szkoła JAZDY Squll (239)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.01.2023

Natalia Łakomiec

Natalia Łakomiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do lepszej szkoły nie mogłam trafić!❤️ Wykłady spędziłam w super atmosferze, wszystko dokładnie i w ciekawy sposób wytłumaczone przez Olę, która służy pomocą i udziela wszelkich wskazówek. Teoria zdana za pierwszym razem! Jazdy miałam z niezastąpionym Mateuszem, dzięki czemu zawsze czerpałam z nich przyjemność i przychodziłam z uśmiechem.????Wszystkie manewry były dokładnie wytłumaczone i omówione nawet kilka razy????Oprócz tego mogłam liczyć na wsparcie podczas egzaminu oraz motywację do przezwyciężenia stresu. Egzamin wewnętrzny z Danielem wspominam równie dobrze i jestem wdzięczna za cenne rady. Będę bardzo za tym tęsknić!???? Jeśli ktoś się zastanawia to ręczę, że nie pożałuje!❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2023

Wik Buras

Wik Buras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko zdane za pierwszym razem, bez żadnego stresu bo Squll świetnie mnie przygotował!! Wykłady z Olą to sama przyjemność, a sposób prowadzenia pozwala wynieść z nich bardzo dużo wiedzy. Ola jest również świetną instruktorką, bardzo cierpliwą, wyrozumiałą i gotową do przekazania całej wiedzy jaką posiada, a atmosfera na jazdach jest bardzo przyjazna. Każdy inny instruktor, z którym miałam okazję jeździć był tak samo otwarty i pomocny :) Z tęsknotą będę patrzeć na piękne autka squlla mijane na ulicach ❤️ Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 19.01.2023

Aleksandra Z .....a ip: 37.47.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Podjęcie kursu na prawo jazdy w Squllu było najlepszą decyzją jaką mogłam podjąć. Wykłady przeprowadzone w sposób ciekawy- teoria zdana za 1 razem. Jazdy miałam przyjemność odbywać z instruktorką Olą oraz instruktorem Danielem. Oboje przekazali mi dużo wiedzy, cennych wskazówek i rad, a także mentalne wsparcie. Atmosfera podczas jazd zawsze była przyjazna i z uśmiechem na ustach będę je wspominać :) Cieszę się, że postawiłam na Squlla!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2023

Majka Ordysińska

Majka Ordysińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna szkoła jazdy❤️wykłady z Olą bardzo ciekawe i poprowadzone w interesujący sposób. Wszystko świetnie wytłumaczone i teoria zdana za pierwszym. Jazdy również wspaniałe. Instruktor Mateusz świetnie mnie przygotował i bardzo dużo nauczył. Ma bardzo dobre podejście do kursanta i jazdy były bardzo miło spędzonym czasem. Dostałam również wsparcie na egzaminie, który zdałam za pierwszym razem i bezbłędnie, za które również jestem bardzo wdzięczna. Egzamin wewnętrzny z Dominikiem również wniósł do mojej jazdy dużo cennych wskazówek. Gdybym miała cofnąć czas zdecydowanie znowu wybrałabym Squlla. Polecam każdemu. Najlepsza szkoła jazdy❤️????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.01.2023

Teresa K ....... ip: 89.64.76.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy. Dzięki bardzo dobrze poprowadzonym kursie zdałam egzamin teoretyczny za 1 razie. Przychodząc na egzamin praktyczny czułam się przygotowana w 100% . A to wszystko dzięki poradom , uwagą najlepszego instruktora Grzegorza. Szkoła przygotowuje idelanie do zadania egzminu w WODZIE , pokazuje na czym skupiają się egzaminujący ale również jak bezpiecznie jeździć i czerpać z tego przyjemność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.01.2023

Joanna P ...h ip: 83.31.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wybrałam Szkołę jazdy Squll dzięki opiniom z internetu i się nie zawiodłam. Ola, ukłony w Twoją stronę za to jak prowadzisz wykłady. Zajęcia były mega ciekawe, merytoryczne, dużo wskazówek, po prostu wzór! Jeździłam z kilkoma instruktorami, jednak największe podziękowania kieruję w stronę Mateusza Szpaczyńskiego - super człowiek, świetny instruktor, profesjonalista - każdy najmniejszy błąd był omawiany po kilka razy. Polecam ww. instruktora, jak i szkołę z całego serca❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.12.2022

Nikita Małgorzata Woda

Nikita Małgorzata Woda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady przez Ole super przeprowadzone z dokładnym tłumaczeniem. Miałam możliwość odbywać jazdy z kilkoma instruktorami i każdy miał bezstresowe i cierpliwe podejście do kursanta. Jazdy przeprowadzone w świetnej atmosferze. Polecam z całego serducha, szkoła na medal!:)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2022

Mikołaj Telka

Mikołaj Telka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy na bardzo wysokim poziomie. Instruktorzy wiedzą jak zachęcić do jazdy i profesjonalnie nauczają kursantów wszystkich aspektów związanych z jazdą za kierownicą. Pozdrawiam Pana Błażeja, najlepszego instruktora!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.12.2022

Claudia Romańska

Claudia Romańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najcudowniejsza szkoła jazdy! Cudowni ludzie, wspaniałe podejście pięknej Pani prowadzącej wykłady i przekochani instruktorzy! Jeździłam z Panem Mariuszem, który niestety już odszedł na emeryturkę, ale jeżeli kiedykolwiek wróci to z całego serduszka polecam. Wspaniale mi się tez jeździło z Dominikiem. Prawko zdane z naprawdę cudownym składem❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2022

Gosia Ślusarczyk

Gosia Ślusarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam! Wspaniałe przygotowanie, opieka, super wykłady, wszystko zrozumiałe i bardzo dużo się zapamiętuje. Jazdy to sama przyjemność, spokój i opanowanie. Bardzo się cieszę, ze zdecydowałam się właśnie na naukę w tej szkole. niczego nie żałuje i zdecydowanie wybrałabym jeszcze raz!????????❤️????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2022

Weronika Pacholec

Weronika Pacholec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serduszka polecam szkołę jazdy Squll! Szkoła jazdy na medal !!! Ola prowadzi super ciekawe wykłady! Wiedza przekazana perfekcyjnie zdecydowanie!❤️ Polecam każdemu instruktora Mateusza Szpaczyńskiego !!!! Na każdą jazdę czekałam z niecierpliwością! Bezstresowa atmosfera, pełen profesjonalizm, świetnie przekazana wiedza i ogromna cierpliwość. Jest najlepszy w swoim fachu!!!❤️ Polecam każdemu! Oczywiście teoria i praktyka zdana za 1 !

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2022

Maciej S ...... ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy! Profesjonalne podejście, świetnie prowadzone wykłady i duża wiedza instruktorów. Polecam Mateusza, który w bardzo miłej atmosferze i z super nastawieniem potrafi nauczyć od podstaw oraz Staszka, który pomógł mi ograniczyć błędy i nauczył pewności siebie na drodze i egzaminie. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2022

Jan Korba

Jan Korba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole dla każdego! Przyjemne, nie nudzące wykłady, profesjonalizm i wyszkoleni instruktorzy a przede wszystkim instruktor Daniel!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2022

Paulina Religa

Paulina Religa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Wykłady z panią Olą były bardzo ciekawe i dużo z nich wyniosłam. Jazdy z panem Grześkiem B. wspominam bardzo miło. Super atmosfera i zero stresu. Zarówno teoria jak i praktyka w wordzie zdane za pierwszym razem, co tylko świadczy o kompetencji pracowników tej szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2022

Gabriela T .......... ip: 5.173.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gdybym miała wybierać szkołę jeszcze raz to bym nie zmieniła jej za żadne skarby, wykłady jak i jazdy to była czysta przyjemność, super podejście do kursantów. Polecam z całego serca! Egzaminy zdane za pierwszym razem ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.11.2022

Robert Adach

Robert Adach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Kielcach, mogę polecić z reką na sercu. Wykłady prowadzone profesjonalnie i zrozumiale, instruktorzy z powołania, wyrozumiali i cierpliwi bardzo dobrze przekazują wiedzę, a podczas jazdy panuje przyjemna atmosfera, najbardziej mogę polecić Dominika i Błażeja, wyrazy szacunku dla innych instruktorów z którymi nie miałem okazji jeździć. Zdecydowanie każdy kto nie wie którą szkołę wybrać to bez zastanowienia wybierzcie Squll, nie pożałujecie i zdacie egzamin bezproblemowo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.11.2022

Justyna S ......a ip: 217.97.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach! Mogę z czystym sumieniem polecić jazdy z Dominikiem, Olą, Błażejem i Staszkiem. Dominik, bo z nim najczęściej jeździłam jest super instruktorem, mega cierpliwym, a zarazem wymagającym. Bardzo dużo się nauczyłam podczas tych wszystkich jazd. Teraz bez większego problemu wsiadam do swojego auta i jadę. Jeżeli chcesz nauczyć się jeździć, a nie tylko zdać egzamin to naprawdę polecam SQULL. Samochody też mają super :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2022

A ...............k ip: 89.76.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Teoria i praktyka zdana bezbłędnie za pierwszym razem. Polecam bardzo instruktora Daniela. Jazda z nim to sama przyjemność. Najlepsza szkoła jazdy❤️❤️❤️!!!! dziękuję!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.11.2022

Kamil S ....... ip: 31.0.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy super.Zdalem za pierwszym razem. Dziękuję serdecznie Instruktorowi Staszkowi za wzorowe przygotowanie i polecam każdemu kursantowi.dziekuje również za pomoc i zaangażowanie Instruktorowi Danielowi.Kamil Synowiec

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.11.2022

Ania Stefańska

Ania Stefańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Szkola jazdy!!!!Zdane za pierwszym razem.Serdecznie dziekuje za wzorowe przygotowanie Instruktorowi Staszkowi i polecam każdemu kursantowi.Również dziekuje Instruktorowi Danielowi za zaangażowanie i pomoc.Super ludzie. Kamil Synowiec

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2022

wiktor w ........i ip: 159.205.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mateusz to świetny nauczyciel. Sprawił że każda lekcja była ciekawa i ucząca. Widać było zaangażowanie i włożoną pracę w to, aby jak najlepiej przygotować do egzaminu. Atmosfera podczas nauk była miła i na maksa luźna dzięki czemu uczyło się jeszcze lepiej oczywiście zdane wszystko za pierwszym razem

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.10.2022

Zuzanna Kozieł

Zuzanna Kozieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdybym drugi raz robiła prawo jazdy, również wybrałabym Squll. Zaczynając od wykładów- świetna atmosfera, pełen profesjonalizm i duża dawka wiedzy. Widać, że Ola robi to co kocha. W czasie kursu jeździłam z kilkoma instruktorami, m.in. ze Staszkiem, Błażejem i Andrzejem. Każdego z nich polecam z całego serca, i mimo że każdy z nich był zupełnie inny, to każdy dał mi cenne lekcje. Jazda z nimi to była sama przyjemność. Ogólnie w szkole jest bardzo dobra organizacja, zawsze wszystko jest jasne. Egzamin państwowy zdalam za pierwszym razem! Dlatego każdemu, kto zastanawia się jaką szkołę jazdy wybrać, poleciłabym squll! ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.09.2022

Maja K ......a ip: 89.64.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Squll to zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Kielcach ❤️! Na samym początku zachwycają bardzo ciekawe wykłady. Wiedza, którą na nich zdobywacie pomaga potem w jazdach (słynna jazda na słupa czy Krystyna drugi od prawej !!!!). Przyswajanie informacji umili wam także kawcia czy herbata oraz słodkości. Jazdy przebiegają w miłej atmosferze, łatwo dogadać się z instruktorami. Zawsze profesjonalne podejście do pracy tzn. brak spóźnień, brak odwoływania jazd na ostatnią chwilę. Super sprawą jest grupa na fb, dzięki której wszystko jest jasne i zebrane w jednym miejscu. Nad wszystkim czuwa wspaniała Ola, którą możesz poprosić o pomoc, a napewno Ci nie odmówi! Generalnie szkoła jazdy na piątkę! ????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2022

Julka Skwark

Julka Skwark
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam ❤! Jazdy jak wykłady były przeprowadzone w super atmosferze. Teoria jak i praktyka zdane za pierwszym !!!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2022

Anna Raj Banasik

Anna Raj Banasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosferę tworzą ludzie a nie miejsce, a w szkole jazdy Squll ludzie są najlepisi! Ola-wulkan energii! Wykłady bardzo ciekawie prowadzi, żywiołowo, z przykładami z życia wziętymi! Daniel-ostoja spokoju na jazdach! Cierpliwy taki, że mu zazdroszczę☺️. Dzięki niemu trasy egzaminacyjne ma się w jednym paluszku! Staszek-przesympatyczny i ciepły człowiek! Jazdy i wykłady profesjonalnie prowadzone pod każdym względem! Egzamin, teorię i praktykę, zdałam za pierwszym razem, więc to najlepszy dowód, że dobrze wybrałam ???? Dziękuję Squll Squad z całego serca! ❤️❤️❤️ GORĄCO POLECAM! SZEROKIEJ DROGI DLA PRZYSZŁYCH KIEROWCÓW ZE SQULL!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2022

Kinga S ..a ip: 195.225.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca! Jak jesteś panikarą taka jak ja, polecam Ci Błażeja albo Daniela, chłopaki na spokojnie wytłumaczyli co i jak, tak że spokój przyszedł z czasem. wykłady z Olą- bomba, nie będziesz się nudzić. Jeżeli sie zastanawiasz czy warto? - To warto, zdałam obydwa egzaminy za pierwszym razem, do tej pory nie moge uwierzyć. Zbieraj tyłek i zapisuj się na kurs ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.09.2022

Jakub J .... ip: 89.73.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykłady prowadzone w ciekawy i rzetelny sposób, poparte zostały przykładami z życia wziętych. Teoria sama wchodziła do głowy przez co mniej było nauki do egzaminu. Odnośnie jazd to serdecznie polecam Pana Mariusza oraz Pana Staszka. Bardzo sympatyczni a zarazem wymagający instruktorzy. Na spokojnie można z nimi porozmawiać o wielu sprawach przez co jazda nie odbywała się w krępującej ciszy oraz świetnie potrafią wytłumaczyć jakiekolwiek niejasności zaistniałe na drodze. Od początku było czuć że uczą jeździć a nie "zdać egzamin" co tylko powodowało chęć dalszego uczęszczania na jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2022

Ernest Kubicki

Ernest Kubicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Współpraca z Panem Andrzejem- instruktorem, była na najwyższym poziomie. Przekazał mi całą wiedzę, która później przełożyła się na zdany egzamin za pierwszym podejściem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2022

Maja Juszkiewicz-Grzyb

Maja Juszkiewicz-Grzyb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem bez problemu (zarówno wewnętrzne jak i państwowe). Wykłady prowadzone przez Olę to ogromna dawka wiedzy, a przy tym forma ich prowadzenia nie pozwala na chwilę nudy. Ola jest ogromnie profesjonalna i dokładna w tym co robi, a także cierpliwa i bardzo sympatyczna !!! (tak jak Mariusz i każdy inny instruktor w SQULLu, ale to z tą dwójką miałam najwięcej do czynienia). Na jazdy zawsze chodziłam z uśmiechem, każdy manewr zawsze był uprzednio tłumaczony i omawiany, często parę razy. Świetna atmosfera podczas jazd i wykładów idzie jednocześnie w parze z ogromną wiedzą i profesjonalizmem ze strony instruktorów! Ogromnie polecam ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2022

Mateusz Z ........i ip: 77.65.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy. Wykłady z Olą są prowadzone w luźnej atmosferze, wiele można wynieść z samych zajęć. Polecam instruktorów Staszka i Błażeja, jazda z nimi to przyjemność a wszystko w super atmosferze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak