Liczba odwiedzin: 70332 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców OSK_ISTELNY

  1502 opinie w tym 1076 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2020

Dominika Kapuścik

Dominika Kapuścik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy i Pana Roberta Kacprowicza, który był moim instruktorem. Dzięki jego zaangażowaniu zdałam za pierwszym razem! Dziękuję i jeszcze raz gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Grzegorz Rzepczyński

Grzegorz Rzepczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy, Pan Robert Kacprowicz potrafi bardzo dobrze wszystko wytłumaczyć . Jazdy prowadzone były w luźnej i miłej atmosferze. Dzięki Panu Robertowi zdałem za pierwszym razem! Dziękuję i polecam najmocniej!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2020

Kuba Kulasza

Kuba Kulasza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Robert Kacprowicz nauczył mnie wszystkiego co jest potrzebne by jeździc, dzięki niemu zdałem prawko, jest bardzo cierpliwy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.01.2020

Anna Janik

Anna Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam tę szkołę całkowitym przypadkiem a okazała się strzałem w dziesiątkę! ???? Całym serduszkiem polecam instruktora Pana Mateusza Walczaka. Świetna atmosfera na jazdach, zero stresu, podchodzi indywidualnie do każdego kursanta, można porozmawiać z nim na każdy temat, zawsze wesoło i pozytywnie. Wszystko dokładnie i na spokojnie tłumaczone nawet za setnym razem. Panicznie bałam się samochodów i nigdy nie sądziłam, że zdecyduję się na kurs, ale mój instruktor sprawił że teraz kocham siadać za kierownicą. Na pewno będę tęsknić za czasem spędzonym na jazdach. Jeśli prawko to tylko z OSK Istelny! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2020

Angelika Bajer

Angelika Bajer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy! Dobre podejście i nastawienie do ucznia, brak nerwowej atmosfery w czasie jazd. Pan Robert Kacprowicz ma ogromną cierpliwość do uczniów tłumacząc wszystko tak aby każdy zrozumiał. Serdecznie go polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Luk Asz

Luk Asz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Panu Robertowi Należy się podwyżka! !!!mój pierwszy raz za kółkiem, mało tego z chorobą lokomocyjną. Zdałem za pierwszym razem dzięki świetnemu instruktorowi jakim jest Pan Robert! Dziękuje i polecam jak najmocniej! Łukasz T

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.12.2019

Ilona Baranowska-Szczerbuk

Ilona Baranowska-Szczerbuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. Serdecznie polecam szkołę jazdy Istelny. A instruktora z cala odpowiedzialnoscia i z calego serca polecam Roberta Kacprowicz jest super nauczycielem. Spokojny , dokładnie tłumaczy z humorem bez stresu. Ma podejście do ciężkich kursantek takich jak Ja. Dzieki wielkie Robert !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2019

Ewa Michalczyk

Ewa Michalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Istelny! Wykłady są przeprowadzane w bardzo ciekawy i fajny sposób i atmosfera jest fajna i luźna. Moim instruktorem był Pan Boguś, który jest bardzo miłą i przesympatyczną osobą, z którą miałam przyjemność jeździć. Jazdy odbywały się w bardzo miłej i luźnej atmosferze gdzie stres był ograniczony do minimum, dzięki czemu podczas jazd czułam się pewnie i swobodnie. Polecam OSK oraz instruktora Pana Bogusia!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.11.2019

Ola Besz

Ola Besz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super jeśli chodzi nie tylko o samą naukę jazdy, ale również o przyjazną atmosferę i godziny jazd ustalone pod kursanta oraz Idealne przygotowanie do egzaminu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2019

Laura Wojtaszek

Laura Wojtaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Istelny ! Dziękuje Mateuszowi, który prowadził moje jazdy od samego początku, jestem bardzo zadowolona z jego podejścia do kursanta i prowadzenia jazd ☺️ Polecam!!!☺️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2019

Agata Paprotna

Agata Paprotna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Istelny. Wykłady są prowadzone w sposób ciekawy i zrozumiały, a atmosfera jest bardzo miła i luźna. Moim instruktorem był Mateusz Walczak, którego polecam każdemu. Podchodzi do szkolenia przyszłych kierowców w pełni profesjonalnie. Zawsze zadbał o to by jazdy przebiegały w bezstresowej atmosferze. Zawsze wszystko jasno wytłumaczył, a jazdy dało się dopasować do planu dnia .

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2019

Karolina Hulboj

Karolina Hulboj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Istelny! Zero stresu, terminy jazd dobrane pod kursanta oraz profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Wspaniała atmosfera, instruktorzy pełni pasji do swojej pracy, bardzo cierpliwi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2019

Kamil Gawlik

Kamil Gawlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Panem Robertem to czysta przyjemność oraz kompletny brak stresu. Serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.11.2019

Krzysiu Bajer

Krzysiu Bajer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek !!!!! mila atmosfera wszystko przerabiane krok po kroku. Bardzo dobre przygotowania do egzaminu !!!!! polecam instruktora p. Bogusia !! Najlepszy!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.10.2019

Mateusz Waniczek

Mateusz Waniczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Robert jest super instruktorem, Bardzo fajnie i spokojnie się z nim jeździ nie krzyczy (ale czasami się zdarz) da się z nim porozmawiać oraz tłumaczy wszystko dokładnie i spokojnie!!! Polecam zdawać prawko w OSK ISTELNY Mi się udało zdać za 2 razem a kursy prowadzone przez Pana Damiana są ciekawe i nie za długie????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Oliwia Starzec

Oliwia Starzec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie dziękuję za profesjonalne podejście do nauki jazdy i przygotowania do egzaminu państwowego przez instruktora Mateusza Walczaka ! Gorąco polecam OSK Istelny!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Jakub Jurusik

Jakub Jurusik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Istelny, bardzo miła i luźna atmosfera. Polecam także innym Pana Roberta , który był moim instruktorem widać ze do naszej nauki podchodzi tak jak by sam on to zdawał. Dzięki Panu Robertowi nie miałem żadnego stresu, a jazda z nim to sama przyjemność. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Damian Bugiel

Damian Bugiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

miła atmosfera i pełen profesjonalizm polecam pana Roberta

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2019

Martyna Kłobuch

Martyna Kłobuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam OSK Istelny. Wykłady są prowadzone w ciekawy i zrozumiały sposób, dzięki czemu niezbędną wiedzę przyswoiłam niemal od razu. Pan Robert, który był moim instruktorem, podchodzi do szkolenia przyszłych kierowców w pełni profesjonalnie. Jednocześnie w jego towarzystwie można zapomnieć o wszelkim stresie, a nauka jazdy jest czystą przyjemnością. Dzięki OSK Istelny egzamin państwowy stał się dla mnie jak przysłowiowa bułka z masłem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.09.2019

Julia Łubik

Julia Łubik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSK ISTELNY! wykłady prowadzone są w sposób ciekawy i zrozumiały, atmosfera jest tak bardzo sympatyczna aż można powiedzieć że kadra OSK ISTELNY i ich kursanci stanowią jedną wielką rodzinę :) instruktorzy są w pełni wykfalifikowani. Jazdy z panem Robertem były prowadzone w bardzo pozytywnej i luźnej atmosferze. Jego cierpliwość i profesjonalne podejście do swojej pracy doprowadziło mnie do pozytywnego zdania egzaminu :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.09.2019

Natalia Grzeszata

Natalia Grzeszata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam OSK Istelny. Moim instruktorem był Robert Kacprowicz i chętnie polecę go każdemu. Zawsze zadbał o to żeby jazdy przebiegały w bezstresowej atmosferze. Dzięki temu za kierownicą czułam się swobodniej i pewniej. Pan Robert zawsze wszystko tłumaczył i w humorystyczny sposób zwracał uwagę na popełniane błędy. Z kontaktem nie było problemów, a jazdy dało się dopasować elastycznie do planu dnia. Szczerze mogę polecić OSK Istelny, jak i instruktora Roberta Kacprowicza! Świetna szkoła!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2019

Michał Cyranek

Michał Cyranek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robert najlepszy instruktor!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2019

Arkadiusz Hernas

Arkadiusz Hernas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazda z instruktorami (w moim przypadku Mateusz i Robert) to czysta przyjemność i zerowy stres, a przy tym dokładne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2019

Marek Jacek

Marek Jacek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia na wykłady, aż chce się chodzić, a wszystko za sprawą wykładowcy pana Damiana, który potrafi nauczyć i wytłumaczyć, do dyspozycji 24/7 jeśli się czegoś nie rozumie wytłumaczy dlaczego tak, a nie tak. Instruktorzy Mateusz i Robert (z którymi ja miałem przyjemność jeździć) bardzo cierpliwi wyrozumiali z poczuciem humoru więc dobra atmosfera gwarantowana. Stres tylko na pierwszych jazdach :D Polecam. Pozdrawiam!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2019

Filip Brzostek

Filip Brzostek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Olga Najlepsza

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2019

Agnieszka Pilich

Agnieszka Pilich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Istelny!!! Instruktorzy bardzo mili i strasznie cierpliwi ???? a zwłaszcza Pan Mateusz ????wszystko dobrze wytłumaczą i odpowiedzą na każde, nawet głupie pytanie. Mają dobre podejście do kursanta. Szkoła pierwsza klasa !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2019

Karolina Zimnicka

Karolina Zimnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy , Pan Robert Kacprowicz jest najlepszym instruktorem ! Dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.08.2019

Adrian Grabowski

Adrian Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrzy i mili instruktorzy, wyśmienita atmosfera. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.07.2019

Dżesika Bluszcz

Dżesika Bluszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Istelny! Jazdy pod okiem Pana Bogusia były prowadzone w dobrej atmosferze. Jest bardzo cierpliwym, wyrozumiałym i zabawnym instruktorem. Dziękuje jeszcze raz! :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2019

Aleksandra Góralska

Aleksandra Góralska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK istelny! bezstresowa atmosfera, pełen profesjonalizm oraz świetni instruktorzy - w szczególności ogromne podziękowania dla Mateusza Walczaka oraz Bogusia Krasickiego, wszystko bardzo dobrze wytłumaczyli podczas jazd, dzięki czemu egzamin zdałam bez problemu !!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak