Prywatna szkoła nauki jazdy RONDO Janusz Orzeł

 302 opinie w tym 194 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Prywatna szkoła nauki jazdy RONDO Janusz Orzeł
ul. Żabia 40 (Dworzec PKS)
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Kontakt

Opis

* Kurs prawa jazdy kat. B* Materiały szkoleniowe w cenie kursu* Indywidualne i merytoryczne podejście do kursanta*Zajęcia teoretyczne są prowadzone w oparciu o najnowsze programy multimedialne* Zajęcia praktyczne odbywają się na samochodzie marki Toyota Yaris (taki sam model jak w ośrodku egzaminowania)*Możliwość przeprowadzenia egzaminu praktycznego w WORD na pojeździe z OSK ( na którym się uczyłeś)*Siedziba biura dworzec PKS pomieszczenie nad kasami biletowymi*

 biuro czynne:

 poniedziałek w godzinach od 13.00 do 15.30

 środa w godzinach od 13.00 do 15.30

piątek w godzinach od 13.00 do 15.30*

Zapisy na kurs w biurze ośrodka lub pod nr tel 697 706 414

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Janusz Orzeł

Janusz Orzeł

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Raty własne

1900 zł

01.06.2022

ul. Żabia 40 (Dworzec PKS)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Organizujemy
-> kursy weekendowe - cena kursu 2300 zł (wykłady i praktyka)
-> kursy przyspieszone (jedno miesięczne) - cena kursu 2200 zł (tylko praktyka)

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Renata L .... ip: 193.24.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor bardzo cierpliwy, spokojny,wszystko dokładnie tłumaczy. Dwie godziny jazdy doszkalającej i egzamin zdany! Polecam wszystkim!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna L .....y ip: 37.47.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor bardzo wyrozumiały. Duża cierpliwość do kursanta. Bardzo fajna atmosfera. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamila Wiącek

Kamila Wiącek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor z powołania, fajna atmosfera, duża cierpliwość do kursanta. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelka Lech

Amelka Lech
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika K ........a ip: 79.185.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne przygotowanie do egzaminu. Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta jak najbardziej polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Amelia Leśkiewicz

Amelia Leśkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najelpsza szkoła

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Buława

Dominika Buława
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołe, Super atmosfera, Pan Janusz dobrze przygotowuje do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Paula Kopyś

Paula Kopyś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor z powołania ! Dobry sprzęt który z łatwością się prowadzi , elastyczne godziny jazd ,dużo porad i wskazowek. Cierpliwość do kursanta. Polecam tą szkołe !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Łebek

Daria Łebek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Dobra atmosfera, elastyczność jeśli chodzi o umówienie sobie jazd !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Suchansky

Dawid Suchansky
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Kilka godzin dodatkowych i egzamin praktyczny zdany bezbłędnie. Pan Janusz genialnie tłumaczy i uspokaja :D Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Kozieł

Patryk Kozieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Doskonałe szkolenie. Brak stresu i profesonalne podejście. Elastyczne godziny ktore każdy dostosuje do siebie. Dużo porad i wskazówek. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Wiktoria Różalska

Wiktoria Różalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauka i zabawa w jednym czysta przyjemność. Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna O .......a ip: 5.173.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Janusz to człowiek opanowany i cierpliwy. W zrozumiały i przejrzysty sposób wyjaśnia zasady poruszania się w ruchu drogowym. Polecam współprace ze szkołą Rondo.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Mroczek

Ola Mroczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nikodem Puchała

Nikodem Puchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega miły instruktor, cierpliwy, wszystko wytłumaczy na spokojnie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Jop

Jakub Jop
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Emila Bober

Emila Bober
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam tą szkołę z całego serduszka ❤!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudiusz Tomaszewski

Klaudiusz Tomaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam , miły instruktor , dokładnie tłumaczy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Dariusz M .....i ip: 194.180.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałem zatrzymane prawo jazdy Dzis mialem egzamin praktyczny i przed nim umowiłem sie z panemJanuszem na jazde doszkalajacom dostałem kilka ciekawych uwag odnosnie placu manewrowego po zajeciach praktycznych pan Janusz powiedzial jak zwalczyc stres przed egzaminem i sprawil ze trema minela Po godzinie zdalem egzamin iciesze sie ze spotkalem tak fajnego instruktora Pozdrawia Darek ze Starachowic

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Pasturek

Natalia Pasturek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursanta, świetna atmosfera i najlepszy instruktor!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Laura Oraniec

Laura Oraniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnie przygotowanie. Zdane za pierwszym!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Paulina B ....a ip: 178.235.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne przygotowanie do egzaminu, świetny instruktor. Polecam jak najbardziej! ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Oraniec

Kacper Oraniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu !!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Magda Kwiecień

Magda Kwiecień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie i bardzo fajny instruktor, polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Karolina M ......... ip: 37.47.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłam z wieloma instruktorami, bo bardzo opornie szła mi nauka, ale dopiero rewelacyjny Pan Janusz z pełnym profesjonalizmem prowadząc kurs - nauczył mnie jeździć. Zdałam za pierwszym razem.Polecam Każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kubaa Oleszczuk

Kubaa Oleszczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera jazd jak i kursów, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Gos

Jakub Gos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo treściwe szkolenie oraz pozytywne efekty. !! Pan bardzo kompetentny, wysoka kultura osobista i przede wszystkim świetnie przekazana wiedza praktyczna.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Fabian Lech

Fabian Lech
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła i świetny instruktor

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Krzemińska

Kinga Krzemińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła jazdy, polecam. W kilka godzin można się nauczyć więcej niż u innych na całym kursie i egzamin zdany

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Hamera

Martyna Hamera
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursanta, złote rady

+ Zaletybrak
- Wadybrak