Auto Szkoła LAMBO

 1623 opinie w tym 1517 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Szkoła LAMBO
ul. Radarowa 28 (przy WORD Radarowa) OKĘCIE, OCHOTA, MOKOTÓW
02-137 Warszawa

Kontakt

Opis

Chcesz rozpocząć naukę jazdy i poszukujesz rzetelnego ośrodka szkolenia w Warszawie?
Zastanawiasz się nad wyborem instruktora, który będzie profesjonalnym dydaktykiem?

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszej szkoły jazdy.

Naszym nadrzędnym celem jest stworzenie dla Kursantów komfortowej i bezstresowej atmosfery nauki jazdy, złożonej z części teoretycznej oraz praktycznej. W naszej pracy stawiamy na profesjonalizm oraz skuteczność. W tym celu stosujemy sprawdzone metody dydaktyczne oraz stawiamy na ciągły rozwój naszych instruktorów, aby wiedza przez nich przekazywana była w pełni zaktualizowana i merytoryczna.

Wiemy, że egzamin państwowy na prawo jazdy jest jednym z najbardziej stresujących egzaminów w życiu. Dokładamy wszelkich starań, aby zminimalizować stres za kierownicą. Solidne przygotowanie teoretyczne oraz praktyczne, składają się na pewną oraz bezpieczną jazdę. Mając to na uwadze, chcemy naszych Kursantów jak najlepiej przygotować do egzaminu państwowego. W tym celu, ćwiczymy na wszystkich najważniejszych trasach egzaminacyjnych (i nie tylko) w Warszawie oraz przygotowujemy przyszłych uczestników ruchu drogowego na nietypowe sytuacje, pokazując jak sobie z nimi radzić.

Prawo jazdy to dokument niezwykle ważny. Umożliwia szybkie przemieszczanie się samochodem, uniezależnia od komunikacji miejskiej i krajowej. Należy pamiętać, że najważniejsze jest sprawne i bezpieczne uczestnictwo w ruchu drogowym, dlatego wybranie ośrodka szkolenia nie może być przypadkowe.

Atuty OSK LAMBO :
- cierpliwi z wysoką kulturą osobistą oraz dużą wiedzą psychologiczną instruktorzy (możliwość wyboru instruktora na każdym etapie szkolenia)
- bardzo wysoka zdawalność (większość naszych Kursantów zdaje egzamin za pierwszym podejściem)
- mieścimy się dokładnie naprzeciwko ośrodka egzaminacyjnego WORD Radarowa
- posiadamy tuż obok pełnowymiarowy oraz oświetlony plac manewrowy z sześcioma „łukami” i możliwością ćwiczenia ruszania na wzniesieniu
- jeździmy nowymi samochodami Hyundai i20 w wersji egzaminacyjnej
- zapłata za kurs możliwa jest w nieoprocentowanych ratach
- w cenie kursu brak ukrytych kosztów, podana kwota za kurs jest ceną całkowitą za szkolenie i zawiera :
» komplet materiałów dydaktycznych (podręcznik, płyta CD z nauką oraz testami, dostęp on-line do testów)
» badania lekarskie (odbywają się na miejscu)
» szkolenie z pierwszej pomocy prowadzone przez grupę ratowniczą
» wykłady z przepisów ruchu drogowego (min 30h lekcyjnych), nieograniczona możliwość uczęszczania na wykłady w trakcie kursu
» zajęcia praktyczne (30h zegarowych) ustalane indywidualnie wg potrzeb Kursanta, siedem dni w tygodniu w godz. 6-23
» egzaminy wewnętrzne z teorii i praktyki

Sprawdź naszą propozycję i zapisz się już dziś!
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia

2800 zł

3000 zł

codziennie

ul. Radarowa 28 (przy WORD Radarowa) OKĘCIE, OCHOTA, MOKOTÓW

+2 inne terminy
WIĘCEJ Kurs KAT. B ( Hyundai i20 wersja egzaminacyjna )
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
badania lekarskie
materiały dla kursantów

kat. B, Wykłady i praktyka

Indywidualny, Raty własne, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny, Manualna skrzynia

3650 zł

ul. Radarowa 28 (przy WORD Radarowa) OKĘCIE, OCHOTA, MOKOTÓW

WIĘCEJ Kurs KAT. B indywidualny ( Hyundai i20 wersja egzaminacyjna )
Kursant ustala indywidualnie z wykładowcą godziny swoich zajęć z teorii.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
badania lekarskie
materiały dla kursantów


kat. B, Wykłady i praktyka

Rozszerzony, Raty własne, Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny

3900 zł

ul. Radarowa 28 (przy WORD Radarowa) OKĘCIE, OCHOTA, MOKOTÓW

WIĘCEJ Kurs KAT. B rozszerzony ( Hyundai i20 wersja egzaminacyjna )
Kurs zawiera 10 godzin jazd dodatkowych

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
40 godzin (po 60 min) jazd (Hyunday I20)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
badania lekarskie
materiały dla kursantów

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny

3300 zł

ul. Radarowa 28 (przy WORD Radarowa) OKĘCIE, OCHOTA, MOKOTÓW

WIĘCEJ Kurs KAT. B AUTOMAT ( Hyundai IONIQ Hybrid ):
Kursy :
W cenie każdego kursu oferujemy:
- 30 godz. zajęć teoretycznych
- 30 godz. zajęć praktycznych
- badania lekarskie
- materiały szkoleniowe
- egzaminy wewnętrzne

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, Raty własne, Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny

3400 zł

ul. Radarowa 28 (przy WORD Radarowa) OKĘCIE, OCHOTA, MOKOTÓW

WIĘCEJ Kurs KAT. B w języku angielskim ( Hyundai i20 wersja egzaminacyjna )

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Pakiety 10h - 950 zł (jednorazowa płatność, brak możliwości rozłożenia na raty)

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Lilia K ....a ip: 5.173.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze zrealizowany kurs,miła atmosfera i dobrze przygotowani instruktorzy.Trafiłam tu z polecania kolegi i nie żałuję decyzji.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra W ....e ip: 37.47.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pani Kinga to najlepszy instruktor na jakiego mogłam trafić! Dzięki niej odzyskałam nadzieję na zdanie egzaminu po latach zbierania się na odwagę i walki ze stresem. Wszystkie formalności załatwiane sprawnie i bez problemu, terminy jazd bardzo bliskie. Polecam bardzo bardzo :) :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Anna Matyjanka

Anna Matyjanka
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 26.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę LAMBO.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Marta K .......a ip: 188.146.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

O Lambo dowiedziałam się od koleżanki, nie znając w ogóle tematu, zapisałam się na kurs i tak się skończyło, że udało się teorię oraz praktykę zdać za pierwszym razem, hit! :D A tak poważniej, naprawdę polecam tę szkołę, mimo niepozornej piwniczki, mają super kadrę szkolącą, zawsze panowała tam miła atmosfera, nie było problemów z przekładaniem jazd, z płatnościami. Bardzo podobała mi się opcja, że nie wiem, z którym z instruktorów dane mi będzie jeździć danego dnia, za każdym razem niespodzianka - bardzo mi to pomogło później na egzaminie praktycznym, gdzie prócz stresu związanego z samą jazdą, miałam jeszcze myśli, że będę jechała z jakimś obcym egzaminatorem, co spotęgowałoby mój stres, a dzięki zmieniającym się wciąż instruktorom, miałam okazję od każdego z nich nauczyć się czegoś innego. Polecam na maxa!!! Dodam jeszcze, że nigdy wcześniej nie miałam nic wspólnego z kierowaniem auta, a znaki drogowe niespecjalnie mnie interesowały. A jednak dało się tego wszystkiego nauczyć, śmigajcie do Lambo na Radarowej!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Zawadzki

Michał Zawadzki
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 11.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko przebiegło bez najmniejszego problemu, polecam wszystkim.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał B ........i ip: 5.184.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dwie godziny doszkalające z Panią Kingą w OSK Lambo dały lepszy efekt niż 30 godzin z instruktorem z innej szkoły w której wykupiłem kurs. Jazda odbyła się w miłej atmosferze i była przepełniona świetnymi poradami ze strony Pani Kingi. Szczerze polecam szkołę Lambo!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Łukasz Oszczyk

Łukasz Oszczyk
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 27.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam z czystym sumieniem. Instruktorzy z powołania. Potrafią wszystko wyjaśnić prostym językiem. Super doświadczeni kierowcy. Czuję się przygotowany na egzamin państwowy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Zielonka

Bartek Zielonka
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 26.06.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra atmosfera, profesjonalne przygotowanie do egzaminu, cierpliwi instruktorzy. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta Z .......a ip: 83.28.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra i miła atmosfera, profesjonalne podejście do każdego kursanta. Szczerze polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika G .............a ip: 46.227.107.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam - jest szybko i skutecznie. Możliwość jazdy z różnymi instruktorami jest bardzo dobrym rozwiązaniem - można poznać różne opinie/porady a w dodatku nie ma problemu z umawianiem jazd. Szczególnie polecam p. Kingę i p. Darka (wysoki). Obsługa administracyjna biura na najwyższym poziomie :-)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Patrycja S .......a ip: 188.147.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki Lambo zdałam egzamin teoretyczny i przede wszystkim praktyczny bez najmniejszego problemu. Szkoła świetnie przygotowuje do zarówno egzaminu jak i przyszłej swobodnej jazdy samochodem. Wykłady są prowadzone w sposób ciekawy i życiowy (szczególnie z pierwszej pomocy, tego nie wolno przegapić! :D). Jazdy zaś polecam mieć tak jak ja z różnymi instruktorami (których jest pokaźne grono, więc jest co wybierać), dzięki czemu po pierwsze nie przyzwyczaja się do jednego instruktora i szok na egzaminie jest mniejszy, po drugie każdy zwróci uwagę na inne szczegóły, dzięki czemu możemy doskonalić swoją technikę jazdy. Kadra jest bardzo profesjonalna i zna każdy zakamarek tras egzaminacyjnych, dzięki czemu egzaminator nas nie zaskoczy wyborem trasy. Oczywiście jeżeli byłaby taka potrzeba można wybrać sobie preferowane instruktora, a ewentualne zmiany godzin bez problemów można dokonać do godziny 16 dnia poprzedzające jazdy. Na koniec dodam tylko, że nigdy wcześniej ani później (w sensie jazd doszkalajacych) nie prowadziłam samochodu, te 30 h podstawowego kursu wystarczyło, bym poczuła się pewniej za kółkiem i zdała egzamin :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sylwia C ...............a ip: 217.153.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalni instruktorzy z "powołania", którzy w szybki i łatwy sposób potrafią przygotować do egzaminu. Polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Stanisław W .........z ip: 5.184.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie ma na co narzekać, teoria i praktyka po okiem fachowców. Jazdy min. z bylym egzaminatorem który dokladnie wszystko wyjasnia. Polecam wszystkim

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Antonina G ......a ip: 79.184.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały kurs przeprowadzony w przyjemnej atmosferze. Instruktorzy w większości są bardzo mili, ale trzeba zaznaczyć (czego ja nie wiedziałam zapisując się na kurs), że jazdy odbywają się z różnymi instruktorami! Na 15 jazd po 2h uczyło mnie ok 6 osób. Jazdy doszkalające miałam z jeszcze innymi instruktorami. To może być wada lub zaleta. Z jednej strony jeden nauczyciel stale kontroluje Twoje postępy, ale też może na pewne sprawy nie zwracać wystarczającej uwagi, a różne podejście pozwala spojrzeć na naukę jazdy z każdej strony. Jednak z drugiej strony może się zdarzyć, że na ostatniej jeździe trafisz na zupełnie nową osobę, co tuż przed egzaminem jest średnie. Natomiast zdałam prawo jazdy za pierwszym razem, więc widać, że kurs był skuteczny, w związku z czym, jeśli komuś nie przeszkadza taki tryb, to polecam Lambo

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadyczęste zmiany instruktorów, instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd,

Aldona B .....k ip: 95.160.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam. Po jazdach doszkalających w tej szkole egzamin państwowy zdany za pierwszym podejściem. Jeździłam z 3 różnymi instruktorami i wszyscy mieli profesjonalne podejście. Ponadto potrafili oduczyć błędnych nawyków nabytych w innej szkole i wytłumaczyć kwestie niezrozumiałe.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia W .......a ip: 83.31.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.06.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy "Lambo" godna polecenia ,instruktorzy zawsze punktualni i gotowi do współpracy.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktor C .........i ip: 217.99.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Większość kursu spędziłem z dwoma instruktorami, ale poznałem łącznie 5. Każdy ma inny pogląd na sprawę, więc można się dużo dowiedzieć. Przyjemna atmosfera, brak problemu z umawianiem się na jazdy. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Bartosz W .........i ip: 83.24.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.05.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciekawe wykłady teoretyczne, okraszone przykładami z doświadczenia wieloletniego kierowcy. Instruktorzy w porządku, tłumaczący cierpliwie techniczne wykonanie manewrów. Elastyczne godziny jazd (6-22), chociaż kurs robiłem w okresie "zwiększonego zapotrzebowania" i trzeba było upolować odpowiednie godziny przed innymi. Zdecydowanie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Rafal M ..........i ip: 83.24.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.02.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy LAMBO. Miła atmosfera, przyjaźni instruktorzy, przystępna cena, dobra organizacja oraz pełen profesjonalizm.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksander ......k ip: 78.8.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzaminy zdane za pierwszym razem polecam

+ Zaletydobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Mikołaj D .........i ip: 83.24.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.12.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim szkołę Lambo .Jest godna polecenia. Bardzo mili instruktorzy, pomocni..

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin J .......i ip: 83.28.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę warto. Pomogą z egzaminem. Świetne przygotują.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadyzły stan pojazdów,

Tomasz W ........k ip: 213.108.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Świetni instruktorzy, szkoła godna polecenia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Rafał K .......k ip: 83.24.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.08.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Na szkołę nie mogę narzekać, zarówno jeżeli chodzi o organizację części teoretycznej jak i praktycznej. Wykłady podobały mi się. Treść podano w sposób przystępny i stosunkowo łatwy do zapamiętania ze znaczną ilością przykładów skrzyżowań. Mogę polecić szkołę.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Artur J ......i ip: 83.31.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.06.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra atmosfera, atrakcyjna cena, miła obsługa oraz fachowi instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał M ...n ip: 89.70.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.05.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna ........z ip: 89.66.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.02.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady z teorii prowadzone w przystępny i ciekawy sposób. Instruktorzy mili i dobrze uczący. Szczególnie polecam Pana Darka T. i Pana Wojtka. Miły i pomocny Pan w biurze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

maciej K ......i ip: 178.42.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs bardzo przyjemny, instruktorzy pomocni i sympatyczni, wszystkie jazdy w atmosferze bez nerwów. Polecam jazdy z P. Irkiem, z nim jeźdiłem najczęściej

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz T .........i ip: 83.31.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła przyjazna kursantowi. B.dobrze można ułożyć sobie grafik jazd. Sala wykładowa cicha i dobrze wyposażona.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

kamila g .......k ip: 83.6.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.11.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

dobra organizacja całości - bez kłopotów dopasowane godziny jazd; duży plus za to że jedna sesja jazd trwa dwie godziny :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak