Auto-Kurs Ośrodek Szkolenia Kierowców

 582 opinie w tym 367 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto-Kurs Ośrodek Szkolenia Kierowców
ul. Nowy Świat 26/2
33-100 Tarnów

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Auto-Kurs powstał w 1994 roku.Od początku działalności naszym priorytetem jest wysoka jakość świadczonych usług oraz zadowolenie klientów.W ciągu tych kilkunastu lat po odbyciu szkolenia w naszym ośrodku prawo jazdy uzyskało kilka tysięcy osób.Zdobyte w tym okresie doświadczenie zawodowe pomaga nam w jeszcze lepszym przygotowaniu kandydatów na kierowców.Instruktorzy zatrudnieni w ośrodku to nie tylko świetnie wykwalifikowani specjaliści ,ale również osoby bardzo cierpliwe,miłe i kulturalne.Niezmiernie istotnym jest,że godziny pracy dostosowane są do potrzeb kursantów /7-21/
Zajęcia teoretyczne odbywają się w kilkuosobowych grupach,co pozwala na indywidualne podejście do każdej szkolonej osoby.Obejmują wszystkie zagadnienia przewidziane w programie szkolenia kandydatów na kierowców,szczegółowy opis manewrów oraz sytuacji,z którymi kursanci jako przyszli kierowcy mogą spotkać się na drodze.
Indywidualne podejście do kursantów oraz profesjonalizm świadczonych usług sprawiają,że kolejnymi klientami są najczęściej osoby,którym nasi kursanci polecili ośrodek:
Kurs zapewnia wysoko cenione przez kursantów:
- profesjonalną kadrę instruktorów wykładowców
- bogate wyposażenie w pomoce dydaktyczne
- nowoczesne klimatyzowane samochody Skoda Fabia III
- przyjazną atmosferę szkolenia

MY SIĘ NIE CHWALIMY ! MY SZKOLIMY !
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

codziennie

ul. Nowy Świat 26/2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Skoda Fabia)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Gabriela Karpała

Gabriela Karpała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm oraz miła atmosfera na wykładach oraz jazdach. Dzięki przekazanej wiedzy i umiejętnościom egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem bez żadnego problemu! Bardzo polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Olaf Krajewski

Olaf Krajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Marek to instruktor z powołania! Wszystko na najwyższym poziomie, nic dodać nic ująć !!

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Madejczyk

Dominika Madejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Dominika Madejczyk

Dominika Madejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Zuzanna Marta

Zuzanna Marta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazne i elastyczne podejście do kursanta oraz dobra organizacja i rozplanowanie wykładów :) Miałam przyjemność odbyć jazdy z panem Jerzym, który przekazał mi wiedzę i umiejętności praktyczne w bardzo przystępny i rzetelny sposób, w miłej atmosferze. Polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Róża Kruczek

Róża Kruczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna atmosfera i podejście do kursanta :) Dużo cierpliwości i chęć przekazania jak największej ilości wiedzy ze strony Pana Jerzego, który prowadził wykłady oraz Pana Mateusza, z którym miałam przyjemność uczyć się jeździć. Polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Duda

Julia Duda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem! Jazdy prowadzone są bardzo profesjonalnie i w miłej atmosferze. Pan Marek jest cierpliwy i otwarty na każde pytanie. Bardzo polecam tą szkołę!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patryk Niziołek

Patryk Niziołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy Auto-Kurs! Pani Magda i Pan Marek, z którymi jeździłem, to naprawdę spokojni i cierpliwi instruktorzy, którzy przykładają się do swojej pracy. Nie mieli problemu żeby po raz kolejny wytłumaczyć tę samą rzecz. Naprawdę jestem bardzo zadowolony!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Sebastian Kiełbasa

Sebastian Kiełbasa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Tarnowie,bardzo miła atmosfera pełen profesjonalizm polecam każdemu!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kamila Kozioł

Kamila Kozioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Oprócz świetnego przygotowania do egzaminu panuje przyjazna atmosfera.

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Ostręga

Kacper Ostręga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy, każdy doradzał żebym poszedł i nie żałuje na prawdę bo bardzo dobrze jest tłumaczona teoria jak i jazdy, serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Wiśniowska

Kasia Wiśniowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła! Zależało mi na szybkich terminach, wszystko było dostosowane do moich potrzeb. W krótkim czasie zostałam poinstruowana co jest najważniejsze na egzaminie. Polecam serdecznie, zwłaszcza Pana Marka Kociarę :)

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Smoła

Katarzyna Smoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Ogromny profesjonalizm, nieskończone pokłady cierpliwości instruktorów, mnóstwo materiałów edukacyjnych. Nauka w takiej szkole to czysta przyjemność!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Stolarczyk

Ola Stolarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Tarnowie. Dogodne terminy, miła atmosfera a co najważniejsze rewelacyjne przygotowanie do egzaminu państwowego. Szczególnie polecam panią Małgorzatę Średniawę.

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Bochenek

Mateusz Bochenek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Auto-Kurs. Jeździłem z dwoma instruktorami i u obu widać, że znają się na tym, co robią. Zawsze potrafili dokładnie odpowiedzieć na moje pytania i wytłumaczyć każdą rzecz, ktorej nie rozumiałem lub nie potrafiłem. Dobrze nauczyłem się jeździć dzięki ich pomocy i jestem bardzo zadowolony!

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Niziol

Joanna Niziol
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam ośrodek Auto- kurs w Tarnowie!! Bardzo polecam jazdy z p. Markiem super atmosfera profesjonalne podejście i dużo cierpliwości!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Stawarz

Martyna Stawarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie do egzaminu i nie tylko. Miła atmosfera i bardzo życzliwi pracownicy. Szczególnie polecam pana Jerzego Taraszkę.

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Kiełbasa

Daniel Kiełbasa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

.

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Kępowicz

Daniel Kępowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Szkoła Jazdy, wspaniali instruktorzy

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Zych

Marcin Zych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

.

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kacper Szyszkowski

Kacper Szyszkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ośrodek, miło i profesjonalnie. Dobrzy instruktorzy z Panem Markiem na czele dzięki któremu zdałem za pierwszym razem!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Kłusek

Wiktoria Kłusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera ,profesjonalne podejście do przyszłych kierowców.Zdecydowanie godne polecenia!

Odpowiedź:

Dziekujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Monika Dubin

Monika Dubin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursanta, dobre przygotowanie do egzaminu. Bardzo polecam!

Odpowiedź:

Dziekujemy

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Julia Jachym

Julia Jachym
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Auto Kurs, egzamin zdany za pierwszym razem. W tej szkole nawet wykłady są ciekawe, atmosfera jest bardzo przyjazna, wszyscy są mili. Pani Madzia to cudowna, wyrozumiała Pani Instruktor.

Odpowiedź:

Dziekujemy

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabi Siemaszko

Gabi Siemaszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę. Miła atmosfera oraz bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Profesjonalne podejście oraz ogromne wsparcie ze strony instruktorów.

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Drwal

Monika Drwal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę nowym przyszłym kierowcom. Świetna atmosfera zarówno podczas wykładów jak i jazd, dużo cierpliwości a przede wszystkim wiele wsparcia ze strony instruktora zwłaszcza przed egzaminem. Profesjonalne i miłe podejście, przyjacielska atmosfera! :)

Odpowiedź:

Dziekujemy

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Karina Kutek

Karina Kutek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Wspaniała atmosfera, świetni instruktorzy, pani Madzia w szczególności!!! Idealnie przygotowała mnie do obu egzaminów, które zdałam za pierwszym razem:)

Odpowiedź:

Dziekujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Dominika Rokosz

Dominika Rokosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Auto-kurs, podejście do kursanta na najwyższym poziomie. Wszystko zdane za pierwszym dzięki Panu Markowi, niezwykle mądry człowiek o dużej cierpliwości. Widać, że jest nauczycielem z powołania. Również Polecam Pana Mateusza, bardzo sympatyczny i uśmiechnięty instruktor. Zajęcia teoretyczne prowadzone przez Pana Marcina bardzo przydatne i miło prowadzone. 10/10 ! Polecam

Odpowiedź:

Dziekujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Bąk

Paulina Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Świetne przygotowanie do egzaminy teoretycznego i praktycznego. Wszystko zdane za pierwszym razem:) Polecam pana instruktora Taraszkę, świetne podejście i duża cierpliwość:)

Odpowiedź:

Dziekujemy

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Katarzyna Malinowska

Katarzyna Malinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Auto-kurs jest szkołą nauki jazdy, którą mogę polecić każdemu. Atmosfera jest bardzo miła, zarówno teoria jak i jazdy. Szczególnie polecam panią Magdalenę Wiatr, która jest osobą bardzo sympatyczną i cierpliwą w sposób dokładny potrafi tłumaczyć, przez co jazdy są bez stresu. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem :-) POLECAM !!!!

Odpowiedź:

Dziekujemy

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak