Liczba odwiedzin: 73534 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców OSK_ISTELNY

  1525 opinii w tym 1094 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.08.2020

Halina D .....a ip: 37.7.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam OSK Istelny za profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Serdecznie dziękuję Panu Robertowi za cierpliwość i miłą atmosferę. Świetny instruktor, dzięki któremu zdałam za pierwszym razem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2020

Dominika J ....a ip: 83.10.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam OSK Istelny i świetnego Instruktora Pana Roberta Kasprowicza. Jest bardzo cierpliwy, wszystko dokładnie wytłumaczy, poza tym ma genialne poczucie humoru.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.08.2020

Agnieszka K ....k ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam OSK Istelny, pełen profesjonalizm i bardzo ciekawe wykłady. Dziękuję również Panu Robertowi za przygotowanie do egzaminu, cierpliwość na jazdach oraz za miłą atmosferę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.07.2020

Klaudia P ......z ip: 83.26.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Mateusz nauczył mnie jazdy od podstaw. Atmosfera podczas jazdy i wykładów była w porządku. Musiałam dokupić dodatkowe godziny, by do egzaminu przygotować się jak najlepiej. Miałam też możliwość zdawania tym samym autem, którym od początku się uczyłam(za dodatkową opłatą). Przygotowywanie się do egzaminu łączy się z wydatkami i zabiera czas, jednak radość ze zdania to wspaniałe uczucie.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.06.2020

Wiktoria K ..a ip: 5.184.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Robert najlepszy Instruktor, świetna atmosfera , profesjonalizm , polecam Szkołę Jazdy Istelny !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2020

Kamil Z ......i ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie polecam Pana Roberta! Świetny nauczyciel, cierpliwy i życzliwy, bez problemu każdego nauczy prowadzić!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.01.2020

Paulina P ......l ip: 78.31.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam p. Roberta jako instruktora ! Fachowe podejście do kursanta z odrobiną luzu i humoru dodaje otuchy i odwagi do ostatniej godziny jazd ( i nawet tych dodatkowych :p ). Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu ! Polecam serdecznie !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Tymoteusz M .........i ip: 31.0.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w mieście, wszystko zdane za pierwszym !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.01.2020

Monika Z ....... ip: 89.151.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam na instruktora wybrać Pana Roberta. Jazdy z nim to czysta przyjemność. Wszystko dokładnie tłumaczone. Atmosfera w aucie rewelacyjna. Polecam serdecznie z całego serca. Pozdrawiam. Monika Zielonka

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.11.2019

Jennifer I ...i ip: 5.173.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam instruktora Pana Roberta Kacprowicza. Jazdy w pozytywnej, przyjemnej atmosferze. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2019

Aneta L ....z ip: 88.156.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie wszystkim polecam OSK Istelny. Wykłady prowadzone w sposób ciekawy i zrozumiały. Najbardziej muszę polecić instruktora, z którym miałam przyjemność się uczyć - mianowicie Pana Roberta Kacprowicza. Jazdy z tym Panem zawsze przebiegały w świetnej atmosferze, bez stresu i w pełni profesjonalnie. Instruktor posiadający dużo cierpliwości do kursanta, wszystko dokładnie tłumaczył i humorystycznie zwracał uwagi na moje błędy przez co lepiej wszystko zapamiętałam. Pan Robert to instruktor z powołania - lepiej tego ująć nie można. Jazdy zostały dopasowane do mojego grafiku, z kontaktem nie było problemu. Bardzo polecam OSK Istelny i Pana Roberta!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2019

Aleksander C ....... ip: 83.10.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy z Panem Robertem Kacprowiczem były czystą przyjemnością. Zero stresu, świetna atmosfera ale i bardzo solidne przygotowanie do jazdy oraz egzaminu. Bardzo polecam, pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2019

Ewelina B .......a ip: 5.173.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej polecam !!! Brawo dla Mateusza Walczak za przygotowanie do egzaminu i anielska cierpliwość !!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Wiktoria H ......k ip: 188.146.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Raciborzu! Całość kursu przebiegła bez problemów, sprawnie i szybko. Wykłady prowadzone przez pana Damiana były niezwykle ciekawe i opowiedziane w taki sposób by zainteresować nawet najbardziej opornych. Pan Robert Kacprowicz bez wątpienia jest najlepszym instruktorem na jakiego można trafić, aż przykro, że zdało się za pierwszym razem???? godziny jazd były dopasowane pod mój plan dnia oraz przebywały w luźnej, humorystycznej ale i wiele uczącej atmosferze. Jest to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, dzięki któremu nie czuje się presji i większego stresu, który nawet przed egzaminem dzięki rozmowom ograniczony był do minimum. Wszystko tłumaczone w sposób zrozumiały i konkretny. Szczerze z całego serca polecam OSK Istelny jak i oczywiście pana Roberta!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.09.2019

Kasia P ........a ip: 83.22.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam OSK Istelny! Jazdy pod okiem pana Roberta to czysta przyjemność oraz pełen profesjonalizm. Zero stresu, przyjazna atmosfera oraz terminy jazd dobrane pod kursanta. Wykłady pana Damiana były bardzo interesujące.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2019

Dawid P ....k ip: 88.156.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam OSK ISTELNY! Indywidualne podejście do kursanta oraz pełen profesjonalizm. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu przez Pana Bogusia oraz Pana Roberta

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2019

Marek P ......k ip: 83.26.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam każdemu kto chciałby rozpocząć kurs. Profesjonalizm i rzetelność w pracy instruktorów. Szczególne podziękowania dla Mateusza Walczaka (6h jazd) i Roberta Kacprowicza (24h jazd) za perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Polecam !!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.08.2019

Denis Duda

Denis Duda
Opinia niezweryfikowna

Jazdy z instruktorem Robertem Kacprowiczem to czysta przyjemność. Świetna atmosfera na jazdach, świetne przygotowanie do egzaminu, bardzo polecam OSK Istelny oraz Pana Roberta.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Roland K ...k ip: 46.134.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorem był Robert Kacprowicz jest bardzo dobrym instruktorem luźna atmosfera. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Dawid K .....o ip: 88.156.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam gorąco OSK ISTELNY, na wykładach panuje miła i zabawna atmosfera. Polecam w szczególności instruktorów Roberta i Bogusia którzy zawsze rzucili na jazdach jakimś żartem. Podchodzą do kursanta w sposób indywidualny, są cierpliwi oraz motywują na każdym kroku i dzięki temu udało się zdać za 1!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2019

Marek S ....a ip: 5.173.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne podejście Pana Damiana na wykładach, dokładnie tłumaczy każdą sytuację na drodze. Co do jazd serdecznie polecam instruktora Roberta Kacprowicza dokładnie tłumaczy co i jak się dzieje na drodze i co trzeba robić.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.06.2019

Jeremi B .......i ip: 46.134.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Nauka jazdy tutaj to przyjemność

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.06.2019

Anna K ........z ip: 78.31.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam tą szkołę. Wspaniała atmosfera, pozytywne nastawienie i instruktor pełen pasji do swojej pracy. Godziny jazd były bardzo dobrze rozplanowane. Pan Robert zawsze punktualnie pojawiał się na zajęciach. Jest bardzo pozytywna i wesołą osobą dzięki czemu jazdy z nim były dla mnie ogromną przyjemnością. Tłumaczył mi moje błędy i zawsze ze spokojem dawał wskazówki co i jak muszę zrobić. Dał mi przydatne wytyczne jak mam jeździć i jak zachować się podczas egzaminu. Polecam bardzo

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.06.2019

Paulina K ...s ip: 88.156.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam OSK Istelny. Wykłady prowadzone były ciekawie i w zrozumiały sposób. Zawsze można było się o coś dopytać. Jazdy z Robertem zawsze były w przyjemnej atmosferze a stres związany z prowadzeniem samochodu zniknął na pierwszej lekcji. Każdy mój błąd był tłumaczony bardzo dokładnie i jak była potrzeba powtarzaliśmy manewr po kilka razy aż nie zrozumiałam co robie źle. Instruktor zwracał uwagę na najmniejsze szczegóły w jeździe. Nie było również problemu z odebraniem/dowiezieniem pod dom lub szkołe czy umówieniem następnych jazd. Polecam i dziekuje jeszcze raz za doprowadzenie mnie do zdanego egzaminu!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2019

Monika Zrostek

Monika Zrostek
Opinia niezweryfikowna

Przez kurs prawa jazdy przeprowadziła mnie p. Olga Korycka, która z ogromną cierpliwością i wielkim zaangażowaniem wszystko po kolei wytłumaczyła. W samochodzie panowala zawsze przemiła atmosfera. Przez caly egzamin czułam jej wsparcie co przyczyniło sie do ograniczenia stresu. Caly kurs bardzo mile wspomniam, wykłady prowadzone ciekawie, pomogły szybko przyswoić wiedzę, jazdy sprawialy duzo radości, dlatego Bardzo polecam OSK Istelny! Dziękuję i pozdrawiam!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.05.2019

Michal Michichal

Michal Michichal
Opinia niezweryfikowna

Polecam wszystkim zamiast stresu kupa smiechu pozatym mozna bez problemu dogadac sie z wszystkim zwlaszcza jak komus na czasie zalezy ceny konkurencyjne I bez cisnien I stresu dzieki Damian za wszystko bo w bardzo krotkim czasie zrobilismy kawal dobrej roboty I wkoncu mam prawko

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.05.2019

Julia Chęciek

Julia Chęciek
Opinia niezweryfikowna

Bardzo polecam OSK Istelny a w szczególności pana Roberta. Jazdy z nim to była sama przyjemność, tłumaczył wszystko na spokojnie i nie miał problemu aby powtórzyć gdy czegoś nie zrozumiałam. Podczas jazd panowała bardzo luźna atmosfera, a w drodze do Jastrzębia mogliśmy się zarówno pośmiać jak i pośpiewać. Gdybym mogła ponownie zdawać egzamin, z pewnością wybrałabym ponownie tę szkołę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.05.2019

Karol B ........k ip: 5.184.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobrzy instruktorzy i miła atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2019

Dawid W .....h ip: 217.99.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Za pierwszym podejściem zdane!!! Robert Kacprowicz świetny instruktor, zawsze dogadasz się jeśli chodzi o godziny jazd. Zaletą u Roberta jest punktualność, cierpliwość, a co najważniejsze to wytłumaczy każdą sytuacje/zachowanie na drodze. Przekaże wszystkie cenne informacje, które będziesz potrzebował na egzaminie. Serdecznie polecam ten ośrodek. Pozdrawiam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2019

Daniel M ....s ip: 5.173.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy, świetni instruktorzy. Zdane za pierwszym!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak