Prywatna Szkoła Jazdy Woś Wiesław

 636 opinii w tym 433 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Prywatna Szkoła Jazdy Woś Wiesław
ul. Okrzei 8/3
57-300 Kłodzko

Kontakt

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Nadbrzeżna 2ae, lok. 6, 57-550 Stronie Śląskie

tel: 748141145

Stronie Śląskie

ul. Henryka Sienkiewicza 8, 57-500 Bystrzyca Kłodzka

tel: 748676008;601953464

Bystrzyca Kłodzka

ul. Wojska Polskiego 4, 57-220 Ziębice

tel: 748676008;601953464

Ziębice

Instruktorzy

Maciej Woś

Wojciech Woś

Wiesław Woś

Józef Brach

Bogusław Rochewicz

Emilia Piotrowska

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CR500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1800 zł

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Skoda Fabia)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2000 zł

codziennie

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Ford Galaxy + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B96, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2000 zł

codziennie

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Ford Galaxy + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3200 zł

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.250)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2700 zł

codziennie

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.250 + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. D, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

4000 zł

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii C.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
40 godzin (po 60 min) jazd (Van-Holl 911)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1200 zł

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
5 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Peugeot, Junak)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. D, Wykłady i praktyka

6000 zł

ul. Okrzei 8/3

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii B.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
60 godzin (po 60 min) jazd (Van-Holl 911)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Katarzyna B ......y ip: 31.60.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam bardzo serdecznie❤️

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia B .......a ip: 31.60.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Gabriela M .........a ip: 62.87.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Szkołę Wiesława Woś!Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem!!! Super przeprowadzone wykłady, jazdy odbywały się w miłej i przyjemnej atmosferze, profesjonalni i przede wszystkim cierpliwi instruktorzy, dzięki którym nauczyłam się jak bezpiecznie jeździć, oraz zdać egzamin za pierwszym razem !Chciałabym przede wszystkim podziękować Panu Maćkowi i Pani Emilce za wiele cennych rad i wsparcie tuż przed egzaminem, a także Panu Jurkowi który jest wspaniałym instruktorem, pełnym cierpliwości, podchodzącym profesjonalnie do tego co robi, ale również wymagającym i gdy coś nie wychodziło to trenowaliśmy do skutku. Nie mogłam wybrać lepszej szkoły ❣️ Pozdrawiam ????

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Renato C ....i ip: 94.254.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam, poziom instruktorów jest naprawdę wysoki i potrafią przekazać wiedzę w skuteczny sposób. Szczerze mówiąc myślałem że nigdy nie zdobędę prawa jazdy, ale dzięki tej szkole jazdy i szczególnie dzięki pomocy mojego instruktora Pana Mateusza któremu dziękuję za naukę i cierpliwość!.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub M .......k ip: 5.173.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy, perfekcyjna nauka z Panem Bogdanem co świadczy o zdaniu teorii i praktyki za pierwszym razem, świetne przygotowanie i nauczanie kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Weronika G ........y ip: 5.173.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście instruktora i ciekawe wykłady

+ Zaletyciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech S .......... ip: 31.1.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście do kursu i indywidualne potraktowanie każdego z Kursantów zaimponowalo mi bardzo i będę polecał tą szkołę wszystkim zainteresowanym ????????????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Justyna W ..... ip: 5.173.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsi z najlepszych, teoria i egzamin praktyczny zdane za pierwszym razem BEZSTRESOWO i z uśmiechem

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Nikola M ....l ip: 188.146.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić. Kurs robiłam gdzie indziej i nie zdalam 4 razy, doszkalalam się u jeszcze innego pana, z tym samym skutkiem. Tak się zrazilam, że 3 lata nie ruszałam dalej. W końcu usłyszałam o w. Woś. Tylko godzinka jazdy z panią Emilką i prawko zdane bez błędu.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Justyna K ...j ip: 5.173.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalni instruktorzy, luźna atmosfera przez co wszystko odbywa się bezstresowo, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia O ....h ip: 188.146.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo, bardzo polecam - egzamin zdany za pierwszym razem! Jazdy odbywałam pod opieką Pana Mateusza w bardzo komfortowej atmosferze: instruktor jednocześnie był i wymagający, i wyrozumiały. Chyba najbardziej jestem wdzięczna za to, że pomógł mi opanować stres za kółkiem, który mnie wcześniej blokował. Do Pana Mateusza: DZIĘKUJĘ!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

bartlomiej l .....i ip: 188.146.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

zdane za pierwszym razem polecam szkole pana WOSIA i dziekuje Mateuszowi Wilczkowi za szkolenie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol .....n ip: 5.173.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, miła atmosfera, dobre rady, szybki kurs i dobre przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid G .....a ip: 5.173.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeżeli chcesz być pewnym zdanego prawa jazdy polecam tę szkołę nauki jazdy. Szybki czas trwania kursu. Jeżeli chcesz się nauczyć dobrze jeździć polecam Pana Bogdana.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Izabela M ....a ip: 31.60.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, szczególnie P. Bogdana. Super atmosfera i przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyprofesjonalizm
- Wadybrak
Robaś Ch

Robaś Ch
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 03.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Długo by można pisać o zaletach tej szkoly. Pełen profesjonalizm i fajną atmosfera.Dzieki Panie Wiesławie za ten fajny czas i serdeczne pozdrowienia dla całej ekipy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Julia W ............a ip: 31.60.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam szkołę Pana Wiesława Wosia, świetni instruktorzy, cierpliwi, z super podejściem, mili i opiekuńczy. Miła atmosfera podczas jazd, zero stresu, świetny kontakt instruktor-kursant widać, że uczą z powołania.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika M .......... ip: 188.146.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna szkoła i the Best instruktor ever Pan Bogdan

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka H ...a ip: 188.146.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu. Zdałam za pierwszym razem. Szczególnie polecam pana Bogdana to bardzo profesjonalny i cierpliwy instruktor.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mar Ta

Mar Ta
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 05.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super! Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktoria M ..... ip: 5.173.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Jednym słowem rewelacja. POLECAM instruktorkę Olę. Widać że uczy z powołania. Dobrze i szybko tłumaczy, zawsze punktualna, uśmiechnięta. Zawsze miałam od niej wsparcie. Mnie do egzaminu przygotowała bardzo dobrze bo zdałam za pierwszym razem. Jestem zadowolona z wyboru tej szkoły.

+ Zaletyelastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Aśka Aśka

Aśka Aśka
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 22.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, miła atmosfera w 100% polecam!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Arkadiusz G ...... ip: 5.173.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

POLECAM. NAJLEPSZA SZKOŁA W KOTLINIE. WSZYSTKO SPRAWNIE. MIŁA ATMOSFERA. MIESIĄC CZASU I PRAWOJAZDY W RĘKU. POZDRAWIAM

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata K .....a ip: 31.0.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, dobra cena i miła atmosfera w połączeniu z poczuciem humoru daje znakomite rezultaty. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka N ...... ip: 37.248.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy pana Wiesława Wosia oraz panią instruktor Olę. Jazdy odbywały się w miłej, bezstresowej atmosferze, rzetelne i profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Michał H ....k ip: 188.146.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosferę, instruktorzy są cierpliwi, wyrozumiali i z pewnością doskonale przekażą swoją wiedzę kursantom, a wiele z nich napewno zostanie w naszej pamięci na dłużej (Pani Ola!). Moim zdaniem nie ma się co wahać i samemu się przekonać. Serdecznie polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Robaś Ch

Robaś Ch
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 20.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

W tej szkole kurs na prawko to czysta przyjemność. Dziękuję Panie Wiesiu za wsparcie i fajną atmosferę podczas szkolenia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Grzegorz N ......... ip: 31.60.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem.Przygotowanie do egzaminu pełnen profesjonalizm. Wsparcie od instruktorów osobiste na egzaminie. W.O.R.Dy w innych miastach mogą się uczyć od W.O.R.Du Jelenia Góra pozdrawiam zadowolony kursant ,,HANYS"

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

łukasz w .......i ip: 83.22.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.06.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w okolicy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dariusz P ....z ip: 78.10.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.05.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła . Polecam instruktora Mateusza , rzetelne przygotowanie, fachowa wiedza i praktyczne porady, a także fantastyczna atmosfera i pełne wsparcie przez egzaminem. Zdane za pierwszym razem ,dziękuję . Wszystkim polecam Prywatną Szkołę Jazdy Woś!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak