OSK Marcin Bargielski

 562 opinie w tym 418 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Marcin Bargielski
Aleja Legionów 32
18-400 Łomża

Kontakt

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny, Raty własne

2500 zł

Aleja Legionów 32

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Fiat Punto)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B1, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne

2500 zł

Aleja Legionów 32

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Mikołaj W ..........i ip: 185.238.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie, egzamin zdany za pierwszym razem, Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof B ........i ip: 83.9.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak

Wiktoria M Ma ip: 83.9.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia S ..........a ip: 5.173.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta oraz bardzo miła atmosfera :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr T .....k ip: 31.61.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Świetna atmosfera

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Joanna W ...... ip: 31.61.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam gorąco szkołę i instruktora - p. Pawła. Fantastyczne podejście, pełen profesjonalizm. Bardzo dziękujemy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Hubert K ........ ip: 91.192.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka M .........a ip: 94.254.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Janusz rewelacja, wszystko na spokojnie i dokładnie wytłumaczone, super podejście do kursanta. Każdemu życzę trafić na tak wspaniałych ludzi !!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Artur B ......... ip: 178.235.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy zdałem wszytko za pierwszy razem Pan Janusz najlepszy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Julia Z .......a ip: 37.30.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Dowiedziałam się wiele potrzebnych informacji i wykazano do mnie dużo cierpliwości

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Alicja w ...... ip: 31.61.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła godna polecenia. Instruktor Marcin jest naprawdę cierpliwym i motywującym do nauki i działania człowiekiem . zdałam egzamin dzięki jego wytrwałości Wielki szacunek za cierpliwość . Pozdrawiam i polecam instruktora

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Żaneta D .......... ip: 5.173.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK Marcin Bargielski zasługuje na najwyższe noty. Marcin to człowiek o niezwykle cierpliwym charakterze. Profesjonalnie przygotowuje swoich kursantów do prowadzenia. Polecam każdemu, kto jeszcze " prawko" ma przed sobą ! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marlena O ......a ip: 5.173.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor, dobre podejście do kursanta, miła atmosfera. Polecam! ☺️

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Daria Z ........a ip: 5.173.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam OSK Marcin Bargielski, miła atmosfera. Profesjonalne podejście do kursanta . Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Najlepsza szkoła jazdy w Łomży!!! Dziękuję za przygotowanie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wer K ........s ip: 5.173.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

U Pana Marcina nie ma głupich pytań! Ma dużo cierpliwości, wszystko wyjaśni, dzięki czemu jazdy nie tylko mijają w dobrej atmosferze, ale przede wszystkim rzetelnie przygotowują do egzaminu. Dodatkowo dużym plusem jest naprawdę dobry stan samochodu, który poprawia komfort i bezpieczeństwo kierowania.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub K ......... ip: 31.61.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra S ........a ip: 89.39.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Marcin Bargielski, świetna atmosfera podczas jazd, a instruktor przekazuje wiele konkretnych i wartościowych rad, które później przekładają się na wynik egzaminu. Zdane za pierwszym podejściem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Patrycja O ........ ip: 176.221.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Postawa Marcina godna pochwały, uśmiechnięty i pomocny, wszystko wytłumaczył na 100% i dzieki niemu zdałam mój drugi egzamin. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciek P ........i ip: 31.0.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Marcina Bargielskiego jako instruktora, tworzy bardzo miła atmosferę podczas jazdy. Podchodzi profesjonalnie do swojego zawodu, wykazuje się ogromną cierpliwością do swoich kursantów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciek P ........i ip: 31.0.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Marcina Bargielskiego jako instruktora, tworzy bardzo miła atmosferę podczas jazdy. Podchodzi profesjonalnie do swojego zawodu, wykazuje się ogromną cierpliwością do swoich kursantów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna D ....... ip: 5.173.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam. Marcin i Krzysztof profesjonalnie podchodzą do nauki kursanta. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń,wszystko wytłumaczone,wyjaśnione i doprowadzone do perfekcji,egzamin dzięki ich staraniom zdany za pierwszym podejściem.pozdrawiam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina K ......a ip: 46.204.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam serdecznie :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Oskar M M ip: 31.0.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super Miło Bezstresowo Dobre podejście do uczących się Polecam gorąco!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna Z .......a ip: 81.15.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ten OSK ,a szczególnie pana Marcina- jazda z nim to czysta przyjemność! :) Gwarantuje przygotowanie na najwyższym poziomie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciej K ..........i ip: 83.28.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zapisałem się na kurs do Marcina, i to była najlepsza decyzja jaką mogłem podjąć, jazdy miały taką atmosferę że chciało się jeździć i był to na prawdę miły a przy tym dobrze wykorzystany czas. Nauczy on wszystkiego dokładnie, bez żadnych wątpliwości, a przy tym cała nauka łączy sie ze spokojem, bez żadnych nerwów. Zdecydowanie najlepszy instruktor w Łomży, dzięki niemu zdałem za pierwszym podejściem. Jeśli ktoś sie zastanawia czy warto, odpowiedź jest prosta, warto, bo lepszego nie znajdziecie! Gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

a .....a ip: 46.205.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca ❤️ , egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo luźna atmosfera, duża cierpliwość Marcina, profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. :) najlepszy wybór !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kalisz K ..... ip: 46.204.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, wcześniej nie jeździłem wogule samochodem a panowienie nauczyli tak dobrze ze zdałem bez błędnie SERDECZNIE POLECAM!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karina K ........ ip: 5.184.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam! Super atmosfera, dobre przygotowanie, wszystko wytłumaczone idealnie. Instruktor Marcin przygotował mnie w 110% za co baaaardzo dziękuje! Zdane za pierwszym!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Szymon Z .....a ip: 83.24.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajnie mi się jeździło z instruktorem Adamem, miła atmosfera, zawsze punktualny często nawet przyjeżdżał przed ustaloną godziną. Zdane za pierwszym razem. Nikt na nikogo nie krzyczał tylko jak trzeba było to wytłumaczył co i jak.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktor K ....a ip: 81.15.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak