Liczba odwiedzin: 3909 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców Chmara

  65 opinii w tym 51 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Maciej Mierzwiński

Maciej Mierzwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście bardzo dobrych i sympatycznych instruktorów. Nie wyobrażam sobie lepszego przygotowania do egzaminu niż tutaj! Zdanego oczywiście za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2020

Iwona Rajewska

Iwona Rajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! OSK Chmara! :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Artur Lempkowski

Artur Lempkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Świetni instruktorzy, tworzący fantastyczną atmosferę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Anna Durkalec

Anna Durkalec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe. wykłady bardzo ciekawe duzo smiechu duzo pytań i dużo rozmów, bez monotonni. Super podejście do kursanta na jazdach, instruktorzy maja baaardzo duzo cierpliwości i naprawde potrafia nauczyć skoro ktoś taki jak ja zdał za pierwszym razem, a nigdy wcze,sniej nie siedział za kierownica samochodu.... wielkie brawa i wielkie podziekowania dla pani Justyny i pana Bogusia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Marcel Pruszak

Marcel Pruszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej mogę polecić tą szkołę. Praktyka za pierwszym razem zdana. Mila atmosfera na jazdach.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 18.12.2019

Gracjan Musiał

Gracjan Musiał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Pani Justyna wszystko wytłumaczy jak się należy. Zdane za 4 razem. Jak na mnie to swietny wynik???? dalszą szkoła zaczyna się po odebraniu prawa jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Martyna Szamp

Martyna Szamp
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, cierpliwi instruktorzy i bardzo interesujące wykłady, polecam:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.12.2019

Joasia Pałkowska

Joasia Pałkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam-świetny ośrodek-wykłady z Panią Justyną ciekawe, bez monotonii-bez ciągłego monologu- ;)- z uśmiechem na twarzy i z życzliwością. Instruktor "rzeczowy" z "dystansem" i pełnym humorem. Jazdy dostosowane do potrzeb i czasu. Super podejście do kursantów, każdego traktują indywidualnie, pełne zaangażowanie. Zawsze znajdą czas na nasze pytania i niejasności. lepiej nie mogłam wybrać ;) dla mnie Nr 1.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.11.2019

Andrzej Chmielecki

Andrzej Chmielecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry ośrodek. Wybrałem z polecenia znajomych i się nie zawiodłem. Dobra atmosfera podczas wykładów i jazd. Pani Justyna - instruktor nie do zagięcia - znała odpowiedź na każde pytanie, no i zawsze okazywało się że ma rację. Każda moja głupia pomyłka skutkowała powtórzeniem manewru - to na mnie działało. Auta w bardzo dobrym stanie, elastyczne podejście do terminów (pracuję do późna i zawsze udało się coś wykombinować). Podsumowując: polecam. Ps. Zdałem praktykę za 3 razem - 2 razy oblalem na własne życzenie, po odpowiedniej korekcie podczas dod. jazd dotarło do mnie co robię źle i za trzecim poszło wszytko dobrze. Dzięki Chmarki!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2019

Kluczyk Krzysiek

Kluczyk Krzysiek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.11.2019

Karol Galla

Karol Galla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursanta, pełny profesjonalizm bardzo miłe wspólne spędzanie czasu, świetne przygotowanie do egzaminu czasami można dać gaz w opór!!!! Ogólnie to najlepsza szkoła jazdy w Tczewie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.10.2019

Patryk Gretka

Patryk Gretka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Fantastyczni, cierpliwi instruktorzy. Przyjemna atmosfera. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.10.2019

Aleksandra Resmerowska

Aleksandra Resmerowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam OSK Chmara!:) W szkole ciekawie poprowadzone wykłady, który bardzo pomogły przy zdawaniu egzaminu teoretycznego, jak i praktycznego, doświadczeni instruktorzy, którzy do każdego podchodzą indywidualnie, a jazdy zawsze ustawiane tak, aby najlepiej pasowało kursantowi. Jeszcze raz bardzo polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.09.2019

Franek Rytlewski

Franek Rytlewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ciekawie prowadzone wykłady które pomagają w dalszych jazdach i w zdaniu egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Terminy jazd były ustalone tak żeby pasowało. Ta szkoła bardzo pomogła mi w zdaniu prawa jazdy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2019

Martyna Kawalerowska

Martyna Kawalerowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjazna atmosfera, profesjonalne zachowanie i dobrze przekazana wiedza.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.08.2019

Bartek Radtke

Bartek Radtke
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo konkretne wykłady oraz podczas praktyki przekazywanie cennych uwag zawsze w bardzo miłej atmosferze. Świetne podejście do kursanta. Miło będę wspominał swój kurs.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.08.2019

Kinga Manikowska

Kinga Manikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, uczestnictwo na kursach było przyjemnością. Profesjonalne, indywidualne podejście do każdego kursanta gwarantowane. W dodatku zawsze w dobrej atmosferze!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2019

Dominika Janaszek

Dominika Janaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ekstra szkoła jazdy, ciekawe wykłady, super podejście do kursantów! Polecam z całego serduszka i jeszcze raz bardzo dziękuję Pani Justynie za super przygotowanie!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2019

Piotr Migowski

Piotr Migowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

profesjonalne podejście teoretyczne i praktyczne cenne uwagi bardzo spokojni i na luzie instruktorzy ZDANE ZA PIERWSZYM

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2019

Dawid Stańczyk

Dawid Stańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy! Największym atutem jest profesjonalne przekazywanie wiedzy, a także super atmosfera i podejście instruktorów do kursantów. Polecam każdemu, kto chciałby zacząć swoją przygodę jako kierowca, bo lepiej trafić nie można!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2019

Bartosz Kasper

Bartosz Kasper
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajebista szkoła jazdy! Jak i również zajebiści instruktorzy! Bardzo fajne i ciekawe wykłady. Miła atmosfera podczas nauki jazdy. Pozdrawiam i dziękuję Pani Justynie oraz Panu Tomkowi.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.04.2019

Wojtek Knopp

Wojtek Knopp
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam, bardzo dobra szkoła. Miła atmosfera, wiedza przekazywana w sposób prosty do zapamiętania. Egzaminator w sposób prosty i zrozumiały odpowiada na pytania i tłumaczy przepisy. Jeszcze raz bardzo dziękuję pani Justynie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2019

Martyna Radtke

Martyna Radtke
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Świetna atmosfera podczas wykładów oraz jazd. Profesjonalne podejście do kursanta, wiedza przekazywana w ciekawy sposób, łatwy do zapamiętania. Właśnie dzisiaj zdałam egzaminy- oba za pierwszym razem. Dziękuję bardzo pani Justynie i pozdrawiam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 12.03.2019

Anna Błażej Tarnowska

Anna Błażej Tarnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Profesjonalne podejście do kursanta. Super atmosfera. Jeszcze raz dziękuję pani Justynie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2019

Justyna Maria Guzmann

Justyna Maria Guzmann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, świetni instruktorzy i podejście do kursanta. ❤

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2019

Jakub Jaworski

Jakub Jaworski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia zdane za pierwszym razem. Bardzo fajna atmosfera w trakcie nauk teoretycznych jak i praktycznych.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2019

Marek Lewandowski

Marek Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkółka nauczą wszystkiego aż Egzaminatorów zaginalem na egzaminie państwowym Jeszcze raz Dziękuje wiadomo Panu Justynie i Panu Piotrowi.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2019

Sara Sowińska

Sara Sowińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła w 100% godna polecenia. Atmosfera na zajęciach teoretycznych jak i praktycznych bardzo przyjemna, kursanci zostają przygotowani do egzaminów jak najlepiej. Super podejście instruktorów do kursantów, jak najbardziej polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.01.2019

Julia Mitigowska

Julia Mitigowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajnie prowadzone zajęcia teoretyczne jak i praktyczne, nigdy idąc na jazdy nie czułam stresu, wręcz przeciwnie- nie moglam się ich doczekać:) idąc na egzamin czułam się w pełni przygotowana. Z ręką na sercu mogę polecić tę szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2018

Mateusz Mazurowski

Mateusz Mazurowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podobała mi się postawa instruktorów do kursantów. Mieli oni zrównoważone podejście. Można było zauważyć osobiste zainteresowanie. Sposób w jaki uczyli polegał na zwracaniu uwagi na jazdę jak doświadczony kierowca, tzn. uczą od razu prawidłowego kierowania pojazdem, co jest ważne, ponieważ dzięki temu nie nabrałem złych nawyków.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak