Ośrodek Szkolenia Kierowców ISTELNY

 1668 opinii w tym 1177 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców ISTELNY
ul. Browarna 7 (obok Pierogarni- boczna ulica ul.Długiej)
47-400 Racibórz

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenie Kierowców "oskISTELNY.pl"

Jeśli szukasz ośrodka, w którym chcesz:

- szybko zrobić kurs prawo jazdy

- aby instruktor poświęcał Ci tyle czasu ile potrzebujesz

- być traktowany indywidualnie a nie jak jeden z wielu

- aby zajęcia były prowadzone w sposób interesujący i ciekawy

- stres był ograniczony do minimum

- samochód którym bedziesz jeździł był zawsze czysty i zadbany

- żeby jazdy samochodem stały się przyjemnością

- zajęcia z pierwszej pomocy były prowadzone przez doświadczonego ratownika medycznego

- aby jazdy rozpoczynały i kończyły się pod Twoim domem

Jeżeli na większość lub wszystkie pytania odpowiedziałeś TAK, znaczy że ten kurs jest prowadzony według Twoich oczekiwań.

Dostosuję godziny jazd do Twoich potrzeb. 

Nie ma problemu, aby jazdy odbyły się wcześnie rano lub późno wieczorem.

Zapewniam, że nigdy podczas jazdy instruktor nie będzie palił w Twojej obecności w samochodzie.

Jeżeli będziesz poza godzinami wykładów lub jazd potrzebował(a) pomocy związanej z kursem- nie będziesz zostawiony(a) sam(a) sobie z problemem. 

Jestem do Twojej dyspozycji, służę pomocą, radą oraz wiedzą, którą posiadam. Doskonale wiem, czego brakowało mi podczas mojego szkolenia i gwarantuję Ci, że nie popełnię tych samych błędów jakich sam doświadczyłem.

Gwarantujemy WYSOKĄ zdawalność swoich kursantów.

Wykłady:

poniedziałek 15:30 do 17:45

wtorek 15:30 do 17:45

środę 15:30 do 17:45 

Ul. Browarna 7 (obok Pierogarni - boczna ulica ul.Długiej)

W tych godzinach można przyjść zobaczyć jak wygląda wykład, porównać, zapytać o ewentualne informacje, zapisać się na kurs.

Przychodząc na wykład nie musicie się czuć zobowiązani, jeśli nie odpowiada Wam ta szkoła po prostu wychodzicie.

CENA: (obejmuje)

-Kurs prawo jazdy kat.B 3000 zł 

-wykłady teoria (30 godzin lekcyjnych 45 min)

-jazdy praktyczne (30 godzin zegarowych)

- raty BEZ ODSETEK! (nie pośredniczymy z bankami)

- pierwsza pomoc (ratownik medyczny Michał Więsyk) 

-pomoce dydaktyczne (testy, podręcznik+płyta CD z testami takimi ja na egzaminie PAŃSTWOWYM)

-pełnowymiarowy plac manewrowy (DO DYSPOZYCJI KURSANTÓW GRATIS)!

-komputer stanowisko egzaminacyjne

-egzamin wewnętrzny praktyczny i teoretyczny 

-załatwiamy formalności zwiazane z ustaleniem Egzaminu Państwowego w WORD Rybnik, Jastrzębie

-bezpłatny każdorazowy dojazd na egzamin praktyczny i teoretyczny do Rybnika bądź Jastrzębia

-dojazd do kursanta (dom, szkoła, praca)

-jazdy możliwe w każdy dzień również sobota, niedziela od 5:00-23:00

-kurs weekendowy (wykłady i jazdy w sobote, niedziele)

-MIŁĄ ATMOSFERĘ

-BEZSTRESOWE NAUCZANIE TEORETYCZNE JAK I PRAKTYCZNE 

SAMOCHÓD TOYOTA YARIS ( JAK NA PAŃSTWOWYM EGZAMINIE)

W naszej ofercie znajdą Państwo również szkolenia przeznaczone dla osób pragnących podnieść swoje umiejętności prowadzenia pojazdu, będących w trakcie oczekiwania na egzamin państwowy na prawo jazdy, bądź po nie zdaniu egzaminu. 

Koszt jednej godziny zegarowej wynosi 100zł

KONTAKT:

WWW.OSKISTELNY.PL (ZAPRASZAMY DO ODWIEDZENIA STRONY INTERNETOWEJ) 

NASZA SIEDZIBA: (32) 755 14 09

Kierownik OSK ISTELNY Damian Istel 889-661-425

BIURO ZNAJDUJE SIĘ PRZY UL. Browarnej 7 (obok Brooklyn - boczna ulica ul. Długiej)

CZYNNE:

PONIEDZIALEK 9:00-16:00 (od 15:30-wykłady)

WTOREK 9:00-16:00 (od 15:30-wykłady)

SRODA 9:00-16:00 (od 15:30-wykłady)

CZWARTEK 9:00-17:00 

PIATEK 9:00-15:00

Serdecznie Zapraszam Damian Istel :)

 

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Mateusz Walczak -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 792-784-874

Mateusz Walczak -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 792-784-874

Robert Kacprowicz -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 537-524-864

Robert Kacprowicz -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 537-524-864

 Paweł Walczak  -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 662-020-351

Paweł Walczak -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 662-020-351

DAMIAN ISTEL -WYKŁADOWCA/ PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 889-661-425

DAMIAN ISTEL -WYKŁADOWCA/ PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 889-661-425

Bogusław Kraśnicki -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 600-738-711

Bogusław Kraśnicki -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 600-738-711

MICHAŁ WIĘSYK -WYKŁADOWCA PIERWSZEJ POMOCY

MICHAŁ WIĘSYK -WYKŁADOWCA PIERWSZEJ POMOCY

Jarek Nowakowski -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel.‭ 506-616-140

Jarek Nowakowski -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel.‭ 506-616-140

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Indywidualny, Poranny, Raty własne, Specjalny, J.Angielski, Automat, Niepełnosprawni

3000 zł

codziennie

ul. Browarna 7 (obok Pierogarni- boczna ulica ul.Długiej)

WIĘCEJ W cenie kursu:
-udostępnienie samochodu z jazd na Egzamin Państwowy GRATIS!
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
-30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) w naszym OSK zdajesz Egzamin naszym samochodem! NOWOŚĆ
-egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
-badania lekarskie (150zł)

Cennik jazd dodatkowych:
- kursant z OSK 90 zł/h
- kursant z poza OSK 100 zł/h
Do każdych 10h jedna godzina GRATIS lub bezplatnie nasz naszochód na EGZAMINIE, promocja dotyczy tylko kursantów OSK

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Szymon Kryk

Szymon Kryk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Istelny. Świetne przygotowanie teoretyczne, prowadzone przez Pana Damiana i w moim przypadku świetne przygotowanie praktyczne przez Pana Mateusza. Bezstresowe i profesjonalne tłumaczenie wszystkiego co robić na drodze. Zdane za 1 razem bez większych problemów.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Daniel Kowalski

Daniel Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem mega zadowolony. Fachowe przygotowanie do egzaminu mega atmosfera z naciskiem na naukę. Polecam i pozdrawiam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Alicja Hanslik

Alicja Hanslik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Istelny. Świetna atmosfera, duże zainteresowanie kursantem, profesjonalnie prowadzone zajęcia teoretyczne i praktyczne. Jazdy dostosowane do osoby. Filmiki tras egzaminacyjnych są bardzo pomocne. Wszystko jest na bardzo wysokim poziomie. Polecam bardzo Pana Bogusia, który potrafi dobrze przygotować do egzaminu, wszystko dokładnie potrafi wytłumaczyć, podczas jazdy panuje przyjazna atmosfera.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Agnieszka Pytel

Agnieszka Pytel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Istelny ❤️za wykłady i przygotowanie do egzaminu teoretycznego Panu Damianowi oraz instruktorowi Jarkowi za cierpliwość,przygotowanie do egzaminu praktycznego ,podnoszenie na duchu gdy mi samej ręce opadały podczas moich jazd !!!!!❤️❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Wertepny

Wiktoria Wertepny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, szczególnie Pana Bogusia, który cierpliwie tłumaczył nawet po sto razy, atmosfera podczas jazd byla świetna!Lepiej trafić nie mogłam. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1 razem:) Jeszcze raz polecam:)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eryk Podsiadło

Eryk Podsiadło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Robert K. Z OSK Istelnego jest niepodważalnie świetnym instruktorem. Pomijając już fakt, że jest człowiekiem bardzo otwartym, przez co godziny za kółkiem nie są nudne, to jest wyrozumiały dla nowych kierowców, szczery i precyzyjny w omawianiu zagadnień na egzamin. Pełna profeska, na egzamin czułem się gotowy. Co do ustaleń godzin, instruktor był nadzwyczaj elastyczny, godzinę jazd moża ustalić niemal całodobowo. Gorąco polecam Pana Roberta. Na wykładach byłem 2 razy, reszte odbyłem online, ale już po 2 takich wykładach mogę stwierdzić, że przygotują każdego zaangażowanego zdającego. Poprowadzone szczegółowo i precyzyjnie. Szkołę i instruktora oceniam na 5 gwiazdek, choć kurs kosztuje niemałą kwotę, co swoją droga myślę, że nie jest jej winą.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mirka Plinta

Mirka Plinta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Osk Istelny! Moim instruktorek był Robert. Świetnie wszystko wytłumaczył, zawsze na czas i atmosfera w czasie jazdy bez stresu. Zdałam za pierwszym razem!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Majewski

Wojtek Majewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałbym Bardzo podziękować instruktorowi Panu Robertowi Kacprowiczu. W trakcie jazd czułem super luźna atmosfere i można było pogadać o wszystkim. Pan Robert elegancko wszystko wytłumaczył i pokazał :) Na jazdach czułem się jakbym spotykał się po prostu ze znajomym. Bardzo dziękuję za cały kurs i zdany egzamin ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oski Kotula

Oski Kotula
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam , miła atmosfera , ciekawe wykłady , bezstresowa jazda. Polecam pana Roberta bardzo dobrze przygotował do egzaminu

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Oliver Pientka

Oliver Pientka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Szkole Jazdy Istelny. Wszystko jest bardzo dobrze zorganizowane nad czym czuwa Pani Gabrysia w biurze. Wykłady prowadzone przez Pana Damiana duża dają do egzaminu teoretycznego jak i do późniejszej jazdy dzięki udzielaniu fajnych wskazówek i skojarzeń. W roli instruktora chciałbym polecić i podziękować za wspólne jazdy - Pana Roberta, który jest bardzo miłym i otwartym na innych ludzi człowiekiem. Z roli instruktora wywiązuje się wyśmienicie. Posiada dużą cierpliwość, której ja akurat chyba nie musiałem testować. Jeśli czegoś się nie rozumie to powoli i zrozumiale wytłumaczy. Nie raz zarzuci również śmiesznym żartem. Także chciałbym mu jeszcze raz serdecznie podziękować i życzyć powodzenia w dalszym szkoleniu nowych kierowców. Pozdrawiam :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Roxy Szlezinger

Roxy Szlezinger
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

SERDECZNE PODZIĘKOWANIA dla OŚRODKA SZKOLENIA KIEROWCÓW ISTELNY , za pomoc w przygotowaniach do ZDANEGO EGZAMINU - 14 LUTY jest moją szczęśliwą datą z wynikiem POZYTYWNYM !!!!Na samym początku ogromna w tym zasługa PANA DAMIANA ISTEL , który profesjonalnie i perfekcyjnie przygotowuje do teorii z nauki jazdy !!!! Natomiast kurs praktyczny kontynuowałam ze wspaniałym INSTRUKTOREM jakim jest MATEUSZ WALCZAK , któremu pragnę z całego serca podziękować za cały poświęcony dla mnie czas , za niespożyte pokłady cierpliwości i wyrozumiałości oraz za 100 % profesjonalizmu i umiejętności przekazywania wiedzy !!!!! INSTRUKTOR MATEUSZ doskonale łączy wiedzę teoretyczną z praktyczną . Uczy logicznego myślenia a nie jazdy na pamięć !!!!Potrafi świetnie nawiązać kontakt z kursantem , co przyczynia się do miłej i przyjemnej atmosfery podczas jazd , za co z całego serca DZIĘKUJĘ !!!!Podziękowania należą się również cudownej PANI GABRYSI , która wita w biurze wszystkich z otwartymi ramionami i z uśmiechem na twarzy służy pomocą ☺️ Same plusy , cena wysoka ale na każdym kroku udowadniają , że idzie w parze z jakością na najwyższym poziomie !!! DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ ❤️ I POLECAM SZCZERZE OSK ISTELNY!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Napiorkowska

Daria Napiorkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dokupiłam w tej szkole jazdy 5h przed egzaminem w Wordzie, ponieważ oblałam już 3 poprzednie. Instruktor, który został mi przydzielony w te 5h nauczył mnie więcej niż poprzedni instruktor z dużej szkoły jazdy przez 30. Podczas jazd panowała przyjemna atmosfera, instruktor nigdy nie podniósł głosu, cierpliwie wszystko tłumaczył, często chwalił za dobrze wykonane zadanie oraz interesował się moim losem po naszych jazdach a nie jak w poprzedniej szkole od momentu zakończenia jazd instruktor ani razu do mnie nie napisał. Kontakt i umawianie spotkań również przebiegł szybko i bezproblemowo. Nigdy nie mogłam polecić niczego z tak czystym sumieniem jak tą szkołę jazdy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Виталик Ковальчук

Виталик Ковальчук
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Serdecznie polecam , miła atmosfera , ciekawe wykłady , bezstresowa jazda. Osobno pozdrawiam instruktora p.Jarek Nowakowski! Świetna atmosfera, słuszne uwagi i dostepne wytłumaczenie. Przygotówka do egzaminu 10/10 , dlatego za pierwszym razem zaliczone. Dziękuje szkole ISTELNY

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Nienartowicz

Krzysztof Nienartowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Powiem tak, gdy pierwszy raz przyjechałem do Istela to otrzymałem wiele ciekawych informacji, szybko zdam, mają place manewrowe, instruktor przyjedzie i zabierze mnie z mojego domu i zawiezie na egzaminy ... takie coś było. Kiedy jednak przyszło do pierwszego egzaminu czyli teoretycznego, dostałem info że nigdy czegoś takiego nie było że instruktor zabierze z domu i zawiezie więc musiałem na 4:00 wstać i lecieć do Raciborza by zdążyć na wyjazd na egzamin o 6:15, kiedy zaczęły się jazdy wiedziałem tylko to co powiedział Istel, najpierw na plac manewrowy by nauczyć się jeździć, jednak w rzeczywistości jako osoba kompletnie wtedy nie umiejąca jeździć od razu wyleciałem na drogę co skończyło się ogromnym stresem i takim zniechęceniem że aż ciężko to opisać. Dopiero po jakimś czasie zacząłem lepiej jeździć i co do instruktora którego miałem nie mam co narzekać, chłop potrafi nauczyć i co do tego nie mam problemów. Jednak Istelny nadaje się na tylko praktykę, zdajcie sobie teorię we własnym zakresie w WORD a potem idźcie do istelnego, zaoszczędzicie sporo i taniej wam to wyjdzie :) ogólnie 3 gwiazdki to dobra ocena, daję je za same jazdy

Odpowiedź:

Witam w naszej ofercie szkoleniowej jest zapewniony dojazd na egzamin i spowrotem odbywa sie on kazdorazowo z spod biura do WORD, nie oferujemy dojazdu spod domu, pracy itp. chyba ze jest on po drodze do Ośrodka Egzaminacyjnego. Jazdy szkoleniowe nie sa „Taxówka” jak to Pan sądzi lecz nauka jazdy z ktorej musi kursant czerpac 100% nauki tak aby zdać za pierwszym razem tak jak Pan zdał :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadyskracanie czasu trwania jazd, wysoka cena,
Michal Krętosz

Michal Krętosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Istelny. Świetne przygotowanie do egzaminu. Treściwe wykłady i wysoki poziom jazd. Dziękuję za przygotowanie Panu Damianowi oraz Panu Bogusiowi Kraśnickiemu

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Karol Marczuk

Karol Marczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Istelny. Wykłady były ciekawe i treściwe. Pan Damian który je prowadzi zawsze rozwiewał moje wątpliwości. Także z Panem Damianem miałem jazdy, na których instruktor świetnie przygotował mnie do zdania egzaminu. Nauka była intensywna i czasem ostra co dobrze mnie mobilizowało. Atmosfera jako jeden z elementów przygotowania do egzaminu była odpowiednia. Pan Damian to fachowy instruktor którego bardzo polecam tak jak cały ośrodek.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadyproblemy z umawianiem na jazdy,
Jula Rudnicka

Jula Rudnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę. Świetna atmosfera, ciekawe wykłady i świetne przygotowanie do obu egzaminów! Serdecznie polecam P. Bogusia Kraśnickiego. Świetny instruktor, jazdy z nim to świetna sprawa!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Żłobicki

Jakub Żłobicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Istelny, zostałem dobrze przygotowany do egzaminu państwowego, miła i luźna atmosfera podczas jazd. Zdane za pierwszym :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Knura

Mateusz Knura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Zdałem za pierwszym razem. Dziękuję instruktorowi Mateuszowi za super przygotowanie do egzaminu i świetną atmosferę podczas jazd.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Jessica Gomółka

Jessica Gomółka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, profesjonalne i indywidualne podejście, miła atmosfera, sympatyczni instruktorzy (z całego serca polecam Pana Jarka), a przede wszystkim dobre przygotowanie do egzaminu:)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Kocjan

Agata Kocjan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę jazdy. Najlepszy instruktor pan Robert: bardzo miła atmosfera, dobrze tłumaczy, zero stresu, jazdy z nim to sama przyjemność, pełna swoboda, jest cierpliwy i wyrozumiały. Polecam z całego serca i jeśli zastanawiacie się nad tym jaką szkołę jazdy wybrać to zdecydowanie Istelny a jeśli chodzi o instruktora to zdecydowanie pan Robert!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Daria Herok

Daria Herok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu z całego serca!!!!!!! Profesjonalne przygotowanie, miła atmosfera no i oczywiście zdane za pierwszym razem!!!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Grzegoszczyk

Paweł Grzegoszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam OSK Istelny! Profesjonalna i przyjemna nauka w świetnej atmosferze. Dziękuję mojemu instruktorowi, panu Damianowi za profesjonalne przygotowanie do egzaminu, który dzięki temu zdałem za pierwszym razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Helena Czaban

Helena Czaban
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam OSK Istelny! Bardzo miła atmosfera . Jazdy z Panem Robertem przebiegały profesjonalnie i przyjemnie. Bezstresowe podejście do kursanta. Efektem czego mój egzamin został zdany za pierwszym razem :) Jestem mu wdzięczna za poświęcony mi czas, polecam każdemu, Pan Robert jest najlepszy :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwia Cebulak

Oliwia Cebulak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ! Miła atmosfera, zadbane samochody i świetne przygotowanie do egzaminu. Szczególnie polecam pana Damiana jako instruktora.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kaszuba

Julia Kaszuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, polecam serdecznie jeśli chcą państwo zdać za 1-wszym!!! Szczególnie polecam Pana Roberta który rzetelnie przygotował mnie do egzaminu:)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Laura Wódka

Laura Wódka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem! Wszystko to zasługa najlepszego instruktora, Pana Jarka. Absolutnie zerowy stres, luźna atmosfera oraz profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Polecam serdecznie wszystkim przyszłym kierowcom!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Trompeta

Wiktoria Trompeta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam ośrodek szkolenia kierowców Istelny. Bardzo przyjemna atmosfera na wykładach z panem Damianem. Bardzo polecam instruktora p. Pawła, który wzorowo przygotował mnie do egzaminu praktycznego. Jestem wdzięczna za wytłumaczone sytuacje, wątpliwości oraz odpowiedzi na zadane pytania. Dzięki temu zdałam egzamin praktyczny za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriela Guzy

Gabriela Guzy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Osk Istelny. Zgłosiłam się do tej szkoły jazdy, kiedy po raz drugi nie zdałam egzaminu, tracąc powoli nadzieję, ponieważ nie mogłam nawet opuścić placu manewrowego. Wykupienie jazd tutaj było najlepszą decyzją jaką mogłam podjąć. Praktyczna nauka jazdy z Panem Damianem uświadomiła mi jak wiele musiałam się jeszcze nauczyć pomimo ukończonego kursu w innej szkole jazdy. Wiele moich błędów zostało skorygowanych, a ja nabyłam pewności siebie podczas jazdy, której nie miałam wcześniej. Bardzo polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Zdobylak

Kinga Zdobylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Istelny. Bardzo przyjemna atmosfera na wykładach jak i w trakcie jazd. Z całego serca polecam Pana Bogusia, który potrafi bardzo dobrze przygotować kursanta do egzaminu praktycznego i wszystko wytłumaczyć. Wszystko jest na bardzo wysokim poziomie. Serdecznie polecam każdemu!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak