Szkoła Jazdy Hozer&Kruk (44)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.01.2022

Kasia Pakuła

Kasia Pakuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam szkołę jazdy Hozer&Kruk! Miałam przyjemność uczestniczyć w wykładach , które prowadził Paweł. Wiedza przez niego przekazana sama wchodziła do głowy , a zajęcia odbyły cię cudownej atmosferze ! Jazdy miałam ze ZŁOTĄ instruktorką Madzią <3 mogę śmiało powiedzieć, że jest to właściwy człowiek na właściwym miejscu! Cierpliwa, wyrozumiała , zabawna , profesjonalna i przesympatyczna osoba. Pomogła mi uwierzyć w to , że będę dobrym kierowcą! Zadałam milion pytań i na każde dostałam dokładną odpowiedź. Podczas jazd miałam wrażenie , że jeżdżę i rozmawiam z dobrą przyjaciółką a nie instruktorem :) Ma wrodzony dar do tłumaczenia , a gdy już wyciągnie swój magiczny notes i telefon to na pewno wszystko zrozumiecie :))) Aż żal , że kurs się zakończył i więcej nie wsiądę do L-ki z delfinkiem Madzi :(( Drugi raz bez wątpienia wybrałabym szkołę jazdy Hozer&Kruk i Madzię , ponieważ jest to najlepsza szkoła jazdy, która ma najlepszą i ZŁOTĄ instruktorkę „,z powołania”!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.01.2022

Natalia R ...k ip: 5.173.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem niesamowicie zadowolona z jazd dodatkowych z panią Magdą. Niesamowite, indywidualne podejście do kursanta, miła atmosfera i przede wszystkim profesjonalizm! Gdyby nie jazdy z panią Magdą, nie byłoby mi łatwo zdać egzamin i czuć się pewnie za kółkiem. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 01.01.2022

Wiktoria Skrzyniarz

Wiktoria Skrzyniarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Hozer&Kruk! Wykłady były prowadzone przez Pawła tak, by kazdy rozumiał i wyniosłam z nich bardzo dużo. Jeśli chodzi o jazdy to ja miałam przyjemność być uczennicą Magdy, czyli najlepszej instruktorki pod słońcem <3. Madzia świetnie tłumaczy, co bardzo pomogło mi w nauce jazdy samochodem, jest mega cierpliwa i wyrozumiała. Oprócz bycia super nauczycielem, Magda jest bardzo ciepłą i milutką osobą, więc atmosfera na jazdach jest bardzo bardzo przyjemna, aż chce się chodzić :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2021

Filip Kowaliński

Filip Kowaliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, świetni instruktorzy, zarąbista atmosfera i co najważniejsze; instruktorzy podchodzący do kursanta z profesjonalizmem. Widać że zależy im na kursancie i na tym żeby zdobył wiedzę. Paweł Kruk i Sebastian Łysek najlepsi.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.12.2021

Piotrek Gołąb

Piotrek Gołąb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Hozer&Kruk! Świetni instruktorzy z profesjonalnym podejściem. Wykłady przeprowadzone w bardzo przystępny sposób, można było z nich dużo wynieść. Jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze, instruktorzy zawsze cierpliwi, spokojni i zaangażowani.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.12.2021

Oliwia Rurarz

Oliwia Rurarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Hozer i Kruk! Wykłady przebiegły szybko, Paweł super tłumaczy i dużo się nauczyłam. A co do jazd to Madzia jest najlepsza! Pamiętam swoje pierwszy jazdy jak chciałam zejść pod ziemię, bo czułam się sierotą na drodze. Dzięki otuchom, wsparciem i tłumaczeniem krok po kroku co robić, z czasem zaczęłam się czuć się coraz lepiej za kierownicą. Wszystko odbywało się bez stresowo i w przyjaznej atmosferze. Wspomnienia będę miała na całe życie! I jeszcze raz napiszę, SERDECZNIE POLECAM SZKOŁĘ HOZER I KRUK!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 01.12.2021

Wiktoria Stęplowska

Wiktoria Stęplowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy! Moim instruktorem był Paweł Kruk, z którym jeździło mi się cudownie. Świetna, ciepła atmosfera, zero stresu. Przekazano mi mnóstwo cennych informacji, które pomogły mi zdać egzamin. Jestem bardzo zadowolona i cieszę się, że wybrałam właśnie tę szkołę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2021

Karolina Ziętek

Karolina Ziętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę jazdy Hozer&Kruk polecam z całego serducha, instruktor Paweł to dla mnie złoty człowiek, reszta instruktorów również super. Kiedyś sądziłam że jazda samochodem to coś abstrakcyjnego i niemożliwego, jednak za sprawa Pawła prowadzenie samochodu sprawia mi ogromna przyjemność i radość. Lekcje upływały mega pozytywnie i bezstresowo z cennymi wskazówkami. Mega da się odczuć zaangażowanie instruktora i ogromna cierpliwość do kursantów. Jestem bardzo zadowolona z jazd i ze zdanego egzaminu, a to wszystko za sprawa najlepszej szkole jazdy! Polecam wszystkim ogromnie!!!????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 24.11.2021

Karolina Krawczyk

Karolina Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Polecam z całego ❤️❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.11.2021

Sara Staniec

Sara Staniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Miałam przyjemność jeździć z instruktorem Pawłem. Jazdy przebiegają w przyjemnej atmosferze. Bardzo miło wspominam cały kurs.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.11.2021

Michał S ......a ip: 5.172.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy.Miła atmosfera Instuktor podchodzi do każdego z pełnym profesjonalizmem. W tej szkole napewno nauczysz sie jeździć . Polecam w szczególności instruktora Pawła Kruka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.11.2021

Wiktoria Nosek

Wiktoria Nosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy !!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.11.2021

Kacper Stachura

Kacper Stachura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera bez stresu, przygotowanie do teorii i praktyki na wysokim poziomie z łatwością można zdać za pierwszym razem no chyba ,że ktoś jest mną. Szczerze polecam A Paweł to szef totalny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2021

Michał Skrzyniarz

Michał Skrzyniarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Hozer&Kruk. Miła atmosfera oraz dobre przygotowanie do egzamiu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2021

Wiktor Mokijewski

Wiktor Mokijewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołe.Egzamin zdany za pierwszym razem. Dzięki dobrym przygotowaniu przez instruktorów.Świetna atmosfera i podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.10.2021

Zofia B .....a ip: 46.169.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę jazdy Hozer&Kruk. Miałam jazdy doszkalające, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, Pan Paweł Kruk jest cierpliwy, miły i dużo tłumaczy podczas jazdy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.10.2021

Agnieszka Moskal

Agnieszka Moskal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę, wykłady były prowadzone w bardzo ciekawy sposób a część praktyczna z instruktorem Pawłem Krukiem to była nauka i czysta przyjemność w jednym. Największym plusem była świetna miła i luźna atmosfera ale jednocześnie bardzo profesjonalne i dobre przygotowanie do egzaminu. Zdecydowanie jest to najlepszy wybór w mieście!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2021

Daria Dyraga

Daria Dyraga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ta szkołę jazdy, wykłady były przeprowadzane w miłej i luźnej atmosferze a jazdy miałam przyjemność mieć z panią Magda, które również były prowadzone w bardzo dobrej i luźnej atmosferze bez jakiegokolwiek stresu, wszystko miałam super wytłumaczone dzięki czemu udało się zdać za pierwszym razem. Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2021

Anita D ...a ip: 91.195.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam jazdy z panem Gustawem Wójcikiem. Dobre, bezstresowe przygotowanie do egzaminu oraz świetna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.10.2021

Klaudia Zawierucha

Klaudia Zawierucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Dobre przygotowanie do egzaminu bez stresu. Jazdy w bardzo miłej atmosferze, instruktor Paweł Kruk bardzo cierpliwy i pomocny. Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2021

Dominik O .......i ip: 5.184.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy! Wykłady ciekawe, dobra atmosfera i wszystko świetnie wytlumaczone. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 05.10.2021

Wiktoria Krakowiak

Wiktoria Krakowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam jazdy z Pawłem, świetna atmosfera i podejście do kursanta, nie wyobrażam sobie nikogo innego na tym miejscu! Samochody zadbane, jazdy oraz wykłady to czysta przyjemność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.10.2021

Ola Wiącek

Ola Wiącek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Hozer&Kruk. Miałam przyjemność jeździć z panem Pawłem, który jest świetnym instruktorem i ma niezwykle profesjonalne podejście do kursanta, a jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Ponadto czułam się bardzo dobrze przygotowana do egzaminu, a co najważniejsze przełamałam strach przed jeżdżeniem po mieście. Życzę każdemu przyszłemu kierowcy, żeby trafił na taka szkołę jazdy jak ja.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.10.2021

Zuzia Kalemba

Zuzia Kalemba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, miałam jazdy doszkalające z Panem Pawłem Krukiem, miła i sympatyczna atmosfera.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.10.2021

Agnieszka Szychowska

Agnieszka Szychowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam jazdy z Magdą. Bardzo wiele się nauczyłam na jazdach doszkalających w przemiłej atmosferze. Magda jest świetną instruktorką z indywidualnym podejściem do każdego kursanta/tki :) Serdecznie polecam!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2021

Natalia Biłowicka

Natalia Biłowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, zdałam za pierwszym razem dzięki jazdom z Panem Remigiuszem Furmankiem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.09.2021

Sylwia W ....k ip: 89.64.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam. Miałam jazdy doszkalające z przesympatyczną Panią Magdą Pietrzyk. Świetnie przygotowała mnie do egzaminu i pomogła przełamać strach przed prowadzeniem samochodu.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2021

Lucyna Kostucha

Lucyna Kostucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam instruktora Michała Hozera. Dzięki niemu udało zdać się prawo jazdy za pierwszym razem. Dobry, profesjonalny, spokojny instruktor.

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.09.2021

Marcin Jamioł

Marcin Jamioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy !!! Bardzo przyjemnie i spokojnie spędzone 30 h bez żadnych nerwów czy niepotrzebnego stresu. Miałem przyjemność spędzić ten czas z Panem Michałem który świetnie przygotował do egzaminu, trasa na egzaminie bardzo dobrze znana z jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.09.2021

Olaf G .......i ip: 5.184.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Choć droga była długa- udało się ! Dzięki pomocy Magdy przełamałem swój strach przed jeżdżeniem na mieście. Serdecznie polecam, szczególnie dla osób potrzebujących bardziej wyrozumiałym metody nauki :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak