie oraz w ciekawy i łatwy do zrozumienia sposób. Główną zaleta szkoły jest indywidualne podejście do każdego kursanta - na jazdy każdy umawia sie bezpośrednio z instruktorem, który prowadzi kurs danej osoby. . Instruktorzy są naprawdę godni polecenia - wyrozumiali, kompetentni oraz sympatyczni. Dużym plusem jest rownież możliwość jazdy takimi samymi samochodami, na jakich zdaje się egzamin państwowy. Egzamin zdałam za pierwszym razem (teoria i praktyka).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.06.2017

Grzesiek Tesarek

Grzesiek Tesarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs na kat. A przebiegł w bardzo miłej atmosferze. Pan Tomasz zna się na rzeczy i przekazał mi swoją wiedzą z najwyższą dbałością. Nie było mowy o jakichkolwiek niedociągnięciach czy elementach które mogły mnie spotkać na egzaminie, a których nie poruszyliśmy podczas kursu. Moje każde pytanie spotykało się z fachową i profesjonalną odpowiedzią. Zostałem również nauczony poprawnej techniki jazdy motocyklem przez co żaden z manewrów wykonywanych podczas egzaminu praktycznego nie był dla mnie problemem. Warto wspomnieć, iż Pan Tomasz jako nieliczny z instruktorów Szczecińskich dysponuje motocyklem identycznym do tego, którego używa się podczas egzaminu państwowego (Inne szkoły oferują naukę na motocyklach Kawasaki). Pozwala to zapoznać się z maszyną prędzej, niż na 5 min. przed egzaminem ;) Oprócz tego, takie rzeczy jak profesjonalne mierniki prędkości pozwalające na wyuczenie prawidłowego wykonywania czynności manewrowych czy interkomy działające w obie strony budują bardzo profesjonalny wygląd firmy. Same plusy, nic dodać, nic ująć :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak