Ośrodek Szkolenia Kierowców PRAWKO

 605 opinii w tym 433 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Ośrodek Szkolenia Kierowców PRAWKO
ul. Jachowicza 28
09-400 Płock

Kontakt

66x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@Ośrod....Pokaż adres

Opis

Rozpoczęcie kursu:

Płock al. Jachowicza 28, 28.09.2021 godz. 16.00

Płock al. Armii Krajowej 39, 28.09.2021 godz. 17.00

Miszewo Murowane ul. Starowiejska 7a, 28.09.2021 godz. 18.00

Informacje oraz zapisy pod nr 664 820 820. PROMOCJA KAT B 1800 zł, KAT A 1500 zł, KAT A+B 3200 zł

Szkolenie prowadzone w naszym ośrodku jest nie tylko ukierunkowane na zdobycie umiejętności pozwalających na zdanie egzaminu. Nasz ośrodek dba o to, aby przyszli nasi wychowankowie reprezentowali wysoki poziom bezpiecznej i kulturalnej jazdy. Fachowe szkolenie ma bowiem wpływ na mądrą i rozsądną jazdę. Dlatego bardzo serdecznie zapraszamy wszystkich, którzy chcą zdobyć nie tylko prawo jazdy, ale też umiejętności zapewniające bezpieczną i dynamiczną jazdę.

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Andrzej Więcek

Andrzej Więcek

Joanna Kicińska

Joanna Kicińska

Wojciech Mirosław

Wojciech Mirosław

Dariusz Orłowski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1500 zł

ul. Jachowicza 28

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1500 zł

ul. Jachowicza 28

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

28.09.2021

ul. Jachowicza 28, 16.00

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Skoda Fabia)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1500 zł

ul. Jachowicza 28

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Przemo Grabowski

Przemo Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs teoretyczny dobrze tłumaczył wszystkie zasady ruchu drogowego. Jazdy miałem z panem Andrzejem Pszczółkowskim były on merytoryczne i przebiegały one w przyjemnej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciek Walczak

Maciek Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Pana Andrzeja Pszczółkowskiego wirtuoza dobrej atmosfery. Świetne przygotowanie do egzaminu i sprawna nauka jazdy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Kordula

Bartosz Kordula
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zaczynajac od kursu po przygotowawcze jazdy przed samym egzaminem oceniam bardzo pozytywnie.Wszyscy instruktorzy posiadają odpowiednia wiedzę na temat nauki jazdy i odpowiednio potrafią przygotować do egzaminu zarówno z części teoretycznej jak i pakrtycznej.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Konrad Niedzielski

Konrad Niedzielski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałem praktyki z panem Andrzejem Pszczółkowskim. Zdałem za pierwszym razem bez żadnych problemów więc bardzo polecam tego instruktora. Szybka i sprawna nauka.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Patrycja Leszczyńska

Patrycja Leszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, instruktor Andrzej Pszczółkowski świetnie przygotowuje do egzaminu. Jazdy odbywają się w miłej i luźnej atmosferze.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Daria Filińska

Daria Filińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, instruktor Andrzej Pszczółkowski świetnie przygotowuje do egzaminu. Jazdy są prowadzone w miłej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wieśko Kamiński

Wieśko Kamiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mam 49 lat mówili mi że może już za stary jestem na zdawanie prawa jazdy ale poszedłem wykłady bardzo ciekawe i dobrze tłumaczone, a praktyka trafił mi się dobry Instruktor z powołania dobrze nauczał i świetnie wyjaśniał jak prawie każdy instruktor zostawił 2h przed egrazminem państwowym. Ogólnie polecam ośrodek.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Kamola

Ania Kamola
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze prowadzony kurs, zarówno teoria i praktyka. Jazdy z Panem Andrzejem Pszczółkowskim bardzo szeroko przygotowują do egzaminu w niestresującej atmosferze. Na egzaminie czułam się faktycznie przygotowana, znałam dobrze trasy i manewry jakich ode mnie wymagano. Godziny też zawsze rzetelnie wyjeżdżone w pełni co do minuty. Serdecznie polecam~`

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwier Oliwier

Oliwier Oliwier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła podchodziłem na Motocykl, instruktor obeznany i świetnie tłumaczył. Egzamin zdany za pierwszy razem. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zuzia Orłowska

Zuzia Orłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie przez Pana Andrzeja z żółtej skody! Bardzo miło wspominam jazdy:) zdane za pierwszym!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Dziergowski

Dawid Dziergowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Zdane za pierwszym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Rogaś

Kacper Rogaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnie zostałem przygotowany przez Pana Andrzeja Pszczółkowskiego i bez najmniejszych problemów zdałem egzamin. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Dulski

Kuba Dulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła z fajną i luźną atmosferą. Dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Filip Drobik

Filip Drobik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Jazdy z Panią Marlenka to czysta przyjemność. POLECAM

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Filińska

Ola Filińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Prawko, a jako instruktora Panią Marlenę.Miła atmosfera i świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Nowakowski

Bartosz Nowakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Kilka lat temu zdany egzamin na kat B, teraz zdana kat. A. Atrakcyjna cena.

+ Zaletyatrakcyjna cena
- Wadybrak
Natalka Jaskuła

Natalka Jaskuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców ,,Prawko'', a jako instruktora Pana Andrzeja Pszczółkowskiego! Super atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamila Konopska

Kamila Konopska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę jazdy. Egzaminy zdane za pierwszym razem. Jazdy świetnie przygotowują przyszłych kierowców. Jestem bardzo zadowolona i dziękuję mojej instruktorce Pani Marlenie za wspaniałe przygotowanie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Bartnik

Michał Bartnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkole jazdy „prawko” zajęcia teoretyczne przebiegły bardzo sprawnie i efektowne gdyż teorie zdałem za pierwszym razem. Jazdy natomiast miałem z Andrzejem Pszczółkowskim bardzo miły,pomocny,cierpliwy umiejący uczyć instruktor. Praktykę również zdałem za pierwszym razem,jeszcze raz polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Emilka Nowakowska

Emilka Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super! Pan Andrzej z żółtej skody jest najlepszym instruktorem. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktor Karpinski

Wiktor Karpinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę jazdy. Można się z nimi dogadać w sprawie terminów wykładów , jazd , i płatności. Pojazdy w raczej dobrym stanie. Jeździłem z panem Andrzejem Pszczółkowski który dobrze tłumaczy jak się jeździ i szybko można pozbyć się nieśmiałości jazdy po ulicach. Można z nim spokojnie porozmawiać i dogadać w sprawie terminów jazd. Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Gałczyński

Michał Gałczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę jazdy. Można się z nimi dogadać w sprawie terminów wykładów , jazd , i płatności. Pojazdy w raczej dobrym stanie. Jeździłem z panem Andrzejem Pszczółkowski który dobrze tłumaczy jak się jeździ i szybko można pozbyć się nieśmiałości jazdy po ulicach. Można z nim spokojnie porozmawiać i dogadać w sprawie terminów jazd. Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Fryderyk Gerbowski

Fryderyk Gerbowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców ,,Prawko'' i instruktora Andrzeja Pszczółkowskiego. Bardzo miła atmosfera jak i sam instruktor. Super godziny jazd i zawsze umawianie się w miejscu w którym się obecnie jest. POLECAM ! Egzamin Teoretyczny oraz Praktyczny zdany za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Igor Marianski

Igor Marianski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców ,,Prawko'' i instruktora Andrzeja Pszczółkowskiego. Bardzo miła atmosfera jak i sam instruktor. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem !!!.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Rachocki

Jakub Rachocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców ,,Prawko'' i instruktora Andrzeja Pszczółkowskiego.Potrafi bardzo dobrze przygotować do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Adam Wiciun

Adam Wiciun
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam ośrodek prawko w Płocku! Zdałem oba egzaminy za pierwszym razem. Świetna atmosfera i dziękuje bardzo Andrzejowi B. za bardzo profesjonalne i zabawne jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Kosek

Michał Kosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców ,,Prawko'' i instruktora Andrzeja Pszczółkowskiego.Potrafi bardzo dobrze przygotować do egzaminu, panuję dobra atmosfera.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Jarzębowski

Mateusz Jarzębowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Andrzeja Pszczółkowskiego, potrafi świetnie nauczyć, na jazdach panuje miła atmosfera a na egzaminie wynik pozytywny za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Świtalska

Dominika Świtalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alicja Przybylska

Alicja Przybylska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak