Ośrodek Szkolenia Kierowców "EXPRESS"

 202 opinie w tym 156 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Ośrodek Szkolenia Kierowców "EXPRESS"
Pikutkowo 42A, ul. Noakowskiego 59/46
87-800 Włocławek

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

W ramach kursu osoba ucząca się ma zapewnione:

  • Szkolenie prowadzone przez profesjonalnych instruktorów z wieloletnim doświadczeniem
  • Zajęcia teoretyczne w postaci wykładów lub e-learningu
  • Konsultacje z instruktorem nauki jazdy (bez limitu)
  • Szkolenie praktyczne - instruktorzy są dyspozycyjni od 6.00 do 22.00 od poniedziałku do soboty (niedziela kwestia wcześniejszego ustalenia)
  • Nieograniczony dostęp do testów na prawo jazdy 
  • Zdajesz samochodem, którym się uczysz 
  • Możliwość dokupienia dodatkowych jazd w ramach kursu uzupełniającego w dogodnym dla Ciebie terminie
  • 100% zajęć w strefie egzaminacyjnej

Samochód jak i motocykle identyczne jak w WORD WŁOCŁAWEK.

Jazdy na kat. B zaczynamy we Włocławku.

Jazdy na kat A zaczynamy na naszym placu manewrowym w Pikutkowie 42a.

Serdecznie zapraszamy!

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Indywidualny, Raty własne, Specjalny, J.Angielski, J.Rosyjski

2600 zł

codziennie

Pikutkowo 42A, ul. Noakowskiego 59/46

kat. AM, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

1000 zł

codziennie

Pikutkowo 42A, ul. Noakowskiego 59/46

kat. A1, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

2500 zł

codziennie

Pikutkowo 42A, ul. Noakowskiego 59/46

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

2500 zł

codziennie

Pikutkowo 42A, ul. Noakowskiego 59/46

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

2500 zł

codziennie

Pikutkowo 42A, ul. Noakowskiego 59/46

kat. B78, E-learning i praktyka

Automat, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, J.Rosyjski, Niepełnosprawni, Raty własne, Indywidualny, Specjalny, J.Ukraiński

2700 zł

codziennie

Pikutkowo 42A, ul. Noakowskiego 59/46

WIĘCEJ Automatyczna skrzynia biegów.
Naszym autem zdajesz egzamin, podstawieniem w cenie kursu.
Samochód przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

kat. A2+B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

4800 zł

codziennie

Pikutkowo 42A, ul. Noakowskiego 59/46

kat. A po A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

1300 zł

codziennie

Pikutkowo 42A, ul. Noakowskiego 59/46

kat. A+B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

4800 zł

codziennie

Pikutkowo 42A, ul. Noakowskiego 59/46

kat. B, E-learning i praktyka

Automat, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, J.Angielski, J.Rosyjski, Niepełnosprawni, Rozszerzony, Indywidualny, Poranny, Raty własne, Specjalny, J.Ukraiński

2700 zł

codziennie

Pikutkowo 42A, ul. Noakowskiego 59/46

WIĘCEJ Pojazd przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Pakiet 10h - 800 zł.

cena za pakiet: 85 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

kategoria A

WIĘCEJ Pakiet 10h - 1000 zł

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria AM

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B78

WIĘCEJ Pakiet 10h - 850 zł

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

WIĘCEJ Pakiet 10h - 1000 zł

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A1

WIĘCEJ Pakiet 10h - 1000 zł

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Ilona Karpińska

Ilona Karpińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam, pełen profesjonalizm i świetna atmosfera !

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Kokowicz

Natalia Kokowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu ! Super przygotowanie do egzaminu i pełen profesjonalizm !

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta B ........ ip: 77.91.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Natalia Walczak

Natalia Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam!! Zdane za pierwszym razem❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Łukasz A ........z ip: 37.225.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

(1) OSK zapewnia ekspresowe kursy, dokładnie jak w nazwie. Gdy już zaczniesz jeździć, to możesz zrobić jazdy podstawowe (30 h) w dwa, trzy tygodnie. To duża zaleta, bo człowiek lepiej się uczy, gdy jeździ 4 razy tygodniowo po 2 h, a nie raz na dwa tygodnie. Odradzam robienie jazd dłuższych niż 2 h - nie mają sensu i instruktorzy otwarcie to odradzają. Polecam trzymanie się godzin, w których planuje się zdawać egzamin. (2) Tu instruktorzy nie szkolą małp (nie ma tu instrukcji typu przekręć dwa razy w lewo i trzy w prawo), tylko osoby, które mają zdać egzamin, a potem samodzielnie siąść za kółkiem. Jeśli miałeś_aś pecha i byłeś_aś uczona na małpkę, to przyjdź tu: oduczą cię ekspresowo. Dzięki tej szkole za każdym razem robię manewry inaczej, a nie według schematu: czuję auto, szerokości i odległości, odnajduję się w różnych autach i w różnych sytuacjach. (3) Jeździłem głównie z Adrianem (polecam model, w którym jeździ się z jednym instruktorem i kontrolnie wyjeżdża się z raz lub dwa z innym) i wiem, że potrafi adaptować techniki uczenia do osoby. Jak coś nam nie szło, to zmieniał podejście, aż znalazł to właściwe AKA takie, które działało u mnie. (4) Adrian jest świetnie zorganizowany, zawsze był na czas, regularnie odpowiada (nam się sprawdzał WhatsApp), jest życzliwy, komunikatywny i elastyczny

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Dąbrowska Grzelak

Magda Dąbrowska Grzelak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry instruktor , świetna atmosfera , polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Andżelika Sobecka

Andżelika Sobecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam. Świetne przygotowanie do egzaminu. Profesjonalne podejście do kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian M ...a ip: 37.248.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, świetny instruktor !

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Nina Ziemienowicz

Nina Ziemienowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Ciemiecki

Adam Ciemiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym polecam z całego serca❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zuzanna S ........a ip: 83.23.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!!!zdane za 1 razem miła atmosfera!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Gapska

Martyna Gapska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam w 100%!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Przemek Brzeziński

Przemek Brzeziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem, na plus atmosfera podczas jezdzenia, po kursie zaden egzaminator nie zagnie was jakims nie znanym miejscem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra K ..... ip: 46.205.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm w każdym calu szybko, sprawnie. Wiedza przekazana w naturalny sposób. Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Komorowska

Natalia Komorowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam!! Super przygotowanie i miła atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Jabłoński

Marcin Jabłoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Luźna atmosfera, na bieżąco bez spiny podsyłane wskazówki dotyczące jazdy. Elastczność w umawianiu godzin jazdy. Polecam na 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Tattoomaniak Maniaktattoo

Tattoomaniak Maniaktattoo
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam , miła atmosfera , profesjonalne podejście, egzamin zdany za pierwszym razem .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Hipcio Pietrzak

Hipcio Pietrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Atrakcyjna cena i bardzo szybko. Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Iwo Gałęzewski

Iwo Gałęzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca świetnego instruktora, Pan Adrian bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu. Jak będę robił następną kategorię napewno znów zgłoszę się do niego

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin M ....... ip: 5.173.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam. Instruktor fajnie prowadzi zajęcia i potrafi zmotywować

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ewa Laskowska

Ewa Laskowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Kilka doszkalających jazd w OSK Express wystarczyło żeby doprowadzić moją jazdę do kultury. Pan Adrian bardzo szybko dostrzegł i skorygował wszystkie wcześniej popełniane przeze mnie błędy i złe nawyki z których nawet nie zdawałam sobie sprawy. Instruktor od samego początku uczy nas samodzielnego myślenia i podejmowania świadomych decyzji. Jest mega profesjonalny! Tłumaczy wszystko w bardzo zrozumiały sposób i przedewszystim na spokojnie. Jest bardzo cierpliwy i opanowany nawet kiedy ma do czynienia z kimś tak niereformowalnym jak ja haha Jazdy przebiegały w bardzo miłej, pozytywnej, bezstresowej atmosferze Egzamin zaliczony! Wielkie dzięki za wszystko Adrian!!! OSK Express - polecam z całego❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eryk Łukomski

Eryk Łukomski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo ;) fachowe podejście i dobre wsparcie w nauce dziękuję :) zdałem za pierwszym razem kat. B Najlepszy jaki może być

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Pawel Nowacki

Pawel Nowacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo ;) fachowe podejście i dobre wsparcie w nauce dziękuję :) zdałem za pierwszym razem kat.A

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jan Zagórski

Jan Zagórski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oskar Łaski

Oskar Łaski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Ruszkowska

Paulina Ruszkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego ❤️ instruktor cierpliwy i dobrze tłumaczy egzamin zdany za 1 ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marta K ........ ip: 79.186.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam, gdybym miała wybierać na nowo to od razu wybrałabym tą szkołę jazdy, jedynie 6h, a różnica znacząca (nie mówiąc już o bardzo zredukowanym stresie)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hania Borkowska

Hania Borkowska
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 18.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo, super atmosfera i ekspresowy kurs ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Baranowska

Klaudia Baranowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam super przygotwanie do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mariusz Sztejnagel

Mariusz Sztejnagel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Konkretną osobą na swoim miejscu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak