szkoła JAZDY Squll (188)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.11.2021

Ola Pulut

Ola Pulut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ale to bardzo polecam Squlla! Atmosfera jest super, wykłady prowadzone przez Ole są tak świetnie tłumaczone i to z humorem. Jeździłam Z Błażejem i to był najlepszy wybór! Błażej świetnie uczy i co najlepsze pomaga się odstresować przez co na egzaminie świetnie opanowałam stres i zdałam! Nie wyobrażam sobie być w innej szkole. Zaczęłam uczyć sie od samych podstaw w ogromnym stresie a teraz jestem kierowca, który jest pewny siebie i czuje się cudownie za kierownicą dzięki Oli i Błażejowi! Jeszcze raz dziękuje Squll za cudowna nauke!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2021

Bartosz Bera

Bartosz Bera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem, bez stresu. Kurs świetnie uczący do egzaminu jak i do sprawnej jazdy codziennej. Polecam z całego serca, szczególnie Olę i Błażeja.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.11.2021

Ola Cak

Ola Cak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Świetne przygotowanie zarówno teoretyczne jak i praktyczne. Wykłady z Olą przeprowadzone w bardzo miłej atmosferze, zawarły wszystkie potrzebne wiadomości do egzaminu teoretycznego. Ola zawsze uśmiechnięta i służąca pomocą❤ 30 godzin jazd wystarczyło, aby przygotować się do praktyki. Jeździłam z 6 instruktorami, a każdy z nich miał świetne podejście do kursanta. Wiele ćwiczeń, cierpliwości i przydatnych wskazówek. Egzamin odbył się na trasach, które dokładnie przepracowałam???? Egzamin zdany za pierwszym razem❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2021

Jan Sowiński

Jan Sowiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy.Wiedza pozyskiwana dzięki Oli na wykładach przyswaja się momentalnie,instruktorzy z powołania nie z przymusu,podchodzą indywidualnie do kursanta z pełnym profesjonalizmem i w super atmosferze uczą jak być dobrym kierowcą.W szczególności polecam Mariusza,Błażeja oraz Grześka B. jednak jestem pewien że reszta instruktorów podchodzi tak samo do swojej pracy i w bardzo podobnej atmosferze pomagają kursantom ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2021

Martyna Szewczyk

Martyna Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam, super podejście i atmosfera zarówno na kursie jak i na jazdach???? Mega polecam instruktora pana Grześka M. wszystko dokładnie cierpliwie i praktycznie tłumaczy, świetnie przygotowuje i do egzaminu i do dalszych jazd we własnym zakresie❤️ Dzięki wielu przydatnym wskazówkom i przygotowaniu wszystko zdane za 1 razem☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2021

Sandra Skiba

Sandra Skiba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Squll, a w szczególności instruktora Daniela i Dominika. Obaj cierpliwie i dokładnie tłumaczyli wszystko, nawet kilkanaście razy jeśli była taka potrzeba. Pani Ola w bardzo ciekawy sposób opowiadała nam wszystko na wykładach. Super ludzie, z dobrym podejściem. ❤️❤️ Oczywiście egzamin zdany za pierwszym razem !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.11.2021

Antek Kozłowski

Antek Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna szkoła. Wykłady z Olą przebiegły w miłej atmosferze. Kilka godzin nauki i teoria zdana za pierwszym razem. Jazdy z Grześkiem B to czysta przyjemność. Instruktor z powołania. Jego wyrozumiałość i sposób przekazania wiedzy pozwolił zdać za pierwszym razem praktykę. Szkoła wyśmienita, najlepsza w Kielcach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2021

Natalia K K ip: 37.30.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła !!! Wykłady przeprowadzone przez osobę, która widać, że robi to z pasją, świetnie wytłumaczone, miałam wrażenie, że po wykładach z Olą nie muszę juz zaglądać do książek. Co do jazd to szczerze powiem, że smutno mi z tego powodu że już zakończyłam moje szkolenie. Te 30 h jazd były świetne????. Instruktorzy z powołania, widać że lubią to co robią. Wsiadając do samochodu czesto byłam zestresowana - szczególnie na początku- jednak instruktorzy potrafili tak zagadać i uspokoić mnie, że po kilku jazdach z wielką przyjemnością rozpoczynałam jazdy i nie mogłam się doczekać następnych. Ani razu nie zdarzyło się aby instruktor na mnie krzyczał czy nie miło komentował moje błędy (a było ich sporo). Były one na spokojnie tłumaczone. Jadąc z instruktorem w samochodzie czułam się jakbym rozmawiała ze starym znajomym a nie nauczycielem. Całym sercem polecam Olę❤, Dominika❤ I Andrzeja❤. Wspaniali instruktorzy???? Ps. Wart zwrócić wagę również na wyjątkowe samochody, które widać z kilometra????. Super się jeździło takimi L-kami????.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.10.2021

Weronika Skrobot

Weronika Skrobot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Ola prowadzi świetne wykłady po których nie trzeba bać się egzaminu teoretycznego???? Dostajemy wskazówki, które ułatwiają nam jazdę.Mili instruktorzy, a atmosfera podczas jazd bardzo przyjemna. Dzięki dobremu przygotowaniu przez instruktorów zaliczyłam Word za pierwszym razem. Polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2021

Amelia Włodarczyk

Amelia Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli ktokolwiek chce zostać wzorowym kierowca to nie ma się co zastanawiać tylko trzeba przyjść do Squll! !!!!Od pierwszego dnia na wykładach u Oli człowiek wie, że podjął dobrą decyzję !!!!Atmosfera super, wszystko na chillku, dokładnie wyjaśnione, każdy problem na drodze przedstawiony i omówiony. Nie ma opcji, że coś zaskoczy nas na egzaminie teoretycznym jak i praktycznym. Kursant dostaje super wskazówki, dzięki którym na jazdach idzie już lepiej ???? A co do samej nauki praktycznej... Każdy instruktor wkłada tyle pracy w naukę, że przychodzi się na jazdy z czystą przyjemnością. Ja z całego serca polecam Dominika, Pana Staszka i Pana Mariusza - ludzie na medal????Dziękuję, że mogłam z nimi się uczyć i zdobywać nowe doświadczenie. Wskazówki jakie dostałam sprawiły, że będąc na egzaminie państwowym nie miałam żadnych obaw, bo wiedziałam, że nic nie może mnie zaskoczyć. I stało się to czego każdemu życzę... Teoria i praktyka zdana za pierwszym! !!!! To wszystko dzięki dobremu przygotowaniu i wsparciu ze strony instruktorów, a w szczególności Pana Staszka - ogromne podziękowania!!!!!Naprawdę takich ludzi się ceni i pamięta na długo !!! Dziękuje raz jeszcze i do zobaczenia na drodze!!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.09.2021

Ewa Struska

Ewa Struska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przede wszystkim świetni ludzie z bardzo dobrym podejściem !!! uśmiechnięci, pozytywnie nastawieni co sprzyja nauce jazdy ❤ z całego serducha polecam, lepiej trafić się nie da ! ❤

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.09.2021

Iza Ryś

Iza Ryś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cześć! Polecam Wszystkim Sgull ponieważ w moim przypadku miałam jazdy dokształcające i tak naprawdę najwięcej informacji jakie zdobyłam to były tutaj. Miła atmosfera, dobra organizacja i instruktor zajmuje się kursantem a nie siedzi na telefonie (załatwiając swoje sprawy... )Pomimo tego, że doszły mnie słuchy, że najlepszy jest Dominik to jazdy z Olą i Staszkiem były również rewelacyjne. Dużo dostałam wskazówek nie tylko na egzamin ,ale też na przyszłość! Dlatego jeśli chcecie nauczyć się jeździć dobrze a nie tylko żeby zdać egzamin to naprawdę warto wpaść do Sgulla.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.09.2021

Dima Honchar

Dima Honchar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor, lekcji pomogły mi zdać egzamin praktyczny !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2021

Maria R .........z ip: 77.65.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, egzamin zdany za pierwszym razem, super instruktor Grzesiek B i super wykłady Oli

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2021

Natalka Wójcik

Natalka Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!!!!! Egzaminy zdane bez problemu!!!! Profesjonalne podejście do kursanta. Świetna atmosfera podczas wykładów jak i jazd, super instruktorzy w szczególności Grzesiek B i przede wszystkim Dominik!!!!Polecam serdecznie i dzięki wielkie ♥️♥️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.05.2021

Wiktoria S .........z ip: 5.184.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca! Wykłady prowadzone przez Olę są bardzo ciekawe i można z nich wynieść dużo wiedzy. Chodzi się na nie z wielką przyjemnością. Miałam okazję jeździć z wieloma instruktorami i każdemu bardzo dużo zawdzięczam. Są mili, cierpliwi, wszystko dokładnie tłumaczą i zawsze służą pomocą. Na jazdach panuje świetna atmosfera. Szczególnie dziękuję Oli, która bardzo mnie wspierała, wierzyła we mnie do samego końca i nigdy we mnie nie zwątpiła. Jest nie tylko świetną instruktorką, lecz także wspaniałą osobą, która wkłada całe swoje serce w to, co robi. Bardzo każdemu za wszystko dziękuję! ❤❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.05.2021

Mateusz Chachurski

Mateusz Chachurski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super prowadzone wykładu i profesjonalne podejście do nauki jazdy. Polecam!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.04.2021

Filip Salwerowicz

Filip Salwerowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Praktyka jak i teoria zdana za pierwszym razem a to wszystko dzięki pomocy instruktorów, którzy podchodzą do każdego bardzo indywidualnie. Mega atmosfera i mega ludzie !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2021

Sandra Wach

Sandra Wach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega super szkoła .... POLECAAAMMM!!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2021

Mateusz Romański

Mateusz Romański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super prowadzone wykładu i profesjonalne podejście do nauki jazdy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2021

Sandra Pawełek

Sandra Pawełek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła!!!! Egzaminy teoretyczny i praktyczny zdałam za 1-wszym razem. To mowi samo za siebie. Wykłady prowadzone przez Olę super! Wszystko zrozumiałe, atmosfera luźna bez stresu ???? Jazdy z Mariuszem - polecam! Wymagający ale dokladnie wszystko tłumaczy. Ogrom wiedzy, który mi przekazał na jazdach super się przydał na egzaminie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.04.2021

Zuzanna R Rak ip: 188.146.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeździłam z Błażejem, Grzegorzem i Dominikiem, wszyscy byli bardzo profesjonalni i atmosfera była miła, zdałam za pierwszym, polecam :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2021

Zuzanna Z .......... ip: 5.173.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Świetna atmosfera, super instruktorzy! Zdane za pierwszym razem!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 09.04.2021

Kamil Kamil

Kamil Kamil
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.04.2021

Mateusz S ...a ip: 79.191.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.04.2021

Aleksandra J ...s ip: 185.161.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam :D po 1,profesjonalne przygotowanie, naprawdę uczą jak jeździć i uważam, że zdanie prawa jazdy zawdzięczam jazdom doszkalającym tam wykupionym po kursie w innej szkole jazdy :D po 2, świetna atmosfera i jazdy stają się czystą przyjemnością. Naprawdę warto!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.03.2021

Natalia J ....... ip: 31.0.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serduszka

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.03.2021

Zuzia Przybylska

Zuzia Przybylska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam, super atmosfera i co najważniejsze profesjonalne przygotowanie do egzaminu a także późniejszego jeżdżenia <3

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2021

Aleksandra K ..a ip: 89.64.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła nauki jazdy! Mega podejście, dużo motywacji gdy jej braknie oraz masa cierpliwości! Polecam gorąco!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.03.2021

Marcin Cck

Marcin Cck
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie to spoko

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak