Auto-Kurs Ośrodek Szkolenia Kierowców

 553 opinie w tym 347 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto-Kurs Ośrodek Szkolenia Kierowców
ul. Nowy Świat 26/2
33-100 Tarnów

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Auto-Kurs powstał w 1994 roku.Od początku działalności naszym priorytetem jest wysoka jakość świadczonych usług oraz zadowolenie klientów.W ciągu tych kilkunastu lat po odbyciu szkolenia w naszym ośrodku prawo jazdy uzyskało kilka tysięcy osób.Zdobyte w tym okresie doświadczenie zawodowe pomaga nam w jeszcze lepszym przygotowaniu kandydatów na kierowców.Instruktorzy zatrudnieni w ośrodku to nie tylko świetnie wykwalifikowani specjaliści ,ale również osoby bardzo cierpliwe,miłe i kulturalne.Niezmiernie istotnym jest,że godziny pracy dostosowane są do potrzeb kursantów /7-21/
Zajęcia teoretyczne odbywają się w kilkuosobowych grupach,co pozwala na indywidualne podejście do każdej szkolonej osoby.Obejmują wszystkie zagadnienia przewidziane w programie szkolenia kandydatów na kierowców,szczegółowy opis manewrów oraz sytuacji,z którymi kursanci jako przyszli kierowcy mogą spotkać się na drodze.
Indywidualne podejście do kursantów oraz profesjonalizm świadczonych usług sprawiają,że kolejnymi klientami są najczęściej osoby,którym nasi kursanci polecili ośrodek:
Kurs zapewnia wysoko cenione przez kursantów:
- profesjonalną kadrę instruktorów wykładowców
- bogate wyposażenie w pomoce dydaktyczne
- nowoczesne klimatyzowane samochody Skoda Fabia III
- przyjazną atmosferę szkolenia

MY SIĘ NIE CHWALIMY ! MY SZKOLIMY !
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Nowy Świat 26/2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Skoda Fabia)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Magda C Ch ip: 176.112.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam Auto-Kurs najlepszy ośrodek do nauki jazdy najlepsi instruktorzy ja osobiście do nauki jazdy polecam Pana Marka Kociarę najlepszy instruktor ☺️☺️

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina P ....k ip: 178.159.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołe, jest bardzo miła atmosfera . Jeździłam z Panem Mateuszem którego bardzo polecam. Douczył mnie przez co udało mi sie zdać egzamin.

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Paweł M M. ip: 31.0.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ośrodek, miła atmosfera, bardzo dobrzy instruktorzy w szczególności Pan Marek. Oba egzaminy za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Miłosz Z .... ip: 37.30.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła jazdy mili instruktorzy i cała obsługa Bardzo dobra szkoła polecam z całego serca Nauka na 100% Polecam!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna T .........a ip: 178.159.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super szkoła, super instruktorzy!:) bardzo polecam

Odpowiedź:

Dziekujemy

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Amelia O .... ip: 37.47.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Tarnowie, miła atmosfera i profesjonalne przygotowanie, polecam ośrodek i instruktorów :)

Odpowiedź:

Dziekujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał N ........... ip: 5.173.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła jazdy, pierwszorzędni instruktorzy, spora elastyczność terminów, dużo bezinteresownego chodzenia kursantowi na rękę. Polecam cieplutko!

Odpowiedź:

Dziekujemy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Małgorzata P ......k ip: 37.47.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, wspaniała atmosfera i profesjonalne przygotowanie do egzaminów.

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia D ....... ip: 5.173.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam AutoKurs. Profesjonalne podejście, ogromna wiedza i cierpliwość. Świetne samochody i miła atmosfera podczas każdej jazdy :)

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Daniel C .........i ip: 176.221.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła naprawde dobrze przygotowuje do egzaminu, bardzo miła atmosfera oraz profesjonalni instuktorzy.

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Paweł O .....k ip: 83.28.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy. Super instruktorzy, a w szczególności Pan Mateusz. Pełen profesjonalizm i miła atmosfera.

Odpowiedź:

Dziekujemy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Filip D ..a ip: 95.174.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, polecam!

Odpowiedź:

Dziekujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Karolina B ...k ip: 91.236.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zarówno teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem! Bardzo polecam szkołę, a szczególnie Panią Magdę ❤️

Odpowiedź:

Dziekujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kinga M ........ ip: 89.234.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo wszystkim polecam! Wszyscy instruktorzy są bardzo mili i podchodzą profesjonalnie do swojej pracy, a Pani w biurze jest bardzo pomocna. Ceny są wszędzie takie same albo bardzo podobne, więc nie należy się tym zabardzo kierować. Za to na uwagę zasługuje fakt że w Auto-Kursie mamy 2 darmowe godziny po ukończeniu kursu. Świetne przygotowanie do egzaminu teorytycznego oraz praktycznego. Ja jeździłam z Panem Mateuszem, którego bardzo polecam. Zdałam za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna P ....r ip: 176.122.215.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Auto-Kurs. Praktyka zdana za pierwszym razem. Nauka przyjemna i bezstresowa, super podejście do kursanta i miła atmosfera. Polecam instruktora Pana Marka Kociare, który świetnie wszystko wytłumaczy i przećwiczy przed egzaminem. Bardzo polecam tą szkołę i na pewno będę miło wspominać ten kurs!

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Lukasz N ...k ip: 185.175.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam. Polecam wszystkim chcącym zdać egzamin na prawo jazdy OSK Auto-Kurs Instruktorzy rewelacja. Kompetentni i przesympatyczni. Nauka bezstresowa. Atmosfera podczas nauki jazdy i sposób podejścia do kursanta na bardzo wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolony!Pozdrawiam bardzo!Serdecznie dziękuję. Także jeśli chcecie zdać to polecam wam tę szkołę. SUPER to za mało powiedziane. ????

Odpowiedź:

Dziękujemy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Emilia P .........k ip: 46.204.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!Nauka jest przyjemna i bezstresowa.Obydwa egzaminy państwowe po kursie w tej szkole zdane za pierwszym razem. Polecam Pana Marka Kociarę, z którym nie miałam ani jednej stresującej minuty jazdy, wszystko potrafi wyjaśnić na spokojnie.

Odpowiedź:

Dziękujemy!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol S ......a ip: 178.159.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z ręką na sercu mogę napisać, że lepiej nie mogłem trafić. Intruktor, którego miałem - pan Marcin Lejko, to osoba z powołaniem. Atmosfera w czasie jazd jest swobodna, nie ma stresu. Bardzo wiele się nauczyłem. Dzięki panu Marcinowi zdałem egzamin bezbłędnie. Jest to osoba godna polecenia

Odpowiedź:

Dziękujemy!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra R .....a ip: 94.254.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam,super szkoła jazdy! Szczególnie polecam jazdy z panem Marcinem,przyjemna atmosfera dzieki czemu na kazda lekcje przychodziłam z entuzjazmem i uśmiechem na twarzy❤️

Odpowiedź:

Dziękujemy!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał U ...n ip: 37.190.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie Pana Marka Kociare z którym miałem przyjemność jeździć. Odpowiadał cierpliwie na moje pytania i pomagał poprawić błędy, które przydarzały mi na początku bardzo często. Zdałem za pierwszym podejściem dzięki dobremu przygotowaniu przez Pana Marka.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jan R ........i ip: 37.47.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła, polecam pana Darka

Odpowiedź:

Dziękujemy!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Michał M ....... ip: 80.85.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo świetni nauczyciele znakomite podejście do kursanta dodatkowo perfekcyjnie potrafią nauczyć przepisów idealna szkoła

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia S Sus ip: 178.159.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam zarówno ośrodek, jak i przede wszystkim Pana J. Taraszkę jako instruktora. Cierpliwie i kompetentnie odpowiadał na wszystkie pytania i rozwiewał wątpliwości - zawsze, jak coś sprawiało mi mniejsze lub większe problemy, to później kilkukrotnie była szansa na przećwiczenie danej rzeczy, co zaowocowało u mnie większą pewnością podczas jazdy oraz bezpieczeństwem i przede wszystkim udowodniło, że "prawko" da się ogarnąć :) zaletą są też dość elastyczne godziny jazd i teoria online, a pod kątem samego egzaminu - wielokrotne ćwiczenie manewrów, jeżdżenie po najczęstszych trasach egzaminacyjnych oraz wsparcie i dobre słowo przed samymi wizytami w MORD-ie, co zdecydowanie pomogło zdać za pierwszym razem i teorię, i praktykę :) a przede wszystkim sprawiło, że czuję się za kierownicą komfortowo i swobodnie. Na pewno będę dobrze wspominać i polecać!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata S .....r ip: 89.234.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam Pana Taraszkę wspaniały instruktor, wszystko cierpliwie i miło wytłumaczy. Dzięki Niemu zdałam za pierwszym razem !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub R ..........i ip: 85.28.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy Auto-Kurs. W szczególności polecam Pana instruktora Marka Kociare który ma ogromną cierpliwość do kursantów! Kurs jest idealnie przygotowany pod zdanie egzaminu państwowego!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartek K ..a ip: 89.234.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szczególnie pana Jerzego Taraszke oraz panią z biura gdzie można było wszystko załatwić bez problemu

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Karol M .....k ip: 37.47.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szybko sprawnie i bez nerwów.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz D ......k ip: 5.173.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Pełny luz, skupienie i zaangażowanie Pana Marcina pomogły mi w tym bardzo, polecam Auto-Kurs.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Bartosz B .........i ip: 31.0.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, Pani Magda świetnie przygotowała mnie do egzaminu a na jazdach panowała miła i przyjazna atmosfera, bardzo polecam !!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna N .......c ip: 89.230.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, super pan instruktor z którym miałam okazję jeździć - Pan Marek. Nie znam cierpliwszego człowieka :) jazdy i godziny dopasowane do kursanta. Super kontakt z biurem. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak