Ośrodek Szkolenia Kierowców AutoSTER

 893 opinie w tym 622 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców AutoSTER
ul. Szosa Chełmińska 42A
87-100 Toruń

  • Godziny:
  • Otwarte
  • • Zamknięcie: 19:00

Kontakt

Opis

Serdecznie zapraszamy na stronę internetową Ośrodka Szkolenia Kierowców Autoster.

Nasza szkoła jest nowoczesną, rozwijającą się firmą z ponad 20 letnim doświadczeniem w branży nauki jazdy. Wyszkoliliśmy przez ten okres kilka tysięcy kierowców.

Od początku istnienia firmy do szkolenia podchodziliśmy rzetelnie, pełni pasji i zaangażowania w kształcenie przyszłych kandydatów na kierowców. Od wielu lat skuteczność naszego szkolenia znajduje swoje przełożenie w rankingach szkól nauki jazdy, według których zajmujemy zawsze miejsca w ścisłej czołówce. W tym miejscu miło nam zakomunikować, iż nasz ośrodek szkolenia zajął trzecie miejsce w „Ranking Ośrodków Szkolenia Kierowców, które uzyskały najwyższy poziom zdawalności kandydatów podchodzących po raz pierwszy do egzaminu praktycznego” kat "B" 01.07 - 31.12 2009r.

Za owocną współpracę dziękujemy naszym kursantom i instruktorom!!!

W roku 2013 uzykaliśmy tytuł Super OSK. Status ten stanowi dowód wysokiego poziomu szkolenia naszej szkoły. Dla naszych klientów oznacza to wiele udogodnień niedostępnych w innych szkołach nauki jazdy!I
Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą szkoleń kat. A,B,C,D,T, B+E, C+E, kursy doszkalające oraz kursy w zakresie kwalifikacji wstępnej, kwalifikacji wstępnej przyspieszonej oraz kwalifikacji okresowej i uzupełniającej.

Na szkolenia zapraszamy uczniów, studentów, osoby po 40, 50, 60 roku życia, osoby, które są po trzeciej nieudanej próbie zdania egzaminu państwowego, a także osoby, które nigdy wcześniej nie miały kontaktu z samochodem i takie, które przez zbieg niekorzystnych okoliczności utraciły prawo jazdy.

Indywidualne podejście do kursanta, sprawdzone metody szkolenia, starannie wyselekcjonowana kadra instruktorska oraz wysoka zdawalność osób uczących się w naszej szkole stanowią atuty naszej szkoły jazdy. Zapraszamy zatem do nauki jazdy z Naszym zespołem instruktorów, pasjonatów prowadzenia pojazdów, z którymi szkolenie nie będzie jedynie nauką, lecz również przyjemnie spędzonym czasem za kierownicą.

Gwarantujemy satysfakcję z nauki oraz ze zdanego egzaminu :)


Nie zastanawiaj się to w naszej szkole staniesz się prawdziwym kierowcą :)
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3150 zł

codziennie

ul. Szosa Chełmińska 42A

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3150 zł

codziennie

ul. Szosa Chełmińska 42A

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3150 zł

codziennie

ul. Szosa Chełmińska 42A

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1500 zł

codziennie

ul. Szosa Chełmińska 42A

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Romet ZK50)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3220 zł

codziennie

ul. Szosa Chełmińska 42A

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris, Fiat 500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wypożyczenie pojazdu na egzamin państwowy

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1700 zł

codziennie

ul. Szosa Chełmińska 42A, 16:00

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Renault Trafic + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B1, Wykłady i praktyka

Raty własne, Automat

3220 zł

codziennie

ul. Szosa Chełmińska 42A

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3800 zł

codziennie

ul. Szosa Chełmińska 42A, 16:30 (pierwszy wykład)

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MANN TGL 12.250)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. D, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3900 zł

codziennie

ul. Szosa Chełmińska 42A, 16:30 (pierwszy wykład)

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii C.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
40 godzin (po 60 min) jazd (Autobus SOR 10,5)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. D, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

4900 zł

codziennie

ul. Szosa Chełmińska 42A, 16:00 (pierwszy wykład)

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii B.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
60 godzin (po 60 min) jazd (Autobus SOR 10,5)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3700 zł

codziennie

ul. Szosa Chełmińska 42A

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MANN TGL 12.250 + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, C+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

5700 zł

codziennie

ul. Szosa Chełmińska 42A, 16:00 (pierwszy wykład)

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
20 godzin (po 60 min) jazd (MANN TGL 12.250) + 25 godzin (po 60 min) jazd (MANN TGL 12.250 + przyczepa)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Manualna skrzynia

3220 zł

codziennie

ul. Szosa Chełmińska 42A

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris, Fiat 500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wypożyczenie pojazdu na egzamin państwowy

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Dla naszych kursantów 1 h 110 zł pakiet 6 h 600 zł
Dla kursantów z innej szkoły 1 h 120 h pakiet 6 h 690 zł

cena za pakiet: 600 zł

ilość godzin w pakiecie: 6h

kategoria C

WIĘCEJ Dla naszych kursantów 100 zł/600 zł
Dla kursantów z innej szkoły 125 zl/690 zł

cena za pakiet: 600 zł

ilość godzin w pakiecie: 6h

kategoria C+E

WIĘCEJ Dla naszych kursantów 120 zł/660 zł
Dla kursantów z innej szkoły 135 zl/780 zł

cena za pakiet: 660 zł

ilość godzin w pakiecie: 6h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Łukasz Egon

Łukasz Egon
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam. 3 razy zabierali mi prawo jazdy i 3 razy dzięki AutoSTER zdawałem za pierwszym razem!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ewa R ........... ip: 46.205.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko na jak najwyższym poziomie. Zdałam za pierwszym razem. Serdecznie polecam AutoSTER

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Wioleta Rutkowska

Wioleta Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta,ogólnie szkoła jazdy super polecam Auto Ster z przyjemnością panią Ewe Szwed super babka

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Adrian Paradowski

Adrian Paradowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli komuś zależy na zdaniu prawka za 1szym razem to szkoła autoster jest jak najbardziej odpowiednia do zrobienia tego! Każda moja kategoria robiona w autosterze była zdawana za 1szym razem czyli o czymś to świadczy. Instruktorzy z ogromną wiedzą, spokojem do kursantów no po prostu bez zastrzeżeń:) jak w Toruniu to tylko autoster :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Baran

Monika Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem pod wrażeniem umiejętności jakie posiada Pani Ewa. Potrafi uczyć jak nikt inny i zmotywować do nauki. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie. Polecam z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marcin N ........i ip: 37.47.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście miłych Pań w biurze, jak i instruktora w samochodzie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Gabryszak

Adam Gabryszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przewspaniała szkoła najlepsi z najlepszych !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Grzywińska

Marta Grzywińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym! Polecam Autoster, instruktorzy dokładni i wymagający, przez co skuteczni :) Elastyczni co do godzin jazdy i pomocni!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Anna Kuchnicka

Anna Kuchnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała, profesjonalna i bardzo miła obsługa. Instruktorzy rewelacyjni i rzeczliwi. Gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Błażej L .......i ip: 185.21.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Polecam wszytkim.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Krzysztof Golaszewski

Krzysztof Golaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Toruniu Pełen profesjonalizm,super instruktorzy, Przemiła obsługa, Super dostęp do omówionych tras egzaminacyjnych na Instagramie. Darmowe obserwacje i dodatkowe zajęcia teoretyczne z Panią Ewą. Zdane za pierwszym razem. Gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Adamczewska

Paulina Adamczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Jarocki

Adam Jarocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100 % Zdałem kat c za pierwszym razem Pan Henryk instruktor z powołania

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia S ...... ip: 83.243.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, bardzo dziękuję instruktorce Karolinie za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i za cierpliwość i wsparcie przed egzaminem ❤️ Dziękuję też pani Ewie, która tuż przed egzaminem ze mną jeździła i dała dużo rad, pozdrawiam!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Aleks Przedpełski

Aleks Przedpełski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W 100% polecam. Dwa egzaminy zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Robert B ......... ip: 138.199.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Szczególnie mój ulubiony instruktor Wojtek. Robiłem kursy na kat. C, później C+E i na koniec D. Miałem duże wymagania co do pory dnia (tylko poranki i wieczory), interesowały mnie tylko wybrane dni tygodnia. Szkoła dostosowywała się do moich oczekiwań, dzięki czemu kursy nie trwały długo. Za każdym razem egzamin państwowy zdałem w pierwszej próbie i zawdzięczam to szkole (Wojtkowi) a nie niespotykanemu talentowi. Nie bez znaczenia jest także poczucie humoru i swobodny sposób prowadzenia zajęć przez Wojtka - nie ma mowy o stresie. Polecam i pozdrawiam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr R ...... ip: 37.225.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna atmosfera, młody zespół , czyste sale wykładowe, instruktorzy z wieloletnim stażem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kris Tereba

Kris Tereba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
ADR

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wyjątkowe podejście do klienta, indywidualne podejście. Customer services Na najwyższym poziomie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Małgorzata Wiwatowska

Małgorzata Wiwatowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym! Pan Wojtek super instruktor! Pani Gosia w biurze bardzo pomocna! Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Zakrzewski

Adam Zakrzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
SO

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs minął bardzo przyjemnie i miło. Godziny kursu dostosowane do potrzeb klienta. Super obsługa wszystko wytłumaczone dokładnie w razie potrzeby. Bardzo polecam i na pewno tam wrócę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Stawski

Szymon Stawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy. Podejście do ludzi na wysokim poziomie mega wyrozumiali i potrafiący wytłumaczyć instruktorzy miła atmosfera super Panie w biurze które zawsze chetnie pomogą i odpowiedzą na każde pytanie. Wszystko miło szybko sprawnie i solidnie . Moim zdaniem nie ma lepszej szkoły jazdy w Toruniu obecnie . C+kwalifikacja wstępna przyspieszona

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgorzata Stakun

Małgorzata Stakun
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole Pomocni w załatwianiu spraw Kolejna kategoria za mną.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Gołębiewski

Filip Gołębiewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobry kontakt z szkołą jazdy, sympatyczni i mili instruktorzy, którzy są wyrozumiali i dobrze uczą swoich kursantów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sandra Rzeszotek

Sandra Rzeszotek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkim polecam ośrodek szkolenia Auto Ster. Przyszły kierowca będzie przeszkolony od A do Z. Instruktorzy dają z Siebie 100%. W ośrodku panuje domowa atmosfera, wszyscy są uśmiechnięci i służą pomocą oraz dobrym słowem oraz wspierają i dodają otuchy. Jeśli chcesz zrobić prawo jazdy, to tylko Auto Ster. Dziękuję Wam za miło spędzony czas I za spełnione marzenie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Beata R .....r ip: 188.146.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy autoster ! Właśnie tu nauczyłam się dobrze jeździć Pani instruktor genialnie i w łatwy sposób tłumaczy zasady a do tego atmosfera jest bardzo przyjazna. Zapisaliśmy się na szkolenie w 3 osoby i każdy jest bardzo zadowolony a egzaminy zdane za pierwszym razem !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Kubacki

Piotr Kubacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jest super

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartosz Kuśnierek

Bartosz Kuśnierek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miłe i pomocne panie sekretarki. W przypadku jakichkolwiek zmian dostawałem ekspresowe informacje o zaistniałej sytuacji. Pani instruktor bardzo miła. Fachowo tłumaczyła sprawy związane z wykonywaniem wszelkich manewrów. Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminów zarówno wewnętrznego jak i państwowego. Szczerze polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktor Z ........i ip: 86.111.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Świetna atmosfera, zawsze można liczyć na pomoc. Bardzo dziękuje Pani Karolinie (najlepszej instruktorce!!!) za pełen profesjonalizm i cierpliwość. Polecam każdemu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Aleksandra Kubasiewicz

Aleksandra Kubasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W AutoSterze robiłam kurs instruktora nauki jazdy. Zajęcia świetnie prowadzone, atmosfera luźna, a wiedza pana Rafała niesamowicie imponująca. Miałam też to szczęście, że zaraz po zdaniu egzaminów zostałam zatrudniona i mogłam od razu zacząć zdobywać doświadczenie pod okiem kompetentnych instruktorów.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Martyna Pietrzyńska

Martyna Pietrzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetni fachowcy wspaniała i ciepła atmosfera. Tak! - da połączyć się te 3 stwierdzenia - profesjonalnie szybko i dobrze! Jeśli Toruń to tylko tu! Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak