Liczba odwiedzin: 3247 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców Chmara

  49 opinii w tym 39 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.10.2019

Aleksandra Resmerowska

Aleksandra Resmerowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam OSK Chmara!:) W szkole ciekawie poprowadzone wykłady, który bardzo pomogły przy zdawaniu egzaminu teoretycznego, jak i praktycznego, doświadczeni instruktorzy, którzy do każdego podchodzą indywidualnie, a jazdy zawsze ustawiane tak, aby najlepiej pasowało kursantowi. Jeszcze raz bardzo polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.09.2019

Franek Rytlewski

Franek Rytlewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ciekawie prowadzone wykłady które pomagają w dalszych jazdach i w zdaniu egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Terminy jazd były ustalone tak żeby pasowało. Ta szkoła bardzo pomogła mi w zdaniu prawa jazdy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2019

Martyna Kawalerowska

Martyna Kawalerowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjazna atmosfera, profesjonalne zachowanie i dobrze przekazana wiedza.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.08.2019

Bartek Radtke

Bartek Radtke
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo konkretne wykłady oraz podczas praktyki przekazywanie cennych uwag zawsze w bardzo miłej atmosferze. Świetne podejście do kursanta. Miło będę wspominał swój kurs.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.08.2019

Kinga Manikowska

Kinga Manikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, uczestnictwo na kursach było przyjemnością. Profesjonalne, indywidualne podejście do każdego kursanta gwarantowane. W dodatku zawsze w dobrej atmosferze!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2019

Dominika Janaszek

Dominika Janaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ekstra szkoła jazdy, ciekawe wykłady, super podejście do kursantów! Polecam z całego serduszka i jeszcze raz bardzo dziękuję Pani Justynie za super przygotowanie!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2019

Piotr Migowski

Piotr Migowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

profesjonalne podejście teoretyczne i praktyczne cenne uwagi bardzo spokojni i na luzie instruktorzy ZDANE ZA PIERWSZYM

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2019

Dawid Stańczyk

Dawid Stańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy! Największym atutem jest profesjonalne przekazywanie wiedzy, a także super atmosfera i podejście instruktorów do kursantów. Polecam każdemu, kto chciałby zacząć swoją przygodę jako kierowca, bo lepiej trafić nie można!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2019

Bartosz Kasper

Bartosz Kasper
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajebista szkoła jazdy! Jak i również zajebiści instruktorzy! Bardzo fajne i ciekawe wykłady. Miła atmosfera podczas nauki jazdy. Pozdrawiam i dziękuję Pani Justynie oraz Panu Tomkowi.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.04.2019

Wojtek Knopp

Wojtek Knopp
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam, bardzo dobra szkoła. Miła atmosfera, wiedza przekazywana w sposób prosty do zapamiętania. Egzaminator w sposób prosty i zrozumiały odpowiada na pytania i tłumaczy przepisy. Jeszcze raz bardzo dziękuję pani Justynie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2019

Martyna Radtke

Martyna Radtke
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Świetna atmosfera podczas wykładów oraz jazd. Profesjonalne podejście do kursanta, wiedza przekazywana w ciekawy sposób, łatwy do zapamiętania. Właśnie dzisiaj zdałam egzaminy- oba za pierwszym razem. Dziękuję bardzo pani Justynie i pozdrawiam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 12.03.2019

Anna Błażej Tarnowska

Anna Błażej Tarnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Profesjonalne podejście do kursanta. Super atmosfera. Jeszcze raz dziękuję pani Justynie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2019

Justyna Maria Guzmann

Justyna Maria Guzmann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, świetni instruktorzy i podejście do kursanta. ❤

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2019

Jakub Jaworski

Jakub Jaworski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia zdane za pierwszym razem. Bardzo fajna atmosfera w trakcie nauk teoretycznych jak i praktycznych.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2019

Marek Lewandowski

Marek Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkółka nauczą wszystkiego aż Egzaminatorów zaginalem na egzaminie państwowym Jeszcze raz Dziękuje wiadomo Panu Justynie i Panu Piotrowi.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2019

Sara Sowińska

Sara Sowińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła w 100% godna polecenia. Atmosfera na zajęciach teoretycznych jak i praktycznych bardzo przyjemna, kursanci zostają przygotowani do egzaminów jak najlepiej. Super podejście instruktorów do kursantów, jak najbardziej polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.01.2019

Julia Mitigowska

Julia Mitigowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajnie prowadzone zajęcia teoretyczne jak i praktyczne, nigdy idąc na jazdy nie czułam stresu, wręcz przeciwnie- nie moglam się ich doczekać:) idąc na egzamin czułam się w pełni przygotowana. Z ręką na sercu mogę polecić tę szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2018

Mateusz Mazurowski

Mateusz Mazurowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podobała mi się postawa instruktorów do kursantów. Mieli oni zrównoważone podejście. Można było zauważyć osobiste zainteresowanie. Sposób w jaki uczyli polegał na zwracaniu uwagi na jazdę jak doświadczony kierowca, tzn. uczą od razu prawidłowego kierowania pojazdem, co jest ważne, ponieważ dzięki temu nie nabrałem złych nawyków.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2018

Michał Lewandowski

Michał Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna obsługa, rzetelnie przekazana wiedza oraz przemiła atmosfera podczas zajęć zarówno teoretycznych jak i praktycznych. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.11.2018

Karolina Brelińska

Karolina Brelińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przeszedł szybko i w miłej atmosferze :) Zajecia teoretyczne z nutką humoru i luzu, przez co wiedza łatwiej wchodziła. Godziny jazd dostosowywane pod kursanta. Same jazdy odbywały się pod pilnym okiem p.Justyny, a nieraz również z p.Piotrem, którzy wspierali mnie i trzymali mocno kciuki podczas egzaminów. Oba zdane za 1-szym. Nie uczą jak zdać egzamin, ale jak dobrze jeździć; jak być kultularnym uczestnikiem ruchu. Po egzaminie nie stresuje sie jazda, a umiejetnosci nabylam wiele przez co nie musze sie martwic a jedyne skupic na drodze :) POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.10.2018

Daria Szulc

Daria Szulc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna obsługa, rzetelnie przekazana wiedza oraz przemiła atmosfera podczas zajęć zarówno teoretycznych jak i praktycznych. Polecam z całego serca! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2018

Karol Laska

Karol Laska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

"Dynamiczna jazda. Dobra technika prowadzenia auta. Płynne ruszanie. Czułem się bezpiecznie. " tak zostałem oceniony na egzaminie przez egzaminatora po szkoleniu w Chmarze. Z czystym sumieniem polecam za zaangażowanie, profesjonalizm i elastyczność. Pozdrawiam Karol

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2018

Paulina Rychłowska

Paulina Rychłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, egzamin zdany za pierwszym razem. Instruktorzy na najwyższym poziomie. Polecam każdemu kto ma zamiar zrobić prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2018

Dominik Skolimowski

Dominik Skolimowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco polecam! Instruktorzy są cierpieliwi, spokojni, ale i wymagający. Przygotowują kursanta nie jak zdać egzamin, a jak faktycznie jeździć. Egzamin zdany za pierwszym razem, czego z jednej strony prawie żałuję, bo już nie będę jeździł "elką" z przemiłą Panią Justyną. Polecam OSK Chmara i pozdrawiam. Dominik

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2018

Remigiusz Martyniak

Remigiusz Martyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady poprowadzone w sposób energiczny i ciekawy. Bardzo przyjazna atmosfera i widoczne zaangażowanie instruktorów sprawia, że z całą pewnością mogę polecić tę szkołę jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2018

Czarek Kopec

Czarek Kopec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam 100 % umiejętności otrzymywanych od instruktorów , Bardzo miła atmosfera .????☺

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.07.2018

Marcin Es

Marcin Es
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kursie przeprowadzonym w Skarszewach Córka nie zaliczyła egzaminu praktycznego . 4 godzinki z miłą Panią i egzamin zaliczony. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2018

Dominik Gruszczyński

Dominik Gruszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajni i profesjonalni instruktorzy. Godziny dopasowują do kursantow. Zdane za pierwszym razem. Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2018

Przemek Krzemiński

Przemek Krzemiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkola.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2018

Karolina Ostrowska

Karolina Ostrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza, miła atmosfera oraz najlepsi instruktorzy! Prawo jazdy zdane za 1! Z całego serca polecam tą szkołę :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak