Auto Szkoła AB-eS

 167 opinii w tym 121 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Szkoła AB-eS
ul. Piłsudskiego 1
95-100 Zgierz

Opis

Biura naszej Auto Szkoły, w których odbywają się zapisy i wykłady mieszczą się w centrum miasta:

* Zgierz, ul. Piłsudskiego 1 - sala wykładowa i biuro

Godziny otwarcia:
pon. 18-20
śr. 18-20
czw. 18-20

* Zgierz, ul. Długa 47

Godziny otwarcia:
pon-pt. 10-18

Plac manewrowy na kat. A i B Łódź ul. Smutna 28 , na terenie starego WORD-u
oraz kat.B Retkinia ul.Maratońska


Ponieważ nie ma złotego środka metody szkolenia dobieramy indywidualnie.
Nauczymy Cię bezpiecznej jazdy i rzetelnie przygotujemy do egzaminu, cel ten pomoże nam osiągnąć kadra z wieloletnim doświadczeniem.

AUTO SZKOŁA AB-eS WYBIERZ WŁAŚCIWY KIERUNEK SZKOLENIA
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Piłsudskiego 1

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20 i KIA RIO )
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów w cenie

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie można zrealizować na terenie szkoły w niższej cenie

kat. A, E-learning i praktyka

1800 zł

ul. Piłsudskiego 1

WIĘCEJ W cenie kursu:
Wykładów w formie e-learnigu
20 godzin praktyki (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius 650 i Yamaha MT 07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie można zrealizować na terenie szkoły w niższej cenie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Krystian ........i ip: 178.43.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne, profesjonalne podejście do kursantów, wszystko bardzo dobrze wyjaśnione, przećwiczone. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Bartosz P ....................i ip: 31.0.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazna i profesjonalna autoszkoła. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Michał B .....a ip: 83.26.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła ma profesjonalne podejście do kursanta a Instruktorzy są bardzo sympatyczni i cierpliwi. Serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta B ..a ip: 94.254.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.07.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza auto szkoła i to nie tylko w Zgierzu. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu, bezstresowa atmosfera i ogromna wyrozumiałość względem kursantów. Ciekawe i bardzo pomocne wykłady z zajęć teoretycznych oraz doskonałe przygotowanie do egzaminu praktycznego. Chcę jeszcze raz podziękować Panu Jackowi, który poprowadził naprawdę świetne i przede wszystkim ciekawe zajęcia teoretyczne oraz Bartkowi, za jego anielską cierpliwość i wyrozumiałość względem tak trudnego przypadku jakim byłam ja. Z czystym sumieniem polecam AB-es. Mają najlepszych instruktorów. Pozdrawiam, Marta. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika W .......a ip: 83.7.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.02.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Zgierzu! Mili i cierpliwi instruktorzy, którzy potrafią dobrze przygotować do egzaminów. SERDECZNIE POLECAM!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia M ...........a ip: 78.156.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.02.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursanta, wszystko dokładnie wytłumaczone, jazdy w bezstresowej atmosferze.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadydługi czas trwania kursu,

Patrycja K .......k ip: 82.160.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria w porządku, bardzo fajne zajęcia z pierwszej pomocy ;) Jazdy miałam głównie z Bartkiem ale także z Maćkiem i z ręką na sercu mogę ich polecić jako nauczycieli jazdy, mają anielską cierpliwość ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Bartek J ..........k ip: 195.3.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.01.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w mieście :D profesjonalne podejście do klienta, wykłady teorytyczne z których naprawde duzo można wyciągnąć, instruktorzy mają bardzo fajne podejście do zdającego

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dagmara S ........ ip: 37.248.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.09.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo cierpliwi i przyjaźni oraz doskonale uczą. Rady instruktorów zawsze trafne i bezcenne :D. Słowem najlepsza szkoła w Polsce.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia S ........s ip: 195.3.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.08.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia! Świetna atmosfera, rewelacyjni instruktorzy, zero stresu,ciekawie prowadzona teoria, jazdy z Panem Jackiem były dla mnie ogromną przyjemnością! Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz K ......k ip: 78.156.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Generalnie wybór szkoły uważam za strzał w dziesiątkę. Teoria prowadzona przez pana Mariusza na najwyższym poziomie. Zajęcia prowadzone tak że trudno oderwać się od słuchania. Podejście do praktycznych zajęć również SUPER. Przygotowanie do egzaminu kompletne i profesjonalne nie pozbawione jednak miłej atmosfery. Co uważam za wielki plus, to cierpliwość i sposób podejścia do kursanta w chwilach stresu czy małych kryzysów wiary w siebie. Nie mogę co prawda wypowiadać się na temat wszystkich instruktorów, osobiście szkolił mnie Jacek...rewelacja. Natomiast z opinii osób które poznałem na kursie inni instruktorzy są na tym samym najwyższym poziomie. TEORIA 1 podejście, PRAKTYKA 2 podejście jednak tylko ze względu na stres pierwszego razu gdyż przygotowany zostałem na 5. DZIĘKI :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jarosław W ......k ip: 5.172.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia, dobra atmosfera na wykładach z teorii, jak i podczas samych jazd. Wszystko objaśniane rzeczowo i bez wątpliwości (może po za jedną sytuacją, gdzie miało miejsce drobne nie zgranie się opinii pomiędzy dwoma Panami instruktorami w wyjaśnianiu kwestii zatrzymywania się na wysokości jakiegoś obiektu, ale to szczegół). Ogólne odczucia jak najbardziej pozytywne.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata O ....k ip: 94.254.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2016
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Zgierzu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sylwek S .........i ip: 31.183.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.12.2015
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

tomasz b ...s ip: 212.51.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.08.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

witam świetne indywidualne podejście do kursanta.... wszystko tłumaczone jasno i zrozumiale....jazdy po trasach egzaminacyjnych, dyspozycyjność o każdej porze nawet o 5 rano przed egzaminem...gorąco polecam Tomasz B.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna K .......a ip: 37.31.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.07.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Jaxek jest bardzo cierpliwym instruktorem, zdecydowanie zna sie na rzeczy. Ja po półtora roku od skończenia kursu i wykupieniu 4 godzin zdałam za 1 razem! Pan Jacek nauczył mnie najgorszej dla mnie rzeczy, czyli rękawa. Z czystym sumieniem mogę polecić te autoszkole ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian O .....i ip: 194.247.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.05.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra auto szkoła maja najlepszego instruktora pana Waldemara Półbratka który nauczył mnie jak prawidłowo i bezpieczne jeździć, dobrze przygotowali mnie do egzaminów państwowych , a także posiadają chyba najczystsze auta w województwie łódzkim, Mogę z cała pewnością polecić tę auto szkołę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof K .......i ip: 83.29.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.04.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Auto Szkołę AB-eS. Jest to szkoła z prawdziwego zdarzenia, działają profesjonalnie, szybko i sprawnie. Indywidualnie podchodzą do kursanta. W każdej chwili służą radą. Instruktorzy tak przygotowują do egzaminu, że bez problemu za pierwszym razem się zdaje, czego najlepszym dowodem jestem ja. Pozdrawiam Pana Jacka, a wszystkich zachęcam do korzystania z usług tej auto-szkoły. Krzysztof Kaliński

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sara M .......k ip: 83.29.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.01.2015
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkola dużo sie w niej nauczyłam .Kursy fajnie prowadzili dużo z nich wynioslam .Polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Adam K .....k ip: 83.27.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam AB-eS! Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Instruktorzy (Jacek i Waldek - z nimi miałem "do czynienia":)) naprawdę się angażują i starają przekazać jak najwięcej. Waldek - klasa sama w sobie jeśli chodzi o wskazówki podczas praktyki. Generalnie wszystko podane czytelnie, elastycznie (jestem osobą pracującą), profesjonalnie i jednocześnie "na luzie". Wzorcowa Autoszkoła z Instruktorami "z powołania". Dzięki!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Iza S ......a ip: 78.156.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę AB eS instruktorzy prezentują pełen profesjonalizm .Szczególnie pan Waldek ,który podchodzi do zajęć z dużą cierpliwością i zaangażowaniem:) i

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Edyta .........k ip: 95.48.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.09.2014
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chodziłam do tej szkoły na kurs i jestem bardzo zadowolona,ponieważ dużo się nauczyłam w miłej atmosferze oraz jest to szkoła warta polecenia. ;-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika K ....k ip: 194.247.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.09.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam. Serdecznie polecam auto szkołę AB-eS każdemu ! Pełen profesjonalizm podczas zajęć, zarówno teoretycznych, jak i praktycznych. Instruktor jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały oraz opanowany. Pan Jacek buduje dobrą atmosferę, pracuje z pasją. Godziny dopasowane do kursanta. Zdałam obydwa egzaminy państwowe za 1:) podejściem.To był dobry wybór. POLECAM !!! ...Monika Kubiak...

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata K ....a ip: 83.22.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.09.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam tę auto-szkołę. Teoria wykładana jest od podstaw, rzetelnie krok po kroku a zajęcia praktyczne są zdecydowanie bezstresowe i przyjemne ;) Pan Jacek to bardzo dobry nauczyciel, ma unikalne podejście do każdego kursanta. Podczas kursu można liczyć na przydatne porady,zaangażowanie i wysoką kulturę osobistą instruktora. Jestem bardzo zadowolona z wyboru . Egzamin zdałam za pierwszym podejściem. :) Małgorzata Kraska

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maja T .....k ip: 31.174.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.07.2014
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs dostałam w prezencie od narzeczonego i z muszę przyznać, że nie mógł wybrać dla mnie lepszej Auto Szkoły! AB-es to miła atmosfera, dobra organizacja i profesjonalni instruktorzy. Kursant jest zawsze na pierwszym miejscu :) Egzamin udało mi się zdać za 4 razem dzięki Auto Szkole AB-es :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta S .........a ip: 83.30.63.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2014

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalnie i bardzo cierpliwie, polecam przeserdecznie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena W ......a ip: 81.190.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.01.2014
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Panuje tutaj przyjazna atmosfera, instruktorzy godni polecenia, mają bardzo dobre podejście do kursantów oraz zajęcia zarówno praktyczne i teoretyczne nie kolidują z naszymi codziennymi zajęciami . Polecam, jestem zadowolona z wyboru auto szkoły ABS

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Monika B ...n ip: 176.107.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.01.2014
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wyrażam zadowolenie zarówno z powodu jakości kształcenia w autoszkole ABe-S, jak i wysokiej kultury osobistej Instruktora. Nie byłam najłatwiejszym materiałem do wyszkolenia, a mimo to cierpliwość pana Jacka i umiejętność obracania w żart pewnych (moich) braków sprawiły, że z przyjemnością uczęszczałam na zajęcia. Dodam, że zdałam egzamin teoretyczny za pierwszym razem uzyskując maksymalną liczbę punktów. Egzamin praktyczny zdany za 4 razem też jest powodem do zadowolenia. Okazuje się, że można! Monika

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 5.174.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2013
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm, a zarazem miła atmosfera; uczy i bawi ;) Wszystkie błędy które popełniałem były wychwytywane i zaraz korygowane. Wiele cennych rad oraz miłych wspomnień - Tak właśnie pamiętam szkołe AB-eS Radosław ;)

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 37.31.95.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.11.2013
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam. Oceniam auto szkołę na dobrą, gdyż jestem zadowolona z współpracy z Panem Jackiem. Mam porównanie z inną szkołą i mogę polecić wszystkim auto szkołę AB-eS . Pozdrawiam Agnieszka

+ Zaletybrak
- Wadybrak