Auto Szkoła EXPERT

 555 opinii w tym 493 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Szkoła EXPERT
ul. Wyszyńskiego 97
94-050 Łódź

Kontakt

Opis

WITAMY W AUTO SZKOLE EXPERT.

Auto Szkoła EXPERT - z nami kursy na prawo jazdy to brak stresu, profesjonalne przygotowanie i pewność tego, że będziesz bezpiecznie czuł się na drodze. Rzetelnie przygotujemy Cię do bezstresowego zdania egzaminu państwowego na prawo jazdy. Nic na egzaminie nie będzie dla Ciebie jakimkolwiek zaskoczeniem.

Najważniejszym ogniwem naszej szkoły są instruktorzy! To dzięki ich wiedzy i zaangażowaniu proces szkolenia przebiega w miłej, bezstresowej atmosferze a co najważniejsze gwarantuje doskonałe przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego na prawo jazdy.

Postaw na Nas !Prowadzimy kursy na prawo jazdy: B

uczymy na pojazdach identycznych jak na egzaminie w WORD

możliwość zdawania egzaminu państwowego w WORD na naszym pojeździe Hyundai i20 w cenie kursu rozszerzonego na egzamin państwowy

80% naszych kursantów trafiło do nas z polecenia

wysoka zdawalność egzaminu państwowego teoretycznego i praktycznego

możliwość uczestniczenia w egzaminie państwowym razem ze swoim instruktorem.

jeździmy po placu egzaminacyjnym WORD

dopasowujemy godz jazd do Twojej dyspozycyjności (jeździmy 7 dni w tyg w godz 6:00-22:00)

jeździmy po trasach egzaminacyjnych WORD


należność za kurs można rozłożyć na dogodne raty 0%


Prowadzimy jazdy doszkalające kat B, kierowane do osób: 

• po niezdanym egzaminie państwowym,

• w trakcie oczekiwania na egzamin państwowy,

• pragnących podnieść swoje umiejętności prowadzenia pojazdu,

• posiadających prawo jazdy, lecz wciąż nie czujących się pewnie za kierownicą


Prawo jazdy czeka na Ciebie - a My pomożemy Ci je zdobyć!

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Włodek Zygmanowski

Włodek Zygmanowski

Mariusz Dębiec

Mariusz Dębiec

Rafał Wymysłowski

Damian Kucharski

Damian Kucharski

Andrzej Wrzesiński

Paweł Kuśmierczyk

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2350 zł

codziennie

ul. Wyszyńskiego 97

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio lub Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 160 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Justyna Ryźlak

Justyna Ryźlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła !!! podejście instruktorów na pierwszym miejscu, cierpliwi, pomocni, zawsze doradza, odpowiedzą na każde pytanie. Dzięki nim zdałam za pierwszym razem !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Barańska

Monika Barańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Łodzi! Elastyczne godziny jazd, miła atmosfera i duuużo cierpliwości do kursantów ;) Polecam w szczególności Mariusza "łysego" - bez głaskania po głowie, za to bardzo profesjonalnie, z humorem i z dużą wiarą w możliwości kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Ludwikowski

Mateusz Ludwikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gosia Majcherska

Gosia Majcherska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Niewątpliwie najlepsza szkoła, po mimo wykupienia godzin doszkalających ocena mojej dotychczasowej jazdy została oceniona bez owijania w bawelne , profesjonalne podejście istruktura Pana Mariusza , pozwoliło mi poprawić dotychczas popełniane błędy, które w innej szkole nie były do końca udoskalane , pełny spokój opanowanie dokładne tłumaczenie, kilka razy poprawiane błędy aż do skutku , psychologiczne podejście do kursanta ,uspokajanie to wszystko pozwoliło mi po wykupionych godzinach zdać egzamin w tej szkole za pierwszym razem , ( w poprzedniej miałam 2 podejścia) .. niewątpliwie jestem wdzięczna Panu Mariuszowi za walkę w uspokajanie tak zestresowanej osoby jak ja , Pan Mariusz uwierzył że zdam i zdałam!!!! A to bardzo ważne żeby uwierzyć że można, życzę Nowym kursantom , wspaniałej przygody w osiągnięciu wypragnionego " prawka " z tą szkołą napewno się uda , szkoda że moja przygoda się kończy, ale zaczynam nową przygodę z pewnością że jestem bardzo dobrze przygotowana .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Zapart

Magdalena Zapart
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Auto Szkołę Expert... Miła atmosfera wiedza przekazywana jasno kurs i egzamin zdany za pierwszym razem ...

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Stanisław Hofbauer

Stanisław Hofbauer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła, wyrozumiałość i pełen profesjonalizm jazda z instruktorami to była czysta przyjemność. Polecam Serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Sikorska

Ola Sikorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam auto szkole expert w szczególności pana Mariusza.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Zuzanna Grzywa

Zuzanna Grzywa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, bardzo dobrze uczą ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Mateusz Tomaszkiewicz

Mateusz Tomaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Robiłem kurs w liderze i Expercie I mogę śmiało powiedzieć ze Expert jest dwie półki wyżej. Maja świetny zespół który potrafi bardzo dobrze przygotować do egzaminu. Pracują nad każdym błędem i zwracają na każdy detal uwagę . Cieszę się ze ich wybrałem. Polecam każdemu tę szkołę

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Burczyńska

Zuzia Burczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła, profesjonalne podejście do ucznia, a popełniane błędy dokładnie omawiane, dopóki nie przestaną się powtarzać. Szkołę mogę szczerze polecić każdemu.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Dominika Sikorska

Dominika Sikorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam auto szkole Expert. Dziś zdany egzamin państwowy za pierwszy razem. Sam kurs przebiegł bardzo sprawnie i w przyjemnej atmosferze. Profesjonalne podejście instruktorów pomaga szybko przyswajać wiedzę i wykorzystywać ją w praktyce. Wykłady dobrze przygotowują do egzaminu teoretycznego a sam materiał z łatwością można zapamiętać. Dziękuję za tą przygodę i do zobaczenia na drodze ! ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Tomasz Kaniuka

Tomasz Kaniuka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy, przykładają się do przekazywania wiedzy, atmosfera w trakcie trwania kursu jest niezwykle miła, są otwarci na drugiego człowieka. POLECAM !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Cudak-Łuczak

Katarzyna Cudak-Łuczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła w Łodzi, tak samo jak instruktorzy. Indywidualne podejście do kursanta , cierpliwość i wyrozumiałość. Kurs teoretyczny prowadzony przez Rafała objaśniony bardzo dokładnie i co najważniejsze prosto , opowiadał o wszystkim bardzo ciekawie aż chciało się słuchać. Co do praktyki to Mariusz jest mistrzem ,profesjonalny,dokładny, zawsze wierzy w umiejętności swoich kursantów i wspiera ich w całej drodze do zdobycia prawa jazdy . Jazdy z tym Panem odbywały się w przyjemniej i bezstresowej atmosferze. Żałuję tylko ze moja przygoda z ta szkoła dobiegla końca. Wszystkim moge z czystym sumieniem polecić szkołę expert szczególnie tych dwóch panów o których wspomniałam wcześniej, chłopaki naprawdę moja mega podejscie i wiedzę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Norbert Darnowski

Norbert Darnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursantów, profesjonalne podejście do tematu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Szymczak

Karolina Szymczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursantów, dużo cierpliwości, bardzo dobre przygotowanie Zdane za pierwszym razem! Polecam z całego serca :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Biernacki

Michał Biernacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzisiaj 25.02.2022 miałem swój egzamin i dzięki AUTO Szkole Exper zdałem go pozytywnie. Dzięki chłopaki Damian Mariusz Rafał Władek za prze ogromną pomoc i wiedzę którą mi przekazaliście. Nie bez przyczyny jesteście numer 1 ma liście jeszcze raz dzięki wielkie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Ostanówko

Monika Ostanówko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam auto szkołę expert! Świetni instruktorzy, którzy mają indywidualne podejście do kursanta, na spokojnie tłumaczą błędy i nie wywierają presji. Szczególnie polecam Pana Mariusza, z którym miałam większość jazd, cierpliwy z profesjonalnym podejściem, jak czegoś nie wiedziałam lub nie byłam pewna odpowiadał bardzo dokładnie, jazdy w miłej atmosferze. Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Waszkowska

Julia Waszkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Auto Szkoła Expert to najlepsza szkoła jazdy. Najlepsi instruktorzy, którzy w jasny i zrozumiały sposób uczą jak zostać dobrym kierowcą. Zdałam za pierwszym razem, co udowadnia jak dobrze zostałam przygotowana. Wszystkim bardzo serdecznie polecam Auto Szkołę Expert!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Daniel Kuśmierczyk

Daniel Kuśmierczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, profesjonalne podejście do tematu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Litwa

Anna Litwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

POLECAM!!! ❤️Auto szkoła Expert to najlepsza szkoła zarówno dla młodych kierowców jak i starszych. Instruktorzy do każdej z osób podchodzą indywidualnie i z pełną profesją. Ze swojej strony mogę szczególnie polecić Instruktora Damiana, przejeździłam z nim większość godzin i z każdymi kolejnymi jazdami czułam się coraz lepiej prowadząc auto. Dzięki instruktorowi Damianowi, który na każdych jazdach tłumaczy popełnione błędy, podpowiada jak się zachować i co zrobić aby jazda była płynna, przepisowa, bezpieczna, a zarazem sprawiała przyjemność. Jego podpowiedzi sprawiają że oprócz tego, że wiesz jak masz zachować się na egzaminie, to jego podpowiedzi sprawdzają się w codziennej jeździe. Podsumowując praca instruktora Damiana jak i innych instruktorów sprawiła że egzamin zdałam bez żadnego popełnionego błędu. A wiec jeśli masz zaczynać kurs to tylko w Expercie !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Stankiewicz

Mikołaj Stankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

podczas kursu na prawo jazdy kategorii B nie spotkała mnie żadna nieprzyjemna sytuacja

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Grocka

Weronika Grocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca najlepsza szkoła w Łodzi, bardzo miła atmosfera i instruktorzy, szczególnie polecam z Panem Mariuszem!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Anna Bagnowska

Anna Bagnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę jazdy, miła atmosfera, ciekawe zajęcia i instruktorzy z powołaniem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Milena Ambroszkiewicz

Milena Ambroszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam autoszkole, mila atmosfera, profesjonalne podjescie do jazd jak i do zajęć teoretycznych. Dużym plusem rowniez były szybkie terminy jazd. Szczerze polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karola Kuźmińska

Karola Kuźmińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca, wszystko bezproblemowo, pełen profesjonalizm, elastyczne godziny i terminy, w miłym towarzystwie i oczywiście zdane za pierwszym razem. Świetni instruktorzy, szczególnie polecam z Panem Mariuszem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Linke

Angelika Linke
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera. Polecam z całego serca w szczególności instruktora Pana Tomasza, super pozytywny instruktor, bardzo cierpliwy i wyrozumiały widać, że lubi swoją pracę i wykonuje ją z pasją dzięki niemu zdałam egzamin państwowy. Dziękuję za bardzo dobre przygotowanie! ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Gołębiewski

Łukasz Gołębiewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Auto Szkole EXPERT! Na wykłady jak i jazdy chodziło się z przyjemnością, instruktorzy z chęcią pomagają i dają cenne wskazówki. Jak wybierzesz ten ośrodek szkolenia to nie porzałujesz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Kwiatosińska

Marta Kwiatosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Szczególnie jazdy z Panem Mariuszem. Zdane za pierwszym????

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Aleksandra Bracichowicz

Aleksandra Bracichowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Laskowska

Magdalena Laskowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza auto szkoła w Łodzi, polecam z całego serca ???? Super instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak