Szkoła Jazdy Słoneczna (288)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.11.2020

Natalia Bator

Natalia Bator
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sprawny i szybki kurs. Organizacja na bardzo wysokim poziomie. Mili i cierpliwi instruktorzy a w szczególności Pan Krzysztof. Serdecznie polecam tę szkołę jazdy!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.11.2020

Maciek Skrzypek

Maciek Skrzypek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jest w porządku

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.11.2020

Klaudia Foksa

Klaudia Foksa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Miła atmosfera, szybki kurs, cierpliwi instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2020

Volodymyr Bukharov

Volodymyr Bukharov
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Super atmosfera, szybki kurs! Profesjonalni instruktorzy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.10.2020

Grzegorz Kułak

Grzegorz Kułak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.10.2020

Julia Bazak

Julia Bazak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i wspaniali instruktorzy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.10.2020

Damian Kita

Damian Kita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście instruktora, bardzo ciekawe wykłady i stan pojazdów na wysokim poziomie. Warto też podkreślić punktualność umawiających jazd :) Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Słoneczna, a w szczególności instruktora Pana Krzysztofa!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2020

Magdalena Chudebska

Magdalena Chudebska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Szybki kurs i godziny jazd dostosowane do kursantów umożliwiły mi zrobienia prawojazdy w niecałe dwa miesiące :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.10.2020

Daria Żabka

Daria Żabka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, świetna nauka. Serdecznie polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.10.2020

Gabrysia Sabat

Gabrysia Sabat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Miła atmosfera, szybki kurs, cierpliwi instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.10.2020

Iga Dzięcioł

Iga Dzięcioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalne podejście. Bardzo polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.09.2020

Wiktor Łoska

Wiktor Łoska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, kurs bardzo szybki wiedza przekazana również w profesjonalny sposób

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.07.2020

Adam Kołczyk

Adam Kołczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, bardzo szybki kurs i pełen profesjonalizm ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.06.2020

Dominik Baran

Dominik Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktora pana Krzysztofa, super kontakt dobra współpraca profesionalizm , nauczy wszystkiego od podstaw. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.06.2020

Kinga Iwańska

Kinga Iwańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie Polecam !!!! profesjonalni oraz bardzo cierpliwi instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.06.2020

Wiktoria Mazurczak

Wiktoria Mazurczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Świetna szkoła oraz profesjonalni instruktorzy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.06.2020

Wiktoria Mędrecka

Wiktoria Mędrecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera wykładów i szybki kurs

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.06.2020

Dominik Machulski

Dominik Machulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cena zachęca, wykłady przez internet dobra opcja dla ludzi ograniczonych czasowo. Po odbyciu kursu jestem gotowy do egzaminu. Polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.06.2020

Kamil Łazarski

Kamil Łazarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Instruktorzy potrafią i chcą nauczyć kursanta. Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.05.2020

Michał Schabowski

Michał Schabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam i podpinam się do pozytywnych komentarzy poniżej!!!!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.03.2020

Małgorzata Derezińska

Małgorzata Derezińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Dobry kontakt, szybki kurs, miła atmosfera, świetni i cierpliwi instruktorzy, wiele wskazówek dotyczących egzaminu. POLECAM ! :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2020

Daniel Daniel

Daniel Daniel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka w parze z dobrą atmosferą :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2020

Anna Kierska

Anna Kierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Szkołę Jazdy Słoneczna dużo zaangażowania ze strony instruktorów wobec kursantów. W miłej atmosferze odbyte kursy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Klaudia Białek

Klaudia Białek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam!!! Profesjonalne a zarazem super sympatyczne podejście instruktora! :) Serdecznie dziękuję za przygotowanie do egzaminu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Paulina Sarbian

Paulina Sarbian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.01.2020

Aleksandra Wołowiec

Aleksandra Wołowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.01.2020

Anna Polit

Anna Polit
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, super przygotowuje, dziękuje p. Krzysiu za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu polecam wszystkim. Anna Polit

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.01.2020

Jan Kowalczyk

Jan Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajni instruktorzy cierpliwi cały kurs przebiega w bardzo miłej atmosferze polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2020

Natalia Kowalska

Natalia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, super instruktorzy Michał i Krzysiek wymiatają. Prawo jazdy praktyczne zdane za pierwszym razem. Polecam w 10000%

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.01.2020

Paulina Kaczmarczyk

Paulina Kaczmarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna atmosfera,zadbane autka,mili instruktorzy Polecam każdemu !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak