Szkoła Jazdy Słoneczna (330)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2022

Domi Wiecha

Domi Wiecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie, egzamin zdany za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.09.2022

Asia Słoma

Asia Słoma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam .. kurs zrobiony w niecałe 3 tygodnie ;) godziny jazdy ustalane pod twój grafik więc nigdy nie ma problemu ;) zdałam za 3 razem ale to tylko dlatego że stres mnie zjadł ;) bo pan Krzysztof przygotował mnie perfekcyjnie mimo że na początku byłam oporna na wiedzę!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.08.2022

Dawid Staniec

Dawid Staniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, która świetnie przygotowuje do egzaminu praktycznego, jak i teoretycznego. Polecam serdecznie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2022

Mikołaj Wcisło

Mikołaj Wcisło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła polecam wszystkim którzy chcą szybko i tanio zrobić prawko

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.08.2022

Weronika Nowak

Weronika Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy! Profesjonalne podejście do kursanta (we właściwy sposób wskazywanie popełnianych błędów)!! Świetna atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.08.2022

Benita Krzysiek

Benita Krzysiek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam!!! Przyjazna i miła atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.07.2022

Mateusz Kupis

Mateusz Kupis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo dobrze przygotuje do egzaminu. Super podejście do kursanta. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.06.2022

Daniel Parkhomenko

Daniel Parkhomenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Elegancka szkoła, zarówno pierwszy jak i drugi instruktor w bardzo właściwy sposób uczą i wskazują na błędy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.06.2022

Klaudia Snoch

Klaudia Snoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2022

Wiktoria Szrek

Wiktoria Szrek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serducha!!! Świetna szkoła, która bardzo dobrze przygotuje do egzaminu. Super atmosfera i podejście do kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2022

Izabela Piekarska

Izabela Piekarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super bardzo polecam!!! Super instruktorzy, egzaminy zdane bez większego stresu i zawahań za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2022

Piotr Soltysiak

Piotr Soltysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre i miłe podejście

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2022

Małgorzata Boruń

Małgorzata Boruń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!!! Przyjazna i miła atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.03.2022

Patryk Majcher

Patryk Majcher
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera idzie się dużo nauczyć

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2022

Szymon Kałuża

Szymon Kałuża
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, dobrzy instruktorzy, i świetna atmosfera. Wszystko zdane za 1!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2022

Michał Zbroszczyk

Michał Zbroszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy zdane za pierwszym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2021

Hania Toporek

Hania Toporek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

zdane za pierwszym razem, będzie mi brakować ploteczek z instruktorami

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanego egzaminu za 1 razem!
A na ploteczki zapraszamy w każdej chwili! :D

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2021

Aleksandra Sutowicz

Aleksandra Sutowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, miłe podejście do kursanta, świetna atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2021

Martyna Gabryś

Martyna Gabryś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za 1 razem. :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.07.2021

Mateusz Sylwar

Mateusz Sylwar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor, miłe i profesjonalne podejście do kursanta, ponadto z poczuciem humoru.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.07.2021

Jakub Majcher

Jakub Majcher
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mili instruktorzy, polecam tą szkołę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.06.2021

Adrianna Milcarz

Adrianna Milcarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdeczniejsze, cierpliwi i mili instruktorzy, świetna atmosfera, szkoła godna polecenia :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.06.2021

Justyna Skowrońska

Justyna Skowrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, dobrzy instruktorzy, i świetna atmosfera. Polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.05.2021

Berenika Woś

Berenika Woś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, przyjazna atmosfera, mili i cierpliwi instruktorzy. Wszystko super, zdecydowanie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.04.2021

Wiktoria Pawlowska

Wiktoria Pawlowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, super instruktorzy, wszystko zostało mi jasno wyjaśnione, nawet jeżeli trzeba było powtarzać to sto razy. Wszystkie zajęcia były dostosowane do mojego planu tygodnia. 100% polecam super atmosfera, bezstresowa jazda, profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.04.2021

Sylwia Kozieł

Sylwia Kozieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ! Profesjonalni i cierpliwi instruktorzy:) Na wykładach jak i jazdach miła atmosfera, bezstresowo, wszystko treściwie i jasno tłumaczone. Dobre podejście do kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.04.2021

Patrycja Synowiec

Patrycja Synowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Ck;) Polecam jak najbardziej

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2021

Andrey Solianick

Andrey Solianick
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, miła atmosfera. Polecam gorąco, zdałem teorie na 100% i praktykę za pierwszym. Instruktorzy zachowują spokój nawet gdy przejeżdżasz po raz 4 nie poprawnie przez skrzyżowanie xD. Szkoła 10/10. Jedyna szkoła, która wzięła obcokrajowca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 26.03.2021

Pawel Rytel

Pawel Rytel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna atmosfera, mili i cierpliwi instruktorzy 100%POLECAM każdemu kto się zastanawia nad wyborem szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.03.2021

Zbyszek Wojtyna

Zbyszek Wojtyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Baaardzo mili instruktorzy, wszystko wytłumaczyli jak trzeba. polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak