Szkoła Jazdy Słoneczna (276)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.07.2020

Adam Kołczyk

Adam Kołczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, bardzo szybki kurs i pełen profesjonalizm ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.06.2020

Dominik Baran

Dominik Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktora pana Krzysztofa, super kontakt dobra współpraca profesionalizm , nauczy wszystkiego od podstaw. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.06.2020

Kinga Iwańska

Kinga Iwańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie Polecam !!!! profesjonalni oraz bardzo cierpliwi instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.06.2020

Wiktoria Mazurczak

Wiktoria Mazurczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Świetna szkoła oraz profesjonalni instruktorzy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.06.2020

Wiktoria Mędrecka

Wiktoria Mędrecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera wykładów i szybki kurs

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.06.2020

Dominik Machulski

Dominik Machulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cena zachęca, wykłady przez internet dobra opcja dla ludzi ograniczonych czasowo. Po odbyciu kursu jestem gotowy do egzaminu. Polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.06.2020

Kamil Łazarski

Kamil Łazarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Instruktorzy potrafią i chcą nauczyć kursanta. Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.05.2020

Michał Schabowski

Michał Schabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam i podpinam się do pozytywnych komentarzy poniżej!!!!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.03.2020

Małgorzata Derezińska

Małgorzata Derezińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Dobry kontakt, szybki kurs, miła atmosfera, świetni i cierpliwi instruktorzy, wiele wskazówek dotyczących egzaminu. POLECAM ! :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2020

Daniel Daniel

Daniel Daniel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka w parze z dobrą atmosferą :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2020

Anna Kierska

Anna Kierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Szkołę Jazdy Słoneczna dużo zaangażowania ze strony instruktorów wobec kursantów. W miłej atmosferze odbyte kursy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Klaudia Białek

Klaudia Białek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam!!! Profesjonalne a zarazem super sympatyczne podejście instruktora! :) Serdecznie dziękuję za przygotowanie do egzaminu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Paulina Sarbian

Paulina Sarbian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.01.2020

Aleksandra Wołowiec

Aleksandra Wołowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.01.2020

Anna Polit

Anna Polit
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, super przygotowuje, dziękuje p. Krzysiu za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu polecam wszystkim. Anna Polit

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.01.2020

Jan Kowalczyk

Jan Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajni instruktorzy cierpliwi cały kurs przebiega w bardzo miłej atmosferze polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2020

Natalia Kowalska

Natalia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, super instruktorzy Michał i Krzysiek wymiatają. Prawo jazdy praktyczne zdane za pierwszym razem. Polecam w 10000%

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.01.2020

Paulina Kaczmarczyk

Paulina Kaczmarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna atmosfera,zadbane autka,mili instruktorzy Polecam każdemu !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.01.2020

Bartek Dziopa

Bartek Dziopa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, profesjonalni instruktorzy, możliwość dostosowania godzin pod siebie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.01.2020

Wiktoria Bielecka

Wiktoria Bielecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy,kurs w krótkim czasie,indywidualne podejście do kursantów oraz miła atmosfera. Serdecznie polecam !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.01.2020

Ola Bielecka

Ola Bielecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady przeprowadzone jedynie w 4 dni , w ciekawy sposób zostały przekazane wszystkie informacje. Instruktorzy profesjonalnie podchodzą do kursanta i w miłej ,bezstresowej atmosferze przeprowadzają jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.01.2020

Dawid Dawid

Dawid Dawid
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła godna polecenia;) Instruktorzy rewelacja!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2019

Wiktor Lasota

Wiktor Lasota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, dobra organizacja pracy, instruktorzy cierpliwi, na bieżąco analizują popełniane błędy. Nauka w tej szkole to przyjemność.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Aleksandra Waldon

Aleksandra Waldon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dużym plusem jest kurs w miesiąc. Instruktorzy bardzo mili, dzięki temu jazdy przebiegają bez stresu. Auta w bardzo dobry stanie. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.10.2019

Wieslawa Wojtyna

Wieslawa Wojtyna
Opinia niezweryfikowna

Polecam w 100% !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.10.2019

Zuzanna Kusto

Zuzanna Kusto
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo szybko zrealizowany kurs, mili i pomocni instruktorzy świetna atmosfera :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.10.2019

Karolina Kasprzyk

Karolina Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy kompetentni, sympatyczni i z poczuciem humoru. Fajne, indywidualne podejście do każdego kursanta. Z czystym sumieniem polecam :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.10.2019

Beata Siemieniec

Beata Siemieniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, fajna atmosfera, profesjonalne podejście instruktorów do kursanta, godziny zajęć dopasowane do kursanta.Polecam pełny profesjonalizm i super instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.10.2019

Natalia Ślusarz

Natalia Ślusarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najszybsza i najrzetelniejsza szkoła z ciekawymi wykładami i świetną atmosferą. Gorąco polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Piotr Wroński

Piotr Wroński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam super szkola

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak