Auto Szkoła AB-eS

 167 opinii w tym 121 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Szkoła AB-eS
ul. Piłsudskiego 1
95-100 Zgierz

Opis

Biura naszej Auto Szkoły, w których odbywają się zapisy i wykłady mieszczą się w centrum miasta:

* Zgierz, ul. Piłsudskiego 1 - sala wykładowa i biuro

Godziny otwarcia:
pon. 18-20
śr. 18-20
czw. 18-20

* Zgierz, ul. Długa 47

Godziny otwarcia:
pon-pt. 10-18

Plac manewrowy na kat. A i B Łódź ul. Smutna 28 , na terenie starego WORD-u
oraz kat.B Retkinia ul.Maratońska


Ponieważ nie ma złotego środka metody szkolenia dobieramy indywidualnie.
Nauczymy Cię bezpiecznej jazdy i rzetelnie przygotujemy do egzaminu, cel ten pomoże nam osiągnąć kadra z wieloletnim doświadczeniem.

AUTO SZKOŁA AB-eS WYBIERZ WŁAŚCIWY KIERUNEK SZKOLENIA
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Piłsudskiego 1

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20 i KIA RIO )
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów w cenie

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie można zrealizować na terenie szkoły w niższej cenie

kat. A, E-learning i praktyka

1800 zł

ul. Piłsudskiego 1

WIĘCEJ W cenie kursu:
Wykładów w formie e-learnigu
20 godzin praktyki (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius 650 i Yamaha MT 07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie można zrealizować na terenie szkoły w niższej cenie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Marta Marczewska

Marta Marczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam auto szkołę AB-eS! Dziękuje za przygotowanie do egzaminu instruktorowi Maćkowi!! Wystarczyło kilka godzin jazd doszkalających abym poczuła się pewnie za kierownicą i opanowała manewry które mi sprawiały trudności. Nie ma lepszego instruktora! Dziękuję i polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Jakubczyk

Ania Jakubczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam auto szkołę AB-eS! Przyszłam na jazdy doszkalające do instruktora Maćka i jestem bardzo zadowolona! Super podejście do kursanta, trafne wskazówki, które ułatwiły mi jazdę nie tylko na mieście ale i placyku! Mimo krótkiego czasu, te kilka godzin bardzo mi się przydały! Dziękuję bardzo i polecam!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Jakubczyk

Magda Jakubczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkim tym, którzy chcą rozpocząć swoją przygodę z prawem jazdy serdecznie polecam auto szkołę ABS. Wykłady z teorii u Pana Jacka super, wszystko wytłumaczone, elastyczne godziny, bardzo fajna atmosfera. Co do praktyki, jazdy miałam z instruktorem Maćkiem za co bardzo dziękuje i polecam z całego serducha!!! Instruktor z powołania! Profesjonalne podejście do kursanta, ogromna cierpliwość, zawsze z uśmiechem - zapomniałam co to jest stres za kółkiem! Wszystko dokładnie wytłumaczone, pokazane, przećwiczone aż do perfekcji! Wskazówki na co i gdzie na trasie egzaminów należy zwrócić uwagę. Nie potrafię opisać swojej wdzięczności!! Świetne przygotowanie nie tylko do egzaminu, ale również do późniejszej jazdy. Nie ma lepszej auto szkoły! Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Olczak

Marta Olczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kinga Mirecka

Kinga Mirecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam wszystkim chcącym nauczyć się nie tylko przepisów obowiązujących na drodze, ale również umiejętności kierowania! Instruktorzy są bardzo wyrozumiali i na spokojnie wytłumaczą co robi się źle bez żadnych niepotrzebnych nerwów :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jarek Obrębski

Jarek Obrębski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mam 51 lat i dopiero teraz rozpocząłem swoja przygodę z prawem jazdy. Wszystkie godziny wyjeździlem z i instruktorem Bartoszem, który wykazał się dużą cierpliwością i wyrozumiałościa. Rzadko zdarza się, żeby ktoś tak umiejętnie potrafił przekazać wiedzę. Dziękuję Bartoszowi i calej kazdrze ABS, bo dzięki wam osiągnąłem cel i zdałem egzamin już za drugim razem. Polecam wszystkim niezależnie od wieku i umiejętności auto szkołę ABS. WARTO!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Małgorzata Kubiak

Małgorzata Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta. Bardzo cierpliwi i wyrozumiali instruktorzy. Goraco polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Bartosik

Sylwia Bartosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.01.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Auto Szkołę z całego serduszka :) parę dodatkowych godzin wystarczyło,by egzamin zakończył się wynikiem pozytywnym :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dagmara Rogóż

Dagmara Rogóż
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.10.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wszystkim polecam auto szkolę AB-eS! Ja swoja przygodę z prawem jazdy zaczęłam kilka lat temu... Ale instruktor z innej auto szkoły na tyle mnie zniechęcił do jeżdżenia, że nawet nie podeszłam do egzaminu. Odpuściłam sobie i temat się zakończył... Po 5 latach po namowach siostry, która ukończyła kurs w AB-eS i zdała prawo jazdy za pierwszym razem, po jej rewelacyjnych opiniach na temat tej auto szkoły zapisałam się na jazdy i zaczęłam wszystko od zera... I nie żałuję ???? i w tym miejscu mogę podziękować Martynie, która mnie zmobilizowała i zachęciła do zapisania się na jazdy, panu Jackowi i Maćkowi z którym miałam przyjemność jeździć większość godzin. Dziękuję za naukę, wspaniałą atmosferę, cierpliwość, wszystkie rady i wskazówki! Auto szkolę AB-eS polecam wszystkim, którzy chcą rozpocząć kurs, ale również tym, którzy tal jak ja kiedyś poddali się i sobie odpuścili. Egzamin zdany za pierwszym razem????

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Adamczyk

Ola Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.08.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam wszystkim chcącym opanować nie tylko przepisy obowiązujące na drodze, ale również umiejętności kierowania!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Błaszczyk

Adrian Błaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła w Zgierzu !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Walczewska

Natalia Walczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2017
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jedna z najlepszych szkół w Zgierzu, powinno być więcej takich placówek

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Gryglewska

Anna Gryglewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam. Co prawda na naukę jazdy kat b chodziłam siedem lat temu ale wspominam do dzisiaj naukę bardzo dobrze . Moim instruktorem był Jacek . Jest to facet cierpliwy,wszystko wytłumaczy jak trzeba instruktor z powołania. Gdybym miała jeszcze raz wybierać szkołę nauki jazdy napewno bym poszła do tej. Pozdrawiam Anka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Bielawski

Marcin Bielawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktorzy bardzo mili, cierpliwi i wyrozumiali oraz świetnie przygotowują do egzaminu. Serdecznie polecam, najlepsza auto szkoła w Zgierzu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Rode

Ania Rode
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, bardzo mili i cierpliwi instruktorzy, perfekcyjnie przygotowują do egzaminu, ciekawe wykłady. Bardzo miła atmosfera. Jak dla mnie najlepsza szkoła w mieście. POLECAM KAŻDEMU :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Ruciński

Bartosz Ruciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.03.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do każdego, mili instruktorzy, szybkie i profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Jeździłem tylko z Bartkiem i zdałem za 1 co świadczy tylko podejściu do kursanta. Co do teorii to szybkie, ciekawe wykłady, teorię też za 1 zdana. Polecili mi tą szkołę znajmoi i polcam wam i ja.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Kociak

Justyna Kociak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam Auto Szkołę AB-eS, jak dla mnie numer 1 w Zgierzu ! :) Profesjonalne podejście do kursanta, instruktorzy z bardzo dużym zapasem cierpliwości, wszystko dokładnie wytłumaczone, bardzo przyjazna atmosfera. Prawko zdane za pierwszym wyjazdem na miasto:D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Marcinek

Adrian Marcinek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.02.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Według mnie najlepsza auto szkoła do jakiej mogłem pójść! Teoria przyjemnie ''wpajana'', z humorem. Co do praktyki to miałem jazdy z wieloma instruktorami i każdy ma indywidualne podejście oraz cierpliwość, bardzo miło się z nimi jeździ gdyż nawet przez chwilę nie ma ciszy, zawsze tłumaczone oraz powtarzane jeśli się czegoś nie mogło od razu przeskoczyć. Polecam wszystkim, którzy się wahają.:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Kołodziejczak

Karolina Kołodziejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.02.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam AB-eS z całego serca- bardzo cierpliwi instruktorzy z fantastycznym podejściem, nie tylko uczą ale i dbają o dobrą atmosferę podczas jazd, za którymi z pewnością każdy po zakończeniu szkolenia tęskni. Cały kurs przebiegł bez żadnych zastrzeżeń co przełożyło się wynik egzaminu państwowego.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Kasia Mickiewicz

Kasia Mickiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam, elastyczne godziny jazd, super instruktorzy, przesympatyczna atmosfera, zero stresu i zawsze można liczyć na wytłumaczenie wszystkiego (nawet po 5 razy :D). Gruntowne przygotowanie go egzaminu, przy czym jazy to sama przyjemność. Serdecznie pozdrawiam Pana Jacka, który nie raz zadziwiał mnie swoją cierpliwością. Prawdziwy "instruktor z powołania" przy którym nie można się nudzić ;) Teoria zdana na max. punktów i praktyka za pierwszym podejściem. Najlepsza auto-szkoła jaką mogłam wybrać.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Martyna Maćkiewicz

Martyna Maćkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2017
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Trojak

Łukasz Trojak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Marta Miszczak

Marta Miszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2017
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie jedna z najlepszych autoszkół. Profesjonalne podejście instruktorów i jednocześnie bardzo miła atmosfera. Serdecznie polecam wszystkim, którzy chcą szybko zdać.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Kowalska

Angelika Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.01.2017
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza autoszkoła, super atmosfera dzięki której chciało sie przychodzić na każde zajęcia, przy tym pełen profesjonalizm i dobre rady przydatne na egzaminie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Pietrasiak

Daria Pietrasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła w Zgierzu :D Świetna atmosfera pracy, ale bez stresów :) Do tej pory dziwię się, jak to się stało, że instruktor ze mną wytrzymał :) Elastyczni, profesjonalni, choćbym długo szukała, to nie znajdę niczego, co by mi się nie podobało. Instruktorzy świetni, wszystko wytłumaczyli, pokazali, powtórzyli, kiedy potrzebowałam, ale dużo wymagali, wszystko w przyjaznej atmosferze. Nie pokazali tylko jak zdać egzamin, ale dali też praktyczne rady na przyszłość. :) Wykłady bardzo ciekawe. Sposób prowadzenia sprawiał, że z chęcią wracałam na każde zajęcia, szukałam nowych informacji :) Jeżeli jeszcze nie wiesz, do której auto szkoły iść, bez najmniejszych wyrzutów sumienia polecam to miejsce :) Sama z chęcią bym wróciła, ale za dobrze mnie przygotowali i zdałam :) obyło się praktycznie bez stresu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michalina Skiba

Michalina Skiba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.11.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła w Zgierzu! Instruktorzy mili i cierpliwi. Bardzo się cieszę, że nie poszłam do innej szkoły, na pewno nie nauczyłabym się tego co umiem :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joasia Szymańska

Joasia Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2016
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła ,niestresująca ,super atmosfera ,dużo się dowiedziałam i nauczyłam. Instruktorzy bardzo sympatyczni i potrafią bardzo dobrze nauczyć :) Serdecznie polecam !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilia Kujawa

Emilia Kujawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.11.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam,polelecam jeszcze raz polecam!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Sadok

Aleksandra Sadok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2016
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna atmosfera, dużo się dowiedzialam i uzyskałam odpowiedz na każde pytanie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Kasprzyk

Szymon Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.09.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałem przyjemność jeździć z kilkoma instruktorami i każdy z nich podchodził do swojej pracy rzeczowo i spokojnie. Zajęcia odbywały się o czasie, w przyjemnej atmosferze i bez jakiegokolwiek stresu. W czasie jazd od każdego z instruktorów uzyskałem wiele przydatnych rad, nie tylko pod kątem zdania egzaminu ale i jazdy samochodem już po uzyskaniu prawa jazdy. Moim zdaniem cały kurs był przygotowany i odbył się wzorowo. Serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak