Szkoła Jazdy Słoneczna (311)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.07.2021

Mateusz Sylwar

Mateusz Sylwar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor, miłe i profesjonalne podejście do kursanta, ponadto z poczuciem humoru.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.07.2021

Jakub Majcher

Jakub Majcher
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mili instruktorzy, polecam tą szkołę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.06.2021

Adrianna Milcarz

Adrianna Milcarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdeczniejsze, cierpliwi i mili instruktorzy, świetna atmosfera, szkoła godna polecenia :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.06.2021

Justyna Skowrońska

Justyna Skowrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, dobrzy instruktorzy, i świetna atmosfera. Polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.05.2021

Berenika Woś

Berenika Woś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, przyjazna atmosfera, mili i cierpliwi instruktorzy. Wszystko super, zdecydowanie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.04.2021

Wiktoria Pawlowska

Wiktoria Pawlowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, super instruktorzy, wszystko zostało mi jasno wyjaśnione, nawet jeżeli trzeba było powtarzać to sto razy. Wszystkie zajęcia były dostosowane do mojego planu tygodnia. 100% polecam super atmosfera, bezstresowa jazda, profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.04.2021

Sylwia Kozieł

Sylwia Kozieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ! Profesjonalni i cierpliwi instruktorzy:) Na wykładach jak i jazdach miła atmosfera, bezstresowo, wszystko treściwie i jasno tłumaczone. Dobre podejście do kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.04.2021

Patrycja Synowiec

Patrycja Synowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Ck;) Polecam jak najbardziej

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2021

Andrey Solianick

Andrey Solianick
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, miła atmosfera. Polecam gorąco, zdałem teorie na 100% i praktykę za pierwszym. Instruktorzy zachowują spokój nawet gdy przejeżdżasz po raz 4 nie poprawnie przez skrzyżowanie xD. Szkoła 10/10. Jedyna szkoła, która wzięła obcokrajowca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 26.03.2021

Pawel Rytel

Pawel Rytel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna atmosfera, mili i cierpliwi instruktorzy 100%POLECAM każdemu kto się zastanawia nad wyborem szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.03.2021

Zbyszek Wojtyna

Zbyszek Wojtyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Baaardzo mili instruktorzy, wszystko wytłumaczyli jak trzeba. polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2021

Damianek Damianek

Damianek Damianek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepszej szkoły w Kielcach nie ma zdane za pierwszym, polecam serdecznie tą szkołe pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2021

Dawid Jarubas

Dawid Jarubas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki nim ten świat ma nowego kierowcę

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2021

Karolina Karbownik

Karolina Karbownik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Instruktorzy mają mają bardzo dobre podejście do kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.01.2021

Klaudia Biała

Klaudia Biała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła pod słońcem, polecam serdecznie każdemu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.01.2021

Paweł Cieszkowski

Paweł Cieszkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Miła atmosefera, wszystko bezstresowo i treściwie. Gdybym miał za dużo pieniędzy umawiałbym się na jazdy dla przyjemności nawet po zdaniu egzaminu. Teoria za pierwszym, mam nadzieję, że praktyka też:).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.01.2021

Patrycja Wijas

Patrycja Wijas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe , miła atmosfera. Szybki kurs:). Pełen profesjonalizm

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.12.2020

Sebastian Siarek

Sebastian Siarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, sama przyjemność. Szkoda, że kurs trwa tylko 30 godzin ;)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.12.2020

Julia Łęcka

Julia Łęcka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria zdana za 1, praktyka jeszcze przede mną :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.12.2020

Paulina Kisiel

Paulina Kisiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

miła atmosfera, cierpliwi i profesjonalni instruktorzy!! polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.12.2020

Adam Domińczak

Adam Domińczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko było na jak najwyższym poziomie, atmosfera na jazdach bardzo miła i profesjonalne podejście. Jeśli coś nie wychodziło to ćwiczyliśmy, aż wyszło. Same jazdy udało się zrobić w krótkim czasie, nie było z żadnych problemów. Zawsze punktualnie i przystępna cena :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.12.2020

Piotrek Kamiński

Piotrek Kamiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odbywałem w tej szkole tylko jazdy dodatkowe, ale uważam że gdyby nie one nie zdałbym egzaminu. Każdy z instruktorów u którego miałem jazdy (Pan Janusz, Michał i Mateusz ) uczył w spokojnej atmosferze, bardzo profesjonalnie. Gdybym miał komuś polecić kurs to zdecydowanie w tej szkole - szanse na zdanie zdecydowanie wzrastają ;)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.12.2020

Agnieszka Filosek

Agnieszka Filosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalny, spokojny instruktor z powołania - Pan Michał. Polecam serdecznie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.12.2020

Natalia Tomasik

Natalia Tomasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna, luźna atmosfera i profesjonalni instruktorzy. Polecam z całego serducha !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.11.2020

Natalia Bator

Natalia Bator
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sprawny i szybki kurs. Organizacja na bardzo wysokim poziomie. Mili i cierpliwi instruktorzy a w szczególności Pan Krzysztof. Serdecznie polecam tę szkołę jazdy!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.11.2020

Maciek Skrzypek

Maciek Skrzypek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jest w porządku

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.11.2020

Klaudia Foksa

Klaudia Foksa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Miła atmosfera, szybki kurs, cierpliwi instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2020

Volodymyr Bukharov

Volodymyr Bukharov
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Super atmosfera, szybki kurs! Profesjonalni instruktorzy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.10.2020

Grzegorz Kułak

Grzegorz Kułak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.10.2020

Julia Bazak

Julia Bazak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i wspaniali instruktorzy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak