szkoła JAZDY Squll (226)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.09.2022

Maja K ......a ip: 89.64.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Squll to zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Kielcach ❤️! Na samym początku zachwycają bardzo ciekawe wykłady. Wiedza, którą na nich zdobywacie pomaga potem w jazdach (słynna jazda na słupa czy Krystyna drugi od prawej !!!!). Przyswajanie informacji umili wam także kawcia czy herbata oraz słodkości. Jazdy przebiegają w miłej atmosferze, łatwo dogadać się z instruktorami. Zawsze profesjonalne podejście do pracy tzn. brak spóźnień, brak odwoływania jazd na ostatnią chwilę. Super sprawą jest grupa na fb, dzięki której wszystko jest jasne i zebrane w jednym miejscu. Nad wszystkim czuwa wspaniała Ola, którą możesz poprosić o pomoc, a napewno Ci nie odmówi! Generalnie szkoła jazdy na piątkę! ????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2022

Julka Skwark

Julka Skwark
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam ❤! Jazdy jak wykłady były przeprowadzone w super atmosferze. Teoria jak i praktyka zdane za pierwszym !!!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2022

Anna Raj Banasik

Anna Raj Banasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosferę tworzą ludzie a nie miejsce, a w szkole jazdy Squll ludzie są najlepisi! Ola-wulkan energii! Wykłady bardzo ciekawie prowadzi, żywiołowo, z przykładami z życia wziętymi! Daniel-ostoja spokoju na jazdach! Cierpliwy taki, że mu zazdroszczę☺️. Dzięki niemu trasy egzaminacyjne ma się w jednym paluszku! Staszek-przesympatyczny i ciepły człowiek! Jazdy i wykłady profesjonalnie prowadzone pod każdym względem! Egzamin, teorię i praktykę, zdałam za pierwszym razem, więc to najlepszy dowód, że dobrze wybrałam ???? Dziękuję Squll Squad z całego serca! ❤️❤️❤️ GORĄCO POLECAM! SZEROKIEJ DROGI DLA PRZYSZŁYCH KIEROWCÓW ZE SQULL!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2022

Kinga S ..a ip: 195.225.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca! Jak jesteś panikarą taka jak ja, polecam Ci Błażeja albo Daniela, chłopaki na spokojnie wytłumaczyli co i jak, tak że spokój przyszedł z czasem. wykłady z Olą- bomba, nie będziesz się nudzić. Jeżeli sie zastanawiasz czy warto? - To warto, zdałam obydwa egzaminy za pierwszym razem, do tej pory nie moge uwierzyć. Zbieraj tyłek i zapisuj się na kurs ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.09.2022

Jakub J .... ip: 89.73.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykłady prowadzone w ciekawy i rzetelny sposób, poparte zostały przykładami z życia wziętych. Teoria sama wchodziła do głowy przez co mniej było nauki do egzaminu. Odnośnie jazd to serdecznie polecam Pana Mariusza oraz Pana Staszka. Bardzo sympatyczni a zarazem wymagający instruktorzy. Na spokojnie można z nimi porozmawiać o wielu sprawach przez co jazda nie odbywała się w krępującej ciszy oraz świetnie potrafią wytłumaczyć jakiekolwiek niejasności zaistniałe na drodze. Od początku było czuć że uczą jeździć a nie "zdać egzamin" co tylko powodowało chęć dalszego uczęszczania na jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2022

Ernest Kubicki

Ernest Kubicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Współpraca z Panem Andrzejem- instruktorem, była na najwyższym poziomie. Przekazał mi całą wiedzę, która później przełożyła się na zdany egzamin za pierwszym podejściem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2022

Maja Juszkiewicz-Grzyb

Maja Juszkiewicz-Grzyb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem bez problemu (zarówno wewnętrzne jak i państwowe). Wykłady prowadzone przez Olę to ogromna dawka wiedzy, a przy tym forma ich prowadzenia nie pozwala na chwilę nudy. Ola jest ogromnie profesjonalna i dokładna w tym co robi, a także cierpliwa i bardzo sympatyczna !!! (tak jak Mariusz i każdy inny instruktor w SQULLu, ale to z tą dwójką miałam najwięcej do czynienia). Na jazdy zawsze chodziłam z uśmiechem, każdy manewr zawsze był uprzednio tłumaczony i omawiany, często parę razy. Świetna atmosfera podczas jazd i wykładów idzie jednocześnie w parze z ogromną wiedzą i profesjonalizmem ze strony instruktorów! Ogromnie polecam ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2022

Mateusz Z ........i ip: 77.65.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy. Wykłady z Olą są prowadzone w luźnej atmosferze, wiele można wynieść z samych zajęć. Polecam instruktorów Staszka i Błażeja, jazda z nimi to przyjemność a wszystko w super atmosferze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.08.2022

Julia Zielińska

Julia Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy! Wykłady przebiegały w bardzo przyjemnej atmosferze, podobnie jak jazdy, bez stresu, a co więcej instruktorzy wykazywali się ogromną cierpliowością. Z czystym sumieniem mogę polecić Błażeja, z którym jeździlam najwięcej, aczkolwiek inni instruktorzy również byli bardzo sympatyczni.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2022

Kacper B .........i ip: 31.178.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super wykłady, naprawdę bardzo wciągające przeprowadzone w super atmosferze. Sama sala wykładowa również wypada bardzo dobrze (uzbrojona w wodę, kawę, herbatę czy słodkie przekąski dla uczestników wykładów). Pojazdy w super stanie, a instruktorzy naprawdę świetni, po jazdach z nimi żaden egzamin ani wyzwanie na drodze nie będą dla was problemem. Serdecznie polecam Squlla każdemu adeptowi prawa jazdy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.08.2022

Mateusz Socha

Mateusz Socha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Super wykłady u Oli i miła atmosfera podczas jazd z instruktorami szczególnie z Grześkiem.B i Danielem. Świetne podejście w każdym aspekcie <3

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.07.2022

Amelia P ...... ip: 94.254.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła super a instruktorzy jeszcze lepsi! Dużo mnie nauczyli zarówno do egzaminu jak i do żucia codziennego. Atmosfera bez stresu, instruktorzy przyjaźni, potrafią znaleść czas jesli tylko potrzebujesz. Polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2022

Alicja Stefańska-Türkben

Alicja Stefańska-Türkben
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Squll!!! Wykłady z Olą bardzo ciekawie prowadzone, wiadomości przekazywane tak, że wiele można zapamiętać! Instruktor Grzegorz B. z którym miałam przyjemność jeździć super gość! Świetne podejście do kursanta, super atmosfera i co najważniejsze bardzo dobrze uczy jeździć! :) Kilka godzin z instruktorem Danielem, który również przekazał wiele cennych wskazówek, a jazda odbywała się w super atmosferze :) Ogólne wrażenie bardzo dobre!!! Polecam tą szkołę jazdy z całego serca i dziękuję za świetne przygotowanie ????❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.06.2022

Malgorzata Z .................k ip: 5.184.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo gorąco polecam Squll! Świetna atmosfera i pełen profesjonalizm na każdym etapie szkolenia kursantów- nawet tych najtrudniejszych przypadków;-) Już z samych wykładów z Olą wyniosłam ogromną wiedzę- tłumaczy lepiej niż wszystkie podręczniki razem wzięte. Również ogromna cierpliwość i spokój Grześka M. podczas lekcji praktycznych sprawiły, że- po 40 latach życia w przekonaniu że nigdy nie dam rady zdać egzaminu i prowadzić auta- zdałam!! Teoria za 1szym podejściem, praktyka- za 2gim. Dziękuję!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2022

Stanisław Dróżdż

Stanisław Dróżdż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach polecam w 100% szkołe jak i instruktora Andrzeja który świetnie mnie przygotował do praktyki co przyniosło efekt egzaminu pozytywny (za pierwszym razem )

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2022

Kasia Adamiec

Kasia Adamiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Squll. Zarówno wykłady jak i jazdy przebiegały w miłej atmosferze. Wielkim plusem jest profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2022

Agnieszka Rutkowska

Agnieszka Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!❤️ Super podejście, super atmosfera na wykładach, instruktorzy mega????. Naprawdę aż żal było kończyć kurs i zdawać egzaminy, bo jeszcze by się chciało spędzić z nimi trochę czasu. Podejście ludzi z tej szkoły do kursantów jest naprawdę godne polecenia, sprawiają że człowiek czuje się po prostu dobrze i nie stresuje nauką. Potrafią nauczyć w bardzo szybki i prosty sposób praktyki jak i teorii. Polecam z całego serca i będę tęsknić ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.05.2022

Jakub Sadko

Jakub Sadko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Na wykładach u Oli nie da się nudzić wszystkie informacje przekazane w ciekawy sposób, po wykładach nie musiałem robić jakoś dużo pytań egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem. Świetna możliwość dostosowania terminów na jazdy. Jeździłem u prawie każdego instruktora najbardziej polecam Błażeja i Dominika świetna atmosfera w trakcie jazd, profesjonalne podejście u każdego instruktora cierpliwi dokładni i wymagający. Genialnie spędzony czas nie wyobrażam sobie lepszej atmosfery. polecam wszystkim którzy mają jeszcze jakieś wątpliwości .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.05.2022

Magdalena Kij

Magdalena Kij
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybór Tej szkoły jazdy był strzałem w 10! Zaczynając od wykładów prowadzonych przez Olę w ciekawy, profesjonalny sposób. Wszystko tłumaczone na przykładach ulic po których później się poruszamy, teoria sama wchodziła do głowy. Moja pierwsza "jazda" (bo tego jazdą nie można nazwać !!!) również była z Olą. Po raz kolejny przekonałam się, że jest stworzona do tej pracy: profesjonalne podejście, opanowanie i cierpliwość !!!dziękuję za przełamanie lodów i że te 1,5 godziny pierwszej jazdy z perspektywy nie były takie straszne !!! Kolejne godziny miałam przyjemność jeździć z Błażejem, który świetnie wytłumaczył wszystkie zasady ruchu drogowego, cierpliwie i konsekwentnie uczył mnie wszystkich potrzebnych manewrów i znosił moje narzekanie na samą siebie !!!wiem jak dużo pracy włożył w to abym z kompletnie nie mającej pojęcia o prowadzeniu samochodu osoby, zdała egzamin!!!! dziękuję !!! Ostatnie godziny to była czysta przyjemność jeździć z Dominikiem. Świetny człowiek!!!Zdecydowanie dzięki Niemu wiara w siebie i swoje umiejętności urosła, motywował gdy brakowało już chęci, pomagał poprawiać pojawiające się tuż przed samym egzaminem błędy. Dziękuję!!! Na jazdach zawsze czułam się komfortowo, chociaż nie zawsze wychodziło to i tak na następną jazdę wracałam z miłą chęcią. Super, wyróżniające się samochody na tle innych eLek, możliwość jazd od samego rana do wieczora, 7 dni w tygodniu, wszystko na plus. Dziękuję Wam za naukę, cierpliwość i to ile pracy włożyliście aby pomóc mi zdobyć to co zawsze wydawało się niemożliwe ❤️!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.05.2022

Milena Misiewicz

Milena Misiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy cierpliwi i bardzo dobrze przekazują wiedzę,atmosfera na luzie także bez stresu. Najlepsza szkoła polecam serdecznie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.05.2022

Dawid Kosałka

Dawid Kosałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zaczynajac od początku, czyli wykłady teoretyczne które przeprowadziła mi Aleksandra odbyły się na wysokim poziomie, wszystkie najważniejsze informacje dotyczące ruchu drogowego, znaków drogowych i ogólnie jak powinnismy się zachowywać na drodze zostały przekazane w prawidłowy i zrozumiały sposób. Naukę praktyczna czyli jazdy zacząłem z instruktorem Błażejem(serdecznie polecam), przebiegały one w miłej i sympatycznej atmosferze jak i profesjonalnym podejściem do nauki jak się powinno prowadzić samochód, ekonomicznej jazdy i tego jak zachowywać się w kryzysowych sytuacjach na drodze. Szkolenia pierwszej pomocy również przeprowadzał Błażej i przebiegły równie z profesjonalnym podejściem i były ponadto interesujące. Każdemu czytającemu opinie i zastanawiającemu się z wybuorem szkoły jazdy naprawdę polecam z czystym sumieniem szkołę jazdy Squll

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2022

Maja Szydłosz

Maja Szydłosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!! Wykłady bardzo ciekawe, a jazdy jeszcze fajniejsze. Instruktorzy są cierpliwi i wszystko dobrze tłumaczą, atmosfera jest zawsze luźna co wpływa na dobrą i spokojną jazdę.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.05.2022

Patryk Czupryński

Patryk Czupryński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić squlla. Świetna szkoła jazdy, pod względem atmosfery, podejścia do kursanta i samej nauki nie mają sobie równych. Ludzie z czystą zajawką i koleżeńskim podejściem którego bardzo brakuje w dzisiejszych czasach. Cała otoczka jest tak samo na wysokim poziomie jak wygląd samochodów ????

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2022

Weronika Andrasz

Weronika Andrasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!! Zarówno teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem. Wykłady z Olą były cudowne, cały materiał przekazany w miłej i przyjaznej atmosferze. Zawsze można było liczyć na jej pomoc w każdej sytuacji i za to ogromnie dziękuję. Dostosowanie godzin jazd też nigdy nie było problemem. Miałam okazję jeździć z Błażejem. Zawsze był bardzo cierpliwy, dokładnie tłumaczył każdy manewr, nawet jeśli robił to po raz kolejny. Potrafił również zrozumieć, że mamy gorszy dzień. Atmosfera podczas jazd również była świetna i dziękuję za ten czas. Polecam każdemu, w tej szkole jesteście w stanie naprawdę nauczyć się jeździć !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.04.2022

Daria Bieniek

Daria Bieniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Squll, wykłady prowadzone przez Olę są bardzo ciekawe wiele można z nich wynieść i oczywiście zastosować w praktyce, super podejście instruktora Daniela z którym miałam przyjemność jeździć od początku do samego końca, jest on bardzo cierpliwy, wszystko bardzo dobrze tłumaczy a jazda z nim przebiega w bardzo miłej atmosferze. Najlepszy wybór ❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2022

MagdaLena Poniewierska

MagdaLena Poniewierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam. Wykłady prowadzone przez Olę mega interesujące, w miłej atmosferze - po prostu bajka. Miałam okazję jeździć z trzema instruktorami: Błażejem, Staszkiem i Danielem. Każdy coś wniósł do mojej jazdy. Dziękuję im za cierpliwość, dobre rady i przyjazną atmosferę. A Daniel to instruktor z powołania, swoją wiedzę przelewał na papier w formie rysunków i regularnie dbał o moje ciśnienie, przyjeżdżając na każdą jazdę innym samochodem ???? co później zaowocowało na egzaminie państwowym.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2022

Kamil Prokop

Kamil Prokop
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli nadal nie wiesz która szkołę wybrać, szkoła JAZDY Squll będzie najlepszym wyborem. Zacznie się od super wykładów z Olą która napewno przekaże ci dużo wiedzy i na którą zawsze możesz liczyć. Później twoje jazdy z instruktorem na pewno przebiegną w super atmosrze. Moim zdaniem najepsza szkoła w Kielcach.♥️????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 21.04.2022

Daria K .......... ip: 194.31.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam szkołę jazdy Squll. Wykłady przebiegały w spokojnej i miłej atmosferze, tak samo jazdy. Instruktorzy są uprzejmi i bardzo profesjonalni. Naprawdę warto tam zajrzeć!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2022

Marysia Zarębska

Marysia Zarębska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy każdemu, kto ceni sobie wspaniałą atmosferę idącą w parze z ogromnym profesjonalizmem. Wykłady u Oli były świetne i poprowadzone w bardzo ciekawy i zrozumiały sposób. Ponadto na sali panowała zawsze przyjazna i ciepła atmosfera. Jazdy miałam z Panem Grześkiem B. i jestem zachwycona tą współpracą. Przez 30h jazd bardzo dobrze wytłumaczył mi jak prawidłowo uczestniczyć w ruchu drogowym, co przełożyło się na zdany za pierwszym razem egzamin w WORDZIE.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.03.2022

Kacper G .......i ip: 194.31.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ciekawie prowadzone wykłady, bardzo elastyczne godziny jazd. Profejsonali i cierpliwi instruktorzy którzy tłumaczą wszystko od podstaw. Po kursie w Squllu wszystko zdane za 1. razem w WORDzie za pierwszym razem. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak