Ośrodek Szkolenia Kierowców Chmara

 102 opinie w tym 69 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców Chmara
ul. Ogrodowa 15
83-110 Tczew

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1889 zł

ul. Ogrodowa 15

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (podręcznik kierowcy, płyta CD z aktualną bazą pytań)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Szczepanska O ....a ip: 5.173.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, instruktorzy są pozytywnie nastawieni.Przyjemnie i szybko wyjeździcie 30 godzin i spędzicie miło czas;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna D ..a ip: 84.38.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta :) Jazdy z Panią Justyną były bardzo przyjemne, zauważała wszystkie błędy, tłumaczyła je i pomagała zlikwidować. Zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdane za pierwszym razem :) Bardzo polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Kamil K ....... ip: 5.173.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega atmosfera i dobre podejście. Szczerze polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zosia M ...r ip: 178.235.189.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Pozytywna atmosfera, super instruktorzy! Jazdy to była czysta przyjemność. Najlepsza szkółka!! :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Małgorzata M ...a ip: 188.147.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam przyszłym kursantom - ciekawe wykłady oraz komunikatywna pani instruktorka, która cierpliwie wytłumaczy błędy i przygotuje do dalszej, samodzielnej jazdy !!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Miłosz H ......k ip: 109.207.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobra, samochody zadbane. Nauczyciele są mili, pozytywnie nastawieni oraz potrafią wytłumaczyć i pokazać błędy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Roxana b ..k ip: 95.171.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam, jest to najlepsza szkoła jazdy w Tczewie! Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Pani Chamra bardzo miła i widać, że zależy jej na przygotowaniu kursantów do samodzielnej jazdy, jeszcze raz powtarzam wielki profesjonalizm i zaangażowanie, jest to po prostu instruktorka wzorowa. Instruktor nie krytykuje, lecz uczy i pomaga zrozumieć błędy i wykluczyć je. Jazdy odbywały się na bardzo wysokim poziomie, dzięki jazdom w tej szkole zdałam egzamin i czuję się pewnie za kierownicą. Jeszcze raz bardzo polecam i dziękuję szczególnie Pani za jazdy, które wiele mnie nauczyły. :) POLECAM

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina K .....g ip: 109.207.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo. Cierpliwi instruktorzy i bardzo przyjemna atmosfera. Zdane za drugim razem ale na własne życzenie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Julia K ....... ip: 109.207.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy warta polecenia, profesjonalni instruktorzy, którzy cierpliwie szlifują powielane błędy, chcąc jak najlepiej dla kursanta, miła i swobodna atmosfera.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Natalia S ....k ip: 109.207.159.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam! Największymi plusami były na pewno cierpliwość i podejście wobec kursanta. Najlepsze przygotowanie do jazdy w ogóle- nie tylko do egzaminu.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Natalia S ....k ip: 31.0.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam. Instruktor z powołania - dzieli się doświadczeniami, uczy na błędach, wskazuje elementy do poprawy, tłumaczy. Jestem zadowolona

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Krzysztof W ...k ip: 37.47.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni wykładowcy, dziękuję bardzo ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daniel G ........ ip: 178.235.189.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałem egzamin państwowy teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem więc co mam więcej powiedzieć? Świetna szkoła jazdy❤

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin R ........i ip: 188.147.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Kluczowe rady podczas wykładów i na jazdach. W jasny i zrozumiały sposób Pani Justyna na bieżąco tłumaczyła i eliminowała moje błędy oraz złe nawyki podczs jazd. Dzięki Jej cierpliwości i wytrwałości zdałem egzaminy na 100% teorię i praktykę za pierwszym podejściem. Dziękuję serdecznie Pani Justyno !!!!! Wszystkim gorąco polecam OSK Chmara W Tczewie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał M ......i ip: 94.254.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs został przeprowadzony po prostu super! Świetne mi się jeździło z instruktorami i zostałem bardzo dobrze przygotowany do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Paweł M .... ip: 178.235.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wcześniej już robiłem kurs w innej szkole w Tczewie, dzięki czemu miałem porównanie. Żałuję, że za pierwszym razem nie zapisałem się do "Chmary". Zaangażowanie, cierpliwość, elastyczność, to jak szybko przebiegł kurs jest po prostu nieporównywalne! Zarówno pani Justyna jak i pan Piotr są fachowcami. Na każdą jazdę szedłem z uśmiechem :). Polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Anna S ...... ip: 178.235.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w mieście!!! Instruktorzy - SUPER, pani Justyna tak prowadzi wykłady, że wszystko staje się jasne i z chęcią przychodzi na następne :) Bardzo sympatyczna atmosfera zarówno na wykładach jak i podczas jazd. Podejście do kursanta - indywidualne, cierpliwość i życzliwość do każdego. Egzamin zdany po trzech próbach - na własne życzenie ;) Szczerze POLECAM!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr W .....t ip: 94.254.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, dokładni. Jazda bez nerwów i doskonała nauka w opanowaniu samochodu. polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak

Filip J ..... ip: 5.173.189.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła świetnie przygotowuje do egzaminu, tłumaczenie jest jasne dla uczniów, profesjonalna karda szkoląca, elastyczność doboru godzin. Jednym słowem polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech B ..j ip: 5.173.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, ogólnie wszystko super podejście instruktorów do kursantów super atmosfera dwa egzaminy zdane za 1 razem dzięki szkole OSK Chmara.

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mikołaj W ........ ip: 37.47.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry sposób przekazu teorii, wykładowcy zaangażowani dobrze tłumaczą. Bardzo dobry komfort w czasie jazd, instruktor dobrze i na spokojnie tłumaczy wszystkie błędy . Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub S .........i ip: 37.47.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady jak najbardziej na plus, jazdy z Panem Bogdanem bardzo fajne. Dzięki tej szkole zarówno teoria jak praktyka zdana za pierwszym razem

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Sylwester G ........i ip: 5.173.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prawo jazdy zdane za pierwszym razem, Teoria jak i Praktyka. Wykłady oceniam na 6 w skali 5, z samego słuchania można się dowiedzieć wszystkiego co pozwoli nam zdać egzamin teoretyczny. Instruktorka wymagająca, i dzięki temu niezawodna, myślę że zostałem przygotowany aż nadto. Egzamin zdany bez problemów. Polecam 6/5.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł M .....i ip: 37.47.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła dobrze uczy. Ma świetny arsenał wiedzy i aktualny. Najlepszy zespół. Polecam !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Gosia S ......h ip: 37.248.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, ciekawe wykłady, bardzo dobrzy i przesympatyczni instruktorzy. Dziękuję pani Justynie i panu Piotrowi :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Marek L .......... ip: 84.38.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super Szkółka, atrakcyjna cena, miła atmosfera nauczą wszystkiego co trzeba a nawet więcej, dziś zdałem egzamin Państwowy za pierwszym razem Pan Egzaminator był pod wrażaniem techniki jazdy. Pozdrawiam Panią Justynę oraz Pana Piotra . Jeszcze raz Dziękuję.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz D .....a ip: 109.207.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo się cieszę, że wybrałem OSK Chmara. Miła atmosfera oraz profesjonalne podejście sprawiało, że nauka przebiegała w sposób bardzo przyjemny a jednocześnie efektywny. Polecam tę szkołę jazdy każdemu, kto jeszcze nie podjął decyzji!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominik S ........i ip: 37.248.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

POLECAM z czystym sumieniem, bardzo dobrze prowadzone zajęcia teoretyczne i bardzo dobrze przekazana wiedza o przepisach ruchu drogowego. Cześć praktyczna (jazdy) od podstaw prowadzone w miłej atmosferze i tak żeby nauczyć jeździć a nie tylko zdać egzamin :-) dla przyszłych kierowców polecam bardzo. Egzamin zdany za 2 razem (pierwszy oblany z mojej winy) pozdrawiam Dominik

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kasia G ...b ip: 78.88.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs prowadzony bardzo interesująco i profesjonalnie, ciekawie omawiane zagadnienia. Bardzo fajne jest to że do kursu można dołączyć w każdej chwili ponieważ zagadnienia teoretyczne prowadzone są cyklicznie. Jazda z P. Justyną to sama przyjemność dzieki temu prawo jazdy zdałam za 2 razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamila F ......g ip: 37.47.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przygotowanie teoretyczne i praktyczne na piątkę. Indywidualne i profesjonalne podejście do kursanta. Szczególnie polecam osobą, które nie do końca są przekonani do swojej decyzji. Instruktorzy przez swoję doświadczenie i anielską cierpliwość, pomogą nabrać wprawy, jak i pewności siebie za kółkiem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak