Liczba odwiedzin: 12561 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK PREKURSOR Tomasz Szczepanik

  237 opinii w tym 177 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Maciek Siwek

Maciek Siwek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, polecam! Zdane za pierwszym razem! Dziękuję za świetne przygotowanie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Patryk Kołek

Patryk Kołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma lepszej szkoły niż ta w Częstochowie. Profesjonalne przygotowanie do części teoretycznej jak i praktycznej. Jeden jak i drugi zdany za pierwszym razem !!!! Polecam Serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2020

Catherine Wojciechowicz

Catherine Wojciechowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka szkole jazdy Pana Tomka. Indywidualne podejście do kursanta, instruktorzy potrafią przekazać ogromną wiedzę,bardzo mili i przede wszystkim posiadają anielską cierpliwość. Dziękuję za przesympatyczną współpracę!!!! Polecam z całego serduszka!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2020

Martyna Padlewska

Martyna Padlewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, polecam! Egzaminy zdane za pierwszym podejściem. Bardzo inwidualne podejście do kursanta! Wiele starań aby każda godzina pasowała, nawet przy napiętym grafiku!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.01.2020

Andżelika Urbaniec

Andżelika Urbaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniale przeprowadzony cały kurs, indywidualne podejście do osoby, miła atmosfera na jazdach jak i w kontaktach ogólnych, z całego serca polecam ośrodek!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2020

Szymon Lewacki

Szymon Lewacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajana atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Martyna Grzesiak

Martyna Grzesiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła współpraca, polecam :))

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.12.2019

Mateusz Skuza

Mateusz Skuza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera w szkole. Pan Tomek jest genialnym instruktorem, ma rewelacyjne podejście do kursantów, ogromną wiedzę, którą w przystępny sposób przekazuje swoim podopiecznym, a ci zdają bezproblemowo swoje egzaminy. Nie mogłem trafić na lepszego instruktora!!!.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.12.2019

Sara Seweryn

Sara Seweryn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, instruktor cierpliwy i miły. Świetna motywacja i atmosfera. Zero stresu, wszystko starannie i odpowiednio wytłumaczone.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.11.2019

Pa Ul

Pa Ul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor ! Wszystko wytłumaczy w taki sposób że nie sposób nie zdać egzaminu :). Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.11.2019

Kamil Nowak

Kamil Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera podczas jazd, mili i bardzo cierpliwi instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.11.2019

Ania Ziółkowska

Ania Ziółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Szkołe jazdy pana Tomasza. Bardzo duże przekazanie wiedzy, indywidualne podejscie.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Jakub Paplicki

Jakub Paplicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera na wykładach,atrakcyjna cena,indhwidualne podejście do kursantów.Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2019

Adam Wiewióra

Adam Wiewióra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem a wszystko dzięki bardzo profesjonalnemu podejściu instruktorów a oprócz tego mam bardzo miłe wspomnienia z każdych jazd gdzie mój każdy błąd był cierpliwie i spokojnie tłumaczony przez instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2019

Wojciech Podsiadły

Wojciech Podsiadły
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniał atmosfera . Świetnie przygotowano mnie do egzaminu . Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2019

Ag Nieszka

Ag Nieszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Bardzo dobry stan pojazdów. Perfekcyjny i punktualny instruktor. Nic dodać nic ująć, polecam tą szkołę jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2019

Natalia Zając

Natalia Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie, miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.09.2019

Mateusz Gruszczyński

Mateusz Gruszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy jaką można wybrać.Świetna atmosfera i profesjonalne podejście do każdego.Zostałem świetnie przygotowany do egzaminu praktycznego i będę na długo dobrze wspominał tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.09.2019

Artur Dachu

Artur Dachu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Instruktor p.Tomasz potrafi szkolić super tlumaczy i dzieki jego wiedzy zdałem Polecam Kazdemy kto chce zacząć kurs na Prawo jazdy

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.09.2019

Weronika Walaszczyk

Weronika Walaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera na wykładach, fajni instruktorzy z profesjonalnym podejściem. POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.09.2019

Dawid Rydel

Dawid Rydel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.09.2019

Monia Rydz

Monia Rydz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jeszcze raz polecam ... Instruktor rewelacja nawet ja zdałam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2019

Mikołaj Mordal

Mikołaj Mordal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z kursu. I dziękuje za wszystkie miłe momenty.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.09.2019

Łukasz Warias

Łukasz Warias
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra postawa instruktora i doskonałe przygotowanie do egzaminu państwowego. Polecam każdemu ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.08.2019

Piotr Dobosz

Piotr Dobosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po jazdach doszkalających egzamin od razu zdany!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.08.2019

Jola Pełka

Jola Pełka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę!!!! Jazdy doszkalające.. I dziś zdany egzamin!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.08.2019

Janette Zator

Janette Zator
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim zaczynającym swoją przygodę z "L" oraz tym, którzy wytrwale dążą i marzą o zdanym prawku, serdecznie polecam OSK Prekursor . Szczególne podziękowania dla Pana Tomka za cierpliwość , bezcenne rady i przede wszystkim super bezstresową atmosferę :) .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.07.2019

Damian Nowak

Damian Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejscie do kursanta ogromna cierpliwość Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2019

Ola Kostrzewska

Ola Kostrzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Częstochowie! Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta gwarantuje zdanie egzaminu państwowego za pierwszym razem. Polecam każdemu, kto chce bez najmniejszego problemu zdać egzamin na prawo jazdy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2019

Natalia Pluta

Natalia Pluta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietne podejscie do kursanta, dobra atmosfera, a dzieki wspanialemu wyszkoleniu egzamin zdany za 1 razem! Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak