Szkoła Jazdy Słoneczna (296)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.01.2021

Patrycja Wijas

Patrycja Wijas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe , miła atmosfera. Szybki kurs:). Pełen profesjonalizm

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.12.2020

Sebastian Siarek

Sebastian Siarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, sama przyjemność. Szkoda, że kurs trwa tylko 30 godzin ;)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.12.2020

Julia Łęcka

Julia Łęcka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria zdana za 1, praktyka jeszcze przede mną :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.12.2020

Paulina Kisiel

Paulina Kisiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

miła atmosfera, cierpliwi i profesjonalni instruktorzy!! polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.12.2020

Adam Domińczak

Adam Domińczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko było na jak najwyższym poziomie, atmosfera na jazdach bardzo miła i profesjonalne podejście. Jeśli coś nie wychodziło to ćwiczyliśmy, aż wyszło. Same jazdy udało się zrobić w krótkim czasie, nie było z żadnych problemów. Zawsze punktualnie i przystępna cena :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.12.2020

Piotrek Kamiński

Piotrek Kamiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odbywałem w tej szkole tylko jazdy dodatkowe, ale uważam że gdyby nie one nie zdałbym egzaminu. Każdy z instruktorów u którego miałem jazdy (Pan Janusz, Michał i Mateusz ) uczył w spokojnej atmosferze, bardzo profesjonalnie. Gdybym miał komuś polecić kurs to zdecydowanie w tej szkole - szanse na zdanie zdecydowanie wzrastają ;)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.12.2020

Agnieszka Filosek

Agnieszka Filosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalny, spokojny instruktor z powołania - Pan Michał. Polecam serdecznie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.12.2020

Natalia Tomasik

Natalia Tomasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna, luźna atmosfera i profesjonalni instruktorzy. Polecam z całego serducha !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.11.2020

Natalia Bator

Natalia Bator
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sprawny i szybki kurs. Organizacja na bardzo wysokim poziomie. Mili i cierpliwi instruktorzy a w szczególności Pan Krzysztof. Serdecznie polecam tę szkołę jazdy!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.11.2020

Maciek Skrzypek

Maciek Skrzypek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jest w porządku

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.11.2020

Klaudia Foksa

Klaudia Foksa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Miła atmosfera, szybki kurs, cierpliwi instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2020

Volodymyr Bukharov

Volodymyr Bukharov
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Super atmosfera, szybki kurs! Profesjonalni instruktorzy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.10.2020

Grzegorz Kułak

Grzegorz Kułak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.10.2020

Julia Bazak

Julia Bazak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i wspaniali instruktorzy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.10.2020

Damian Kita

Damian Kita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście instruktora, bardzo ciekawe wykłady i stan pojazdów na wysokim poziomie. Warto też podkreślić punktualność umawiających jazd :) Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Słoneczna, a w szczególności instruktora Pana Krzysztofa!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2020

Magdalena Chudebska

Magdalena Chudebska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Szybki kurs i godziny jazd dostosowane do kursantów umożliwiły mi zrobienia prawojazdy w niecałe dwa miesiące :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.10.2020

Daria Żabka

Daria Żabka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, świetna nauka. Serdecznie polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.10.2020

Gabrysia Sabat

Gabrysia Sabat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Miła atmosfera, szybki kurs, cierpliwi instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.10.2020

Iga Dzięcioł

Iga Dzięcioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalne podejście. Bardzo polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.09.2020

Wiktor Łoska

Wiktor Łoska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, kurs bardzo szybki wiedza przekazana również w profesjonalny sposób

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.07.2020

Adam Kołczyk

Adam Kołczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, bardzo szybki kurs i pełen profesjonalizm ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.06.2020

Dominik Baran

Dominik Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktora pana Krzysztofa, super kontakt dobra współpraca profesionalizm , nauczy wszystkiego od podstaw. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.06.2020

Kinga Iwańska

Kinga Iwańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie Polecam !!!! profesjonalni oraz bardzo cierpliwi instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.06.2020

Wiktoria Mazurczak

Wiktoria Mazurczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Świetna szkoła oraz profesjonalni instruktorzy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.06.2020

Wiktoria Mędrecka

Wiktoria Mędrecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera wykładów i szybki kurs

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.06.2020

Dominik Machulski

Dominik Machulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cena zachęca, wykłady przez internet dobra opcja dla ludzi ograniczonych czasowo. Po odbyciu kursu jestem gotowy do egzaminu. Polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.06.2020

Kamil Łazarski

Kamil Łazarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Instruktorzy potrafią i chcą nauczyć kursanta. Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.05.2020

Michał Schabowski

Michał Schabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam i podpinam się do pozytywnych komentarzy poniżej!!!!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.03.2020

Małgorzata Derezińska

Małgorzata Derezińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Dobry kontakt, szybki kurs, miła atmosfera, świetni i cierpliwi instruktorzy, wiele wskazówek dotyczących egzaminu. POLECAM ! :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2020

Daniel Daniel

Daniel Daniel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka w parze z dobrą atmosferą :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak