szkoła JAZDY Squll (218)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2022

Kasia Adamiec

Kasia Adamiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Squll. Zarówno wykłady jak i jazdy przebiegały w miłej atmosferze. Wielkim plusem jest profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2022

Agnieszka Rutkowska

Agnieszka Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!❤️ Super podejście, super atmosfera na wykładach, instruktorzy mega????. Naprawdę aż żal było kończyć kurs i zdawać egzaminy, bo jeszcze by się chciało spędzić z nimi trochę czasu. Podejście ludzi z tej szkoły do kursantów jest naprawdę godne polecenia, sprawiają że człowiek czuje się po prostu dobrze i nie stresuje nauką. Potrafią nauczyć w bardzo szybki i prosty sposób praktyki jak i teorii. Polecam z całego serca i będę tęsknić ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.05.2022

Jakub Sadko

Jakub Sadko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Na wykładach u Oli nie da się nudzić wszystkie informacje przekazane w ciekawy sposób, po wykładach nie musiałem robić jakoś dużo pytań egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem. Świetna możliwość dostosowania terminów na jazdy. Jeździłem u prawie każdego instruktora najbardziej polecam Błażeja i Dominika świetna atmosfera w trakcie jazd, profesjonalne podejście u każdego instruktora cierpliwi dokładni i wymagający. Genialnie spędzony czas nie wyobrażam sobie lepszej atmosfery. polecam wszystkim którzy mają jeszcze jakieś wątpliwości .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.05.2022

Magdalena Kij

Magdalena Kij
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybór Tej szkoły jazdy był strzałem w 10! Zaczynając od wykładów prowadzonych przez Olę w ciekawy, profesjonalny sposób. Wszystko tłumaczone na przykładach ulic po których później się poruszamy, teoria sama wchodziła do głowy. Moja pierwsza "jazda" (bo tego jazdą nie można nazwać !!!) również była z Olą. Po raz kolejny przekonałam się, że jest stworzona do tej pracy: profesjonalne podejście, opanowanie i cierpliwość !!!dziękuję za przełamanie lodów i że te 1,5 godziny pierwszej jazdy z perspektywy nie były takie straszne !!! Kolejne godziny miałam przyjemność jeździć z Błażejem, który świetnie wytłumaczył wszystkie zasady ruchu drogowego, cierpliwie i konsekwentnie uczył mnie wszystkich potrzebnych manewrów i znosił moje narzekanie na samą siebie !!!wiem jak dużo pracy włożył w to abym z kompletnie nie mającej pojęcia o prowadzeniu samochodu osoby, zdała egzamin!!!! dziękuję !!! Ostatnie godziny to była czysta przyjemność jeździć z Dominikiem. Świetny człowiek!!!Zdecydowanie dzięki Niemu wiara w siebie i swoje umiejętności urosła, motywował gdy brakowało już chęci, pomagał poprawiać pojawiające się tuż przed samym egzaminem błędy. Dziękuję!!! Na jazdach zawsze czułam się komfortowo, chociaż nie zawsze wychodziło to i tak na następną jazdę wracałam z miłą chęcią. Super, wyróżniające się samochody na tle innych eLek, możliwość jazd od samego rana do wieczora, 7 dni w tygodniu, wszystko na plus. Dziękuję Wam za naukę, cierpliwość i to ile pracy włożyliście aby pomóc mi zdobyć to co zawsze wydawało się niemożliwe ❤️!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.05.2022

Milena Misiewicz

Milena Misiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy cierpliwi i bardzo dobrze przekazują wiedzę,atmosfera na luzie także bez stresu. Najlepsza szkoła polecam serdecznie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.05.2022

Dawid Kosałka

Dawid Kosałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zaczynajac od początku, czyli wykłady teoretyczne które przeprowadziła mi Aleksandra odbyły się na wysokim poziomie, wszystkie najważniejsze informacje dotyczące ruchu drogowego, znaków drogowych i ogólnie jak powinnismy się zachowywać na drodze zostały przekazane w prawidłowy i zrozumiały sposób. Naukę praktyczna czyli jazdy zacząłem z instruktorem Błażejem(serdecznie polecam), przebiegały one w miłej i sympatycznej atmosferze jak i profesjonalnym podejściem do nauki jak się powinno prowadzić samochód, ekonomicznej jazdy i tego jak zachowywać się w kryzysowych sytuacjach na drodze. Szkolenia pierwszej pomocy również przeprowadzał Błażej i przebiegły równie z profesjonalnym podejściem i były ponadto interesujące. Każdemu czytającemu opinie i zastanawiającemu się z wybuorem szkoły jazdy naprawdę polecam z czystym sumieniem szkołę jazdy Squll

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2022

Maja Szydłosz

Maja Szydłosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!! Wykłady bardzo ciekawe, a jazdy jeszcze fajniejsze. Instruktorzy są cierpliwi i wszystko dobrze tłumaczą, atmosfera jest zawsze luźna co wpływa na dobrą i spokojną jazdę.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.05.2022

Patryk Czupryński

Patryk Czupryński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić squlla. Świetna szkoła jazdy, pod względem atmosfery, podejścia do kursanta i samej nauki nie mają sobie równych. Ludzie z czystą zajawką i koleżeńskim podejściem którego bardzo brakuje w dzisiejszych czasach. Cała otoczka jest tak samo na wysokim poziomie jak wygląd samochodów ????

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2022

Weronika Andrasz

Weronika Andrasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!! Zarówno teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem. Wykłady z Olą były cudowne, cały materiał przekazany w miłej i przyjaznej atmosferze. Zawsze można było liczyć na jej pomoc w każdej sytuacji i za to ogromnie dziękuję. Dostosowanie godzin jazd też nigdy nie było problemem. Miałam okazję jeździć z Błażejem. Zawsze był bardzo cierpliwy, dokładnie tłumaczył każdy manewr, nawet jeśli robił to po raz kolejny. Potrafił również zrozumieć, że mamy gorszy dzień. Atmosfera podczas jazd również była świetna i dziękuję za ten czas. Polecam każdemu, w tej szkole jesteście w stanie naprawdę nauczyć się jeździć !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.04.2022

Daria Bieniek

Daria Bieniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Squll, wykłady prowadzone przez Olę są bardzo ciekawe wiele można z nich wynieść i oczywiście zastosować w praktyce, super podejście instruktora Daniela z którym miałam przyjemność jeździć od początku do samego końca, jest on bardzo cierpliwy, wszystko bardzo dobrze tłumaczy a jazda z nim przebiega w bardzo miłej atmosferze. Najlepszy wybór ❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2022

MagdaLena Poniewierska

MagdaLena Poniewierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam. Wykłady prowadzone przez Olę mega interesujące, w miłej atmosferze - po prostu bajka. Miałam okazję jeździć z trzema instruktorami: Błażejem, Staszkiem i Danielem. Każdy coś wniósł do mojej jazdy. Dziękuję im za cierpliwość, dobre rady i przyjazną atmosferę. A Daniel to instruktor z powołania, swoją wiedzę przelewał na papier w formie rysunków i regularnie dbał o moje ciśnienie, przyjeżdżając na każdą jazdę innym samochodem ???? co później zaowocowało na egzaminie państwowym.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2022

Kamil Prokop

Kamil Prokop
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli nadal nie wiesz która szkołę wybrać, szkoła JAZDY Squll będzie najlepszym wyborem. Zacznie się od super wykładów z Olą która napewno przekaże ci dużo wiedzy i na którą zawsze możesz liczyć. Później twoje jazdy z instruktorem na pewno przebiegną w super atmosrze. Moim zdaniem najepsza szkoła w Kielcach.♥️????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 21.04.2022

Daria K .......... ip: 194.31.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam szkołę jazdy Squll. Wykłady przebiegały w spokojnej i miłej atmosferze, tak samo jazdy. Instruktorzy są uprzejmi i bardzo profesjonalni. Naprawdę warto tam zajrzeć!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2022

Marysia Zarębska

Marysia Zarębska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy każdemu, kto ceni sobie wspaniałą atmosferę idącą w parze z ogromnym profesjonalizmem. Wykłady u Oli były świetne i poprowadzone w bardzo ciekawy i zrozumiały sposób. Ponadto na sali panowała zawsze przyjazna i ciepła atmosfera. Jazdy miałam z Panem Grześkiem B. i jestem zachwycona tą współpracą. Przez 30h jazd bardzo dobrze wytłumaczył mi jak prawidłowo uczestniczyć w ruchu drogowym, co przełożyło się na zdany za pierwszym razem egzamin w WORDZIE.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.03.2022

Kacper G .......i ip: 194.31.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ciekawie prowadzone wykłady, bardzo elastyczne godziny jazd. Profejsonali i cierpliwi instruktorzy którzy tłumaczą wszystko od podstaw. Po kursie w Squllu wszystko zdane za 1. razem w WORDzie za pierwszym razem. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.03.2022

Janusz Musiał

Janusz Musiał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%. Bardzo szybko i sprawnie zostałem przeprowadzony przez cały proces szkolenia, od teorii przez praktykę. Super podejście instruktora Daniela, który bardziej wierzył w moje umiejętności niż ja sam. Teoria 74/74 dzięki Oli. Wspieracie, motywujecie i angażujecie się w 100%. Dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.03.2022

Krzysztof S ....k ip: 31.0.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła bardzo dobra mogę polecić każdemu wszystkie egzaminy zdane za pierwszym bardzo dobrze przygotowane wykłady instruktorzy bardzo dobrze i zrozumiałe uczą

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2022

Emilia B ....k ip: 5.173.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Kielcach! !!! teoria i praktyka zdane za pierwszym i to po 25 minutach jazdy !!!!! Ola prowadzi teorie w sposób bardzo ciekawy i tłumaczy tak, że wszystko staje się banalnie proste i logiczne ❤ Jazdy z Błażejem to sama przyjemność, jest naprawdę bardzo spokojny i opanowany, ale przy tym dokładny i wymagający !!!! nauczyłam się od niego jak się nie stresować i robić wszystko na spokojnie chociaż na początku strasznie się bałam i totalnie sobie nie radziłam !!! Warto było zaufać ich wynikom i opiniom !!! bardzo polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.03.2022

Magda B ....... ip: 83.31.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca!! !!!!Indywidualne podejście instruktorów do kursantów i każdy z nich ma dużo cierpliwości. Osobiście jeździłam łącznie z trzema i każdy coś innego podpowiedział i pokazał. Na plus jest to że, żaden instruktor na jazdach nie siedzi w telefonie i nie przegląda nic, tylko skupia się, żeby jak najwięcej nauczyć. Bardzo dziękuje każdemu, z którym się spotkałam w tej szkole za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego, który udało mi się zdać za pierwszym razem! ❣️❤️ Lepszej szkoły jazdy w województwie, czy nawet w całej Polsce nie znajdziecie!!❤️❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.03.2022

Zuzanna Guz

Zuzanna Guz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, instruktorzy bardzo zaangażowani! Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2022

Wiktoria Kusztal

Wiktoria Kusztal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, wykłady i jazdy są przeprowadzane bez stresu i w świetnej atmosferze. Instruktorzy bez zarzutu przygotowują do egzaminu i sama mogę się pochwalić zdaniem za pierwszym razem teorii, jak i praktyki. !!!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2022

Mateusz Zboś

Mateusz Zboś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i jazdy, super atmosfera i podejście do kursantów.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2022

Michał Piotrowski

Michał Piotrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin praktyczny, mimo obaw, zdany za pierwszym razem. Poziom nauczania w szkole SQULL idealnie oddadzą słowa mojego egzaminatora po zakończonym egzaminie: "jazda bezbłędna, bardzo mi się podobała, otrzymuje Pan wyróżnienie". Instruktorzy, z którymi miałem do czynienia wymagający ale jak najbardziej kompetentni i dobrze przygotują was do egzaminu. Na plus także komunikacja z samą szkołą, zawsze można bez problemu o coś dopytać, poprosić i tak dalej. Polecam z ręką na sercu ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2022

Bartek Neska

Bartek Neska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco polecam tą szkołę, indywidualne podejście do kursanta, wyrozumiałość, spokój, opanowanie, miła atmosfera podczas jazd jak i na wykładach u Oli. Teoria zdana 72/74pkt za l podejściem, praktyczny zdany za l podejściem bez żadnego błędu. Bardzo jestem dumny i szczęśliwy że zapisałem się do tej szkoły, miło spędziłem tam czas i zawsze gorąco polecam szkołę moim znajomym którzy mają zamiar zrobić prawo jazdy. Szczególnie dziękuję Oli która nauczyła mnie całej teorii na wykładzie i mojemu instruktorowi Błazejowi ktory nauczył mnie wszystkiego w praktyce.❤️❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.02.2022

Madzia Wójcik

Madzia Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady z Olą coś rewelacyjnego zwrócono jak i jazdy z niesamowitymi instruktorami. Mimo że jestem po zdaniu egzaminów w wordzie będę tęsknić za tą szkołą :( atmosfera swietna a ludzie niesamowici. Polecam wszystkim! I do zobaczenia na drodze ????????

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2022

Klaudia Porzucek

Klaudia Porzucek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca Szkołę Jazdy Squll! Wykłady prowadzone przez Olę odbywają się w bardzo miłej atmosferze, a za razem zawierają ogrom przydatnych i ciekawych informacji. Na zajęciach nie idzie się nudzić, gdyż są prowadzone w sposób pełny zaawansowania i pasji. Miałam przyjemność mieć jazdy z Błażejem i uważam, że lepiej nie mogłam trafić! Jest on nie tylko niesamowicie cierpliwy i wymagający, ale również bardzo sympatyczny. Na każde jazdy chodziłam z uśmiechem na twarzy i ani razu nie zdażyło mi się odczuwać stresu. Dzięki Oli i Błażejowi udało mi się zdać teorię i praktykę za pierwszym razem! ????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.02.2022

Kinga Morusiewicz

Kinga Morusiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Piszę, tę opinię z lekkim opóźnieniem, ale już na starcie mogę szczerze powiedzieć, że polecam kurs w tej szkole! Zaczynając od początku, wykłady z Olą były naprawdę dobrze przeprowadzone. Miła atmosfera, kawa/herbata, cukierki i do tego ogrom wiedzy umiejętnie przekazanej. Wykłady są prowadzone interaktywnie, na przykładach - nie polegają tylko na podaniu suchej wiedzy i dowidzenia. Moim instruktorem był Pan Andrzej i szczerze uważam, że nie mogłam trafić na lepszą osobę. Każda z jazd była prowadzona w sposób luźny - pełen żartu, śmiechu i fajnych rozmów. Jednakże między tym wszystkim była nauka poprawnej techniki jazdy, zadań egzaminacyjnych i poruszania się w ruchu drogowym. Warto też wspomnieć, że Pan Andrzej cierpliwie odpowiadał na wszystkie moje pytania, zaspokajając w ten sposób moją nadprogramową ciekawość. Byłam uczona jazdy inteligentnej, dynamicznej, a przede wszystkim bezpiecznej. Jazdy to była sama przyjemność, właściwie odczuwałam je jak spotkanie ze znajomym i jeżdżenie po mieście. Zawsze wyczekiwałam kolejnych jazd i szczerze będę za nimi tęsknić. Pan Andrzej przeprowadził egzamin wewnętrzny praktyczny tak, aby porządnie przygotować mnie do realiów egzaminu w wordzie - w zakresie umiejętności, ale także psychiki. Naprawdę czułam się dobrze przygotowana do egzaminów pod względem teoretycznym, przez Olę, oraz praktycznym, przez Pana Andrzeja. Dziękuję wam bardzo za tak dobrze przeprowadzony kurs. Naprawdę cieszę się, że wybrałam tę szkołę. Dla wszystkich, którzy się zastanawiają nad wyborem - nie ma lepszej szkoły niż Squll.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2022

Filip Norberciak

Filip Norberciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZY WYBÓR JAKIEGO MOŻESZ DOKONAĆ Wykłady= istna bomba wiedzy, niesamowicie praktycznej, przydatnej, życiowej. Teoria prowadzona w niesamowicie przyjemnej atmosferze, to była czysta przyjemność. Jazdy... Tobie się nawet nie śni, że nauka jazdy może tak wyglądać!!! Nie możesz się doczekać każdej następnej godziny w samochodzie! Grzesiek B., Staszek, Andrzej, Błażej To są ludzie z powołania, nie zapomnisz ich do końca życia. Przygotowują do życiowej jazdy, zero oklepanych regułek. Jak idziesz na egzamin to egzaminator ma dczynienia z Tobą a nie Ty z nim Teoria zdana za pierwszym, praktyka bezbłędnie! Nie zastanawiaj się, tylko zapisuj się już teraz. Nie odkładaj tego na później bo gwarantuję Ci, że prędzej czy później i tak tam trafisz ;p

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 23.01.2022

Marta Żelazowska

Marta Żelazowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy "Squll" to bez wątpienia najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafić. Każdy z instruktorów, z którymi jeździłam jest instruktorem z powołania (Ola, Mariusz, Staszek, Błażej, Grzesiek B.). Z nimi nauczyłam się jeździć i po zdanym egzaminie nie boję się wsiąść za kółko ;) Miałam do czynienia z pozytywnymi i miłymi ludźmi, którzy motywowali mnie do dalszej nauki. Tutaj szczególnie chciałabym podziękować Oli - gdy przez stres miałam problem ze zdaniem egzaminu w Wordzie i robiłam bardzo głupie błędy, to Ola była osobą, która mówiła "Marta, przecież Ty umiesz jeździć! uspokój się przed egzaminem i po prostu go zdaj! Masz umiejętności!". Dzięki niej uwierzyłam w siebie - to pozwoliło mi wreszcie opanować stres i na egzaminie jeździć tak, jak jeździłam na jazdach - czyli praktycznie bezbłędnie :) serdecznie polecam tę szkołę wszystkim, jest niesamowita.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2021

Emilka Świder

Emilka Świder
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca najlepsza szkoła jazdy w mieście❤️ Wykłady u Pani Oli bardzo ciekawe w super miłej atmosferze, instruktorzy maja profesjonalne podejście do kursanta. Co do jazd serdecznie polecam Pana Staszka człowiek bez nerwów.???? Praktyka i teoria zdana za pierwszym ❤️????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak