Liczba odwiedzin: 73534 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców OSK_ISTELNY

  1525 opinii w tym 1094 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2019

Kamil Gawlik

Kamil Gawlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Panem Robertem to czysta przyjemność oraz kompletny brak stresu. Serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.11.2019

Krzysiu Bajer

Krzysiu Bajer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek !!!!! mila atmosfera wszystko przerabiane krok po kroku. Bardzo dobre przygotowania do egzaminu !!!!! polecam instruktora p. Bogusia !! Najlepszy!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.10.2019

Mateusz Waniczek

Mateusz Waniczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Robert jest super instruktorem, Bardzo fajnie i spokojnie się z nim jeździ nie krzyczy (ale czasami się zdarz) da się z nim porozmawiać oraz tłumaczy wszystko dokładnie i spokojnie!!! Polecam zdawać prawko w OSK ISTELNY Mi się udało zdać za 2 razem a kursy prowadzone przez Pana Damiana są ciekawe i nie za długie????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Oliwia Starzec

Oliwia Starzec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie dziękuję za profesjonalne podejście do nauki jazdy i przygotowania do egzaminu państwowego przez instruktora Mateusza Walczaka ! Gorąco polecam OSK Istelny!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Jakub Jurusik

Jakub Jurusik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Istelny, bardzo miła i luźna atmosfera. Polecam także innym Pana Roberta , który był moim instruktorem widać ze do naszej nauki podchodzi tak jak by sam on to zdawał. Dzięki Panu Robertowi nie miałem żadnego stresu, a jazda z nim to sama przyjemność. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Damian Bugiel

Damian Bugiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

miła atmosfera i pełen profesjonalizm polecam pana Roberta

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2019

Martyna Kłobuch

Martyna Kłobuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam OSK Istelny. Wykłady są prowadzone w ciekawy i zrozumiały sposób, dzięki czemu niezbędną wiedzę przyswoiłam niemal od razu. Pan Robert, który był moim instruktorem, podchodzi do szkolenia przyszłych kierowców w pełni profesjonalnie. Jednocześnie w jego towarzystwie można zapomnieć o wszelkim stresie, a nauka jazdy jest czystą przyjemnością. Dzięki OSK Istelny egzamin państwowy stał się dla mnie jak przysłowiowa bułka z masłem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.09.2019

Julia Łubik

Julia Łubik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSK ISTELNY! wykłady prowadzone są w sposób ciekawy i zrozumiały, atmosfera jest tak bardzo sympatyczna aż można powiedzieć że kadra OSK ISTELNY i ich kursanci stanowią jedną wielką rodzinę :) instruktorzy są w pełni wykfalifikowani. Jazdy z panem Robertem były prowadzone w bardzo pozytywnej i luźnej atmosferze. Jego cierpliwość i profesjonalne podejście do swojej pracy doprowadziło mnie do pozytywnego zdania egzaminu :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.09.2019

Natalia Grzeszata

Natalia Grzeszata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam OSK Istelny. Moim instruktorem był Robert Kacprowicz i chętnie polecę go każdemu. Zawsze zadbał o to żeby jazdy przebiegały w bezstresowej atmosferze. Dzięki temu za kierownicą czułam się swobodniej i pewniej. Pan Robert zawsze wszystko tłumaczył i w humorystyczny sposób zwracał uwagę na popełniane błędy. Z kontaktem nie było problemów, a jazdy dało się dopasować elastycznie do planu dnia. Szczerze mogę polecić OSK Istelny, jak i instruktora Roberta Kacprowicza! Świetna szkoła!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2019

Michał Cyranek

Michał Cyranek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robert najlepszy instruktor!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2019

Arkadiusz Hernas

Arkadiusz Hernas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazda z instruktorami (w moim przypadku Mateusz i Robert) to czysta przyjemność i zerowy stres, a przy tym dokładne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2019

Marek Jacek

Marek Jacek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia na wykłady, aż chce się chodzić, a wszystko za sprawą wykładowcy pana Damiana, który potrafi nauczyć i wytłumaczyć, do dyspozycji 24/7 jeśli się czegoś nie rozumie wytłumaczy dlaczego tak, a nie tak. Instruktorzy Mateusz i Robert (z którymi ja miałem przyjemność jeździć) bardzo cierpliwi wyrozumiali z poczuciem humoru więc dobra atmosfera gwarantowana. Stres tylko na pierwszych jazdach :D Polecam. Pozdrawiam!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2019

Filip Brzostek

Filip Brzostek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Olga Najlepsza

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2019

Agnieszka Pilich

Agnieszka Pilich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Istelny!!! Instruktorzy bardzo mili i strasznie cierpliwi ???? a zwłaszcza Pan Mateusz ????wszystko dobrze wytłumaczą i odpowiedzą na każde, nawet głupie pytanie. Mają dobre podejście do kursanta. Szkoła pierwsza klasa !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2019

Karolina Zimnicka

Karolina Zimnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy , Pan Robert Kacprowicz jest najlepszym instruktorem ! Dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.08.2019

Adrian Grabowski

Adrian Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrzy i mili instruktorzy, wyśmienita atmosfera. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.07.2019

Dżesika Bluszcz

Dżesika Bluszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Istelny! Jazdy pod okiem Pana Bogusia były prowadzone w dobrej atmosferze. Jest bardzo cierpliwym, wyrozumiałym i zabawnym instruktorem. Dziękuje jeszcze raz! :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2019

Aleksandra Góralska

Aleksandra Góralska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK istelny! bezstresowa atmosfera, pełen profesjonalizm oraz świetni instruktorzy - w szczególności ogromne podziękowania dla Mateusza Walczaka oraz Bogusia Krasickiego, wszystko bardzo dobrze wytłumaczyli podczas jazd, dzięki czemu egzamin zdałam bez problemu !!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.07.2019

Jagoda Główka

Jagoda Główka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawie i zrozumiale prowadzone wykłady oraz świetni instruktorzy, a szczególnie p. Robert Kacprowicz, który uczył mnie przez większość kursu - bardzo sympatyczny i cierpliwy, jazdy przebiegały bez stresu i w swobodnej atmosferze, przez co jazda samochodem stała się czystą przyjemnością. Szczerze polecam ten ośrodek każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2019

Milena Rymut

Milena Rymut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady prowadzone super, 0 problemu jeżeli chodzi o godzinę i dzień jazd, instruktor Pan Tadeusz bardzo cierpliwy i jednocześnie zabawny, przez co stres podczas jazd był ograniczony do minimum. Polecam bardzo serdecznie ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.07.2019

Wiktoria Moskwa

Wiktoria Moskwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zero stresu, jazdy na luzie i super instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.07.2019

Karolina Kabot

Karolina Kabot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić OSK Istelny. Wykłady prowadzone przez Pana Damiana były przedstawione w bardzo profesjonalny sposób, ale również i zabawny. Dzięki wykładom wiele ważnych informacji zostało mi w pamięci. Instruktorzy w OSK są bardzo profesjonalni, ale szczególnie przypadł mi do gustu Pan Robert, który poprowadził mój kurs w sposób poważny, a także przezabawny. Atutem Pana Roberta jest cierpliwość i wyrozumiałość do każdego z kursantów. Jazdy przebywały z nim w bardzo miłej i bezstresowej atmosferze. Jest on instruktorem z powołania. I pragnę mu bardzo podziękować za to, że dzięki niemu nie boję się już wyjechać na drogę, a także za to że jednak udało mi się zdać ten egzamin. Te ostatnie jeszcze 2 godziny przed egzaminem poświęcił mi Pan Boguś Kraśnicki, któremu również dziękuję za to ze rozładował we mnie napięcie przed samym egzaminem. Mimo iż nie miałam z nim wielu jazd mogę powiedzieć że jest to przesympatyczny człowiek. Polecam wszystkim tę dwójkę instruktorów oraz OSK ISTELNY.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.07.2019

Dominika Waniczek

Dominika Waniczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% OSK Istelny. Moim instruktorem był Mateusz Walczak - bardzo sympatyczny, wyrozumiały i cierpliwy instruktor. Wszystko dokładnie mi tłumaczył podczas jazd. Szczęśliwie zdany egzamin za 2 razem.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.07.2019

Aleksandra Kalemba

Aleksandra Kalemba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK ISTELNY!!! Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera dzięki której wszystko przebiega bezstresowo. Instruktor Mateusz W.cierpliwy, zabawny, wszystko tlumaczy ze zrozumieniem. Polecam ????

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2019

Magdalena Chluba

Magdalena Chluba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Istelny! Szczegolnie p.Damiana i p.Olge dzieki takim instruktorom udalo mi sie zdac za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.06.2019

Marzena Bombała

Marzena Bombała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Istelny!!! Szczególnie Pana Bogusia jako instruktora, świetnie tłumaczy, jest zabawny oraz bardzo miły!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2019

Wiktoria Strojna

Wiktoria Strojna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole jazdy Istelny,zwłaszcza Pana Roberta jako instruktora .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2019

Martyna Zientek

Martyna Zientek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam OSK Istelny. Wykłady prowadzone przez Pana Damiana były ciekawe i zrozumiałe. Przez kurs prowadził mnie Pan Robert Kacprowicz, którego z całego serca polecam jako instruktora. Jest on osobą bardzo pozytywną, wesołą oraz cierpliwą. Pomaga przezwyciężyć strach przed prowadzeniem samochodu. Na jazdach panowała miła i bezstresowa atmosfera, która sprawiała, że nie można było doczekać się kolejnych jazd. Nigdy nie było problemu z ustaleniem następnych godzin czy zabraniem/odstawieniem mnie pod dom. Siedząc za kierownicą, w obecności Pana Roberta, nie odczuwałam stresu. Pan Robert dużo tłumaczył, zwracał uwagę na błędy i ze spokojem udzielał porad oraz dokładnych wskazówek co i jak muszę zrobić. Jeśli popełniłam jakiś błąd lub nie rozumiałam danej sytuacji, wracaliśmy w to miejsce i omawialiśmy ją jeszcze raz. Doceniał postęp, co było dla mnie bardzo motywujące. Jazdy odbywały się trasami egzaminacyjnymi, co sprawia, że nie zaskoczy nas żaden znak, ruch, czy zielona strzałka w prawo na skrzyżowaniu, niezsynchronizowana z innymi światłami ;) Dawał też wskazówki jak zachować się podczas egzaminu. Pan Robert ma bardzo dobre podejście do kursantów i pomimo, że czasami zdarza mu się grozić gumowym młotkiem lub próbuje bezskutecznie zdenerwować stukając nim, to i tak łapie z nimi dobry kontakt. W dniu egzaminu wierzył, że zdam, czułam jego wsparcie i myślę, że pomogło mi to w zdaniu za pierwszym razem. Lubię wracać myślami do jazd i chcę podziękować Panu Robertowi za ogromną i niekończącą się cierpliwość. Panie Robercie, jazdy z Panem były ogromną przyjemnością! Był to czas, którego będzie mi brakowało. Dziękuję i pozdrawiam ;) Z całego serca i czystym sumieniem polecam Pana Roberta Kacprowicza z OSK Istelny!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2019

Karolina Benauer

Karolina Benauer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady przebiegały bardzo sprawnie i były ciekawie przedstawiane. Nauka jazdy przebiegała w miłej atmosferze. Za cenne uwagi i dużą cierpliwość dziękuję Panu Robertowi Kacprowiczowi!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.06.2019

Sylwia Zawada

Sylwia Zawada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak