Auto Rak. Rakowski Radosław

 524 opinie w tym 458 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Auto Rak. Rakowski Radosław
ul. Wiśniowa 67 (Filia 1. Pasek)
05-200 Wołomin

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Wiśniowa 67 (Filia 1. Pasek), 05-205 Klembów

tel: 505070785

Klembów

Ossów-Kobyłka , 05-200 Kobyłka

tel: 505070785

Kobyłka

ul. Wiśniowa 67 (Pasek), 05-240 Tłuszcz

tel: 505070785

Tłuszcz

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne

2850 zł

02.03.2023

ul. Wiśniowa 67 (Filia 1. Pasek)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Fiat Panda)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Dawid ......k ip: 89.64.76.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam bardzo :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja S ........ ip: 83.31.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam zdane za 1 razem, bardzo profesjonalne podejście do kursantów. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Patrycja M ..........z ip: 37.30.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki lekcjom doszkalającym wreszcie udało mi się zdać

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Dawid J ...... ip: 94.254.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy w sposób spokojny i zrozumiały tłumaczą tematy oraz przeróżne zagadnienia. Atmosfera na zajęciach jest przyjemna. Zdecydowanie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Michał S .........i ip: 188.146.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maria S .......... ip: 109.95.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym! Jazda bezpieczna, gdyż instruktor ma pełną kontrolę nad sytuacją, to profesjonalistą z ogromnym doświadczeniem. Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka K ......... ip: 188.146.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia O ....k ip: 109.95.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam szkołę jazdy Auto Rak! Po 3 letniej przerwie wróciłam na kurs i trafiłam do Pana Radka, którego polecam z całego serca. Pan Radek przypomniał mi, a właściwie nauczył mnie jak się jeździ i dodał mi dużo pewności siebie dzięki czemu zdałam egzamin !!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Rafał B .......i ip: 89.68.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

cenne rady i elastyczne godziny jazd

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina D ........a ip: 37.47.28.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

miła atmosfera, indywidualne podejście do kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kajetan B ...n ip: 37.47.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina S .........a ip: 109.95.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Aleksandra K .. ip: 109.95.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Damian A .......i ip: 188.146.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Katarzyna B ...r ip: 37.47.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Agata S ...n ip: 5.173.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor bardzo dobrze tłumaczy i jest również bardzo miły????polecam!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub O .......i ip: 83.6.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjemna atmosfera

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Weronika K ........ ip: 89.64.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wielkim plusem są różne pory dnia z różnym ruchem. Zawsze na czas, miło, przyjemnie, z humorem. Dobre przygotowanie do bycia kierowcą!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Klaudia B ...k ip: 77.114.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Kacper P .......a ip: 94.254.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry instruktor z profesjonalnym podejściem Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Edyta G .....a ip: 5.173.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra bezstresowe atmosfera. Instruktor bardzo cierpliwy i co ważne z indywidualnym podejściem do kursanta. Szczerze polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Patryk W .........i ip: 37.47.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejsiecie instruktora, mila atmosfera, możliwość dopasowania godzin jazd do zycia prywatnego, dostosowanie do możliwości kursanta formy przekazywania wiedzy. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Majewski

Kuba Majewski
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 28.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Spoko instruktor ! polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Kuba M ......i ip: 37.47.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Spoko instruktor polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz L .......... ip: 5.173.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybko i miła atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Sikora

Łukasz Sikora
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 23.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marta M .........a ip: 5.60.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cierpliwy instruktor. Bardzo dobrze uczy od podstaw. Fajna atmosfera, bez stresu. Egzaminy zdane za pierwszym razem. Super. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk K .... ip: 37.47.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, instruktor z poczuciem humoru. Do każdego kursanta podchodzi indywidualnie. Polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Aleksandra J ........a ip: 188.146.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, bezstresowa nauka, polecam serdecznie ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aneta O ....k ip: 37.47.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera i profesjonalne podejście do kurantów. Polecam Radka????

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak