Auto Rak. Rakowski Radosław (522)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.05.2024

Ryszard Kochanowski

Ryszard Kochanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietnie wyszkolona kadra, miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursantów. Gorąco polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2024

Seba Hajn

Seba Hajn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!!robiłem kategore B. 0 stresu dobrze wszystko wytłumaczone.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2024

Slawek Dt

Slawek Dt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor, zdałem za pierwszym razem. Super szkoła.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 26.05.2024

Daniel Bladycz

Daniel Bladycz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super mogę powiedzieć. Jest naprawdę dobrze !

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.05.2024

Piotr Kępka

Piotr Kępka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalny instruktor, ma wspaniałe podejście do kursanta. Radek jest nadzwyczaj cierpliwym człowiekiem i niezwykle sympatycznym. Z przyjemnością chodzę na jazdę i polecam wszystkim. Jestem z Warszawy Śródmieście i polecono mi Radka. Nie zamieniłbym tej Szkoły Nauki Jazdy na żadną inną. POLECAM WSZYSTKIM.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2024

Kacper Horodyński

Kacper Horodyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy na B tylko z tym panem zdane za pierwszym razem. Pełna profeska jeszcze raz dziękuje panie Radosławie !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2024

Sebastian Marczyński

Sebastian Marczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

zdałem prawo jazdy kat B jestem zadowolony

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.05.2024

Karolina Babiak

Karolina Babiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Pan instruktor konkretny a zarazem sympatyczny bardzo cierpliwy. Dobre podejście do ucznia. Wszystko jasne i klarowne. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2024

Asia Dobrzyńska

Asia Dobrzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2024

Kuba Bucholc

Kuba Bucholc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, przyjemna atmosfera, instruktor ma dobre podejście do kursanta.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2024

Aleksandra Antczak

Aleksandra Antczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam przyjemna atmosfera super podejście do kursanta bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2024

Bartek Gorczyński

Bartek Gorczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2024

Julia Sasin

Julia Sasin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2024

Akram Oweidah

Akram Oweidah
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki cierpliwym i profesjonalnym instruktorom zdałem egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem. Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2024

Akram E ............h ip: 109.95.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Highly recommend Radosław at Auto Rak Driving School! His methodical approach and patient demeanor made learning to drive stress-free, and I passed my state exam on the first try. Perfect for anyone seeking a quick and professional learning experience. Gorąco polecam Radosława w Szkole Jazdy Auto Rak! Jego metodyczne podejście i cierpliwa postawa sprawiły, że nauka jazdy przebiegała bezstresowo, a egzamin państwowy zdałem za pierwszym podejściem. Idealny dla każdego, kto szuka szybkiej i profesjonalnej nauki.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.02.2024

Denis Korotowskich

Denis Korotowskich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.02.2024

Bartek Brzózka

Bartek Brzózka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo P. Radka, super instruktor. Wie co robi

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2024

Aleksandra Brzózka

Aleksandra Brzózka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane na pierwszym razem. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.01.2024

Natalia Jedlińska

Natalia Jedlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z Panem Radkiem niemożliwe staje się możliwe. Zdane za pierwszym razem! Polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2024

Paweł Marcinkiewicz

Paweł Marcinkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2023

Sandra Dziubiel

Sandra Dziubiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera! Zdane za pierwszym! Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2023

Karolina Lesisz

Karolina Lesisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

zdane za pierwszym razem, bardzo polecam :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.11.2023

Patryk S ......i ip: 195.191.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.11.2023

Karolina Księżnik

Karolina Księżnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

cudowna atmosfera, indywidualne podejście, polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2023

Dominika Siemińska

Dominika Siemińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wszystko super, zdane za 1

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2023

Katarzyna Murawska

Katarzyna Murawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, przyjemna atmosfera i indywidualne podejście.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2023

Dawid Łempicki

Dawid Łempicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo podobały mi się jazdy zdane za 1

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.09.2023

Julia Terej

Julia Terej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wszystko super, Pan Radek bardzo sympatyczny i cierpliwy, polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2023

Olek Andrzejewski

Olek Andrzejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam zdałem za pierwszym :)))

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.09.2023

Ewelina Sobota

Ewelina Sobota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super indywidualne podejście instruktora, elastyczne godziny jazd oraz nieoceniona wiedza! Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak