Szkoła Jazdy KORONA MM

 174 opinie w tym 142 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Jazdy KORONA MM
ul. Bodzentyńska 4
25-308 Kielce

Kontakt

Opis

Jesteśmy szkołą jazdy w której na co dzień pracują najlepsi instruktorzy z Kielc - to osoby starannie dobrane spośród dużej ilości kandydatów chętnych do pracy w naszej firmie. Ich pracę cechuje cierpliwość, skuteczność i opanowanie.

Wybierając Szkołę Jazdy KORONA MM macie państwo gwarancję dobrze zainwestowanych pieniędzy i własnego czasu, dołożymy wszelkich starań aby nauka była szybka, profesjonalna a przede wszystkim efektywna.

Przyczynimy się do tego abyś cieszył się prawem jazdy zdanym za pierwszym razem.

Twój sukces jest naszym sukcesem, a każdy zadowolony klient to najlepsza reklama dla naszej szkoły.


Uczymy z pasją!
Przyjdź, przekonaj się sam!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Michał Misztal

Michał Misztal

Robert Misztal

Robert Misztal

Karolina Wojnarowska

Karolina Wojnarowska

Marcin Januszek

Marcin Januszek

Grzegorz Pedrycz

Grzegorz Pedrycz

Jerzy Mikołajewski

Jerzy Mikołajewski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

codziennie

ul. Bodzentyńska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1500 zł

codziennie

ul. Bodzentyńska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 125, Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

codziennie

ul. Bodzentyńska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Automat, Manualna skrzynia

1000 zł

codziennie

ul. Bodzentyńska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Zipp Astec - automat, Zipp Neken - manual)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

ul. Bodzentyńska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Monika P .....c ip: 188.147.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam tą szkołę. Profesjonalne podejście, cierpliwość i przede wszystkim elastyczny grafik jazd. Całokształt zasługuje na piątkę z plusem ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Ślusarczyk

Kuba Ślusarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim ! Inwidualne podejscie do kursanta oraz pełen profesjonalizm. Szkoła bardzo kameralna , nie jak większość szkół w Kielcach nastawionych na ilość . Świetni instruktorzy , solidni , pomocni .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadyproblemy z umawianiem na jazdy,
Natalia Górska

Natalia Górska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie polecam????

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Damian Saruga

Damian Saruga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy. Miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta. Instruktor na spokojnie i dobrze wszystko potrafi przekazać. W tej szkole zdałem za pierwszym bez problemu, szczerze polecam ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Gabriela Chromiak

Gabriela Chromiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach serdecznie wszystkim polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Wojnarowska

Paulina Wojnarowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach ! Profesjonalni instruktorzy, indywidualne podejście do każdego kursanta i przyjazna atmosfera :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Artur Pasek

Artur Pasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profezionalizm tak w skrucie mogę opisać szkołę jazdy M&M pozdrawiam serdecznie

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Magda Wiśniewska

Magda Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsze podejście do kursanta.! Dzięki Karolinie zdałam egzamin teoretyczny za pierwszym razem :) Podejście mojego instruktora do mnie było wręcz niesamowite. Cierpliwy z poczuciem humoru. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim ta szkołe!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Kaleta

Martyna Kaleta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Indywidualne podejście do kursanta ze spokojem i uśmiechem, punktualni instruktorzy dopasowujący się do kursanta. Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach serdecznie wszystkim polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz G .... ip: 78.10.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie szkołę jazdy Korona MM. Jazdy z Panem Grzegorzem to była czysta przyjemność, cenne rady w poruszaniu się po mieście pozwoliły mi na zdanie egzaminu praktycznego za pierwszym razem! Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maks Czupryński

Maks Czupryński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ekstra szkoła jazdy z super podejściem do kursanta . Kadra instuktorow na wysokim poziomie !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Pałka

Karolina Pałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę szkoła godna polecenia :) Po zaledwie 30 paru godzinach egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Atmosfera na wykładach i jazdach luźna, bezstresowa a jednocześnie profesjonalna. Wszystkie porady rzeczowe, instruktorzy znają się na rzeczy i zwracają uwagę na najmniejszy szczegół ważny do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Tomek Tomi

Tomek Tomi
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola jazdy w mieście! Doświadczeni instruktorzy ! Pełen profesjonalizm. Polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Kosztowniak

Adrian Kosztowniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra szkola

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamil Kojac

Kamil Kojac
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola jazdy w Kielcach, swietna atmosfera, super instruktorzy. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Anna Skawran

Anna Skawran
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola jazdy! Bardzo dobra atmosfera, Profesjonalni instruktorzy z najlepszym indywidualnym podejściem do kursanta, polecam bardzo gorąco każdej osobie chcącej rozpocząć przygodę z samochodem ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Adam Celniak

Adam Celniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profejsonalne podejscie do kursana od początku budowanie przyjemniej i kolezenskiej atmosfery.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Wiktoria Matias

Wiktoria Matias
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam naprawdę super jazdy tak samo jak instruktora ????????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Ruchomski

Kuba Ruchomski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pozytywka. Najwiekszych paralitykow naucza jezdzic :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dominik Pałysiewicz

Dominik Pałysiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy w mieście. Super podejście do każdego kursanta. Polecam w 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Domagała

Joanna Domagała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pełen profesjonalizm, instruktorzy z powołania. Polecam w 100% !!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Sylwia Bednarska

Sylwia Bednarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkola super, wszystko sprawnie zalatwiane, kazdy traktowany indywidualnie. Mialam genialnego instruktora. Wszystko zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Kaczmarczyk

Kinga Kaczmarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W szkole ogólnie panuje bardzo, bardzo dobra atmosfera! Instruktor Marcin Januszek pełen profesionalizm i bezstresowe lekcje! Goraco polecam każdemu szkole Koronę MM!! Wielkie 5 ⭐️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Izabela Jabłońska

Izabela Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

instruktorzy pelen profesjonalizm, swietna atmosfera. POLECAM !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wioletta F ......k ip: 145.130.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Korona MM- do tej pory milo wspominam moja przygode z kursem na prawo jazdy kat. B. Teoria zdana za pierwszym, praktyka za drugim. Wspanialy instruktor- Marcin Januszek! Wszystko dobrze tlumaczy, nie stresuje. Gdybym miala znowu wybierac szkole jazdy, bylaby to na pewno Korona MM. Pozdrawiam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aga Kania

Aga Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola! z reka na sercu polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Bysiak

Patryk Bysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkola , super ludzie , super atmosfera. polecam wszystkim niezaleznie od wieku.!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Sygut

Monika Sygut
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam dla szukajacych dobrych instruktorow dla kat. A. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Czarek Ksel

Czarek Ksel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia ! Najlepsza w Kielcach i super atmosfera !

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartosz Rozwadowski

Bartosz Rozwadowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do klienta, konkurencyjna cena oraz miła atmosfera. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak