Szkoła Jazdy Słoneczna (263)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.01.2020

Aleksandra Wołowiec

Aleksandra Wołowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.01.2020

Anna Polit

Anna Polit
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, super przygotowuje, dziękuje p. Krzysiu za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu polecam wszystkim. Anna Polit

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.01.2020

Jan Kowalczyk

Jan Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajni instruktorzy cierpliwi cały kurs przebiega w bardzo miłej atmosferze polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2020

Natalia Kowalska

Natalia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, super instruktorzy Michał i Krzysiek wymiatają. Prawo jazdy praktyczne zdane za pierwszym razem. Polecam w 10000%

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.01.2020

Paulina Kaczmarczyk

Paulina Kaczmarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna atmosfera,zadbane autka,mili instruktorzy Polecam każdemu !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.01.2020

Bartek Dziopa

Bartek Dziopa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, profesjonalni instruktorzy, możliwość dostosowania godzin pod siebie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.01.2020

Wiktoria Bielecka

Wiktoria Bielecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy,kurs w krótkim czasie,indywidualne podejście do kursantów oraz miła atmosfera. Serdecznie polecam !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.01.2020

Ola Bielecka

Ola Bielecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady przeprowadzone jedynie w 4 dni , w ciekawy sposób zostały przekazane wszystkie informacje. Instruktorzy profesjonalnie podchodzą do kursanta i w miłej ,bezstresowej atmosferze przeprowadzają jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.01.2020

Dawid Dawid

Dawid Dawid
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła godna polecenia;) Instruktorzy rewelacja!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2019

Wiktor Lasota

Wiktor Lasota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, dobra organizacja pracy, instruktorzy cierpliwi, na bieżąco analizują popełniane błędy. Nauka w tej szkole to przyjemność.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Aleksandra Waldon

Aleksandra Waldon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dużym plusem jest kurs w miesiąc. Instruktorzy bardzo mili, dzięki temu jazdy przebiegają bez stresu. Auta w bardzo dobry stanie. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.10.2019

Wieslawa Wojtyna

Wieslawa Wojtyna
Opinia niezweryfikowna

Polecam w 100% !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.10.2019

Zuzanna Kusto

Zuzanna Kusto
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo szybko zrealizowany kurs, mili i pomocni instruktorzy świetna atmosfera :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.10.2019

Karolina Kasprzyk

Karolina Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy kompetentni, sympatyczni i z poczuciem humoru. Fajne, indywidualne podejście do każdego kursanta. Z czystym sumieniem polecam :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.10.2019

Beata Siemieniec

Beata Siemieniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, fajna atmosfera, profesjonalne podejście instruktorów do kursanta, godziny zajęć dopasowane do kursanta.Polecam pełny profesjonalizm i super instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.10.2019

Natalia Ślusarz

Natalia Ślusarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najszybsza i najrzetelniejsza szkoła z ciekawymi wykładami i świetną atmosferą. Gorąco polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Piotr Wroński

Piotr Wroński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam super szkola

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2019

Mariusz Gała

Mariusz Gała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam...kurs zaliczony za pierwszym razem na kat A. Dobry kontakt i współpraca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2019

Magdalena Waldon

Magdalena Waldon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, instruktorzy rzetelnie przygorowali mnie do egzaminu państwowego, czego rezultatem jest zdanie go za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.08.2019

Natalia Kompe

Natalia Kompe
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.08.2019

Lilit Matosyan

Lilit Matosyan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajnie szkoła, polecam, dobra otmosfera, super instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.08.2019

Tomasz Sikora

Tomasz Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam miła atmosfera dobra nauka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2019

Dawid Ek

Dawid Ek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach! Instruktorzy nie do podrobienia !!! Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.08.2019

Kinia Mikulska

Kinia Mikulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko ok krótkie wykłady fajni i mili instruktorzy jazdy bezstresowe na luzie !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.08.2019

Weronika P ......a ip: 37.30.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.08.2019

Jakub D .........i ip: 5.173.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2019

Cezary Kaczmarczyk

Cezary Kaczmarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko jest tak jak powinno

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2019

Joel Szrek

Joel Szrek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.08.2019

Ola Kossowska

Ola Kossowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście i miła otmosfera

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2019

Patrycja Kwiatek

Patrycja Kwiatek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super postawa instruktora do kursanta , miła atmosfera ,

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak