Liczba odwiedzin: 34588 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Szkoła Jazdy RAJDER

  580 opinii w tym 417 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.03.2020

Paveł Piehocki

Paveł Piehocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Rajder. Od razu wiadomo na jakie etapy dzieli się kurs. Świetni wykładowcy. Oraz profesjonalne podejście instruktorki Beaty Ś. sprawia że bardzo szybko nauczymy się jak obchodzić się z pojazdem oraz jak zachować się na drodze i na parkingu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.03.2020

Dominika Rabant

Dominika Rabant
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Rajder! Zajęcia teoretyczne bardzo ciekawe. Praktyka-nie ma lepszej instruktorki od pani Beaty. Bardzo pomocna, zna wiele trików, bezstresowa atmosfera. Dzięki niej zdobyłam upragnione prawo jazdy:).

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.03.2020

Radosław Tokarz

Radosław Tokarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Godna polecenia szkoła jazdy. Ciekawie prowadzone zajęcia teoretycznie, a jeśli chodzi o praktykę to Pani Beata jest po prostu świetna i polecam z czystym sercem, bo naprawdę dużo się nauczyłem. Dodatkowo świetna atmosfera w czasie jazd.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.03.2020

Przemek Kocioruba

Przemek Kocioruba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy! Zajęcia teoretyczne prowadzone w bardzo profesjonalny i ciekawy, ale przy tym miło sposób. Nie można sobie wyobrazić lepszej instruktorki jazd niż Pani Beata! Cierpliwa, towarzyska, profesjonalna oraz bardzo pomocna. Jazdy z nią to prawdziwa przyjemność, bo można nie tylko dobrze nauczyć się jeździć, ale także spędzić miło czas na rozmowie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.02.2020

Monika Ciborska

Monika Ciborska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę jazdy - Rajder, zajęcia teoretyczne profesjonalne, odbywające się przyjaznej atmosferze. Szczególne polecam instruktora Sławomira Pawłowskiego, jazdy odbywały się w miłej atmosferze, a wszystkie błędy jakie wykonywałam były tłumaczone. Polecam zdawanie Volkswagen UP, który zostałam mi podstawiony pod egzamin, bardzo dobrze prowadzi się nim na placu manewrowym, w ogóle nie gaśnie podczas jazdy, a biegi zmienia się bez problemu. Dziękuje instruktorowi jak i reszcie ośrodka za zaangażowanie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.02.2020

Masha Khrushch

Masha Khrushch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wielkie podziękowania dla szkoły RAJDER a w szczególności dla najlepszego instruktora -p.Beaty, z nią jazda to sama przyjemność. Dziękuję za pomoc i wsparcie.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Matthew Paweł

Matthew Paweł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam wszystkich! Chciałem podziękować Panu Sławkowi Pawłowskiemu za pomoc i przygotowania do prawa jazdy. Dzięki temu instruktorowi prawo jazdy zaliczyłem jak i teorię tak I praktykę za pierwszym razem. Nauka odbywala sie w spokojnej atmosferze gdy czegos nie wiedzialem Pan slawek zawsze staral mi wytlumaczyc jak i pokazac w najlatwiejszy sposob.Jeżeli nie jesteś pewny jaka wybrać szkołę do nauki polecam szkołę Rajder jak i instruktora Pana Sławka!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2020

Sandra Walkowiak

Sandra Walkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła cudowna. Pan Przemek U. jest bardzo dobrym instruktorem z którym jazda staje się łatwiejsza. Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.01.2020

Julia Kuciak

Julia Kuciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, świetna atmosfera i profesjonalna nauka jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2020

Grzegorz Kaliszewski

Grzegorz Kaliszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę skuteczne nauczanie i bardzo satysfakcjonujący kurs nauki jazdy z panem Sławkiem P. Bardzo dobre podejście do kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.01.2020

Piotr Aleksandrowicz

Piotr Aleksandrowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wszystko ok. Jazda z p.Beatą na najwyższym poziomie, szkoda tylko że zajęcia praktyczne trwają 30h. Z p.Beatą można by jeździć zdecydowanie dłużej - taka miła atmosfera:) polecam również zajęcia teoretyczne online - dają dużo możliwości w tym testy itd. pozdrawiam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.01.2020

Zuzia Gorońska

Zuzia Gorońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Rajder. Bardzo uprzejme i pomocne panie w biurze. Świetna atmosfera na wykładach z Panem Krzysztofem oraz pełne cierpliwości, a także miłej atmosfery jazdy z Panią Beatą.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.01.2020

Lena Bielska

Lena Bielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Rajder, super obsługa w biurze, jeździłam z instruktorem Sławkiem i instruktorką Beatą, obie osoby bardzo polecam, dobra atmosfera w aucie, konkretna nauka. Zdałam za drugim razem.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2020

Marta Milewska

Marta Milewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Rajder; jeździłam z Panem Przemkiem, który wszystko uprzejmie i spokojnie mi tłumaczył, dzięki czemu czuję, że potrafię dobrze jeździć. Wykłady z teorii były rzeczowe, Panie w biurze również bardzo miłe. Wspaniała atmosfera i nauka jazdy, polecam cieplutko!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2020

Natalia Ziółkowska

Natalia Ziółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam Pana Bartka, luźna atmosfera a zarazem dużo cennych informacji i świetne przygotowanie do egzaminu państwowego :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.12.2019

Marta Olechnowicz

Marta Olechnowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Beata wspominał bardzo miło. Od początku jazd wykazywane było zaanagażowanie ze strony instruktorki, które trwało przez cały okres trwania kursu. Ponadto, zagadnienia tłumaczone były jasno i dosadnie, a popełniane przeze mnie błędy szybko wyłapywane i korygowane. Muszę jeszcze dodać, ze atmosfera nie była sztywna, wiec z chęcią I bez stresu przychodziłam na każdą jazdę. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.12.2019

Sylwia Groń

Sylwia Groń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłam z Panem Przemkiem i Bartkiem. Obaj panowie mieli bardzo cierpliwie podejście i na spokojnie wszystko mi tłumaczyli. Powtarzali bym nie stresowała się za bardzo, co dużo mi pomogło. Bardzo dużo czasu poświęcili by przekazać mi całą wiedzę. Odpowiadali m również na każde moje, nawet najglupsze, pytanie. Jazdy przebiegły mi w bardzo miłej atmosferze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.12.2019

Wiktoria Kujawa

Wiktoria Kujawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak prawo jazdy to tylko Rajder! Bardzo, bardzo, bardzo dobra szkoła. Wszystko odbyło się w miłej atmosferze, pracownicy są pomocni, a godziny elastyczne. Jednak największe pochwały należą się instruktorowi-Radkowi Raczkowskiemu. Jest to zdecydowanie najlepszy instruktor, jeśli jazdy to tylko z nim (nawet jeśli trzeba czekać kilka tygodni na termin-WARTO!). Radek wkłada naprawdę całe swoje serce w to co robi, a to jest zdecydowanie najważniejsze. Moim zdaniem nie tylko należy mu się Podwyżka, ale także pomnik najlepszego instruktora w Toruniu!!!! Ps. kilkukrotne podejście do egzaminu praktycznego jest wynikiem stresu. Radek naprawdę bardzo dobrze uczy i troszczy się o wszystko, i wszystkich :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2019

Stachu Bernaciak

Stachu Bernaciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła dobrze przygotowują do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Miła atmosfera na wykładach i na jazdach szczególnie z Panią Beatą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.12.2019

Katarzyna Skonieczna

Katarzyna Skonieczna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie szkoła godna polecenia! Bardzo uprzejme i pomocne panie w biurze. Przed kursem praktycznym poprosiłam o instruktora cierpliwego i wyrozumiałego, panie umówiły mnie do pana Przemka i był to strzał w dziesiątkę. Nie było żadnych problemów z terminami, lekcje przebiegały w sympatycznej i bezstresowej atmosferze. Wszystkim przyszłym kursantom serdecznie polecam Rajdera, pana Przemka i eLkę nr 6. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.12.2019

Przemek Psarski

Przemek Psarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełna profeska instruktorzy jak i Panie w biurze bardzo z sympatyczni i kompetentni w swojej w swojej dziedzinie. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 29.11.2019

Natalia Kwiatkowska

Natalia Kwiatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam Rajdera. Szczególnie dziękuję Panu Krzysztofowi Janiszewskiemu, który poprowadził mój kurs i przygotował do egzaminu. Instruktor o ogromnej wiedzy i super podejściu do kursanta a przede wszystkim człowiek o nieodkrytych pokładach cierpliwości. Lekcje prowadzone z dużą dawką humoru, w bezstresowej atmosferze. Wielkie dzięki!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2019

Kuba Jeka

Kuba Jeka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cały kurs przebiega w super atmosferze, a przy okazji co najważniejsze można dobrze przygotować się do bezpiecznego i świadomego poruszani się na drodze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.11.2019

Małgorzata Niemam

Małgorzata Niemam
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Szkołę Rajder. Praktykę odbywałam z Panią Beatą Śliwińską i jestem mega zadowolona. Jestem nerwusem, a mimo to Beata sprawiła, że czułam się bezpiecznie i komfortowo. Potrafiła rozluźnić atmosferę i dać bardzo dużo motywacji. Uważam, że ma profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Teorię prowadził Pan Krzysztof i było naprawdę ciekawie. Obawiałam się, że się zanudzę na smierć, a było wręcz przeciwnie. Panie załatwiające kwestie organizacyjne w Rajderze też były super miłe i pomocne.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2019

Adam Oszmiana

Adam Oszmiana
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ekspresowy kurs, wszystko wytłumaczone, zdane za pierwszym razem. Pozdrawiam super instruktora Pana Radka R. Polecam szkołę :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2019

Ola Brzeczkowska

Ola Brzeczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, kiedy nie pasował mi instruktor, został mi szybko przydzielony nowy. Instruktor Pan Krzysztof moim zdaniem najlepszy nauczyciel. Zdałam egzamin za pierwszym razem i myślę że szkoła Rajder dobrze mnie do tego przygotowała.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.11.2019

Miłosz Słomiński

Miłosz Słomiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy rajder Miałem dwóch instruktorow Pana Sławka i Pana Radka. Dużo mnie nauczyli.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2019

Bartłomiej Majek

Bartłomiej Majek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko odbyło się tak jak należy polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.11.2019

Natalia Pawłowska

Natalia Pawłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, pełen profesjonalizm i super podejście do kursanta. Polecam jazdę z p. Radkiem, który w 10 h nauczył mnie więcej niż mój poprzedni instruktor z innej szkoły przez cały kurs. N.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2019

Martyna Miedzianow

Martyna Miedzianow
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Rajder, teoria i praktyka zdana za pierwszym razem za sparawą najlepszego instruktora Pana Krzysztofa, który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu teoretycznego i praktycznego.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak