Liczba odwiedzin: 18467 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła EXPERT

  405 opinii w tym 345 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.06.2020

Patrycja Gaszyńska

Patrycja Gaszyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, profesjonalne podejście i ogromna cierpliwość ze strony instruktorów do kursanta. Z czystym sumieniem polecam Auto Szkołę EXPERT !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2020

Sara Kozłowska

Sara Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym podejściem.Kadra szkoły to profesjonalni instruktorzy z powołania, dzielący się wiedzą w zrozumiały i łatwo przyswajalny sposób. Zajęcia teoretyczne prowadzone tak, by zaciekawić uczestnika, a nie tylko odliczać czas do końca. Praktyka podobnie. Instruktor, który prowadził moje jazdy wykazywał się cierpliwością i jeśli trzeba było poświęcić czemuś więcej czasu, robił to. Dbał o komfort nauki i dawał duże pole do praktyki, by w pewnym momencie zacząć uczyć się samodzielnego myślenia prowadząc samochód a nie tylko polegać na instrukcjach/wskazówkach. Uczenie się w Auto Szkole EXPERT to czysta przyjemność, polecam każdemu chcącemu usiąść za kółkiem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.06.2020

Julia Osmulska

Julia Osmulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera , instruktorzy profesjonalni i mili , przygotowanie na egzamin bardzo dobre

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2020

Mateusz Chełmiński

Mateusz Chełmiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, prawojazdy zdane za 1 razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.05.2020

Julia Marczykowska

Julia Marczykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Auto Szkołę! Teoria prowadzona w sposób ciekawy co przydało się do zdania egzaminów. Instruktorzy z powołania, bardzo cierpliwi i wyrozumiali. Czas podczas całego kursu nie był stracony, nie mogłam wybrać lepszej szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2020

Łukasz Kwiatkowski

Łukasz Kwiatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Auto Szkołę z czystym sumieniem❗❗❗ Jestem zadowolony, że trafiłem akurat do Was. Profesjonalizm pierwsza klasa. Atmosfera rewelacyjna. Dzięki Wam zdałem teorie oraz praktykę za pierwszym razem !!!! Szczególne podziękowania dla Rafała za prowadzone zajęcia teoretyczne, wiele zostało w pamięci i zapewni się przyda???? Włodek wiele mnie nauczyłaś i pokazałeś na co zwrócić uwagę. Mariusz dzięki jazdą z Tobą wiele się nauczyłem a czas spędzony miłe wspominam. Chłopaki dziękuję i do zobaczenia na drodze !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.05.2020

Weronika Skwirowska

Weronika Skwirowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Auto Szkołę Expert.Znakomita kadra instruktorska , zadbane auta, szybkie terminy jazd . Czym wyróżnia się EXPERT?Profesjonalizmem i zawsze przyjemną atmosferą. Pozdrawiam i oczywiście polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.04.2020

Paulina Kunicka

Paulina Kunicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko poszło sprawnie. Dostałam dużą dawkę wiedzy i praktyczne wskazówki, których nie usłyszałam w poprzedniej szkole. Dziękuję za pomoc Panu Włodkowi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.03.2020

Adam Gorczyca

Adam Gorczyca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam egzamin zdany za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.03.2020

Marta Gumola

Marta Gumola
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera, miłe i profesjonalne podejście do kursanta, instruktorzy przekazują wiele cennych uwag oraz wskazówek. Polecam bardzo serdecznie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 12.03.2020

Abigail Banasiak

Abigail Banasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super autoszkola! Zajęcia teoretyczne prowadzone ciekawie. Instruktorzy z powołania, profesjonalni, cierpliwi, w szczególności Łukasz, z którym mialam przyjemność jeździć najwięcej. Polecam szkole expert! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.03.2020

Damian Grzelak

Damian Grzelak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo spoko. Teoria poprowadzona świetnie. Jazdy z większością instruktorów to czas przyjemnie i efektywnie spędzony. Bardzo dobre przygotowanie pod egzamin a zdane dopiero za trzecim z powodu osobistych, głupich błędów. Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.03.2020

Renata Komar

Renata Komar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Auto Szkołę Expert. Ciekawe wykłady, profesjonalni instruktorzy i miła atmosfera na jazdach.Glównie polecam jazdy z Mariuszem,któremu chciałam podziękować za pierwsze chwile w samochodzie które były dla mnie bardzo stresujące,za wsparcie, cierpliwość !! i wyrozumiałość !!!Dziękuję!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.03.2020

Weronika Mertyn

Weronika Mertyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każda godzina spędzona za kierownicą przebiegała w bardzo sympatycznej i spokojnej atmosferze, co jest bardzo ważne zwłaszcza w początkowej fazie nauki jazdy. Wszystkich instruktorów zdecydowanie cechują dokładność i profesjonalizm. Bardzo dobre i ciekawe w formie przygotowanie merytoryczne ze strony Rafała. Dużo cennych wskazówek podczas jazd oraz indywidualne podejście i troska o każdego z kursantów zwłaszcza ze strony Włodka. :) Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2020

Agnieszka Ewelina Agnieszka

Agnieszka Ewelina Agnieszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam auto szkole najlepsi instruktorzy w szczególności Mariusz bo to z nim miałam większość jazd zdane za 1 razem gorąco polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2020

Violetta Rutkowska

Violetta Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam kurs w tej autoszkole. Profesjonalne podejście, dzięki któremu dobrze nauczyłam się tras egzaminacyjnych. Najlepsza szkoła na Retkini.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.02.2020

Gosia Szkudlarek

Gosia Szkudlarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy pracujący z powołania, profesjonalne podejście, przygotowanie pod egzamin na wysokim poziomie.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.02.2020

Alicja Szałaj - Grocka

Alicja Szałaj - Grocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i przygotowanie merytoryczne :) Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Olivier Dulas

Olivier Dulas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Ciekawe wykłady, elastyczny grafik, profesjonalni instruktorzy i super atmosfera na jazdach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2020

Ula Mazurkiewicz

Ula Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Egzaminy zaliczone za pierwszym razem, profesjonalne podejście, miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.02.2020

Jarosław Prezes

Jarosław Prezes
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2020

Filip Janiak

Filip Janiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybki i dobry kurs oraz fajna atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2020

Karolina Kacprzak

Karolina Kacprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria i praktyka państwowa zdana za pierwszym razem. Bardzo sympatyczna atmosfera. Dokładność, profesjonalizm i przygotowanie na wysokim poziomie. Instruktorzy z powołania. Polecam serdecznie!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.01.2020

Krzysztof Jóżwiak

Krzysztof Jóżwiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę. Odpowiednio przygotowali mnie do egzaminu i wskazali dużo błędów, które bym popełnił, gdybym o nich nie wiedział. Polecam gorąco instruktorów Włodka i Damiana oraz jeśli ktoś lubi bardziej wymagających - Rafała. 5/5

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.01.2020

Dominik Tokarski

Dominik Tokarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobrze uczą i dają super wskazówki

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2020

Marlena Kowalczyk

Marlena Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie lepiej nie mogłam trafić. Dziękuję w szczególności Mariuszowi, nie tylko za pierwsze chwile w samochodzie, które były dla mnie najbardziej stresujące, mile spędzony czas na kolejnych skrzyżowaniach i rondach, a przede wszystkim za wsparcie i niejednokrotnego "kopa". Mariusz jest zdecydowanie faworytem tejże szkoły. Damian to instruktor, z którym również miałam przyjemność spędzić kilka godzin. Damian to oaza spokoju, niezwykle cierpliwy, przemiły instruktor, który przedstawił mi wiele wskazówek i cennych porad podczas trwania kursu. Obydwaj Panowie starali mi się pomóc najlepiej jak tylko potrafili. A ja niestety, nie należałam do najłatwiejszych przypadków. Zajęcia teoretyczne ciekawe, przeprowadzone w fajnej atmosferze, prowadzone były przez Damiana, Rafała i Łukasza. Rafał to również godny polecenia instruktor z bardzo dużym doświadczeniem. Miałam ogromne szczęście, iż trafiłam na chłopaków z Experta. Podsumowując, Auto Szkoła Expert to team najlepszych, profesjonalnych instruktorów. Jeśli czytasz mój komentarz zastanawiając się nad wyborem szkoły jazdy, to właśnie znalazłeś idealne miejsce. Chłopaki, będę za Wami tęsknić. Pozdrawiam, P.Twardowska.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2020

Adriana Kowalczyk

Adriana Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam za 1 razem, min. dzięki kursowi rozszerzonemu i podejściu Instruktorów do nauki, oraz egzaminów wewnętrznych - dzięki nim można się oswoić z formułą państwowego egzaminu. Ja osobiście dzięki temu właśnie jak prowadzone są wewnętrzne miałam możliwość bezproblemowego zdania za pierwszym razem, bo inaczej człowiek się uczy na zwykłej jeździe a inaczej na egzaminie wewnętrznym gdzie każdy błąd jest już traktowany na poważnie ; ) Zajęcia z teorii zdecydowanie prowadzone ciekawie, rzeczy które tłumaczy instruktor przydadzą się nie tylko na egzaminy. Ogólnie atmosfera "na luzie", wyrozumiali instruktorzy, polecam bardzo, zwłaszcza kurs rozszerzony - możliwość zdawania autem na którym się uczyłam jeździć mocno obniża strach przed egzaminem : )

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.01.2020

Wiktor Lhomme

Wiktor Lhomme
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy, bardzo dobra nauka teorii oraz manewrów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.01.2020

Wiktoria Zwierzyńska

Wiktoria Zwierzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Mili i sympatyczni instruktorzy, naprawdę wysoki poziom nauki jazdy. Wykłady prowadzone z wielka starannością o szczegóły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.12.2019

Marta Kapelińska

Marta Kapelińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Goraco polecam :) moj instruktor byl bardzo cierpliwy i ze stoickim spokojem wytrzymywal moje male potkniecia :) dosc elastyczne godziny jazd, mozna sobie spokojnje dostosowac kurs do codziennych zajec :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak