Liczba odwiedzin: 7018 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Zielona autoszkoła

  143 opinie
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Opinie o Zielona autoszkoła

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B78

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.01.2022

Polecam w 100% szkołę i najlepszego Pana Marka !!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.12.2021

Bardzo Polecam, profesjonalne przygotowanie do egzaminu i przyszłej jazdy. Luźna atmosfera na jazdach. Nic dodać nic ująć

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.12.2021

Klasa sama w sobie, serdecznie polecam oraz pozdrawiam instruktora Michała, dzięki któremu powiększyłem playlistę oraz otworzyłem oczy na parę z pozoru prostych rzeczy. Elo

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.10.2021

Na 100% polecam!!! Wiedza przekazywana jest na najwyższym poziomie, mnóstwo rad i wskazówek, by się lepiej jeździło, a przede wszystkim bezpiecznie. Zajęcia prowadzone na luzie, ze szczyptą humoru, a instruktorzy mega cierpliwi (szczególnie Michał). I co ważne, jeździ się nie tylko po trasach egzaminacyjnych. Panowie instruktorzy z Zielonej Autoszkoły robicie masę dobrej roboty z mega pozytywnym nastawieniem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.09.2021

Z całego serca i z czystym sumieniem polecam naukę w tej szkole. Podejście instruktora jest indywidualne. Atmosfera jest luźna, dzięki czemu człowiek więcej chlonie i nie czuje stresu. Wiedzę przekazują w sposób fachowy i łatwy do zapamiętania. Oprócz tego, są to ludzie o wysokiej kulturze osobistej. Polecam! Agnieszka!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2021

Prawo jazdy zdane za 1 razem ! Metody kształcenia, indywidualne podejście do kursanta to jedynie nieliczne zalety jakie mogę wymienić. Ogromna wiedza i doświadczenie instruktora są gwarancją pozytywnego wyniku, jeśli będziemy uważnie stosować się do poleceń. Terminy jazd oraz miejsca spotkań dogodne dla kursanta. Dla mnie ogromny plus, że autoszkoła nie uczy jak zdać egzamin, ale naprawdę uczy jak jeździć po drogach, nie tylko trasa egzaminacyjna! Raz jeszcze ogromnie dziękuję za cierpliwość, motywację i zdobytą wiedzę oraz umiejętności !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 31.08.2021

Polecam z czystym sumieniem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2021

Polecam, zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2021

Jestem bardzo zadowolona z nauki jazdy w Zielonej Auto Szkole. Świetne indywidualne i kompleksowe podejście do kursanta, co zaowocowało zdanym egzaminem za pierwszym razem ;) Polecam <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2021

Jestem właśnie po egzaminie praktycznym, który udało mi się zdać za pierwszym razem. Nie stałoby się to gdyby nie Michał i inni instruktorzy z Zielonej autoszkoly, którzy posiadają ogromną wiedzę a przede wszystkim doświadczenie, które pomaga uświadomić młodych kierowców o zagrożeniach ale też plusach jazdy na drogach. Na egzaminie czułem się pewny swoich umiejętności i wiedzy którą przekazał instruktor Michał. Miałem okazje doświadczyć różnych zachowań na drogach dlatego, że trasy na których jezdzilem były różnorodne co pozwoliło mi na zdobycie większego doświadczenia! Bardzo profesjonalny, miły, spędzony w luźnej atmosferze kurs, który będę wspominał całe życie ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.05.2021

Wyjeździłem wszystkie godziny wraz z Panem Arturem, który podchodził do każdego kursanta indywidualnie co uważam za duży plus. Kurs uważam za profesjonalny - przygotowujący nie tylko pod egzamin ale też do jazdy jak już egzamin zdamy. Instruktor dał mi wiele pomocnych wskazówek, atmosfera w aucie była bardzo miła :) Nie mam żadnych zastrzeżeń i na pewno polecam naukę w tym ośrodku.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2021

Ze 2/3 miesiące temu szukałam szkoły nauki jazdy, chcąc nauczyć się prowadzić samochód. Szukałam, szukałam i wybrałam zieloną autoszkołę, ze względu na przystępną cenę i dobre opinie o instruktorach, które postanowiłam sprawdzić. 2 dni temu zdałam egzamin praktyczny w WORD za 1 razem i mogę z czystym sumieniem potwierdzić że szkoła nie bez powodu ma najwyższą zdawalność w województwie mazowieckim! Grafik jazd podporządkowywany jest cotygodniowo pod kursanta. Osobiście jeździłam pierwsze 4 godzinki z p. Arturem, który na spokojnie, w miłej atmosferze, wytłumaczył pierwsze zasady jeżdżenia samochodem. Resztę godzin wyjeździłam z instruktorem Michałem, który ma cudowne podejście do kursanta, wszystko jasno tłumaczy, przytaczając życiowe opowieści, aby kursant lepiej zrozumiał, co może się stać. W samochodzie zawsze była przyjazna atmosfera, dzięki czemu nie odczuwałam stresu prowadzeniem samochodu, nawet w trudnych sytuacjach. Dodatkowo nikt mi tak wcześniej nie opowiedział świata jak zrobił to Michał, warto posłuchać jego opowieści! Jazdy nie są jedynie przygotowaniem do egzaminu, ale uczą jeżdżenia życiowego, dzięki czemu kursant nie jest ograniczony tylko do terenów i manewrów egzaminacyjnych. Z całego serca polecam każdemu zieloną autoszkołę i instruktorów (szczególnie Michała), którzy sprawiają, że jazdy są przyjemnością!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.04.2021

Myślę że najlepsza autoszkoła z jaką możecie mieć doczynienia. Pełen profesjonalizm ze strony instuktorów, zero drętwej atmosfery tylko same uśmiechy na twarzach. Uczą wiele przydatnych trików których raczej żadna inna szkoła was nie nauczy. Zawsze zmieszczą was w terminach w jakich potrzebujecie. Nigdy bym nie zamienił tej szkoły na inną.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.03.2021

Nauczono mnie jeździć.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2021

Zielona autoszkoła to miejsce, w które powinien trafić każdy przyszły kierowca. Naucza Cię tu bezpieczeństwa i wyobraźni na drodze, przepisów ruchu drogowego, jazdy ekonomicznej, i oczywiście rzetelnie przygotują do egzaminu praktycznego, wiec nic Cię nie zaskoczy! Instruktorzy Michał jak i pan Artur bardzo profesjonalni, cierpliwi, z ogromna wiedza, która potrafią przekazać kursantom w zrozumiały sposób. Egzamin zdany po 30h jazdy, także super wynik! ???????? Szczerze polecam! :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2021

Jak najbardziej polecam zieloną szkolę, przede wszystkim wspaniali instruktorzy, ktorych kazdemu życze trafić, pan Artur jak i Michal, wystarczylo 15 godzin zeby ogarnac temat a reszta to szlifowanie umiejetnosci i budowanie pewnosci siebie na drodze. Świetni ludzie i profesjonalizm wiec wszystko zdane za pierwszym razem. Polecam kazdemu ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.02.2021

Serdecznie polecam Zieloną Autoszkołę. Szkoła ta to połączenie przyjemnego z pożytecznym. Bardzo miła atmosfera podczas każdej z jazd. Osobiście trafiłam na p.Michała który nauczył mnie nie tylko prowadzenia samochodu pod kątem egzaminu ale też a nawet przede wszystkim jazdy życiowej. Instruktor zawsze potrafił dobrze wytłumaczyć wszelkie moje wątpliwości które pojawiły się.Zawsze cierpliwe znosił moje błędy. Egzamin zdałam za pierwszym razem co ukazuje, że naprawdę mogę gorąco polecić Zieloną Autoszkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2021

Bardzo mili instruktorzy, przyjemne jazdy, bardzo profesjonalne przygotowanie, teoria i praktyka za pierwszym :) POLECAM :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2021

Polecam szkołę jazdy - kurs był poprowadzony bardzo rzetelnie i w świetnej atmosferze. Większość godzin przejeździłem z p. Arturem, którego trzeba wyróżnić za cierpliwość i talent dydaktyczny. Kilka godzin z p. Michałem przed samym egzaminem było równie dobrze spędzonych i pozwoliło mi poznać inne podejście do manewrów egzaminacyjnych. Podsumowując, szkolenie bardzo na plus, bez problemów z ułożeniem grafików i na WORDowskich Hyundaiach i20. Dodatkowo szkoła posiada swój własny placyk manewrowy, więc można ćwiczyć do woli. Egzamin zdałem za pierwszym razem w niecałe dwa miesiące od pierwszej lekcji.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2021

Naprawdę polecam tę szkołę. Kurs nie tylko uczy sztywnych tras egzaminacyjnych i regułek na teorie ale swietnie przygotowuje do życiowych sytuacji na drodze. Instruktorzy są mega pozytywni i wyrozumiali, świetnie opowiadaja o niektorych sytuacjach na drogach, zwracają uwagę na technike jazdy i na wazne detale, a podczas jazd panuje przyjazna atmosfera ktora nie powoduje dodatkowego stresu. Nie mialem tez wiekszych problemow z zapisaniem sie na dogodne dla mnie godziny tak by jezdzic ze sporą częstotliwością.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2021

Zaliczone wszystkie egzaminy z PIERWSZEJ próby podczas epidemii i braku normalnej ilości miejsc w Wordzie(przez które przerwy mogą osiągnąć nawet MIESIĄC czasu).Nauczyciele są dobrymi fachowcami swojego profilu,uczą cię wszystkiemu co jest naprawde potrzebne na drodze w życiu codziennym,uczą również teorii nie czytając tekst z książki,a naprawdę tłumaczą ci normalnym językiem. Chociaż to była moja pierwsza auto szkoła,powiedzieć,że ona jest Jedna z najlepszych-mogę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.12.2020

Serdecznie polecam Zieloną Autoszkołę. Fantastyczne podejście do kursanta, jazdy przebiegały w miłej atmosferze. Miałam przyjemność jeździć z p. Markiem i p.Arturem , obaj Panowie to profesjonaliści i potrafili przekazać swoją wiedzę w ciekawy sposób, co poskutkowało zdobyciem przezemnie upragnionych uprawnień. Szczególne podziękowania dla p. Marka (chodząca encyklopedię ruchu drogowego) za wsparcie i wiarę w moje możliwości, które samej było mi trudno dostrzec :) Reasumując: profesjonalnie i konkretnie - nie mogłam trafić lepiej.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2020

Do Zielona Autoszkoła trafiłam po 7 latach od pierwszej nieudanej próby zrobienia prawa jazdy. Zrażona do tematu, z traumą po niezaliczonych egzaminach, postanowiłam w końcu dokończyć to, co zaczęłam tyle lat temu. Po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii zdecydowałam się na jazdy doszkalające w Zielonej. Trafiłam na wspaniałego instruktora Michała. Kulturalny, dokładny, bardzo cierpliwy. Potrafi wszystko świetnie wytłumaczyć, uczy jeździć, a nie tylko zdać egzamin. Jazdy z nim to czysta przyjemność, zawsze przebiegały w miłej i luźnej atmosferze. Kolejnymi plusami były kontakt z instruktorem, uwzględnianie wszystkich próśb przy ustalaniu godzin jazd oraz ich odpowiednia częstotliwość, co pozwoliło sprawnie wyjeździć wymagane godziny. Po jazdach z instruktorem Michałem udało mi się zdać egzamin za pierwszym podejściem. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.11.2020

Osobiście bardzo polecam. Czerpałem dużą przyjemność z jazd oraz z zainteresowaniem korzystałem z kursu teoretycznego. Instruktorzy bardzo mili, otwarci. Dobrze wytłumaczą jak powinno się jeździć, przygotują na egzamin. Jeszcze raz polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2020

Prawie dziesięć lat temu po nie udanych próbach zdania egzaminu na prawo jazdy skutecznie się zniechęciłam i pożegnałam myśli, że kiedykolwiek będę mogła uzyskać uprawnienia. Jednak postawiłam spróbować ponownie i zachęcona opiniami wybrałam Zieloną Autoszkołę. Praktykę miałam przyjemność odbywać najpierw z p. Arturem (bardzo miły klimat , dużo wiedzy praktycznej, indywidualne podejscie). Tuż przed egzaminem wykupiłam sobie kilka dodatkowych godzin, które wyjezdzilam już z p. Markiem. Uzyskałam mnóstwo porad nie tylko dotyczących jazdy ale także bardzo duże wsparcie psychiczne. Strasznie bałam się egzaminu, a jak się okazało bardzo niesłusznie ponieważ zdałam za 1 razem! Bardzo polecam tę szkołę wszystkim za klimat, za przekazywanie wiedzy przygotowujące do zdania egzaminu, ale także na bezpieczną jazdę już po zdobyciu kwalifikacji. Polecam również za indywidualne podejście i wsparcie psychiczne szczególnie jeśli kogoś egzaminy stresują tak jak mnie.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2020

Bardzo polecam Zieloną Autoszkołę. Jazdy prowadzone są w przyjaznej oraz luźnej atmosferze. Instruktor (Pan Marek) zawsze bardzo chętnie wytłumaczy jak zachować się w konkretnej sytuacji na drodze. Jeśli ktoś z Legionowa i okolic szuka kursu prowadzonego w sposób profesjonalny z przemiłymi ludźmi, którzy są stworzeni do nauki jazdy, to jestem pewien, że nie znajdzie lepszego miejsca niż "Zielona Autoszkoła".

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.09.2020

Kurs w Zielonej Autoszkole to bardzo dobrze zainwestowane pieniądze. Miałam przyjemność uczyć się jeździć z panem Markiem. Okazał mi dużą cierpliwość, zrozumienie i zaangażowanie, za co dziękuję! Wielkimi plusami są elastyczność terminów zajęć, możliwość trenowania na szkolnym łuku i ogromne doświadczenie instruktorów. Trasa egzaminacyjna nie była dla mnie problemem, ponieważ solidnie przećwiczyliśmy ją na kursie. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.09.2020

Serdecznie polecam Zieloną Autoszkołę, pełen profesjonalizm, przemili instruktorzy, pełni zaangażowania i pasji. Wspaniałe podejście i organizacja całego kursu. Myślałam, że nikt mnie nie przekona, że jazda samochodem może być przyjemna, Panu Michałowi się udało. Wszystkim bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.08.2020

Świetne przygotowanie do egzaminu! Wykłady z teorii ciekawe i wszystko się łatwo zapamiętuje!! Nauka jazdy z takimi instruktorami to sama przyjemność !! Na lepszą auto szkołę trafić nie mogłam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.08.2020

Jazdy doszkalające w tej szkole to najlepsze co mogło mi się przytrafić ! Instruktor Michał potrafi uczyć w miły, przyjemny i szybki sposób. Uświadomił też o wielu rzeczach na które wcześniej nie zwracałam uwagi. Polecam każdemu i namawiam tych którzy jeszcze się nie zdecydowali. 5 gwiazdek z plusem :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak