Liczba odwiedzin: 17497 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła EXPERT

  383 opinie w tym 323 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2020

Karolina Kacprzak

Karolina Kacprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria i praktyka państwowa zdana za pierwszym razem. Bardzo sympatyczna atmosfera. Dokładność, profesjonalizm i przygotowanie na wysokim poziomie. Instruktorzy z powołania. Polecam serdecznie!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.01.2020

Krzysztof Jóżwiak

Krzysztof Jóżwiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę. Odpowiednio przygotowali mnie do egzaminu i wskazali dużo błędów, które bym popełnił, gdybym o nich nie wiedział. Polecam gorąco instruktorów Włodka i Damiana oraz jeśli ktoś lubi bardziej wymagających - Rafała. 5/5

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.01.2020

Dominik Tokarski

Dominik Tokarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobrze uczą i dają super wskazówki

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2020

Marlena Kowalczyk

Marlena Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie lepiej nie mogłam trafić. Dziękuję w szczególności Mariuszowi, nie tylko za pierwsze chwile w samochodzie, które były dla mnie najbardziej stresujące, mile spędzony czas na kolejnych skrzyżowaniach i rondach, a przede wszystkim za wsparcie i niejednokrotnego "kopa". Mariusz jest zdecydowanie faworytem tejże szkoły. Damian to instruktor, z którym również miałam przyjemność spędzić kilka godzin. Damian to oaza spokoju, niezwykle cierpliwy, przemiły instruktor, który przedstawił mi wiele wskazówek i cennych porad podczas trwania kursu. Obydwaj Panowie starali mi się pomóc najlepiej jak tylko potrafili. A ja niestety, nie należałam do najłatwiejszych przypadków. Zajęcia teoretyczne ciekawe, przeprowadzone w fajnej atmosferze, prowadzone były przez Damiana, Rafała i Łukasza. Rafał to również godny polecenia instruktor z bardzo dużym doświadczeniem. Miałam ogromne szczęście, iż trafiłam na chłopaków z Experta. Podsumowując, Auto Szkoła Expert to team najlepszych, profesjonalnych instruktorów. Jeśli czytasz mój komentarz zastanawiając się nad wyborem szkoły jazdy, to właśnie znalazłeś idealne miejsce. Chłopaki, będę za Wami tęsknić. Pozdrawiam, P.Twardowska.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2020

Adriana Kowalczyk

Adriana Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam za 1 razem, min. dzięki kursowi rozszerzonemu i podejściu Instruktorów do nauki, oraz egzaminów wewnętrznych - dzięki nim można się oswoić z formułą państwowego egzaminu. Ja osobiście dzięki temu właśnie jak prowadzone są wewnętrzne miałam możliwość bezproblemowego zdania za pierwszym razem, bo inaczej człowiek się uczy na zwykłej jeździe a inaczej na egzaminie wewnętrznym gdzie każdy błąd jest już traktowany na poważnie ; ) Zajęcia z teorii zdecydowanie prowadzone ciekawie, rzeczy które tłumaczy instruktor przydadzą się nie tylko na egzaminy. Ogólnie atmosfera "na luzie", wyrozumiali instruktorzy, polecam bardzo, zwłaszcza kurs rozszerzony - możliwość zdawania autem na którym się uczyłam jeździć mocno obniża strach przed egzaminem : )

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.01.2020

Wiktor Lhomme

Wiktor Lhomme
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy, bardzo dobra nauka teorii oraz manewrów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.01.2020

Wiktoria Zwierzyńska

Wiktoria Zwierzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Mili i sympatyczni instruktorzy, naprawdę wysoki poziom nauki jazdy. Wykłady prowadzone z wielka starannością o szczegóły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.12.2019

Marta Kapelińska

Marta Kapelińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Goraco polecam :) moj instruktor byl bardzo cierpliwy i ze stoickim spokojem wytrzymywal moje male potkniecia :) dosc elastyczne godziny jazd, mozna sobie spokojnje dostosowac kurs do codziennych zajec :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.12.2019

Piotr Kapeliński

Piotr Kapeliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła i profesjonalna obsluga oraz atmosfera sprawiaja ze czujesz sie pewnie podchodzac do egzaminu. Polecam w 100 :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2019

Anna Zalewska

Anna Zalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam kurs prawa jazdy w tej szkole, wykłady prowadzone z zaangażowaniem, z praktycznymi przykładami, z odniesieniem do pytań testowych. Jazdy szczególnie polecam z Włodkiem, fajna atmosfera, uczy jak naprawdę się jeździ a nie jak to bywa "przy drugim słupku skręć kierownicę o 9 i 3/4", jak ja zdałam za 1 podejściem, to każdego nauczy :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2019

Dominik Zając

Dominik Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Maksymilian Michalak

Maksymilian Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta, miłe i przede wszystkim indywidualne. Sposób nauczania manewrów również świetny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.12.2019

Weronika Błaszczyk

Weronika Błaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, bardzo mili instruktorzy, serdecznie polecam☺

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.12.2019

Ania Rembecka

Ania Rembecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! :) świetni instruktorzy, a w szczególności Włodek. Nauka w świetnej atmosferze :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 16.12.2019

Werka Cieślak

Werka Cieślak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Autoszkoła świetnie przygotowuje nie tylko pod egzamin, ale przede wszystkim do jazdy autem. Dużo cennych wskazówek i najróżniejszych tras, aby nie zostać zaskoczonym. Instruktorzy służą pomocą, ale potrafią zwrócić uwagę na błędy, by je wyeliminować. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.12.2019

Kasia Hołyńska

Kasia Hołyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła! Profesjonalne podejście do pracy i bardzo przyjemna atmosfera, sprzyjająca nauce ! Bardzo dobrzy instruktorzy! Dziekuje za wszystko z całego serca! ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Dominik Chudzik

Dominik Chudzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i świetni instruktorzy. Szkoła godna polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2019

Natalia Sobczyńska

Natalia Sobczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Experta. Wykłady bardzo ciekawe i prowadzone z energią oraz zaangażowaniem. Każdy z instruktorów podchodzi profesjonalnie do swojej pracy, bardzo sympatyczni pracownicy. Dobrze przygotowują do egzaminu, odpowiadają na każde pytania i nie ma problemu z wałkowaniem czegoś z czym ma się problem. Atmosfera jest naprawdę świetna. Po dzisiejszym zdanym egzaminie państwowym aż mi szkoda ze nie będę mogła z tymi ludźmi znowu pojeździć i porozmawiać. Większość swoich jazd miałam z Panem Mariuszem, który dzięki swojej cierpliwości i determinacji doprowadził mnie do końca ze wspaniałym efektem. Z całego serca Dziekuje wszystkim pracownikom experta za lekcje które od Was dostałam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2019

Dominika Gortat

Dominika Gortat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo zadowolona ze szkoły, mili i profesjonalni instruktorzy

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.12.2019

Janek Wdowiak

Janek Wdowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę, instruktorzy podchodzą bardzo profesjonalnie do każdego. Polecam każdemu????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2019

Adrian Kobyłecki

Adrian Kobyłecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę bardzo mocno polecam Experta: zarówno wykłady i jazdy były nastawione nie na zwykłym "przerobieniu materiału do egzaminu", ale na tym jak efektywnie i bezbłędnie jeździć w każdych warunkach według zasady "można zdać egzamin nie umiejąc bardzo dobrze jeździć, ale bardzo dobrze jeżdżąc na pewno zda się egzamin" - czego efektem jest prawie dwukrotnie wyższa zdawalność w porównaniu ze średnią OSK w Łodzi. Osobiście mogę polecić każdego z instruktorów, ponieważ z każdym z nich miałem przyjemność jeździć (pozdrawiam serdecznie Włodka, Mariusza, Łukasza, Damiana i Rafała). Warto mieć jazdy z każdym z nich, ponieważ zawsze można nauczyć się czegoś nowego i poznać różne style prowadzenia samochodu proponowane przez nich. Jeżeli chodzi o rozpiski godzin to bardzo sympatyczna Pani Sylwia służy pomocą w ustaleniu dogodnych terminów i jest w stałym kontakcie z kursantem. W przypadku kiedy nie czujecie się pewnie za kółkiem i nie macie pewności czy zdacie, to naprawdę warto dokupić sobie kilka godzin więcej (sam tak zrobiłem), żeby potem na spokojnie, za pierwszym razem zdać egzamin zarówno teoretyczny jak i praktyczny. Zdecydowanie bardziej opłaca się dokupić kilka godzin, niż potem płacić za dodatkowe podejścia do egzaminu! W skrócie, każdy kto się do jazdy samochodem nadaje, z Expertem prędzej czy później zda bezproblemowo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.12.2019

Maja Wawryn

Maja Wawryn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tą szkołę. Super atmosfera, wszyscy uśmiechnięci i z bardzo pozytywnym nastawieniem do kursanta. I oczywiście co najważniejsze dobrze przygotowują do egzaminu, słuchają co kursant mówi, odpowiadają na wszelkie pytania i nie ma problemu z wałkowaniem czegoś z czym ma się problem i chce się poćwiczyć. P.S. Pan Łysy wymiata!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Karolina Kryńska

Karolina Kryńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam auto szkołę Expert. Bardzo miła obsługa biurowa, Pani Sylwia zawsze uśmiechnięta, miła, pomocna, z grafikiem nie było problemu. Auta w dobrym stanie, instruktorzy bardzo profesjonalni. Zajęcia teoretyczne odbyły się z Panem Rafałem, który przekazał bardzo cenne informacje dotyczące jazdy po egzaminie, kładł nacisk na bezpieczeństwo i skupienie na drodze. Również jazdy odbywały się w sposób niezwykle profesjonalny, większość jazd miałam z Panem Mariuszem, który ma fantastyczne podejście do kursantów, przekazał bardzo ważne uwagi, był ze mną również na egzaminie i okazał niesamowite wsparcie. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jest to najlepsza auto szkoła w Łodzi :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.11.2019

Weronika Adamiak

Weronika Adamiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM WSZYSTKIM AUTO SZKOLE EXPERT ❤️!!! Widać, ze wszyscy instruktorzy są z powołania, ponieważ są bardzo wyrozumiali, cierpliwi i przede wszystkim nikt na nikogo nie krzyczy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.11.2019

Zosia Żurek

Zosia Żurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę z czystym sumieniem polecić tą szkołę! Prowadzone wykłady były bardzo przydatne w praktyce. Instruktor, z którym miałam przyjemność jeździć posiadał odpowiednią wiedzie i uczył tak, bym faktycznie umiała się poruszać po wszystkich drogach już po zdaniu egzaminu. Panowała bardzo miła atmosfera, grafik jazd był odpowiednio ustalony tak by nie było zbyt długich przerw pomiędzy jazdami. Nieskromnie uważam, że nauczył mnie bardzo dobrze jeździć :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.11.2019

Христина Христина

Христина Христина
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chodziłam na dodatkowe lekcje jazdy , znajomi doradzili, naprawdę jestem zadowolona. Instruktor ma bardzo dobre podejście do ludzi, dobrze wszystko wyjaśnia, atmosfera jest spokojna.Polecam szkole EXPERT.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Wiktor Sobański

Wiktor Sobański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera i pełen profesjonalizm. Zajęcia teoretyczne prowadzone w ciekawy sposób, instruktorzy zawsze służyli pomocą i cierpliwie tłumaczyli.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Ama Kos

Ama Kos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Duże skupienie na szegółach i technice - prostota wprzekazywaniu wiedzy w bardzo przyjaznej atmosferze. Szkolenie wewnętrzne odbywało sie aktywnie, gdzie każdy mógł brać udział. Przyjazna i życzliwa atmosfera, samochody w bardzo dobrym stanie co rzadko sie zdarza. Przystępna cena

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2019

Marcel Starosta

Marcel Starosta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera pełen profesionalizm bardzo dobra organizacja tak jak i podejście do kursanta to był strzał w 10 jak uczyć się jeździć to tylko w auto szkoła EXPERT

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2019

Michał Ledwosiński

Michał Ledwosiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Expert. Zalety to dobrą lokalizację, super instruktorów ze świetnym podejściem, świetna organizacja biura, elastyczny grafik. Prawdopodobnie najlepsza szkoła w mieście!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak