Liczba odwiedzin: 73158 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców OSK_ISTELNY

  1525 opinii w tym 1094 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.09.2020

Paulina Goretzka

Paulina Goretzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Istelny, a szczególnie Pana Bogusia jako instruktora, przemiły i cierpliwy. Bardzo fajna atmosfera panowała podczas jazd, przy czym wszystko było bardzo dobrze wytłumaczone i wyjaśnione.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.09.2020

Bartosz Gruca

Bartosz Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, polecam Pana Bogusia Kraśnickiego jako instruktora.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2020

Roksana Paz

Roksana Paz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Istelny. Ciekawe wykłady, które bardzo pomagają w przygotowaniu do egzaminu teoretycznego. W szczególności polecam Pana Roberta, który był moim instruktorem. Świetnie przygotowuje do egzaminu praktycznego. Cierpliwy, spokojny, z poczuciem humoru i młotkiem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2020

Nicole Stanienda

Nicole Stanienda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Istelny, wykłady były ciekawe i prowadzony w zrozumiały sposób. Dziękuję Panu Robertowi Kacprowiczowi za przygotowanie mnie do egzaminu, oraz za cierpliwość, wyrozumiałość i świetną atmosferę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2020

Ismena Groborz

Ismena Groborz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z całego kursu a jeszcze bardziej z jazdy. Dziękuję bardzo serdecznie Panu Robertowi za świetne przygotowanie, cierpliwość, wyrozumiałość, wspaniałą atmosferę, poczucie humoru i za to że wierzył we mnie do samego końca!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.08.2020

Ewcia Kaletka

Ewcia Kaletka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco OSK istelny!!!! Dziękuję przede wszystkim panu Robertowi i panu Pawłowi za świetne przygotowanie do egzaminu,cierpliwość, wspaniałą atmosferę jaka panowała, i jakiej nigdzie nie znajdziecie . Dzięki panu Robertowi i panu Pawłowi mogłam spełnić swoje marzenia to oni wierzyli we mnie do samego końca!!!! Jesteście najlepsi w tym co robicie po prostu ludzie na właściwych miejscach !!!! wielkie brawa dla was za to co dla mnie zrobiliście!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2020

Patrycja Rzotki

Patrycja Rzotki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek szkoleniowy! Świetnie przygotowane wykłady, najlepsi instruktorzy na świecie i przede wszystkim atmosfera jakiej nigdzie nie znajdziecie! Dzięki OSK Istelny udało mi się zdać prawko za pierwszym razem! Instruktorzy dokładają wszelkich starań żeby wszystkich jak najlepiej przygotować. Świetnym udogodnieniem jest egzamin na tym samochodzie którym jeździmy na kursie! 24/h dostępny w Raciborzu plac manewrowy! Wszystkim bardzo polecam OSK Istelny!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.08.2020

Weronika Porwoł

Weronika Porwoł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Istelny, wykłady były bardzo pomocne. Dziękuję instruktorowi Robertowi Kacprowiczowi za świetne przygotowanie do egzaminu, cierpliwość, wspaniałą atmosferę podczas jazd i przede wszystkim za najlepsze poczucie humoru.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2020

Daria Rymarska

Daria Rymarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Istelny i Pana Roberta! Wszystko dokładnie wytłumaczy, ma dobre podejście do kursanta, wszystko odbyło się bezstresowo !!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2020

Seweryn Michna

Seweryn Michna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, szybkie i dobre przygotowanie do egzaminu. Pozdrawiam Pana Tadeusza

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.06.2020

Szymon Matczak

Szymon Matczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam świetna atmosfera wszystko profesjonalnie najlepsze przygotowanie do egzaminu dzieki najlepszemu instruktorowi Mateuszowi!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2020

Emilia Sobol

Emilia Sobol
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, atmosfera podczas jazd superancka, polecam serdecznie Pana Bogusława!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2020

Ania Spata

Ania Spata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Istelny za ciekawe wykłady i cenne porady. Dziękuję instruktorowi Pawłowi Walczak za świetne przygotowanie do egzaminu, pełen profesjonalizm, anielską cierpliwość, a także miłą atmosferę podczas jazd i super poczucie humoru.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.03.2020

Michał Burdzy

Michał Burdzy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę jazdy Istelny oraz instruktora Pawła Walczaka, który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego. Wykłady również ciekawe, bardzo pomogły w jeździe praktycznej samochodem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.02.2020

Artur Wittek

Artur Wittek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobra szkoła jazdy super atmosfera no i najlepszy instruktor pan robert

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.02.2020

Patryk Wierzchowski

Patryk Wierzchowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Roberta Kacprowicza ,który świetnie przygotował mnie nie tylko do egzaminu ale i jazdy na codzień. Pan Robert ma nerwy ze stali , tłumaczy wyraźnie i zrozumiale, atmosfera w aucie jest świetna .Dziękuje i jeszcze raz Polecam!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.02.2020

Oliwia Beer

Oliwia Beer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie tę szkołę jazdy i pana Roberta! Bardzo cierpliwy, świetnie tłumaczy i dzięki miłej atmosferze i podejściu instruktora nauka jazdy to sama przyjemność!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2020

Paulina Ławniczak

Paulina Ławniczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Pana Roberta Kacprowicza, który był moim instruktorem. Dzięki jego podejściu i cierpliwości zdałam za pierwszym razem! Dziękuję i jeszcze raz gorąco polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2020

Dominika Kapuścik

Dominika Kapuścik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy i Pana Roberta Kacprowicza, który był moim instruktorem. Dzięki jego zaangażowaniu zdałam za pierwszym razem! Dziękuję i jeszcze raz gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Grzegorz Rzepczyński

Grzegorz Rzepczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy, Pan Robert Kacprowicz potrafi bardzo dobrze wszystko wytłumaczyć . Jazdy prowadzone były w luźnej i miłej atmosferze. Dzięki Panu Robertowi zdałem za pierwszym razem! Dziękuję i polecam najmocniej!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2020

Kuba Kulasza

Kuba Kulasza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Robert Kacprowicz nauczył mnie wszystkiego co jest potrzebne by jeździc, dzięki niemu zdałem prawko, jest bardzo cierpliwy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.01.2020

Anna Janik

Anna Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam tę szkołę całkowitym przypadkiem a okazała się strzałem w dziesiątkę! ???? Całym serduszkiem polecam instruktora Pana Mateusza Walczaka. Świetna atmosfera na jazdach, zero stresu, podchodzi indywidualnie do każdego kursanta, można porozmawiać z nim na każdy temat, zawsze wesoło i pozytywnie. Wszystko dokładnie i na spokojnie tłumaczone nawet za setnym razem. Panicznie bałam się samochodów i nigdy nie sądziłam, że zdecyduję się na kurs, ale mój instruktor sprawił że teraz kocham siadać za kierownicą. Na pewno będę tęsknić za czasem spędzonym na jazdach. Jeśli prawko to tylko z OSK Istelny! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2020

Angelika Bajer

Angelika Bajer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy! Dobre podejście i nastawienie do ucznia, brak nerwowej atmosfery w czasie jazd. Pan Robert Kacprowicz ma ogromną cierpliwość do uczniów tłumacząc wszystko tak aby każdy zrozumiał. Serdecznie go polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Luk Asz

Luk Asz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Panu Robertowi Należy się podwyżka! !!!mój pierwszy raz za kółkiem, mało tego z chorobą lokomocyjną. Zdałem za pierwszym razem dzięki świetnemu instruktorowi jakim jest Pan Robert! Dziękuje i polecam jak najmocniej! Łukasz T

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.12.2019

Ilona Baranowska-Szczerbuk

Ilona Baranowska-Szczerbuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. Serdecznie polecam szkołę jazdy Istelny. A instruktora z cala odpowiedzialnoscia i z calego serca polecam Roberta Kacprowicz jest super nauczycielem. Spokojny , dokładnie tłumaczy z humorem bez stresu. Ma podejście do ciężkich kursantek takich jak Ja. Dzieki wielkie Robert !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2019

Ewa Michalczyk

Ewa Michalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Istelny! Wykłady są przeprowadzane w bardzo ciekawy i fajny sposób i atmosfera jest fajna i luźna. Moim instruktorem był Pan Boguś, który jest bardzo miłą i przesympatyczną osobą, z którą miałam przyjemność jeździć. Jazdy odbywały się w bardzo miłej i luźnej atmosferze gdzie stres był ograniczony do minimum, dzięki czemu podczas jazd czułam się pewnie i swobodnie. Polecam OSK oraz instruktora Pana Bogusia!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.11.2019

Ola Besz

Ola Besz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super jeśli chodzi nie tylko o samą naukę jazdy, ale również o przyjazną atmosferę i godziny jazd ustalone pod kursanta oraz Idealne przygotowanie do egzaminu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2019

Laura Wojtaszek

Laura Wojtaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Istelny ! Dziękuje Mateuszowi, który prowadził moje jazdy od samego początku, jestem bardzo zadowolona z jego podejścia do kursanta i prowadzenia jazd ☺️ Polecam!!!☺️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2019

Agata Paprotna

Agata Paprotna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Istelny. Wykłady są prowadzone w sposób ciekawy i zrozumiały, a atmosfera jest bardzo miła i luźna. Moim instruktorem był Mateusz Walczak, którego polecam każdemu. Podchodzi do szkolenia przyszłych kierowców w pełni profesjonalnie. Zawsze zadbał o to by jazdy przebiegały w bezstresowej atmosferze. Zawsze wszystko jasno wytłumaczył, a jazdy dało się dopasować do planu dnia .

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2019

Karolina Hulboj

Karolina Hulboj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Istelny! Zero stresu, terminy jazd dobrane pod kursanta oraz profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Wspaniała atmosfera, instruktorzy pełni pasji do swojej pracy, bardzo cierpliwi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak