szkoła JAZDY Squll (276)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2024

Julia Karkocha

Julia Karkocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Squll!! Zdane za pierwszym razem ????❤️ Teoria z Olą to czysta przyjemność, zero zbędnego gadania, wszystko idealnie wyjaśnione. Widać, że każdy tam jest traktowany za członka rodziny:) Ps Polecam instruktora Staszka, to dzięki niemu udało się za 1 ???? podziwiam jego wytrwałość do mojego krzyku ”patrz jakie piękne auto” ????????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.04.2024

Martyna J ....... ip: 83.31.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy! Wykłady prowadzone super, bardzo ciekawie jest wszystko objaśnione i przede wszystkim widać, że Ola wkłada w to całe swoje serce by dotrzeć do każdego z osobna.Super podejście do kursantów. Na jazdach również atmosfera rewelacyjna, bezstresowa ale również wszystko dobrze tłumaczone z mnóstwem wskazówek.Gdybym miała wybierać jeszcze raz to na pewno wybrałabym SqullQ!! Polecam tą szkołę jazdy z całego serca! Opinia trochę spóźniona ale szczera, jeszcze raz POLECAM!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2024

Kasia O .......a ip: 83.31.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serduszka polecam!! Instruktor Mateusz najlepszy na całym świecie, najlepsze przygotowanie przez co egzamin zdany za pierwszym razem!????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2024

Kacper D ......k ip: 89.64.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!!! Zdane za 1 razem. Atmosfera oraz czas spędzony to coś pięknego. Marcin najlepszy instruktor! Dziękuję!❤️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2024

Aleksandra R .....a ip: 83.31.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy, wykłady prowadzone przez Olę były ciekawe i przyjemne, instruktor Daniel z którym miałam przyjemność jeździć był bardzo sympatyczny, spokojny i cierpliwy, dzięki niemu teraz czuję się pewnie na drodze. Do egzaminów zostałam przygotowana w 100% o czym świadczy: teoria zdana za 1 razem na maximum punktów oraz praktyka również zdana za 1 razem. Serdecznie polecam Squll wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.03.2024

Elżbieta Sławeta Krawczyk

Elżbieta Sławeta Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkłę Squll z całego serca, cała niemal ekipa zmagała się z moim opornym opanowaniem zasad na drodze i obsłudze auta...mam 51 lat,a to z pewnością nie przeciwwskazanie.Mając takich instruktorów...nie zwątpisz,a uwierzysz, że ma rzeczy niemożliwych. Najlepsza szkoła!!! Po zdanym egzaminie ,nie mam problemu z samodzielną jazdą, dziękuję Wam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2024

Tomasz Kowal

Tomasz Kowal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Wykłady ciekawe i angażujące, instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali, bardzo dobrze tłumaczą każda pułapke na egzaminie. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem, nie mam absolutnie nic do zarzucenia

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2024

Anna G Gad ip: 46.204.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy!!!! Wykłady z Olą były prowadzone w ciekawy sposób i nie dało się na nich nudzić.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.01.2024

Kamil ....k ip: 89.64.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Indywidualny sposób podejścia do kursanta oraz profesjonalizm szkoły jazdy Squll może stanowić przykład dla innych firm świadczących tę usługę. Egzamin zdany!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.01.2024

Julia Bujakowska

Julia Bujakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!!!! Wykłady z Olą były prowadzone w ciekawy sposób i nie dało się na nich nudzić. Trafiłam na instruktora Marcina i bardzo polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.01.2024

Jakub Mamej

Jakub Mamej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawie prowadzone wykłady, luźna atmosfera, świetni instruktorzy, praktyczne porady. I darmowe napoje podczas zajęć :), miłym dodatkiem były też fajne gadżety np. Brelok.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.01.2024

Bartosz Szyszka

Bartosz Szyszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna zgrana, bardzo pomocna załoga, świetni instruktorzy, dziękuję za pomoc w drodze do zdania egzaminu, bardzo dobrze będę Was wszystkich wspominał, buuuźka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.01.2024

Ewa G ..........a ip: 37.248.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Skull wykłady Pani Oli bardzo ciekawe, w przystępny sposób podane, z wykorzystaniem różnych multimedialnych elementów. Polecam również Pana Staszka -Instruktora, który w sposób życzliwy i ze zrozumieniem podchodzi do kursanta. Dzięki dobrej atmosferze można uczyć się nawet najtrudniejszych manewrów. Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.01.2024

Kasia Szczykutowicz

Kasia Szczykutowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam! Świetna szkoła jazdy! Zbierałam się długo do zapisu na prawo jazdy i zależało mi na szkole, która dokładnie i bez stresu nauczy mnie jeździć. Wykłady prowadzone przez Olę w sposób ciekawy, dokładny i jasny! Teoria zdana za 1 - 74/74. Ola zawsze pomocna, sprawy organizacyjne załatwiane od razu, jazdy naprawdę odbywają się często, co jest pomocne jak ktoś chce zrobić szybko kurs! Jazdy miałam z Panem Grześkiem - wszystko tłumaczone na spokojnie, brak nerwowej atmosfery, stresu. Przygotowanie do egzaminu bardzo dobre, zdobyłam umiejętności prowadzenia i co najważniejsze nie boję się wsiadać po zdaniu egzaminu za kółko! Egzamin praktyczny zdany za 3 (ale tylko z powodu mojego stresu i problemem z radzeniem sobie z nim). 3 zdany pięknie :) Polecam też instruktorów: Dominika, Staszka i Grześka M., w ciągu całego kursu miałam przyjemność jeździć z każdym z nich i mogę śmiało polecić, bo przekazują świetnie wiedzę praktyczną i na egzamin idzie się z myślą, że naprawdę jest się przygotowanym :) Bardzo serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2023

Mateusz Jagodzki

Mateusz Jagodzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach polecam w 100% szkołę jak i instruktora Dominika który świetnie mnie przygotował do praktyki co przyniosło efekt egzaminu pozytywny (za pierwszym razem )

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.11.2023

Kinga Lewicka

Kinga Lewicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jak najbardziej szkołę JAZDY Squll Super podejście do kursantów na wykładach jak i jazdach. Z instruktorów polecam Marcina, to z nim miałam właśnie przyjemność jeździć, cierpliwy i doskonale przekazujący swoją wiedzę Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1 razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 14.11.2023

Julia Mazurkiewicz

Julia Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i cudowni instruktorzy, bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na tę szkołę jazdy. Wykłady przeprowadzone przez Panią Olę w sposób jasny i dokładny, nie zapominając o cudownej atmosferze i podejściu do kursantów. Miałam przyjemność jeździć z Panem Danielem, którego bardzo polecam! Super instruktor, cierpliwy, opanowany, bardzo dobrze tłumaczy i super się rozmawia i żartuje z nim w trakcie jazdy. Egzamin teoretyczny wewnętrzny jak i praktyczny zdany za 1 razem! Szkoła jest naprawdę na wysokim poziomie i z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2023

Aleksandra Sosień

Aleksandra Sosień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! To była naprawdę dobra przygoda, cieszę się ze wybrałam właśnie szkołę jazdy Squll. Bardzo przyjemna atmosfera, dobre podejście do kursantów ☺️ Serdecznie polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2023

Sergey M ....k ip: 46.134.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę Squll z różnych powodów: mi się podobało podejście kiedy miałem teorie, wykładowca stara donieść do twojej głowy informację w sposób dla ciebie jasny a żarty wspomagają utrzymywać uwagę i humor Instruktor i Sensei Mateusz Szpaczyński nauczył na taki poziom aby zdałem za pierwszym razem i właśnie tak było - jazda praktyczna w WORD zaliczona z pierwszego podejścia ❤️‍ POLECAM

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2023

Karolina Głowacka

Karolina Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Szkołę jazdy Squll, egzamin zdany za 1 razem, instruktorzy (szczególnie polecam Mateusza) mają świetne podejście do kursanta, tłumaczą wszystko tak, że w końcu trzeba załapać :) Wykłady prowadzone przez Olę również super przeprowadzone, więc testy tez nie były problemem. Szkoła bardzo przyjazna, instruktorzy komunikatywni i uśmiechnięci, egzamin zdany, czegóż chcieć więcej :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2023

Jula Jabłońska

Jula Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, bardzo dokładne i ciekawe wykłady, mili instruktorzy. Cały kurs (wykłady i jazdy) towarzyszyła mi Pani Ola, która świetnie wytłumaczyła całą teorię i była najlepszym instruktorem jakiego mogłabym sobie wymarzyć. Do egzaminu państwowego przygotowana zostałam na 100% o czym świadczy teoria zdana za 1 razem na maksymalną ilość punktów oraz praktyka zdana za 1 razem. Z ręką na sercu mogę polecić tą szkołę jazdy każdemu kto zastanawia się nad jej wyborem. :) (Oczywiście serdecznie polecam jazdy z Olą <3)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.10.2023

Paulina K .....k ip: 194.181.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie polecam. Zarówno podczas wykładów, jak i podczas jazd panowała przyjemna atmosfera. Miałam okazję jeździć z kilkoma instruktorami i szczerze każdego mogę polecić. Super przygotowali mnie do egzaminu❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.10.2023

Julia Młodawska

Julia Młodawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Organizacja na wysokim poziomie, super kontakt, świetni instruktorzy z bardzo dobrym podejściem do kursanta. Dużą zaletą jest wiele terminów wykładów z teorii, zarówno tych weekendowych jak i tych na tygodniu, które przejrzyście rozpisane są na stronie. Ola, która prowadziła wykłady to wspaniała osoba, która naprawdę umie przekazać wiedzę. Instruktorzy są naprawdę mili i cierpliwi do kursanta. Super atmosfera, profesjonalne podejście, polecam z całego serca<3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.10.2023

Magda Ciosek

Magda Ciosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i przygotowanie do egzaminu, przemili i cierpliwi instruktorzy Zdecydowanie polecam! ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.10.2023

Aleksander K ............. ip: 95.49.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam wykłady na naprawde wysokim poziomie,bardzo mila atmosfera i super instruktorzy jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.10.2023

Aneta Łysak

Aneta Łysak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze wspominam kurs w tej szkole jazdy. Super atmosfera i przyjaźnie nastawieni ludzie. Wszystko bardzo profesjonalnie zorganizowane i możliwość ustawienia jazd pod swój grafik. Wszyscy instruktorzy, z którymi miałam przyjemność jeździź(Pan Grzegorz B, Ola, Pan Staszek i Pan Andrzej) wykazali się ogromną wyrozumiałością i profesjonalizmem. Super pomysłem jest egzamin praktyczny wewnętrzny, który pozwala oswoić się z procedurami właściwego egzaminu państwowego. Ogólnie szkoła godna polecenia ❤️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.10.2023

Aleksandra Gajos

Aleksandra Gajos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem najlepszy wybór jesli chodzi o naukę jazdy w Kielcach! Wykładom prowadzonym przez Olę nie mam nic do zarzucenia - to z jaką pasją przekazuje wiedzę jest godne podziwu <3 Do swojego egzaminu przygotowywałam się natomiast z instruktorem Danielem, dzieki któremu udalo mi sie zdać egzamin za pierwszym razem! (Zarówno praktyczny jak i teoretyczny :) ) (Z drobną pomocą Dominika i Rafała, u których pokusiłam sie o jazdy dodatkowe tuż przed tym wielkim dniem ;p) Świetne podejście do kursanta, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.10.2023

Ola Wysmyk

Ola Wysmyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cóż mogę powiedzieć jak tylko polecić szkołę jazdy Squll przygotowanie na poziomie. Jazdy z Dominikiem i Olą były dopracowane do perfekcji a mimo wszystko atmosfera była super

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 26.09.2023

Patryk Sowiński

Patryk Sowiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W Szkole JAZDY Squll panuje pełen profesjonalizm i bardzo miła atmosfera. Wykłady weekendowe były łatwe do zrozumienia i przebiegły bardzo sprawnie. Szkoła oferuje wybór między nauką jazdy na automatycznej lub manualnej skrzyni biegów. Podejście instruktorów do kursantów jest wspaniałe przez co można bardzo dobrze nauczyć się jeździć. W 100% godne polecenia!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.09.2023

Viktoria Li

Viktoria Li
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z nauki w szkole Squll. Lokalizacja biura jest bardzo dogodna, a sala do teoretycznych zajęć jest bardzo wygodna i komfortowa. Na początku kursanci otrzymują książkę i ładny zestaw z logo szkoły. Kurs teoretyczny w weekend był interesujący i szybki. Z takim grafikiem łatwo było odwiedzać zajęcia w wolny od pracy czas. Też jest możliwość się uczyć na automatycznej skrzyni biegów lub manualnej do wyboru. Uczyli mnie dwaj instruktorzy - Daniel i Grzesiek M. Oboje byli bardzo profesjonalni i cierpliwi. Zdałam egzamin za drugim razem. Dziękuję zespołowi szkoły za wspaniałą naukę jazdy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak