Auto Rak. Rakowski Radosław

 579 opinii w tym 508 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Auto Rak. Rakowski Radosław
ul. Wiśniowa 67 (Filia 1. Pasek)
05-200 Wołomin

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Wiśniowa 67 (Filia 1. Pasek), 05-205 Klembów

tel: 505070785

Klembów

Ossów-Kobyłka , 05-200 Kobyłka

tel: 505070785

Kobyłka

ul. Wiśniowa 67 (Pasek), 05-240 Tłuszcz

tel: 505070785

Tłuszcz

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia

3090 zł

codziennie

ul. Wiśniowa 67 (Filia 1. Pasek)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Fiat Panda)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 240 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Denis Korotowskich

Denis Korotowskich
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Bartek Brzózka

Bartek Brzózka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo P. Radka, super instruktor. Wie co robi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Brzózka

Aleksandra Brzózka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane na pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Jedlińska

Natalia Jedlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z Panem Radkiem niemożliwe staje się możliwe. Zdane za pierwszym razem! Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Marcinkiewicz

Paweł Marcinkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sandra Dziubiel

Sandra Dziubiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera! Zdane za pierwszym! Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Lesisz

Karolina Lesisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

zdane za pierwszym razem, bardzo polecam :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Księżnik

Karolina Księżnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

cudowna atmosfera, indywidualne podejście, polecam :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Dominika Siemińska

Dominika Siemińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wszystko super, zdane za 1

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Murawska

Katarzyna Murawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, przyjemna atmosfera i indywidualne podejście.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja
- Wadybrak
Dawid Łempicki

Dawid Łempicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo podobały mi się jazdy zdane za 1

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Terej

Julia Terej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wszystko super, Pan Radek bardzo sympatyczny i cierpliwy, polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Olek Andrzejewski

Olek Andrzejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam zdałem za pierwszym :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ewelina Sobota

Ewelina Sobota
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super indywidualne podejście instruktora, elastyczne godziny jazd oraz nieoceniona wiedza! Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwia Wichlińska

Oliwia Wichlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julka Siemiątkowska

Julka Siemiątkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z wielką przyjemnością polecam tą szkołę jazdy! Instruktor Radek jest bardzo cierpliwy i profesjonalny. Praktyczne zajęcia były świetnie zorganizowane, a atmosfera w samochodzie zawsze była luźna i przyjazna. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hubert Matejak

Hubert Matejak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Laskowski

Kuba Laskowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dokładnie zostało omówione wszystko co było na egzaminie. W doskonały sposób nauczony zostałem do jazdy. Polecam z czystym sumieniem!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Ceglarek

Michał Ceglarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera. Polecam gorąco

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Słomczewski

Jakub Słomczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajebiscie prowadzi lekcje

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Radosław Szewc

Radosław Szewc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Git

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zorian Heniek

Zorian Heniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wszystko fajnie . Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Urbaś

Kinga Urbaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krystian Miszczyński

Krystian Miszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy,super inspektorzy oraz prawidłowe przygotowanie do egzaminu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Gacek

Łukasz Gacek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Czajkowski

Michał Czajkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrzy instruktorzy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jacek Moros

Jacek Moros
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrze wytłumaczenie do przygotowania do egzaminu. Bardzo polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Biarda

Kuba Biarda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim! Zdane za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Ceglarek

Michał Ceglarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca. Instruktor poważnie podchodzi do kursanta..

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nikola Kowalczyk

Nikola Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu! Pan Radek jest świetny i wszystko dobrze tłumaczy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak