Szkoła Jazdy Hozer&Kruk (87)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.11.2022

Oliwka Pawlik

Oliwka Pawlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

najlepsza szkoła w Kielcach! !!!! trafiłam do tej szkoły z polecenia i nie żałuje! polecam serdecznie, wykłady oraz jazdy miałam z Panem Pawłem Krukiem !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2022

Julia Gołuch

Julia Gołuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole jazdy, nie ma problemów z terminami wiec dość szybko przebiega przygotowanie do egzaminu, miałam okazje uczyć się z Panem Michałem, bardzo polecam instruktora jest cierpliwy i umie dobrze przygotować pod egzamin teoretyczny i praktyczny, jazdy prowadzone są w przyjemnej atmosferze, a egzamin zdałam od razu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.11.2022

Joanna Jagoda

Joanna Jagoda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z prawkiem jazdy męczyłam się od 2019 r miliony szkół instruktorów dopoki nie natrafiłam na Madzie ;* miała ocean cierpliwości dzięki niej zaczęłam zważać na rzeczy które wcześniej były w jeździe dla mnie niewidzialne bo nikt mi nie wytłumaczył tego . Specjalnie wstawała rano dla mnie o 7 bo niestety mam głupie godziny pracy. Wierzyła że się uda , mimo że większość instruktorów tylko ciągłe kara. Magda to wspaniała osoba profesjonalna i o dużym sercu która spełnia marzenia ludzi . Naznaczam że jestem trudnym przypadkiem a doprowadziła mnie do sukcesu. Pozdrawiam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2022

Magdalena Ciołak

Magdalena Ciołak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam okazję poznać Pana Pawła i Pana Sebastiana. Obaj Panowie są bardzo cierpliwi i potrafią dobrze przekazać wiedzę. Bardzo polecam :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2022

Wiktor Lipiec

Wiktor Lipiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Super instruktorzy Paweł i Gutek, którzy od zera przygotowali mnie na prawo jazdy i dzięki nim udało się zdać za pierwszym razem. A wszystko w bardzo fajnej, przyjaznej atmosferze. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2022

Paulina Pasieka

Paulina Pasieka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tą szkole jazdy, Paweł świetnie przygotował mnie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Dał mi jak najlepsze wskazówki, atmosfera w samochodzie była mega luźna Paweł lubi dużo pożartować, więc jazdy z nim były samą przyjemnością dla mnie!! Polecam szkołe jazdy i oczywiście najlepszego instruktora Pawła!!????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 14.11.2022

Iza Danielska

Iza Danielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, świetne i ciekawe wykłady prowadzone przez Pawła. Zajęcia praktyczne miałam przyjemność mieć z Magdą i Remigiuszem, przebiegały one zawsze bez stresu i w przyjemnej, luźnej atmosferze. Wszystkie zasady jazdy wytłumaczone szczegółowo, krok po kroku z anielską cierpliwością. Z takim składem udało mi się pokonać stres i zdać za 5 razem( z 1 błędem). Od obojga instruktorów dostawałam mnóstwo motywacji i wsparcia, gdy tego potrzebowałam. Dziękuję jeszcze raz za przygotowanie! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.11.2022

Amelka Pacak

Amelka Pacak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy! Wykłady z Panem Pawłem prowadzone są w miłej atmosferze, a każde zagadnienie jest dokładnie omówione. Miałam przyjemność jeździć z Panem Michałem, który doskonale wszystko tłumaczy i jest bardzo cierpliwy. Do egzaminu przygotował mnie świetnie. Gdybym miała wybierać szkołę jazdy jeszcze raz to z pewnością wybrałabym szkołę Hozer&Kruk :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2022

Lea Wryk

Lea Wryk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

jeździłam z Michałem, świetne przygotowanie, zdałam za pierwszym razem

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 18.10.2022

Kinga s ..k ip: 5.149.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Paweł Kruk to najlepszy instruktor jaki może byc podczas jazdy wszystko dokładnie tłumaczy i przy okazji jest bardzo sympatyczny .Bardzo miło będę wspomniała moje jazdy i bardzo polecam tą szkole jazdy .!!!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2022

Katarzyna Bień

Katarzyna Bień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam mega farta, że po przeprowadzce z innego województwa zapisałam się właśnie do Hozer&Kruk. Strasznie bałam się i nie wierzyłam, że dam radę, ale jazdy z Michałem, który jest oazą spokoju to była czysta przyjemność. Jest mega cierpliwy, spokojny i bardzo dobrze uczy co potwierdził egzamin zdany ZA PIERWSZYM RAZEM. Jeśli więc zastanawiacie się czy szkoła jazdy Hozer&Kruk to dobry pomysł to ja mówię NAJLEPSZY!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.10.2022

Monika Witczak

Monika Witczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy Hozer&Kruk to zdecydowanie najlepszy wybór dotyczący szkoły jazdy w Kielcach. Świetna atmosfera na wykładach i jazdach przyczyniły się do tego, że na kolejne lekcje idzie się z uśmiechem na ustach. Pełne profesjonalizmu lekcje i zaangażowanie instruktorów zdecydowanie na plus. Po zakończonym kursie w tej szkole egzamin państwowy nie jest żadnym wyzwaniem. Serdecznie polecam :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.10.2022

Marysia Arabasz

Marysia Arabasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, jeździłam głównie z Panem Pawłem i kilka jazd z Panem Sebastianem. Było miło, profesjonalnie i bez stresu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 22.09.2022

Klaudia Konarska

Klaudia Konarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkole H&K ponieważ znakomicie przygotowują do jazdy oraz egzaminu. Instruktorzy są bardzo wyrozumiali i cierpliwi :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.09.2022

Diana Skowron

Diana Skowron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do Hozer i Kruk trafiłam przypadkiem i bardzo się z tego cieszę, że tak się stało. Miałam przyjemność jeździć z Pawłem Krukiem. Bardzo doświadczony instruktor, super się jeździ, po kursie mam umiejętności jeżdżenia jak po 20 latach praktyki, piękna atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2022

Ola Włosek

Ola Włosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera w szkole! Instruktorzy przesympatyczni, totalnie zero stresu na jazdach, każdy termin dopasowany i obgadany z instruktorem. Będę bardzo dobrze wspominać. Serdecznie polecam:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2022

Amelia Kubicka

Amelia Kubicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam do Pana Michała z polecenia i nie żałuję. Bardzo dobrze mnie przygotował do egzaminu - zdałam za pierwszym ???? poza tym caly czas była miła atmosfera na jazdach. Na pewno będę polecać tą szkołę moim znajomym.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2022

Wiktor A .......i ip: 46.134.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkole jazdy. Teoria prowadzona przez Pawła była bardzo ciekawa i sprawnie prowadzona. Dzięki jazdą z Pawłem i Gutkiem byłem w stanie zdać za pierwszym razem egzamin państwowy. Polecam każdemu kto chce szybko zrobić kurs i zdać prawko.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2022

Anna Różycka

Anna Różycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Hozer&Kruk! Wykłady prowadzone przez Pawła to przede wszystkim świetnie wytłumaczone zasady dotyczące ruchu drogowego i tego jak należy zachować się na drodze w tak ciekawy sposób, że brak było tam możliwości na nudy. Na zajęcia praktyczne, które miałam z Remigiuszem i Pawłem przychodziłam bez stresu i z pozytywnym nastawieniem, a każdy manewr zawsze był tłumaczony i omawiany z ogromną cierpliwością. Myślę, że to właśnie dzięki temu duetowi udało mi się zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem! Poza tym świetna atmosfera i dużo słów otuchy kiedy najbardziej ich potrzebowałam. Jeszcze raz dziękuję za przygotowanie! : )

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.08.2022

Bartosz O ... ip: 77.65.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeździłem z Remigiuszem. Jazdy w miłej, spokojnej atmosferze. Wykłady prowadzone przez Pawła Kruka, naprawdę ciekawie przedstawiane dla początkujących kursantów. Wszystkiego można stopniowo się nauczyć, by bez większych problemów zdać egzamin i nauczyć się panowania nad samochodem. Pozdrawiam i polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2022

Natalia Sitarska

Natalia Sitarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam szkołę jazdy Hozer&Kruk! Bezstresowe, rzetelne przygotowanie do egzaminu! Jazdy miałam z Michałem, który jest niezwykle cierpliwy, wyrozumiały i ma wrodzony dar do tłumaczenia !!! miałam niesamowite wsparcie i słowa, które dawały mi motywacje podczas jazd w świetnej atmosferze! Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem!!!!! Drugi raz bez wątpienia wybrałabym szkołę jazdy Hozer&Kruk, ponieważ jest to najlepsza szkoła jazdy! Z całego serca polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.08.2022

Kamila K ......... ip: 5.173.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Madzia najlepsza instruktorka pod słońcem ! Profesjonalizm, zaangażowanie, wysoka jakość nauki,wszystko wytłumaczone 100% do tego atmosfera rewelacyjna można czuć się jak z dobra koleżanka :) najlepsza decyzja jaką podjęłam to wybór Madzi ! Dziękuję za super czas spędzony na jazdach oraz cierpliwość do moich wyczynów czasem ! ♥️♥️ Egzamin zdany bezbłędnie po 3 latach przerwy za pierwszym podejściem po jazdach doszkalajacych z Madzia :) Więc wszystko mówi samo za siebie :) Polecam !!! ♥️♥️

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.08.2022

Kasia Dudek

Kasia Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole jazdy Hozer Kruk .Moim instruktorem był Pan Michał Hozer.Miła atmosfera,dobre podejście do kursanta .Osobiście zdałam za 2 razem także jestem bardzo zadowolona ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.07.2022

Martyna D ....k ip: 83.26.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do szkoły HozerKruk trafiłam tylko na jazdy doszkalające, choć z perspektywy czasu żałuję, że nie zrobiłam tam całego kursu. Odbyłam w tej szkole jazdy doszkalające z Magdą. Zaledwie po kilku godzinach myśli, że prawo jazdy jest nie dla mnie zniknęło, a ja poczułam się pewnie za kierownicą. Bez problemu (oraz przesadnego stresu) zdałam egzamin. Atmosfera w samochodzie super, jazdy stały się przyjemnością, a nie przykrym obowiązkiem. Wszystkim bardzo polecam ????

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.07.2022

Joanna Krochmal

Joanna Krochmal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Hozer&Kruk Miałam jazdy doszkalające z Michałem , świetny instruktor . Profesjonalne i co najważniejsze logiczne metody nauczania a przy tym cierpliwość , spokój i opanowanie . Zdany egzamin praktyczny za pierwszym razem !! :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 14.07.2022

Wiktoria Kasza

Wiktoria Kasza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Początkowo jeździłam z Panem Pawłem i mimo wcześniejszego zerowego kontaktu z samochodem, instruktor super mi wszytko wytłumaczył i doprecyzował moją jazdę. Polecam również Pana Gustawa, wyjeździłam z nim ponad 10 godzin, które również miło wspominam. Jeśli chodzi o istruktorów to należy im przyznać ogromne plusy za cierpliwość do kursantów! Z pewnością drugi raz wybrałabym ta szkołę:)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.07.2022

Zuzia Kowalczyk

Zuzia Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Szkoła Jazdy! Wykłady były prowadzone w bardzo miłej atmosferze, ale i również wszystkiego nauczyły i przygotowały do egzaminu. Jeździłam z Panem Gustawem i lepszego instruktora nie dało się wymarzyć. Wyrozumiały, z poczuciem humoru i cierpliwością, przygotował mnie do egzaminu, dzięki czemu zdałam za pierwszym razem! Z wielką przyjemnością polecam szkołę oraz instruktora! Już niedługo pomacham z własnego auta! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.06.2022

Artur Kwaśniewski

Artur Kwaśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkółka jak dla mnie. Super przygotowanie do zdawania egzaminów w WORDzie. Głównie jeździłem z instruktorem Pawłem i dziękuje za cierpliwość co do mnie. Jakby ktoś się zastanawiał nad wyborem szkółki to polecam z całego serca

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2022

Zuzanna Cicha

Zuzanna Cicha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Polecam z całego serca. Miałam przyjemność mieć jazdy z Madzią i Gustawem. Do egzaminu przygotowali mnie świetnie. Prawko zdałam za pierwszym razem i bezbłędnie!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2022

Kamila Tkacz

Kamila Tkacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłam z instruktorem Pawłem. Cały kurs i podejście i cierpliwośc w stosunku do mnie oceniam na najwyższa ocenę. Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem szkoły to tutaj się nie rozczaruje:) Same pozytywne rzeczy mogę tylko powiedzieć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak