Auto-Kurs Ośrodek Szkolenia Kierowców (451)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.05.2024

Wiktoria O ...... ip: 89.234.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam szkołę Auto-kurs. Instruktorzy są profesjonalni i cierpliwi, co naprawdę pomaga w opanowaniu techniki jazdy samochodem. Zajęcia teoretyczne, jak i praktyczne są dobrze zorganizowane oraz prowadzone w przyjaznej atmosferze. Instruktorzy podchodzą do każdego kursanta indywidualnie oraz wkładają całe serducho w swoją pracę. Wybór instruktorów jest duży, ale ja jak najbardziej polecam Pana Taraszkę, z którym miałam przyjemność jeździć!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.05.2024

Krystian K ...... ip: 89.234.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki dodatkowym godzinom, które wykupiłem, zdałem egzamin za 1 razem. Instruktor p. Marek jest bardzo miły, profesjonalny i cierpliwy oraz potrafi dobrze przekazać wiedzę. Polecam, bo naprawdę warto :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2024

Maja G .... ip: 37.30.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę jazdy Auto Kurs. Zajęcia teoretyczne praktyczne przeprowadzane w bardzo miłej atmosferze i można wiele z nich wynieść. Jazdy z Panią Mariolą to także była sama przyjemność. Oba egzaminy zdane za 1 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2024

Angelika S ..p ip: 89.234.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam bardzo serdecznie szkołe Auto Kurs, oba egzaminy zdane za 1 razem! Polecam również instruktora Pana Taraszke, który ma super podejście do kursanta, bardzo miła atmosfera.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2024

Natalia B ...k ip: 80.49.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam bardzo serdecznie szkołę jazdy Auto kurs. Wszystko zdane za pierwszym razem. Szczególnie polecam instruktora Pana Marcina super podejście do kursanta, wyrozumiały i spokojny a także sympatyczny. Bardzo dziękuję!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.04.2024

Kacper Fudyma

Kacper Fudyma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkola jazdy Autokurs to doskonałe miejsce do nauki prowadzenia samochodu. Ich profesjonalni instruktorzy są cierpliwi i wyrozumiali, co sprawia, że nauka jest przyjemna i skuteczna. Świetnie przygotowują do egzaminu praktycznego, a atmosfera w szkole jest bardzo przyjazna i wspierająca dla uczniów. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.04.2024

Łukasz ......b ip: 188.147.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.04.2024

Maia Twardzik

Maia Twardzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy AutoKurs ❤️ Ani trochę nie żałuję, że wybrałam tą szkołę. Pełen profesjonalizm, ciekawe wykłady z których wiele można wynieść, a także najlepszy instruktor- pan Tomasz, który nauczył mnie wszystkiego od A do Z. Cierpliwy, wyrozumiały, doskonale zna trasy egzaminacyjne, dzięki czemu nic mnie nie zaskoczyło na egzaminie państwowym i zdałam wszystko za 1 razem. Aż szkoda, że tak szybko to minęło.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

BARDZO DZIĘKUJEMY!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2024

Kinga Kiełbasa

Kinga Kiełbasa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić Auto Kurs ♥ Bardzo dobrze przekazana wiedza zarówno teoretyczna, jak i praktyczna; cudowna, luźna, ale profesjonalna atmosfera. Organizacja na najwyższym poziomie, a Pan Marek - najlepszy instruktor pod słońcem! Cierpliwy, wyrozumiały, właściwy człowiek na właściwym miejscu i z fantastycznym poczuciem humoru, nauka jazdy z Panem Markiem to praktycznie sama przyjemność, aż po zdaniu egzaminu chciałoby się znów wsiąść do Lki. Oba egzaminy zdane za 1 razem :) Najlepsza szkoła jazdy w Tarnowie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2024

Mariola S ... ip: 82.132.218.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam!!!! Pan Marek przygotował mnie do egzaminu na najwyższym poziomie! Pełen profesjonalizm polecam z całego serca????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.04.2024

Daria Migda

Daria Migda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Mariola super instruktorka. Super atmosfera na wykładach oraz jazdach. Zdałam za pierwszym razem bez problemu. Bardzo polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.04.2024

Sebastian s ....a ip: 178.159.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkola jazdy Autokurs to doskonałe miejsce do nauki prowadzenia samochodu. Ich profesjonalni instruktorzy są cierpliwi i wyrozumiali, co sprawia, że nauka jest przyjemna i skuteczna. Świetnie przygotowują do egzaminu praktycznego, a atmosfera w szkole jest bardzo przyjazna i wspierająca dla uczniów. Polecam serdecznie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2024

Jarosław J .......i ip: 176.221.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Robiłem kurs przez bardzo długi okres czasu - przez sprawy osobiste oraz pracę - jednak udało mi się zdać zarówno teorię jak i praktykę za pierwszym razem. Bardzo polecam jazdy u Pani Marioli, bardzo wyrozumiała i kompetentna osoba. Jazdy to była przyjemność, ale także zwracano mi uwagę na istotne rzeczy oraz na czym mam się skupić podczas egzaminu praktycznego. Dokupiłem 6 h doszkalających także, aby na spokojnie jeszcze dopracować technikę przed egzaminem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2024

Jakub K ..a ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera, super instruktorzy, bardzo dobrze przekazywana wiedza. Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło. Nauczyłem się bardzo dużo i zdałem egzamin za pierwszym podejściem. Polecam gorąco :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.03.2024

Oskar Fudyma

Oskar Fudyma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna i luźna atmosfera z zachowaniem profesjonalizmu. Panu Taraszce należą się wielkie podziękowania za przygotowanie mnie do egzaminu państwowego który udało się zdać za pierwszym razem. Polecam z całego serca

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.03.2024

Izabela P ........a ip: 89.64.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca ten ośrodek, cały kurs który odbyłam przebiegł w miłej atmosferze, bez zbędnego stresu zarówno podczas jazd, jak i przed egzaminem. Pan Marek Kociara jest instruktorem z powołania, bardzo miły, spokojny, wyrozumiały człowiek przy którym jazda jest przyjemna, nauka przebiegała płynnie. Pana Marka cechuje duża wiedza odnośnie tras egzaminacyjnych, nic nie zaskoczyło mnie na egzaminie praktycznym, zdałam bez problemu za 1 podejściem. Polecam ośrodek Auto-kurs, nie trzeba sie długo zastanawiać nad wyborem bo ten jest najlepszy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.03.2024

Karolina Wadoń

Karolina Wadoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ośrodek Auto-Kurs. Atmosfera wyśmienita, ale i pełen profesjonalizm. Wykłady w przyjemny sposób prowadzone. Zapisywanie się na jazdy zawsze bez żadnych problemów. Co do instruktora to Pan Marek Kociara jest świetnym wyborem. Spokojny, cierpliwy i bardzo dobrze wytłumaczy oraz kontakt bezproblemowy. Polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2024

Krystian Z ...r ip: 80.49.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W szkole jazdy bardzo miła atmosfera jeździłem z panem taraszka super pan bardzo polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.03.2024

Nikola Nowak

Nikola Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ośrodek szkoleniowy auto kurs! Atmosfera, jaka tam panuje jest bardzo przyjemna. Pani z biura zawsze jest pogodnie nastawiona do klienta, jak i odpowie nam na wszystkie nasze pytanie. Wybór instruktorów jazdy jest duży, ale najbardziej polecam Pana Marka, z którym miałam przyjemność jeździć. Pan Marek jest osobą podchodzącą do kursanta z profesjonalizmem, również jest osobą cierpliwą, ale też z poczuciem humoru. Mogę powiedzieć, że jazdy z Panem Markiem były bardzo dobrym wyborem i każdemu mogę go polecić

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.03.2024

Martyna W ......... ip: 89.234.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne przygotowanie do egzaminów i bardzo przyjazna atmosfera,szczególnie polecam pana Marka, świetny instruktor Szczerze polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2024

Klaudia M ........k ip: 217.117.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

zdałam za pierwszym razem, polecam z całego serca jazdy z Panią Mariolą

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.03.2024

Natalia Drwal

Natalia Drwal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!! Profesjonalne podejście i świetne przygotowanie do egzaminów. Pani Dagmara jest bardzo miła i pomaga wszystko załatwić. Na instruktora polecam pana Jerzego Taraszkę, jest cierpliwy, wyrozumiały i wszystko świetnie tłumaczy. Nauka przebiegała bez stresu w przyjaznej atmosferze :))

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.03.2024

Patryk K ........ ip: 89.234.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła i pomocna obsługa, dobre podejście instruktora do kursanta. Polecam Pana Jerzego Taraszkę oraz całą szkołę nauki jazdy "Auto-Kurs"

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2024

Katarzyna Taźbirek

Katarzyna Taźbirek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! ❤️ Z całego serca polecam tą szkołę jazdy, profesjonalne przygotowanie do egzaminów i bardzo przyjazna atmosfera. Pani Dagmara bardzo miła i pomocna, wszystko bezproblemowo załatwione.Bardzo gorąco polecam na instruktora pana Jerzego Taraszke, który wszystko szczegółowo wyjaśnia i wspaniale przygotowuje, jest bardzo wyrozumiały, profesjonalny jak i zabawny, dzięki czemu jazdy bardzo szybko mijają. Najlepszy instruktor-lepszego nie mogłam sobie wymarzyć. Polecam!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2024

Karolina Garncarz

Karolina Garncarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera a równocześnie profesjonalne przygotowanie do egzaminów, wszystko zdane za 1 razem. Bardzo dobry kontakt z kursantem, zero problemów z dogadaniem się, zawsze można liczyć na pomoc. Serdecznie polecam Panią Mariolkę jako instruktora - dobrze uczy i fajnie się z nią jeździ :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2024

Karolina N ...k ip: 80.48.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Tarnowie, zdane za 1

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2024

Mateusz Tomaszek

Mateusz Tomaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła obsługa i duża cierpliwość do kursantów polecam Pana Marka świetny instruktor

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.02.2024

Justyna M ...... ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Tarnowie!❤️ Miła atmosfera I bardzo dobre przygotowanie do egzaminów. Z całego serca polecam najlepszego instruktora Pana Jerzego Taraszke☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.02.2024

Aleksandra K ..... ip: 5.173.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta , miła atmosfera szczególnie polecam pana Jurka, świetny instruktor Szczerze polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.02.2024

Gabriela K ..a ip: 89.234.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

bardzo polecam, super atmosfera i świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!!!