Ośrodek Szkolenia Kierowców NAVIGATOR

 637 opinii w tym 578 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców NAVIGATOR
ul. Towarnickiego 4 (6 LO)
35-001 Rzeszów

Kontakt

Opis

OSK Navigator to dynamicznie rozwijający się ośrodek szkolenia kierowców w Rzeszowie, który zapewnia profesjonalne przygotowanie do państwowego egzaminu na prawo jazdy kategorii B. Cierpliwi instruktorzy z indywidualnym podejściem do każdego kursanta, wysoka zdawalność oraz najniższe ceny w mieście to atuty, których może nam pozazdrościć niejeden ośrodek. Egzamin praktyczny czy teoretyczny przestaje być problemem, gdy zdają go Państwo po naszym kursie.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Krzysztof Skalski

Andrzej Kusik

Jerzy Tebin

Janusz Froń

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1999 zł

ul. Towarnickiego 4 (6 LO)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne

2500 zł

ul. Towarnickiego 4 (6 LO)

WIĘCEJ Czas trwania kursu:
około 3 tyg. od momentu dostarczenia PKK
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Rozszerzony, Raty własne

2500 zł

ul. Towarnickiego 4 (6 LO)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
40 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Patrycja Ślemp

Patrycja Ślemp
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo profesjonalne podejście do kursantów, miła atmosfera, ciekawe wykłady. serdecznie wszystkim polecam OSK Navigator i dziękuje !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia G ........k ip: 188.146.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z kursu na prawo jazdy w Navigatorze. Bardzo fajne wykłady, dużo można z nich wynieść. Instruktorzy bardzo mili, sympatyczni. Zawsze na jazdy przychodziła bez stresu z uśmiechem i energią. Luźna atmosfera z instruktorem dało się pośmiać, pogadać na luzie. Bardzo dobrze szkolą, co świadczy o tym to, że oba egzaminu zdałam za pierwszym razem. POLECAM!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Lucy Religa - Sarkowicz

Lucy Religa - Sarkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Po 15 latach zdecydowałam się ponownie podejść do kursu na prawo jazdy. Wybór OSK Navigator to był strzał w 10. Wykłady z teorii prowadzone przez pana Krzysztofa były niezwykle ciekawe, anegdotki poruszane na wykładzie dawały dużo do myślenia. Duże brawa należą się panu Jurkowi- absolutnie najlepszemu nauczycielowi jazdy. Jemu jedynemu udało się opanować mój temperament za kółkiem, a słowa "Spokojniej!" obiecuję powiesić nad łóżkiem! Pan Jurek potrafi wytłumaczyć tajniki prowadzenia nawet najbardziej opornym jednostkom, szczególnie tym, które zawsze wiedzą lepiej ;) Po kursie w Navigatorze w końcu poczułam się dobrze przygotowana do egzaminu, czego efektem było zdanie go za pierwszym razem. Polecam OSK Navigator, jednym słowem - porządna firma :-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Klaudia K .......a ip: 91.150.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, tak samo jak atmosfera podczas całego kursu. Bez stresu, wszystko zostało mi dokładnie wytłumaczone i pokazane. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daniel R Raj ip: 31.130.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkole ,dobre przygotowanie, luźna i miła atmosfera podczas jazd. Polecam Pana Jurka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd,
Natalia Dziedzic

Natalia Dziedzic
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy OSK Navigator. Wykłady prowadzone przez pana Krzysztofa bardzo profesjonalnie, duża dawka wiedzy przekazana w sposób zrozumiały dla kursanta. Jazdy to sama przyjemność, pan Andrzej to instruktor z ogromną cierpliwością, świetnie tłumaczy oraz przekazuje wszystkie niezbędne informacje. Pan Andrzej nauczył mnie wielu rzeczy, atmosfera na jazdach była zawsze bardzo dobra :) Polecam raz jeszcze z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Schmidt

Krzysztof Schmidt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ta szkole super instruktorzy dobre podejscie do ludzi i wszystko pokazane jak na egzaminie polecam jako instruktora Pana Jerzego zdane za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krysia Płaza

Krysia Płaza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK Navigator- Bardzo polecam!! Bardzo dobrze zostałam przygotowana do egzaminu, krok po kroku wytłumaczone i wielokrotnie wyćwiczone. Najlepsi instruktorzy bardzo sympatyczni. A w szczególności największe podziękowania należą się P.Krzysztofowi. Nie spotkałam jeszcze tak otwartego i spokojnego człowieka tym bardziej instruktora. Otwarty na ludzi wytłumaczył najprościej jak się tylko da. Ogromny profesjonalizm i wiedza !!!. Ogromny plus za to ze naprawdę widać, że chcą pomóc i nie zależy im na przysłowiowej ,,Kasie ". Jazdy dostosowane indywidualne nawet dla osób pracujących. Cały kurs upłynął mi szybko a uśmiech nie schodził z twarzy. Najlepsza przygoda w moim życiu, którą zapamiętam na lata!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Warzocha

Aleksandra Warzocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Navigator, szczególnie jazdy z Panem Krzysztofem. Zero stresu, przyjazna atmosfera, ciekawe wykłady, jazdy zawsze dostosowane do kursanta. Świetne przygotowanie zarówno do egzaminu praktycznego jak i teoretycznego.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Weronika Smyczek

Weronika Smyczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Super przygotowanie z teorii i praktyki do egzaminu. Bardzo mili i weseli instruktorzy. Egzaminy zdawane za pierwszym razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewelina Piesiak

Ewelina Piesiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera!!!???? Profesjonalne przygotowanie, godziny dostosowane na bieżąco jak nam wygodnie, zero stresu i najważniejsze teraz nie boje się jeździć mając juz prawo jazdy bo czuje się świetnie za kierownicą! Serdecznie polecam szczególnie Pana Krzysztofa!!!????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Magdalena D ......z ip: 91.246.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W pełni polecam tą szkołę, miła atmosfera panującą podczas jazd, profesjonalne podejście, egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paulina Kruła

Paulina Kruła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, instruktorzy bardzo mili i profesjonalni, egzamin zdany za pierwszym razem, polecam serdecznie!! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Kinga Rzepka

Kinga Rzepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Navigator to najlepszy wybór! Polecam z całego serca! Egzamin zdany za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Rita Wolska

Rita Wolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Super przygotowanie! Bardzo dziękuję Panu Andrzejowi za cierpliwość i za dobre przygotowanie do jazdy!!!! Sedecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Paula Stefańska

Paula Stefańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Jurek to instruktor z powołania, bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu, wszystko jasno zostało wytłumaczone. Podczas jazd panowała miła atmosfefa, dzięki czemu stres związany z pierwszymi jazdami był praktycznie zerowy. Polecam serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Rochecka

Justyna Rochecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem. Navigator to dobry wybór dla osób, które chcą się na spokojnie przygotować do zdawania

+ Zaletybrak ukrytych kosztów
- Wadybrak

Zuzanna D ....l ip: 185.239.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę w pełni polecić. Panuje miła, przyjacielska atmosfera. Instruktorzy są cierpliwi oraz dobrze tłumaczą, świetnie przygotują do egzaminu praktycznego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Basia Pasowicz

Basia Pasowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam. Dobre przygotowanie do teorii. Trafiłam na Pana Jurka, który zapewnił mi dobre i bezstresowe przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Mikołaj Wojdon

Mikołaj Wojdon
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ten OSK. Jazdy zaczynały się zawsze o czasie.Instruktor dokładnie wszystko tłumaczył i pokazywał. Panuje tam bardzo przyjazna atmosfera, jazda z Panem Andrzejem to czysta przyjemność. Przystępując do egzaminów czułem się odpowiednio przygotowany.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamila Maronka

Kamila Maronka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Świetna atmosfera i pełen profesjonalizm zarówno podczas wykładów z teorii, jak i podczas praktyki. Miałam przyjemność jeździć z Panem Krzysztofem - instruktorem o niezwykłej cierpliwości i z genialnym podejściem do kursanta. Spokojnie wszystko tłumaczył (nawet po milion razy, jeśli trzeba było), dawał bardzo cenne wskazówki i odpowiadał na każde moje pytanie. Atmosfera zawsze bezstresowa i miła, dzięki czemu na jazdy chodziłam z przyjemnością i udało mi się pokonać strach przed prowadzeniem. Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak

Justyna B .. ip: 5.173.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Atmosfera jest bardzo dobra, a instruktorzy są naprawdę z powołania- mili, cierpliwi oraz wyrozumiali. Szkoła w 100% przygotowuje kursantów do egzaminu jak i samodzielnej jazdy. Owocem tego był zdany za pierwszym razem egzamin praktyczny.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriela Twardak

Gabriela Twardak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, miałam najlepszego instruktora na świecie pana Jerzego który świetnie przygotował mnie do jazdy i nauczył wielu rzeczy! Polecam z całego serduszka!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Szwed

Łukasz Szwed
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam, porządne przygotowanie do teorii w formie wykładów, książki i aplikacji, żeby każdy mógł się nauczyć w najbardziej przystępny dla siebie sposób. Same jazdy to czysta przyjemność, nie mogłem się ich doczekać, trafiłem na Pana Jurka, którego też serdecznie polecam. Instruktor naprawdę z powołania, uczył mnie nie tylko jak zdać egzamin, ale też jak najlepiej i najbezpieczniej jeździć w przyszłości. Dbał o dobrą atmosferę podczas jazd, jednocześnie pilnując, żebym był skupiony na prowadzeniu, i sam też zawsze był czujny, wiedziałem, że mogę na niego liczyć w każdej sytuacji. Zapisałem się, bo 4 lata temu moja siostra uczyła się jeździć w tej szkole i bardzo mi ją polecała, a teraz ja mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to była bardzo dobra decyzja.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Sylwiusz Kontek

Sylwiusz Kontek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bez najmniejszego problemu pozdawalem egzaminy po uczęszczaniu na kurs i jazdy, polecam. nie trzeba się niczym martwić, wszystkie najważniejsze informacje są przekazywane. Natomiast pan Jurek jest genialnym instruktorem przesyłam uściski :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Frisk Maciej

Frisk Maciej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziś zdalem. Całość trwała 4 miesiące w czasie epidemicznym w kraju. Generalnie polecam szkołę, ale jeżeli ktoś jest zainteresowany jazdą w godzinach wieczornych to jazdy są do godz. 17 Na jazdach luźna, miła atmosfera. Solidne przygotowanie do egzaminu, wszystko zgodnie z ofertą. Serdecznie pozdrawiam Pana Jurka i dziękuje za cierpliwość, wsparcie, i dobre słowo!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Łukasz Placko

Łukasz Placko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili i pomocni instruktorzy, mający dużo cierpliwości i dobrze tłumaczący każdy błąd !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Andżelika Pilch

Andżelika Pilch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, instruktorzy bardzo cierpliwi i pomocni !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patrycja Reguła

Patrycja Reguła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy zdecydowanie godna polecenia. Zapewniła profesjonalne podejście do wykładów z teorii, zaopatrzenie w postaci książki i strony do wykonywania testów egzaminacyjnych. Co do jazd praktycznych- miałam przyjemność uczyć się pod okiem Pana Andrzeja, dzięki któremu zdałam prawo jazdy za pierwszym razem! ;)) Pan Andrzej to świetny instruktor, który indywidualnie dostosowuje metodykę nauczania do kursanta, zapewnia mu zarówno podłoże praktyczne potrzebne do zdania egzaminu jak i do późniejszej jazdy w życiu codziennym. Poza stroną profesjonalnego i wykwalifikowanego instruktora, prywatnie jest wspaniałym człowiekiem, którego uszczypliwości i żartobliwe komentarze umilały mi każdorazowo jazdę, przez co naprawdę przykro było mi pożegnać się z nim i wspólnymi godzinami spędzonymi na nauce i nie tylko ;))) Każdemu polecam zapisanie się na kurs w Navigatorze, a już szczególnie polecam jako instruktora Pana Andrzeja, "szczęśliwcy", którzy znajdą się pod jego skrzydłami muszą liczyć się z tym, że nie będą to nudne i tradycyjne jazdy, a niezapomniane przeżycie, które będzie się niezwykle miło wspominało w późniejszych latach, po zdaniu egzaminu i zakończeniu kursu. Panie Andrzeju jeszcze raz dziękuję za przygotowanie do egzaminu i świetny czas z Panem jako instruktorem ;))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Klaudia Z ......a ip: 5.173.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam każdemu, jazdy z Panem Jurkiem to cos wspanialego! spokojna, mila atmosfera i wszystko na spokojnie da sie ogarnac :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak