Liczba odwiedzin: 35730 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Akademia. Ośrodek szkolenia kierowców. Sieradzińska S.

  554 opinie w tym 457 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.03.2020

Patryk Zales

Patryk Zales
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor . Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam każdemu. Jeszcze raz dziękuję Panie Jacku !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.03.2020

Przemysław Ziółkowski

Przemysław Ziółkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%! Miła atmosfera w czasie jazdy ,pełen profezjonalizm instruktora

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.03.2020

Izabela Cichała

Izabela Cichała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor!! Polecam w 100% wszystkim ! Po 4 h jazdy z Panem Jackiem egzamin zdany za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.03.2020

Dominik Dominikowski

Dominik Dominikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, dużo się nauczyłem, bardzo miły instruktor. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2020

Natalia Deskiewicz

Natalia Deskiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%. Świetna atmosfera, przemiły instruktor. Zdane egzaminy za 1 razem:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.02.2020

Patryk Pęciak

Patryk Pęciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Polecam tutaj zdawać na praw jazdy jest bardzo miła i fajna atmosfera na zajęciacj jak i zarówno na jazdach bardzo się ciesze z tego wyboru.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2020

Agata Rogozińska

Agata Rogozińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

profesjonalne podejście do kursanta, super atmosfera, bardzo dobry kontakt z instruktorami, zdane za pierwszym razem, polecam!:) pan Jacek to geniusz

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2020

Julia Ziółkowska

Julia Ziółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła,swobodna atmosfera w aucie, dokładne przygotowanie do egzaminu. Prawko zdane za 1! Serdeczne POLECAM!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Klaudia Walter

Klaudia Walter
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobre podejście do kursanta, atmosfera super, polecam z całego serca!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.01.2020

Marcin Bruździński

Marcin Bruździński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jacku szacunek dla Ciebie. Nauczyłeś mnie od zera i zrobiłeś ze mnie kierowcę. Wiem że nie było łatwo, nerwy Ci podnosiłem nie raz. Ale dziś wiem że masz dar do uczenia przyszłych kierowców. Wiec rób to jak najdłużej, bo jesteś stworzony do tego. Dziękuję za bardzo miło spędzony czas i życzę Ci dużo zdrowia. pozdrawiam Marcin

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.01.2020

Katarzyna Zaroślińska

Katarzyna Zaroślińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli zdobycie upragnionego prawa jazdy chcesz wspominać jako wspaniałą przygodę to tylko z AKADEMIĄ i nieocenionym JACKIEM w roli prowadzącego wykłady i instruktora jazdy!!! Wykłady ciekawe, prowadzone z ogromnym zaangażowaniem i profesjonalizmem. Nauka jazdy to sama przyjemność, dzięki wielkiemu talentowi pedagogicznemu, nieziemskiej cierpliwości i ogromnego zaangażowaniu Jacka. Polecam wszystkim niezdecydowanym :) Akademia to wybór najlepszy z możliwych!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2020

Mariusz Pawłowski

Mariusz Pawłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, dzięki Panu Jackowi i Panu Grzegorzowi udało się zdać za pierwszym razem. Polecam serdecznie :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2019

Barbara Podsiadla

Barbara Podsiadla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Otwarci na potrzeby kursantów, profesjonalnie i szybko. Egzamin zdany za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2019

Elżbieta Muszyńska

Elżbieta Muszyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, najlepszy instruktor pan Jacek, super podejście. Duża cierpliwość. Polecam z czystym sumieniem. Wszystko zdane za pierwszym razem!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.12.2019

Patryk Kozłowski

Patryk Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm. Teoria u Pana Jacka super i Polecam Pana Radka. Polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.12.2019

Monika Grzegorowska

Monika Grzegorowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam ten ośrodek każdemu, kto zastanawia się nad wyborem OSK! Cieszę się, że miałam przyjemność uczyć się w tej szkole (od podstaw!) pod okiem doskonałych fachowców, a zarazem dobrych, życzliwych ludzi. Sam kurs, odbyty w miłej, bezstresowej atmosferze, przyniósł mi wiele radości i satysfakcję z efektów wspólnej pracy. Ciekawe zajęcia teoretyczne z p. Jackiem, prowadzone z pasją i zaangażowaniem oraz nauka jazdy z nieocenionym p. Grzegorzem, który wykazał się pełnym profesjonalizmem, talentem pedagogicznym, a także bezgraniczną cierpliwością i wyrozumiałością, zaowocowały DOSKONAŁYM przygotowaniem do egzaminów państwowych i - co ważniejsze - do prowadzenia pojazdu w sposób bezpieczny i pewny z uprawnieniami w kieszeni! Jeśli więc zastanawiasz się, czy dasz radę... czy jesteś w stanie szybko i skutecznie nauczyć się jeździć... - bez obaw! Wystarczy CHCIEĆ, a w OSK "Akademia" zrobią z ciebie Kierowcę! ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2019

Paula Frankiewicz

Paula Frankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Jacek to najlepszy instruktor z indywidualnym podejściem do każdego, teoria ciekawa, jazdy w przyjacielskiej atmosferze, egzamin zdany za pierwszym podejściem, bardzo polecam i będę polecać :) najlepsza szkoła!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Piotrek Szczęsny

Piotrek Szczęsny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiście gorąco polecam. Instruktorzy potrafią uczyć, zachowują przy tym bez stresową atmosferę i co tu dużo więcej mówić - egzamin zdany za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2019

Marta Ziółkowska

Marta Ziółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podziekowania serdeczne dla Pana Jacka oraz instruktora Grzegorza , praca z powolania , profesjonalizm , swietna atmosfera podczas wykładów jak i jazd , niesamowite podejscie do ucznia . ;) Ps . prawko zdane za 1 razem. Gorąco polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.12.2019

Ernest Kozłowski

Ernest Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietna atmosfera, ciekawe wykłady, pełen profesjonalizm. 5 dla Pana Jacka i 5+ Dla Pana Radka ;) Nauka zawsze przebiegala w ciekawy, przyjemny i bezstresowy sposób, nic tylko polecic. Ode mnie najwyższa ocena. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2019

Renata Hejman

Renata Hejman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moje serdeczne podziekowania dla pana Jacka , ktory zasluguje na moje najwieksze uznanie (I nie tylko moje)swoim profesjonalizmem , cierpliwoscia i stoickim spokojnej doprowadzil najbardziej oporna kursantke do zdannego egzaminu za pierwszym podejsciem. Pana uwagi I rady beda najcenniejsze I beda wykorzystywane ....Polecam i bede polecala pana Jacka wszystkim przyszlym kierowca

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.11.2019

Klaudia Bujalska

Klaudia Bujalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wróciłam do próby zdania prawa jazdy po prawie 3 latach. Nauka z Panem Jackiem przebiegała zawsze w miłe i spokojnej, choć profesjonalnej atmosferze. Bardzo rzeczowy człowiek, który potrafi nauczyć i zdać egzamin i potem radzić sobie na drodze. Serdecznie polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2019

Kamil Deskiewicz

Kamil Deskiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem, w dodatku bezbłędnie. Polecam pana Jacka jako instruktora.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2019

Patryk Wałęsa

Patryk Wałęsa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do zdającego, polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2019

Marta Jędrzejewska

Marta Jędrzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, przyjazna atmosfera, indywidualne i profesjonalne podejście do kursanta, brak stresu ☺️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 14.11.2019

Roksana Osinska

Roksana Osinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany . Polecam szkole jazdy AKADENIA jest to szkola bardzo dobra bardzo mile towarzystwo to ze zdalam i bede swietnym kierowca zawdzieczam panu jackowi . Bardzo mily facet i bardzo przyjemny . Mila atmosfera. Zdecydowanie polecam szkole AKADEMIA

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Kacper Pieróg

Kacper Pieróg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym podejściem, a to zasługa najdokładniejszego w swoim fachu instruktorowi - panu Jackowi. W samochodzie panuje bardzo przyjazna atmosfera, wszystko tłumaczone jest na spokojnie i z profesjonalnym podejściem. Rozmowa przez telefon po zdanym egzaminie doskonale ukazuje ogromny entuzjazm pana Jacka - chcesz się przekonać? Przyjdź do Akademii :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.11.2019

Klaudia Wypyszewska

Klaudia Wypyszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze podejście do przyszłego kierowcy w ciągu dwóch godzin można nauczyć się więcej niż przez 30 godzin w innych szkołach

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Bożena Czerniak

Bożena Czerniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super atmosfera, brak stresu, indywidualne podejście do kursanów... Polecam z czystym sumieniem!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Krzysztof Bujak

Krzysztof Bujak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rzetelnie przekazana wiedza na kursach oraz znakomita atmosfera podczas jazdy. Pan Jacek indywidualnie podchodzi do każdego kursanta, dba o dobre przygotowanie do egzaminów na prawo jazdy. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak