Auto Szkoła AB-eS

 167 opinii w tym 121 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Szkoła AB-eS
ul. Piłsudskiego 1
95-100 Zgierz

Opis

Biura naszej Auto Szkoły, w których odbywają się zapisy i wykłady mieszczą się w centrum miasta:

* Zgierz, ul. Piłsudskiego 1 - sala wykładowa i biuro

Godziny otwarcia:
pon. 18-20
śr. 18-20
czw. 18-20

* Zgierz, ul. Długa 47

Godziny otwarcia:
pon-pt. 10-18

Plac manewrowy na kat. A i B Łódź ul. Smutna 28 , na terenie starego WORD-u
oraz kat.B Retkinia ul.Maratońska


Ponieważ nie ma złotego środka metody szkolenia dobieramy indywidualnie.
Nauczymy Cię bezpiecznej jazdy i rzetelnie przygotujemy do egzaminu, cel ten pomoże nam osiągnąć kadra z wieloletnim doświadczeniem.

AUTO SZKOŁA AB-eS WYBIERZ WŁAŚCIWY KIERUNEK SZKOLENIA
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Piłsudskiego 1

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20 i KIA RIO )
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów w cenie

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie można zrealizować na terenie szkoły w niższej cenie

kat. A, E-learning i praktyka

1800 zł

ul. Piłsudskiego 1

WIĘCEJ W cenie kursu:
Wykładów w formie e-learnigu
20 godzin praktyki (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius 650 i Yamaha MT 07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie można zrealizować na terenie szkoły w niższej cenie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Bartek J ..........k ip: 195.3.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.01.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w mieście :D profesjonalne podejście do klienta, wykłady teorytyczne z których naprawde duzo można wyciągnąć, instruktorzy mają bardzo fajne podejście do zdającego

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Kowalska

Angelika Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.01.2017
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza autoszkoła, super atmosfera dzięki której chciało sie przychodzić na każde zajęcia, przy tym pełen profesjonalizm i dobre rady przydatne na egzaminie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Pietrasiak

Daria Pietrasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła w Zgierzu :D Świetna atmosfera pracy, ale bez stresów :) Do tej pory dziwię się, jak to się stało, że instruktor ze mną wytrzymał :) Elastyczni, profesjonalni, choćbym długo szukała, to nie znajdę niczego, co by mi się nie podobało. Instruktorzy świetni, wszystko wytłumaczyli, pokazali, powtórzyli, kiedy potrzebowałam, ale dużo wymagali, wszystko w przyjaznej atmosferze. Nie pokazali tylko jak zdać egzamin, ale dali też praktyczne rady na przyszłość. :) Wykłady bardzo ciekawe. Sposób prowadzenia sprawiał, że z chęcią wracałam na każde zajęcia, szukałam nowych informacji :) Jeżeli jeszcze nie wiesz, do której auto szkoły iść, bez najmniejszych wyrzutów sumienia polecam to miejsce :) Sama z chęcią bym wróciła, ale za dobrze mnie przygotowali i zdałam :) obyło się praktycznie bez stresu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michalina Skiba

Michalina Skiba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.11.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła w Zgierzu! Instruktorzy mili i cierpliwi. Bardzo się cieszę, że nie poszłam do innej szkoły, na pewno nie nauczyłabym się tego co umiem :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joasia Szymańska

Joasia Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2016
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła ,niestresująca ,super atmosfera ,dużo się dowiedziałam i nauczyłam. Instruktorzy bardzo sympatyczni i potrafią bardzo dobrze nauczyć :) Serdecznie polecam !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilia Kujawa

Emilia Kujawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.11.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam,polelecam jeszcze raz polecam!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Sadok

Aleksandra Sadok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2016
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna atmosfera, dużo się dowiedzialam i uzyskałam odpowiedz na każde pytanie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Kasprzyk

Szymon Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.09.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałem przyjemność jeździć z kilkoma instruktorami i każdy z nich podchodził do swojej pracy rzeczowo i spokojnie. Zajęcia odbywały się o czasie, w przyjemnej atmosferze i bez jakiegokolwiek stresu. W czasie jazd od każdego z instruktorów uzyskałem wiele przydatnych rad, nie tylko pod kątem zdania egzaminu ale i jazdy samochodem już po uzyskaniu prawa jazdy. Moim zdaniem cały kurs był przygotowany i odbył się wzorowo. Serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dagmara S ........ ip: 37.248.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.09.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo cierpliwi i przyjaźni oraz doskonale uczą. Rady instruktorów zawsze trafne i bezcenne :D. Słowem najlepsza szkoła w Polsce.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Bińkowska

Paulina Bińkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.09.2016
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza autoszkoła w mieście. Zajęcia dydaktyczne ciekawe, wszystkie problemu, wątpliwości zostały zostały wyjaśnione. Instruktorzy mili, wyrozumiali, można powiedzieć instruktorzy z powołania. Ja osobiście polecam tą autoszkołę :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julka Sadlak

Julka Sadlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.08.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mogłam wymarzyć sobie lepszego instruktora! dziękuję za trud włożony w moją naukę oraz za super atmosferę i brak nerwów podczas jazd, co musiało być nie lada wyczynem ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia S ........s ip: 195.3.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.08.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia! Świetna atmosfera, rewelacyjni instruktorzy, zero stresu,ciekawie prowadzona teoria, jazdy z Panem Jackiem były dla mnie ogromną przyjemnością! Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Karbownik

Damian Karbownik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.08.2016
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła naprawdę godna polecenia ! Teoretyczne zajęcia były ciekawe co jest naprawdę wyzwaniem :) praktyczne zajęcia zacząłem z Panem Jackiem skończyłem z Panem Mariuszem. Na praktyce tłumaczone z dokładnością i gdy się robiło błąd zawsze mówili co źle i jak to poprawić :) Egzamin 1 praktyczny nie zdałem gdyż "za późno włączyłem migacz" Egzamin 2 wyjechał mi typek od tyłu gdy zmieniałem pas a go nie widziałem w lusterku (dodał gazu i mnie miną) za 3 egzaminem 0 błędów na mieście :) NAJLEPSZA SZKOŁA !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Kwiatkowski

Michał Kwiatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.08.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najelepsza autoszkola w Zgierzu ;) polecam auto szkołę ab-es ;-

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Wałęski

Adrian Wałęski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.08.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam autoszkołe. Zajecia z teorii prowadzone przez Pana Mariusza były interesujące i rzeczowe, wszystko tak jak powinno być. Praktyka na najwyższym poziomie, bez stresowa, w miłej atmosferze zarówno u Pana Jacka jak i u Pana Mariusza. Wszystkie egzaminy zdane bezbłędnie. Czego chcieć więcej? :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz K ......k ip: 78.156.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Generalnie wybór szkoły uważam za strzał w dziesiątkę. Teoria prowadzona przez pana Mariusza na najwyższym poziomie. Zajęcia prowadzone tak że trudno oderwać się od słuchania. Podejście do praktycznych zajęć również SUPER. Przygotowanie do egzaminu kompletne i profesjonalne nie pozbawione jednak miłej atmosfery. Co uważam za wielki plus, to cierpliwość i sposób podejścia do kursanta w chwilach stresu czy małych kryzysów wiary w siebie. Nie mogę co prawda wypowiadać się na temat wszystkich instruktorów, osobiście szkolił mnie Jacek...rewelacja. Natomiast z opinii osób które poznałem na kursie inni instruktorzy są na tym samym najwyższym poziomie. TEORIA 1 podejście, PRAKTYKA 2 podejście jednak tylko ze względu na stres pierwszego razu gdyż przygotowany zostałem na 5. DZIĘKI :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Bednarek

Martyna Bednarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najelepsza autoszkola w Zgierzu ;) Atmosfera super pozytywna zero napiecia .Zajecia teoretyczne rzeczowe bez zadnego stresu . Instruktorzy z powolania zero nerwowosci wszytko na spokojnie , duzo cierpliwosci i wsparcia dla Kursanta ;) Instruktor Maciek naprawde super , bede zawsze z sympatnia wspomniac jazdy i dziekuje za wysoko postawiona poprzeczke :) Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1!! JESTESCIE NAJLEPSI Serdzenie Polcam kazdemu kto chce bez stresu i w super atmosferze nauczyc sie dobrze jezdzic i bez problemowo zdac egzaminy ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Lewandowska

Agata Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.07.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy i świetni instruktorzy(p.Jacek, p.Mariusz i p.Maciek) mający indywidualne podejście do kursanta, cierpliwi, sympatyczni, dający cenne wskazówki i lubiący swoją pracę. Super atmosfera podczas jazd, bez stresu, wszystko konkretnie wytłumaczone i wycwiczone tak, że na egzaminie nic nas nie zaskoczy. W szkole AB-es kursant zostanie bardzo dobrze przygotowany do egzaminu państwowego, a przede wszystkim nauczy się jeździć. Polecam, bo warto! ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Wubees

Michał Wubees
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.06.2016
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w zgr polecic mozna kazdemu sporo osob zdaje bo dobrze przygotowuja do egzaminu na smutnej tam tez da sie zdac wbrew opini ja zdałem za 3 ale 2 pierwsze razy z mojej głupoty nie wyjechałem z placyku raz nie te swiatła a za drugim nie opuszczony reczny do konca ale za 3 jak wyjechałem na miasto to wszystkie ulice przerobione z instruktorem Jackiem za co bardzo dziekuje i polecam kazdemu :) Michał

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Kacprzak

Martyna Kacprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.05.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona. Serdecznie polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sebastian Dunin

Sebastian Dunin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.05.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia! Instruktorzy mili, konkretni ale też wymagający. Możliwości wyboru godzin "jazd" Zdałem za pierwszym razem teorie i praktykę! Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Asia Wawrzyniak

Asia Wawrzyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktorzy niesamowicie cierpliwi, wyrozumiali i wyposażeni w chusteczki dla płaczliwych kursantek. Indywidualne podejście do każdego ucznia i zmienianie instruktorów, aby nie przyzwyczaić się zanadto.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Ciesielska

Katarzyna Ciesielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra szkoła. Wzięłam kilka dodatkowych lekcji (łódzkie szkoły się nie sprawdziły) i dzięki temu cel osiągnięty:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Dziobiak

Adrian Dziobiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.05.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam auto szkołę Ab-es. Dobra organizacja oraz wykłady nie są żmudne lecz ciekawe. Egzaminy zdane za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michalina Myślak

Michalina Myślak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.04.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria z Panem Jackiem Sadłowskim to sama przyjemność, tak jak nie lubię siedzieć w ławce i wkuwać terminy i zasady, tak minęło to szybko i przyjemnie. Pan Jacek to przecudowny człowiek, sympatyczny, uprzejmy zawsze można z nim pogadać :) Jest bardzo cierpliwy, tłumaczy do skutku, bez spięć. Zawsze służy radą. Jazdy były dla mnie odskocznią od rzeczywistości, czas mijał szybko, nie chciało się wychodzić z samochodu (z resztą do tej pory tęsknię). Z Panem Jackiem nauczyłam się odpowiedzialności za to co robię, ale też pozbyłam się lęku przed prowadzeniem samochodu. Egzamin teoretyczny i praktyczny zaliczony za pierwszym razem. POLECAM GORĄCO!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Izabela Kruczkowska

Izabela Kruczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.04.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko na wysokim poziomie! Indywidualne podejście i dobre przygotowanie do zostania kierowcą. Jeśli się chce, można się dużo nauczyć. Instruktorzy bardzo cierpliwi i rzetelni. Pan Jacek <3 Najlepsza auto-szkoła!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Rafał Szczepaniak

Rafał Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza Auto szkoła w Zgierzu. Bezstresowa jazda , bardzo miła atmosfera oraz świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego . Polecam każdemu , ponieważ poziom nauczania wzorowy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Szczepańska

Daria Szczepańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy z anielską cierpliwością! Dobre przygotowanie do egzaminu w przemiłej atmosferze,fachowa pomoc. Teoria i praktyka zdana za 1 razem.Dziękuje za trud włożony w moją naukę :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Greta Szadkowska

Greta Szadkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza autoszkola w miescie. Sumienni i pomocni instrutkorzy. Bardzo dobra atmosfera podczas calego kursu. Serdecznie polecam !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Śmigała

Agnieszka Śmigała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2016
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła! Dziękuję panu Jackowi za czas a przede wszystkim cierpliwość :) polecam wszystkim bez wyjątku pełen profesjonalizm ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak