Prywatna szkoła nauki jazdy RONDO Janusz Orzeł

 302 opinie w tym 194 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Prywatna szkoła nauki jazdy RONDO Janusz Orzeł
ul. Żabia 40 (Dworzec PKS)
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Kontakt

Opis

* Kurs prawa jazdy kat. B* Materiały szkoleniowe w cenie kursu* Indywidualne i merytoryczne podejście do kursanta*Zajęcia teoretyczne są prowadzone w oparciu o najnowsze programy multimedialne* Zajęcia praktyczne odbywają się na samochodzie marki Toyota Yaris (taki sam model jak w ośrodku egzaminowania)*Możliwość przeprowadzenia egzaminu praktycznego w WORD na pojeździe z OSK ( na którym się uczyłeś)*Siedziba biura dworzec PKS pomieszczenie nad kasami biletowymi*

 biuro czynne:

 poniedziałek w godzinach od 13.00 do 15.30

 środa w godzinach od 13.00 do 15.30

piątek w godzinach od 13.00 do 15.30*

Zapisy na kurs w biurze ośrodka lub pod nr tel 697 706 414

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Janusz Orzeł

Janusz Orzeł

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Raty własne

1900 zł

01.06.2022

ul. Żabia 40 (Dworzec PKS)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Organizujemy
-> kursy weekendowe - cena kursu 2300 zł (wykłady i praktyka)
-> kursy przyspieszone (jedno miesięczne) - cena kursu 2200 zł (tylko praktyka)

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Piotr S ..t ip: 185.246.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Znakomity instruktor. Potrafi spokojnie wytłumaczyć wszelkie aspekty jazdy i wyśmienicie przygotować do egzaminu. Dostosowuje się do terminów kursanta i bardzo dobrze planuje cały przebieg szkolenia. Po kilku latach przerwy od egzaminów pod skrzydłami szkoły RONDO zdałem za pierwszym razem. Bez wątpienia polecam, a samemu instruktorowi jeszcze raz dziękuję.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maksymilian R .........i ip: 185.135.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miły i porządny instruktor, który potrafi nauczyć jeździć największego nieuka. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna F ....a ip: 5.184.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor z powołania,cierpliwy,nie krzyczy,punktualny,wszystko dobrze jasno tłumaczy.POLECAM.Ps.tylko trzeba słuchać.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia D ....k ip: 31.0.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo wyrozumiałe i cierpliwe podejście do kursanta oraz miła atmosfera. Dziękuję. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Gabriel R ..g ip: 37.7.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Instruktor bardzo miły i pomocny, wszystko dokładnie wytłumaczył. Jeździło się na kursie bardzo przyjemnie w miłej atmosferze. Nigdy nie było żadnych problemów z punktualnością i organizacją. Zdecydowanie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata U .....k ip: 5.173.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam p. Janusza bardzo cierpliwy człowiek potrafi zmotywować i pokazać że nie należy się poddawać. Wszystko dokładnie tłumaczy. Bardzo punktualny- widać że instruktor z powołania. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata K ...... ip: 188.146.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Renata L .... ip: 193.24.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor bardzo cierpliwy, spokojny,wszystko dokładnie tłumaczy. Dwie godziny jazdy doszkalającej i egzamin zdany! Polecam wszystkim!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna L .....y ip: 37.47.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor bardzo wyrozumiały. Duża cierpliwość do kursanta. Bardzo fajna atmosfera. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika K ........a ip: 79.185.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne przygotowanie do egzaminu. Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta jak najbardziej polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna O .......a ip: 5.173.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Janusz to człowiek opanowany i cierpliwy. W zrozumiały i przejrzysty sposób wyjaśnia zasady poruszania się w ruchu drogowym. Polecam współprace ze szkołą Rondo.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dariusz M .....i ip: 194.180.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałem zatrzymane prawo jazdy Dzis mialem egzamin praktyczny i przed nim umowiłem sie z panemJanuszem na jazde doszkalajacom dostałem kilka ciekawych uwag odnosnie placu manewrowego po zajeciach praktycznych pan Janusz powiedzial jak zwalczyc stres przed egzaminem i sprawil ze trema minela Po godzinie zdalem egzamin iciesze sie ze spotkalem tak fajnego instruktora Pozdrawia Darek ze Starachowic

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Paulina B ....a ip: 178.235.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne przygotowanie do egzaminu, świetny instruktor. Polecam jak najbardziej! ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina M ......... ip: 37.47.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłam z wieloma instruktorami, bo bardzo opornie szła mi nauka, ale dopiero rewelacyjny Pan Janusz z pełnym profesjonalizmem prowadząc kurs - nauczył mnie jeździć. Zdałam za pierwszym razem.Polecam Każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dawid M ......i ip: 31.0.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta, szybka i dobra nauka jazdy samochodem. Polecam z całego serduszka!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia M ...r ip: 37.47.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna atmosfera, świetne przegotowanie, super instruktor

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Agata L .....y ip: 5.173.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie. Polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marcin C ...o ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.06.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dobra cena, bardzo kompetentne porady pana Janusza i ciekawe rozmowy. Sam trafiłem z polecenia i będę polecać dalej. PS. Idealnie wytypował ostatnia trasę przed egzaminem. Na egz jechałem niemal identycznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga P .... ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Konrad W ...a ip: 37.47.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko elegancko, doświadczony instruktor, super auto, zdane za pierwszym!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Rosi C .....a ip: 93.105.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super. Pan Janusz prze miły człowiek.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna C ....k ip: 37.249.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.02.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne przygotowanie do egzaminu, indywidualne podejście do kursanta, rzeczowe uwagi, rzetelność i spokój + wsparcie psychologiczne to główne atuty. Super ! szkoda, że nie trafiłam od razu na takiego instruktora !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina M ...r ip: 80.50.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry instruktor! Świetna atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartłomiej O .......i ip: 31.0.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miły pan instruktor, dobrze uczy i tłumaczy. Fantastyczna atmosfera!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Erwin M ...r ip: 94.254.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, spokojny i miły instruktor. Dobre przygotowanie do egzaminu państwowego

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga P ...... ip: 37.47.110.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, miły instruktor, najlepsza atmosfera i najlepsze przygotowanie POLECAM!!! ????

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub O ....k ip: 37.47.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne, merytoryczne, bardzo uprzejme podejście.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Piotr P ...... ip: 91.227.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs jest prowadzony w bardzo miłej atmosferze. Pan Janusz jest bardzo dobrym, serdecznym i cierpliwym instruktorem, któremu zależy na odpowiednim przygotowaniu osoby do jazdy samochodem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Małgorzata M ....c ip: 94.254.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam. Świetne przygotowanie do egzaminu, miła atmosfera oraz bardzo dobre podejście do kursanta :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jacek M ....n ip: 83.31.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miłe atmosfera podczas kursu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak