Liczba odwiedzin: 1307 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Szkoła Jazdy SZCZEPANEK

  32 opinie w tym 31 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2020

Ewelina Zielinska-Rembelska

Ewelina Zielinska-Rembelska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy super podejście do kursanta po prostu rewelacja każdemu polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2020

Jakub Grzybowski

Jakub Grzybowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, genialny instruktor, dobrze i cierpliwie przekazujący niezbędną wiedze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.12.2019

Julia Kundera

Julia Kundera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam, instruktor bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, jest cierpliwy i wprowadza fajną atmosferę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2019

Igi Samul

Igi Samul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Całokształt kursu czysta perfekcja, super atmosfera podczas jazd poprzedzona ciekawymi wykładami. Instruktor totalnie zna się na rzeczy, podchodzi do kursanta indywidualnie i cierpliwie. Koryguje i wyjaśnia błędy oraz super nastawia do egzaminu. Połącznie przyjemnego z pożytecznym, no na prawde nie ma się gdzie doczepić. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2019

Jakub Czarnota

Jakub Czarnota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor z poczuciem humoru, potrafiący przekazać wiedzę. Jestem pewien, że będę wspominał te jazdy do końca życia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2019

Mikołaj Zieliński

Mikołaj Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor cierpliwy i z poczuciem humory co najwazniejsze potrafi doskonale nauczać

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.10.2019

Marta Komisarczyk

Marta Komisarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy godna polecenia!!! Super podejście do kursanta, miła atmosfera podczas jazd.Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Egzamin zdany za pierwszym razem.Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.09.2019

Kacper Nogalski

Kacper Nogalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor w pełni wykwalifikowany, z doświadczeniem a także świetnym podejściem do kursanta, pokaże jak wyeliminować błędy, a jednocześnie ma ogromne rezerwy cierpliwości, potrafi dostosować się do poziomu kursanta Potrafi przygotować kursanta do zdania egzaminu teoretycznego oraz praktycznego w 100%.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2019

Wiktor Gajos

Wiktor Gajos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, super podejście do kursanta i wszystko zdane za pierwszym razem, bardzo polecam! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2019

Maja Puchała

Maja Puchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i profesjonalne podejście. Bardzo polecam!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.08.2019

Michael Labus

Michael Labus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, sympatyczny instruktor, szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2019

Grzegorz Kowalik

Grzegorz Kowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła instruktor w porządku miła atmosfera wszystkie egzaminy za 1 podejściem Bardzo Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.06.2019

Ilona Białek

Ilona Białek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Zaangażaowanie, profesjonalizm oraz prace jaka wkłada instruktor Marcin jest na najwyzszym poziomie. Zero stresu przy nauce, luźna atmosfera oraz indywidualne podejście do kursanta. Szkoła jest naprawdę godna polecenia wszystkim, którzy zastanawiają sie nad wyborem odpowiedzniej szkoły jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.05.2019

Wiktoria Curyl

Wiktoria Curyl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Nauka mija w przyjemniej atmosferze, bez nerwów. Pan Marcin jest instruktorem zdecydowanie z powołania, z cierpliwością, super wszystko jest wytłumaczone, wiele cennych rad i uwag. Nie ma możliwości by wyjść z tej szkoły nie umiejąc się poruszać po drodze. Wykłady są prowadzone z zaangażowaniem, ciekawie. Wybór tej szkoły był moją bardzo dobrą decyzją i gdyby przyszło wybierać mi jeszcze raz- nie mam żadnych wątpliwości.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2019

Anka Kuszewska

Anka Kuszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, kurs minął w przyjemnej, bezstresowej atmosferze i przyniósł efekty w postaci zdania egzaminów za pierwszym razem. Kurs doskonale przygotowuje do zdania egzaminu zarówno teoretycznego, jak i praktycznego. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2019

Sebastian Żak

Sebastian Żak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Szczepanek, profesjonalne podejście do kursanta, cierpliwość i super atmosfera sprawiła że zdałem za pierwszym, jeszcze raz bardzo polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.04.2019

Samanta Kwiecień

Samanta Kwiecień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo, serdecznie polecam Szkole jazdy Szczepanek.Podczas, kursu jak i w czasie jazdy jest bardzo, miła atmosfera. ????????Instruktor Marcin ????????jest bardzo cierpliwym, sympatycznym i wyrozumiałym człowiekiem. Bardzo dokładnie tłumaczy, poświęca uwagę i skupienie podczas jazdy. Zachęcam wszystkich, przyszłych kierowców do podjęcia, kursu w tej szkole jazdy. Przygotowanie do egzaminu gwarantowane ????????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.04.2019

Zuzia Dąbrowska

Zuzia Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do jazdy, zero stresu a przy tym dużo cennych uwag i rad. Bardzo polecam!!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2019

Mariola Strzelec

Mariola Strzelec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietny instruktor polecam z czystym sumieniem, duzo cennych wskazowek swietne profesjonalne podejscie ???????????? Luzna i mila atmosfera podczas jazd a godziny dogodne dla kursanta ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.03.2019

Sylwia Wydra

Sylwia Wydra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doświadczeni instruktorzy, super atmosfera, profesjonalne podejście instruktora do ucznia. Świetna szkoła polecam 100% ????

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2019

Eliza Ciepiela

Eliza Ciepiela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Najlepszy instruktor, ktory ma świetne podejściem do kursanta, udziela cennych rad, wspiera i jest cierpliwy. Polączenie profesjonalizmu i miłej atmosfery jest gwarancją szybkiego zdania egzaminu!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.03.2019

Wiktor Wrona

Wiktor Wrona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo miły i cierpliwy instruktor z super podejściem do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.03.2019

Adrian Swieboda

Adrian Swieboda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

To nie była jedyna szkoła jazdy w moim życiu, ale gdybym mógł to zmienić to zrobiłbym to bez zastanowienia. Instruktor z powołania i pasji to gwarancja że wszystko inne pozostaje po Twojej stronie, jeśli się zaangażujesz podobnie jak Instruktor to sukces murowany. Warto właśnie w tej szkole poświęcić czas na naukę jazdy. Dlaczego? Powieważ tutaj jest gwarancja, że tego czasu nie zmarnujesz, a wiem coś o tym z autopsji. Panie Instruktorze - stokrotne dziękuję ! Polecam szczerze !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2019

Ania Strójwąs

Ania Strójwąs
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, super podejście do kursanta pełny profesjonalizm :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2019

Nina Łakomiec

Nina Łakomiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor z powołania! Dobre podejście do kursanta oraz wyrozumiałość zrobiło swoją robotę, co za tym idzie egzamin zdany bez problemu. Gorąco polecam! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2019

Patrycja Ocias

Patrycja Ocias
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta, super atmosfera, z nikim nie nauczysz się łuku i parkowania tak jak tu! Bardzo polecam! Najlepszy instruktor w Kielcach!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2019

Mateusz Kwiatkowski

Mateusz Kwiatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor, bardzo ciekawa oferta, inna niż we wszystkich szkołach ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.03.2019

Weronika Skrzeczyna

Weronika Skrzeczyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm+ świetna atmosfera=sukces! Gorąco polecam! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.02.2019

Dominika Witkowska

Dominika Witkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy a instruktor bardzo wyrozumiały i cierpliwy, umie nauczyć. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2019

Sylwia Pietrajtis

Sylwia Pietrajtis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwy, wyrozumiały instruktor i indywidualne podejście do kursanta tworzą przyjazną atmosferę podczas jazd. Do wyboru są elastyczne godziny. Dodatkowo szkoła oferuje kuszące sezonowe zniżki. Egzamin zdałam za pierwszym podejściem - polecam Szkołę Jazdy Szczepanek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak