Ośrodek Szkolenia Kierowców ISTELNY

 1668 opinii w tym 1177 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców ISTELNY
ul. Browarna 7 (obok Pierogarni- boczna ulica ul.Długiej)
47-400 Racibórz

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenie Kierowców "oskISTELNY.pl"

Jeśli szukasz ośrodka, w którym chcesz:

- szybko zrobić kurs prawo jazdy

- aby instruktor poświęcał Ci tyle czasu ile potrzebujesz

- być traktowany indywidualnie a nie jak jeden z wielu

- aby zajęcia były prowadzone w sposób interesujący i ciekawy

- stres był ograniczony do minimum

- samochód którym bedziesz jeździł był zawsze czysty i zadbany

- żeby jazdy samochodem stały się przyjemnością

- zajęcia z pierwszej pomocy były prowadzone przez doświadczonego ratownika medycznego

- aby jazdy rozpoczynały i kończyły się pod Twoim domem

Jeżeli na większość lub wszystkie pytania odpowiedziałeś TAK, znaczy że ten kurs jest prowadzony według Twoich oczekiwań.

Dostosuję godziny jazd do Twoich potrzeb. 

Nie ma problemu, aby jazdy odbyły się wcześnie rano lub późno wieczorem.

Zapewniam, że nigdy podczas jazdy instruktor nie będzie palił w Twojej obecności w samochodzie.

Jeżeli będziesz poza godzinami wykładów lub jazd potrzebował(a) pomocy związanej z kursem- nie będziesz zostawiony(a) sam(a) sobie z problemem. 

Jestem do Twojej dyspozycji, służę pomocą, radą oraz wiedzą, którą posiadam. Doskonale wiem, czego brakowało mi podczas mojego szkolenia i gwarantuję Ci, że nie popełnię tych samych błędów jakich sam doświadczyłem.

Gwarantujemy WYSOKĄ zdawalność swoich kursantów.

Wykłady:

poniedziałek 15:30 do 17:45

wtorek 15:30 do 17:45

środę 15:30 do 17:45 

Ul. Browarna 7 (obok Pierogarni - boczna ulica ul.Długiej)

W tych godzinach można przyjść zobaczyć jak wygląda wykład, porównać, zapytać o ewentualne informacje, zapisać się na kurs.

Przychodząc na wykład nie musicie się czuć zobowiązani, jeśli nie odpowiada Wam ta szkoła po prostu wychodzicie.

CENA: (obejmuje)

-Kurs prawo jazdy kat.B 3000 zł 

-wykłady teoria (30 godzin lekcyjnych 45 min)

-jazdy praktyczne (30 godzin zegarowych)

- raty BEZ ODSETEK! (nie pośredniczymy z bankami)

- pierwsza pomoc (ratownik medyczny Michał Więsyk) 

-pomoce dydaktyczne (testy, podręcznik+płyta CD z testami takimi ja na egzaminie PAŃSTWOWYM)

-pełnowymiarowy plac manewrowy (DO DYSPOZYCJI KURSANTÓW GRATIS)!

-komputer stanowisko egzaminacyjne

-egzamin wewnętrzny praktyczny i teoretyczny 

-załatwiamy formalności zwiazane z ustaleniem Egzaminu Państwowego w WORD Rybnik, Jastrzębie

-bezpłatny każdorazowy dojazd na egzamin praktyczny i teoretyczny do Rybnika bądź Jastrzębia

-dojazd do kursanta (dom, szkoła, praca)

-jazdy możliwe w każdy dzień również sobota, niedziela od 5:00-23:00

-kurs weekendowy (wykłady i jazdy w sobote, niedziele)

-MIŁĄ ATMOSFERĘ

-BEZSTRESOWE NAUCZANIE TEORETYCZNE JAK I PRAKTYCZNE 

SAMOCHÓD TOYOTA YARIS ( JAK NA PAŃSTWOWYM EGZAMINIE)

W naszej ofercie znajdą Państwo również szkolenia przeznaczone dla osób pragnących podnieść swoje umiejętności prowadzenia pojazdu, będących w trakcie oczekiwania na egzamin państwowy na prawo jazdy, bądź po nie zdaniu egzaminu. 

Koszt jednej godziny zegarowej wynosi 100zł

KONTAKT:

WWW.OSKISTELNY.PL (ZAPRASZAMY DO ODWIEDZENIA STRONY INTERNETOWEJ) 

NASZA SIEDZIBA: (32) 755 14 09

Kierownik OSK ISTELNY Damian Istel 889-661-425

BIURO ZNAJDUJE SIĘ PRZY UL. Browarnej 7 (obok Brooklyn - boczna ulica ul. Długiej)

CZYNNE:

PONIEDZIALEK 9:00-16:00 (od 15:30-wykłady)

WTOREK 9:00-16:00 (od 15:30-wykłady)

SRODA 9:00-16:00 (od 15:30-wykłady)

CZWARTEK 9:00-17:00 

PIATEK 9:00-15:00

Serdecznie Zapraszam Damian Istel :)

 

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Mateusz Walczak -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 792-784-874

Mateusz Walczak -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 792-784-874

Robert Kacprowicz -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 537-524-864

Robert Kacprowicz -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 537-524-864

 Paweł Walczak  -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 662-020-351

Paweł Walczak -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 662-020-351

DAMIAN ISTEL -WYKŁADOWCA/ PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 889-661-425

DAMIAN ISTEL -WYKŁADOWCA/ PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 889-661-425

Bogusław Kraśnicki -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 600-738-711

Bogusław Kraśnicki -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 600-738-711

MICHAŁ WIĘSYK -WYKŁADOWCA PIERWSZEJ POMOCY

MICHAŁ WIĘSYK -WYKŁADOWCA PIERWSZEJ POMOCY

Jarek Nowakowski -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel.‭ 506-616-140

Jarek Nowakowski -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel.‭ 506-616-140

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Indywidualny, Poranny, Raty własne, Specjalny, J.Angielski, Automat, Niepełnosprawni

3000 zł

codziennie

ul. Browarna 7 (obok Pierogarni- boczna ulica ul.Długiej)

WIĘCEJ W cenie kursu:
-udostępnienie samochodu z jazd na Egzamin Państwowy GRATIS!
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
-30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) w naszym OSK zdajesz Egzamin naszym samochodem! NOWOŚĆ
-egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
-badania lekarskie (150zł)

Cennik jazd dodatkowych:
- kursant z OSK 90 zł/h
- kursant z poza OSK 100 zł/h
Do każdych 10h jedna godzina GRATIS lub bezplatnie nasz naszochód na EGZAMINIE, promocja dotyczy tylko kursantów OSK

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Beata S .....o ip: 46.134.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor Jarosław Nowakowski nie ma i bynajmniej nie znam lepszego instruktora. Wykupiłam 10h przed egzaminem to było moja 4 podejście w poprzednich szkółkach instruktorzy spali przez 10h jazd tu wszystko było dopięte na ostatni guzik!!!! Zero stresu usmiech i fakt zdania egzaminu jest dowodem na to że OSK ISTELNY jest nie do przebicia. Instruktor od pierwszej godziny jazd wierzyl w to ze zdam . Dziekuje Jarku ❤ to była przyjemność a nie stres .... Dozobaczenia !!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliver P ...... ip: 83.26.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Szkole Jazdy Istelny. Wszystko jest bardzo dobrze zorganizowane nad czym czuwa Pani Gabrysia w biurze. Wykłady prowadzone przez Pana Damiana duża dają do egzaminu teoretycznego jak i do późniejszej jazdy dzięki udzielaniu fajnych wskazówek i skojarzeń. W roli instruktora chciałbym polecić i podziękować za wspólne jazdy - Pana Roberta, który jest bardzo miłym i otwartym na innych ludzi człowiekiem. Z roli instruktora wywiązuje się wyśmienicie. Posiada dużą cierpliwość, której ja akurat chyba nie musiałem testować. Jeśli czegoś się nie rozumie to powoli i zrozumiale wytłumaczy. Nie raz zarzuci również śmiesznym żartem. Także chciałbym mu jeszcze raz serdecznie podziękować i życzyć powodzenia w dalszym szkoleniu nowych kierowców. Pozdrawiam Oliver Pientka :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Patrycja Z ...a ip: 188.147.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła!! Super podejście, miła i bezstresowa atmosfera. Szczególne podziękowania dla Pana Jarka za cierpliwość i konkretna naukę. Zdane za pierwszym!! Polecam z całego Serca szkole Istelny.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktoria W ...... ip: 83.26.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam OSK Istelny, cały kurs prowadzony bardzo profesjonalnie, miła atmosfera, wykłady i jazdy to sama przyjemność. Wiele osób polecało mi Pana Roberta Kacprowicza i nie zawiodłam się, instruktor ponad miarę, zawsze uśmiechnięty, cierpliwy, sumienny, złoty człowiek :) Z całego serca dziękuję za świetne przygotowanie do egzaminów i mile spędzony czas ❤️

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria R ....k ip: 31.222.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ośrodek godny polecenia. Zarówno Pani pracująca w biurze, jak i sam instruktor bardzo mili. Dobrze poinformowali mnie o wszystkich procedurach, wyglądzie egzaminu wewnętrznego i zewnętrznego, teoretycznego i praktycznego. Wykłady nie są nużące, solidnie zrobione. Jazdy z Panem Bogusiem Kraśnickim były przyjemne, pozbawione dodatkowej presji czy stresu. Pełen profesjonalizm zachowany, dobre podejście do kursanta, otrzymałam wiele istotnych rad, czy to na egzamin, czy nawet na przyszłość. Jestem bardzo wdzięczna za owocną współpracę i ogromnie cieszę się z wyboru. Udało im się wywołać u mnie uwielbienie do jazdy samochodem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Gosia S ..... ip: 83.22.189.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Osk Istelny!!!Duży plus za możliwość zdawania egzaminu samochodem,ktorym jeździło się podczas kursu.Pełen profesjonalizm!!! Szczególnie polecam instruktora ROBERTA KACPROWICZA. Człowiek serdeczny,cierpliwy,opanowany,tłumaczący wszystko wiele razy. Dzięki jego metodom udowodnił mi,że potrafię jeździć samochodem i zdać egzamin. Dziękuję mu za to,że nie pozwolił mi zrezygnować. ROBERT KACPROWICZ to właściwy człowiek na właściwym miejscu!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil G ........i ip: 89.151.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna i szybka nauka jazdy. Miło spędzony czas z Panem Robertem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Denis H ..... ip: 78.31.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, polecam instruktora Jarka.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna G ......k ip: 78.31.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam instruktora pana Roberta Kacprowicza! Jazdy z nim to czysta przyjemność, zero stresu. Na jazdach przyjemna atmosfera, trochę śmiechu, trochę rozmów, ale przede wszystkim profesjonalne i indywidualne podejscie do kursanta. W razie wątpliwości co do jakiegoś zadania/manewru, bez obaw, powtórzycie razem zadanie do póki nie staniesz się pewny. Zero krzyków, zero niepotrzebnych komentarzy. Naprawdę bardzo polecam i pozdrawiam. PS egzamin zdany za 1szym razem! #Jastrzebie

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Katarzyna F ...h ip: 45.151.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam ośrodek szkolenia kierowców ISTELNY. Miła atmosfera na wykładach i na jazdach. Podziękowania dla Pana Jarka za cierpliwość i za zarażaniem dobrym humorem ;)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sylwia I ..........a ip: 31.0.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłabym trafić, a w Raciborzu ich dużo. Cieszę się, że to właśnie ich wybrałam. Pełen profesjonalizm i co najważniejsze cierpliwość instruktora !!!. Świetnie przygotowane wykłady! Jazdy dostosowane do osoby. Nic dodać nic ująć! Rewelka. Dziękuję jeszcze raz za wszystko !!!!! Sama do tej pory nie wierzę, że już jeżdżę autem !!!!.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karina K .... ip: 45.151.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Szkołę Jazdy Istelny! Bardzo dobrze prowadzone wykłady przez Pana Damiana. Filmiki tras egzaminacyjnych bardzo pomocne. Przyjemna atmosfera. Grafik dopasowany do moich potrzeb. Dziękuję Tobie Robert, że jesteś świetnym instruktorem. Za luźną atmosferę i cierpliwość. Jeżeli ktoś zastanawia się nad wyborem instruktora z całego serca polecam Roberta Kacprowicza ❤️Egzamin zdany za pierwszym razem ❤️

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Elżbieta B ...n ip: 37.248.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkim polecam szkołę jazdy ISTELNY, w szczególności instruktora Pana Roberta. Jest bardzo cierpliwy, wszystko tłumaczy nawet sto razy, atmosfera super. Panie Robercie dziękuję z całego serca.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Anna K ..... ip: 46.204.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Istelny! Wszystko bardzo dokładnie wytłumaczone, zero stresu, miła atmosfera. Dziekuje instruktorowi Mateuszowi za przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak

Danuta G ......a ip: 95.160.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam OSK Istelny, a w szczególności Pana Bogusia, który przekazał mi wiedzę jakiej nie otrzymałam od poprzedniego instruktora z innej szkoły jazdy. I to właśnie dzięki niemu w końcu zdałam egzamin na prawo jazdy. Dziękuję za cierpliwość i wytrwałość, i życzę jak najmniej tak upartych kursantów.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz B .....a ip: 94.254.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Istelny! Świetna atmosfera, duże zainteresowanie kursantem, profesjonalnie prowadzone zajęcia teoretyczne i praktyczne. Dziękuję w szczególności Panu Jarkowi za przygotowanie do egzaminu praktycznego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk K ...y ip: 89.151.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdeczne podziękowania dla szkoły jazdy Istelny ,a w szczególności dla Pana instruktora Roberta Kacprowicz za zaangażowanie , determinację i mega pozytywne podejście do kursanta .Dziękujemy Panie Robercie

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Patryk K ...y ip: 5.173.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dziękuję Panu Pawłowi za profesionalne przygotowanie do egzaminu i Panu Robertowi za świetną naukę na jazdach dodatkowych.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ola P .......a ip: 89.151.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Raciborzu. Polecam bardzo Pana Roberta, który świetnie tłumaczy, jazdy z nim były przyjemne i bezstresowe. Dzięki za wszystko : )

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina K ....... ip: 46.204.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić OSK Istelny ,a w szczególności Pana Pawła W. Pan Paweł jest Instruktorem z powołania ! Miła atmosfera, jazdy bezstresowe, przygotowanie do egzaminu pierwsza klasa! Zawsze wszystko dokładnie wytłumaczone. Milion pytań z mojej strony nawet o najdrobniejsze szczegóły i na wszystkie uzyskałam wyczerpujące odpowiedzi, za co jestem niezmiernie wdzięczna. Cały kurs będę bardzo dobrze wspominać. Polecam gorąco!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Lidia S .....c ip: 37.30.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK ISTELNY! Szczególnie polecam Pana Roberta, który wszystko świetnie wytłumaczy, jazdy były prowadzone w spokojnej atmosferze ZERO STRESU! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Sandra W .......k ip: 78.31.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie OSK Istelny. Szczególnie instruktora Pana Roberta opanowany, cierpliwy świetnie wytłumaczy każdą niezrozumiałą sytuacje oraz przyjazna atmosfera podczas jazd.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Simona S ........ ip: 94.40.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Istelny!! Bardzo luźna i fajna atmosfera na wykładach jak i na jazdach.Bardzo ale to bardzo z całego serca chciałam polecić najlepszego instruktora Pana Roberta, który potrafi dobrze przygotować do egzaminu, wszystko i dokładnie umie wytłumaczyć. Wszystko jest na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dziękuje. I jeszcze raz Polecam ❤️

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina K .... ip: 94.254.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam!! Szczególnie Pana instruktora Roberta! Super przygotowanie, przekazanie wszystkich ważnych informacji, duża pomoc.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna G .....a ip: 95.41.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam ośrodek szkolenia kierowców ISTELNY. Jestem ogromnie wdzięczna instruktorowi Jarkowi za tak świetne przygotowanie do egzaminu, pełen profesjonalizm, DZIĘKUJĘ

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja B ........a ip: 31.0.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Istelny, a w szczególności Pana Roberta, super atmosfera podczas jazd, wszystko wytłumaczone od A do Z❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Alicja C .....r ip: 46.204.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam tą szkołę jazdy! Cały proces dążący do otrzymania prawa jazdy, by ostatecznie zdać egzamin za pierwszym razem, z pewnością umilił mi mój świetny instruktor - p. Robert Kacprowicz. Trafne i niezwykle przydatne porady okazały się kluczem do zdania egzaminu. Dodatkowo atmosfera w samochodzie nigdy nie była napięta, tylko zawsze pozytywna, z dużą ilością śmiechu.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alicja Z ........ ip: 83.7.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra organizacja, świetna atmosfera oraz pełne, profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena G ......a ip: 109.241.5.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Osk Istelny. Bardzo przyjemna atmosfera na wykładach i podczas jazd. Z całego serca polecam instruktora Jarka Nowakowskiego, który ma ogromną cierpliwość i jak trzeba wytłumaczy kilka razy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia T ......k ip: 178.37.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam OSK Istelny. Wspaniale przygotowuje do egzaminu, na jazdach panuje miła atmosfera, a instruktorzy mają ogrom cierpliwości i udzielają wiele cennych wskazówek.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak