Auto Rak. Rakowski Radosław

 524 opinie w tym 458 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Auto Rak. Rakowski Radosław
ul. Wiśniowa 67 (Filia 1. Pasek)
05-200 Wołomin

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Wiśniowa 67 (Filia 1. Pasek), 05-205 Klembów

tel: 505070785

Klembów

Ossów-Kobyłka , 05-200 Kobyłka

tel: 505070785

Kobyłka

ul. Wiśniowa 67 (Pasek), 05-240 Tłuszcz

tel: 505070785

Tłuszcz

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne

2850 zł

02.03.2023

ul. Wiśniowa 67 (Filia 1. Pasek)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Fiat Panda)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Sen Sei

Sen Sei
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super zdane za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Marczak

Aleksandra Marczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane ze pierwszym!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Malwina Wołoszyn

Malwina Wołoszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym !!! Świetna atmosfera i bardzo dobre przygotowanie zarówno do egzaminu jak i do późniejszej jazdy w terenie. Bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Fijałkowski

Maciej Fijałkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Adamczyk

Szymon Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam zdane za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Konrad Roguszewski

Konrad Roguszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Konrad Bartosiak

Konrad Bartosiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam zdane za pierwszym

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Dagmara Kaska

Dagmara Kaska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patrycja Kostrzewa

Patrycja Kostrzewa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super, polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Góral

Kinga Góral
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super polecam ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów
- Wadybrak
Bartosz Jankowski

Bartosz Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super, polecam bardzo!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciek Oleszczuk

Maciek Oleszczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

super szkoła miła atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adrian Cegłowski

Adrian Cegłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

mila atmosfera i profesjonaliści

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Patryk Chrabałowski

Patryk Chrabałowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym! Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Matusiak

Maciej Matusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

super, polecam:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Jazgierski

Mateusz Jazgierski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor bardzo miło podchodzi do kursujących

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Góraj

Wiktoria Góraj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo duża cierpliwość, super atmosfera! Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Igor Różański

Igor Różański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze przekazane informacje o jeździe samochodem Bardzo duża cierpliwość

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Marcinkiewicz

Julia Marcinkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i duża cierpliwość ze strony instruktora. Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Gołaś

Zuzanna Gołaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i niesamowita cierpliwość ze strony instruktora. Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Olaf Zabłocki

Olaf Zabłocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursanta i rzeczowo wszystko wytłumaczone. Pozwoliło mi to zdać za pierwszym razem i serdecznie polecam tę szkołę.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oskar Anusiewicz

Oskar Anusiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Szydłowska

Ania Szydłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Dorota Rosa

Dorota Rosa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ludzie, dobra cena

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, punktualność
- Wadybrak
Marta Rosa

Marta Rosa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, wykłady teorii prowadzone bardzo zrozumiale, jazdy w przyjemnej atmosferze, a co najważniejsze z indywidualnym podejściem do kursanta. Prawdo jazdy zdane za 1 razem :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Konrad Kopiec

Konrad Kopiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra atmosfera! Super szkoła! Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartek Gawryś

Bartek Gawryś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karol Grzywacz

Karol Grzywacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ludzie przestępna cena

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Eryk Sosnowski

Eryk Sosnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super organizacja

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Gryglas

Paweł Gryglas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała atmosfera i dobre metody nauczania

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak