OSK GRUSZFELD

 803 opinie w tym 478 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK GRUSZFELD
ul. Legionów 7A
18-400 Łomża

Opis

www.oskgruszfeld.pl

WCZASY Z PRAWEM JAZDY W ŁOMŻY


Jeśli jesteście zabiegani, brakuje Wam czasu na co dzień lub po prostu chcecie szybko nauczyć się jeździć, zdać egzamin i uzyskać PRAWO JAZDY, ta oferta jest dla Was !!! W czasie ferii, wakacji lub wcześniej zaplanowanego urlopu kompleksowo zorganizujemy Twój pobyt w Łomży aż do zdania egzaminu państwowego ! Kurs prawa jazdy kat. B trwa 14 dni.

KURS PRAWA JAZDY
Kurs odbywa się w Łomży, jednym z najbardziej przyjaznych miast w Polsce dla kierowców oraz zdających egzaminy państwowe na PRAWO JAZDY. Ulice miasta charakteryzują się doskonałym oznakowaniem, ruch miejski poza godzinami szczytu cechuje małe natężenie, nie występują też tory tramwajowe czy oddzielne pasy dla komunikacji miejskiej, a to wszystko ułatwia początkującym kierowcom nabrania pewności siebie za kierownicą.

PRZEBIEG KURSU

przed przystąpieniem do kursu każdy z kursantów otrzymuje materiały dydaktyczne (płyta CD oraz podręcznik) niezbędne do przyswojenia wiedzy teoretycznej.
kurs rozpoczyna się od zajęć teoretycznych w specjalnie przystosowanej do tego celu sali, wyposażonej w pomoce naukowe.
zajęcia praktyczne rozpoczynają się od jazdy na placu manewrowym, następnie po miecie w różnych godzinach o różnym natężeniu ruchu w zależności od postępów nauki kursanta.
podczas całego kursu i pobytu w Łomży nasi wykładowcy są w stałym kontakcie z kursantami, zawsze gotowi udzielić wszelkiej pomocy w zakresie szkolenia teoretycznego lub zorganizowania wolnego czasu poza zajęciami
na miejscu istnieje możliwość dokupienia dodatkowych godzin jazdy.
przedostatnim etapem kursu jest egzamin wewnętrzny zbliżonym standardami do egzaminu państwowego.
ostatnim etapem kursu jest egzamin państwowy w łomżyńskim WORD.
kursanci, którzy nie zdali egzaminu państwowego w pierwszym podejściu mogą podejść do powtórnego egzaminu, w najbliższym możliwym terminie (to jest tego samego dnia)
ukończenie kursu w naszym Ośrodku Szkoleń Kierowców pozwala na zdawanie państwowego egzaminu w ośrodkach do tego przeznaczonych w całej Polsce.
Przed zapisaniem na kurs należy założyć numer PKK (Profil Kandydata na Kierowcę).
Numer PKK można założyć w Wydziale Komunikacji właściwym dla miejsca zameldowania kursanta.
Niezbędne dokumenty do uzyskania PKK:
– dowód osobisty, paszport lub kartę stałego pobytu
– ​aktualne badania
– aktualne zdjęcie do PRAWA JAZDY (3,5×4,5cm)
– w przypadku osób nieletnich, oświadczenie rodziców lub opiekuna prawnego wyrażające zgodę do przystąpienia do kursy
Numer PKK przyznany w urzędzie wraz z nr PESEL, kserem dowodu tożsamości (dowód, paszport lub karta stałego pobytu) należy dostarczyć do naszego Ośrodka Szkolenia Kierowców w Warszawie lub Łomży lub przesłać drogą elektroniczną.
CZAS WOLNY
Wszystkim kursantom zapewniamy zakwaterowanie w pokojach z WI-FI oraz wyżywienie. W cenie kursu zawarta jest opłata za wstęp na pływalnię Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Łomży i jeden z najlepiej wyposażonych w regionie fitness clubów Corso.
Ponadto naszym kursantom polecamy w zależności od zainteresowań wiele atrakcyjnych miejsc w samej Łomży jak i okolicach, np.:
– Bulwary Nadnarwiańskie
– Teatr Lalki i Aktora
– Kompleks rekreacyjno-sportowy – SKATEPARK
– Twierdza Łomża – carska twierdza (kompleks fortów wojennych)
– Łomżyński Park Krajobrazowy Doliny Narwi
– Biebrzański Park Narodowy
– Rezerwat przyrody Rycerski Kierz
– Muzeum Przyrody w Drozdowie
– Skansen Kurpiowski w Nowogrodzie
– Puszcza Kurpiowska
– Park dzikich zwierząt w Kadzidłowie

CENA: 3500 zł
W cenie kursu:

– Zakwaterowanie z WI-FI

– Wyżywienie/śniadania+obiady

+ dodatkowo do wyboru: Basen lub kino
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

Ul. Konwiktorska 7, 00-216 Warszawa

tel: 503045742

Warszawa

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1650 zł

ul. Legionów 7A

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Fiat Punto)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Legionów 7A

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07, Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2000 zł

ul. Legionów 7A

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Piotr Szwedowski

Piotr Szwedowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK Gruszfeld najlepsza szkoła jazdy. Przygotowanie na najwyższym poziomie. Kadra instruktorska z powołania, cierpliwi i potrafią wszystko wytłumaczyć i nauczyć. Instruktor Daniel Oliva nauczył mnie jak dobrze prowadzić samochód. Instruktorka Asia bardzo dobrze przygotowana jeżeli chodzi o teorię. Dzięki nim zdałem egzaminy za pierwszym podejściem. Pani Ewa z biura to kobieta która pomogła mi w jednej sprawie. Jeżeli ktoś chce zdać egzaminy na prawo jazdy to tylko u nich.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Zajdler

Damian Zajdler
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Grosfeld

Marta Grosfeld
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołe jazdy Gruszfeld,a w szczególności instruktorke Panią Joannę Golec , która w profesjonalny sposób przygotowała mnie do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem. Jest najlepsza!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agu Śkaa

Agu Śkaa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak wybierasz się na prawo jazdy to tylko Osk Gruszfeld wczasy z prawem jazdy .Wszystko w dobrej Atmosferze wykłady jak najbardziej na plus dużo idzie się przez nie nauczyć Pani Joanna Świetnie wszystko tłumaczy:) Pani Ewa z biura mila Kochana kobieta :) Ale Najlepszy Instruktor Świata mi się trafił Daniel Oliva pełen profesjonalizm i podejście do kursanta przde wszystkim miło i nie raz śmiesznie jestem mega zadowolona ponieważ na lepszego instruktora nie mogłam trafić ! Za jego opanowanie i za dobrą naukę zdałam wszystko za pierwszym bez błędnie ! Gorąco polecam :) jak prawo jazdy to tylko tutaj ! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Filip Sandacz

Filip Sandacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przeżycie na całe życie. Czegoś takiego zapewne nikt się nie spodziewa, ale po przyjeździe na ten Kurs, zauważysz że prawo jazdy to nie jest nic trudnego, szczególnie przez niesamowity kontakt z intruktorami, którzy na spokojnie a przedewszystkim dobitnie, wytłumaczą ci co robisz nie tak, i prędko dany błąd robić przestaniesz. Tak samo na wykładach, pani Asia, wykładowca w naszym OSK wytłumaczy ci wszytsko, tak a byś zdał. Super przeżycie! Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Wereszczuk

Kasia Wereszczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, super instruktorzy, cały czas pomocni podczas trwania całego kursu. I polecam instruktora Kubę Pogorzelskiego, swietny nauczyciel. Cierpliwy i zabawny jednocześnie !!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Artur Bruderek

Artur Bruderek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Znakomite podejscie do kursanta, instruktor Kuba, najwiekszy git, ktory wie jak podejsc do kursu. Osoba z powolania ktory uczy nie tylko pod egzamin ale i rowniez do codziennych sytuacji. Bezstresowa, pelna profesjonalizmu i solidna nauka jazdy. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Słupińska

Katarzyna Słupińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Polsce!a instruktor Kuba Pogorzelski jest cudotwórcą, mam 50 lat i po doświadczeniach z Ośrodkiem NaukiJazdy i 6 instruktorami że Śląska byłam przekonana ,że prawo jazdy jest poza moim zasięgiem. Po 2 tygodniach jazd z Kubą uwierzyłam, że mogę to osiągnąć. Cierpilwy, dodający wiary, odwagi, świetnie przekazujący wiedzę i umiejętności a przy okazji ciekawy człowiek, z którym można porozmawiać na każdy temat. GORĄCO polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marek Meller

Marek Meller
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W pierwszy dzień pomyślałam ze w dwa tygodnie to niemożliwe zeby zrobić prawo jazdy, ale się pomyliłam. W ciągu tych 2 tyg nauczyłam się nie tylko jeździć !! Teorie zdałam za pierwszym razem a praktyczny tez za pierwszym razem. Ale to wszystko dzięki pani Ewie Gruszweld i mojej kochanej instruktorce Joannie Golec. Wszystkim polecam te szkole bo nie tylko uczą jeździć ale wspierają pod każdym względem. Dziękuje za cudowne doświadczenia. Pozdrawiam Roma

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Rytel-Andrianik

Damian Rytel-Andrianik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła gruszfeld to miejsce przyjazne dla każdego przyszłego kierowcy. Instruktor przygotuje dobrze nie tylko do egzaminu ale również do jazdy po nim. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Emila Krejszeff

Emila Krejszeff
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ja, również, polecam z calego serca Osk Gruszfeld, p. Ewa, ciepła, cudowna kobieta , no i oczywiście Joanna Golec , najlepsza instruktorka, dziewczyna, która umie nauczyć jezdzic , pomaga uwierzyc w siebie oraz jest najlepszym przyjacielem podczas nauki. Jeszcze raz bardzo dziękuję p. Ewie i Joannie za okazane serce, pomoc i wsparcie ❤️!!!❤️.

Odpowiedź:

Dziękujemy za wspaniałą opinię . życzymy szerokości na drodze i bezpicznej jazdy . Osk Gruszfeld

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartek Łuczyński

Bartek Łuczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie luźna atmosfera podczas jazd 0 stresu, cały egzamin zdany za pierwszym razem, jeździłem z panem Mariuszem. TYLKO OSK Gruszfeld!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Cecilia Es

Cecilia Es
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam szkołę jazdy Gruszfeld i panią instruktor Joannę, która pomogła mi w końcu zdać prawo jazdy. Zaczęłam robić prawko 8 lat temu i po trzech nieudanych próbach odpuściłam, na szczęście poznałam Panią Joannę i zdałam od razu po długiej przerwie.!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Marcin Gniewny

Marcin Gniewny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

No cóż dodać ... Dziękuję Ekipie L za wsparcie ... Zdany egzamin za 1 podejściem ... Moja mała furka już czeka .... Podziękowania dla wykładowcy teorii Pani Asi . Oraz za cierpliwość instruktora jazdy Kuby ... Szkoła która mnie przygotowała OSK Gruszfeld dziękuję za przygotowanie Ewa Gruszfeld

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Iryna Berehova

Iryna Berehova
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do nauczania i świetne przygotowanie do egzaminu. Bardzo polecam. Zdane za pierwszym razem)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Adrian Gawroński

Adrian Gawroński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy instruktorzy są super i są bardzo wyrozumiali polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Kostro

Paulina Kostro
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo ciepłe i wyrozumiałe podejście do kursanta. Idealne przygotowanie do samego egzaminu, ale również do odnalezienia się za kierownicą już po nim. :) Bez stresu i bez problemu egzamin zaliczony za pierwszym podejściem. Polecam z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika No

Weronika No
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gdybym mogła, to dałabym 10 gwiazdek. Profesjonalizm, bardzo ludzkie podejście, spokojna atmosfera podczas jazd. Cały kurs robiłam z Mariuszem w Warszawie i polecam KAŻDEMU, ktor chce nie tylko zdać, ale też dobrze się nauczyć jeździć - bardzo cenne wskazówki, jazda w różnych warunkach i na różnych trasach w mieście. I to wszystko z dużym dystansem, spokojem i poczuciem humoru. POLECAM!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Miłek

Kinga Miłek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dla mnie 5 gwiazdek to mało, powinien OSK GRUSZFELD dostać jeszcze jedną czyli 6 bo zaslugują na to! Mega super podejście do ludzi , wszystko dopiete na ostatni guzik, błyskawicznie i profesjonalnie. Dziękuję Panu Markowi za przygotowanie do egzaminu , dzięki niemu przygotowanie 100% I połowa mniej stresu! Egzamin zdany za 1 razem! Jak po prawko to tylko tu! Dziękuję jeszcze raz za spełnienie marzenia , ściskam i pozdrawiam :) Kinga

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Drzewiecka

Natalia Drzewiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta cudowną luźna atmosfera. Jeszcze raz dziękuję Kuba za przygotowanie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Tomi Tomi

Tomi Tomi
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam. Jeśli chcecie zrobić w krótkim czasie prawo jazdy to polecam OSK GRUSZFELD. Moim instruktorem był Pan Marek. Bez stresowo i profesjonalnie przygotował mnie do egzaminów na prawo jazdy mimo że popełniałem błędy to zawsze na spokójnie potrafił mi wytłumaczyć więc ja polecam Pana Marka. A wykłady były prowadzone przez piękna i sexowna Pani Joannę i również profesjonalnie i na luzie prowadziła wykłady. Jeśli ktoś czegoś nie zapamiętał lub potrzebował o co kolwiek zapytać to indywidualnie też Pani Joanna poświęciła swuj czas. I wreszcie Pani Ewa szefowa OSK GRUSZFELD sympatyczna bardzo miła pomocną i też zawsze potrafiła we wszystkim pomuc i wytłumaczyć. Tagże dzięki całej Ekipie Pani Ewy zdałem Prawo jazdy. Pozdrawiam bardzo gorąco ze Śląska.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Konrad Beigier

Konrad Beigier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Zdane za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dorota Majewska

Dorota Majewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam na 100%. Dziękuję za świetne przygotowanie do egzaminu, za fachowe podejście i cierpliwość. Pan Marek najlepszy!:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Adam Pustelnik

Adam Pustelnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła. Polecam każdemu kto potrzebuje szybko zrobić prawo jazdy. Wszystko świetnie zorganizowane, Pani Ewa bardzo pomocna we wszystkich sprawach. Cały kurs przeprowadzony profesjonalnie, w super atmosferze, z bardzo dobrymi instruktorami. Gorąco polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność
- Wadybrak
Artur Antonowicz

Artur Antonowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła indywidualne podejście do kursantów, instruktorzy mega cierpliwi tłumacza że nawet krowa!!!! zrozumie. Polecam i bardzo dziękuję Kuba !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Robert Leszczyñski

Robert Leszczyñski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Byłem kursantem u pani Ewy i mogę stwierdzić że czółem opiekę wsparcie troskliwość a nawet pomc emocjonalną w postaci herbatki melisy i nie tylko pani Ewa w każdej chwili była gotowa pomóc pod każdym względem. Ten ośrodek jest bardzo dobrze zorganizowany żeby kursant miał warunki i teoretycznego jak i praktycznego szkolenia się na kierowcę. Gdy za każdym razem popatrzę na moje prawo jazdy będzie mi przypominało Gruszfeld. Nigdy nie zapomnę pani która uczyła teorii i mojego instruktora który uczył mnie praktyki

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Patrycja Krysinska

Patrycja Krysinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołe jazdy. Jazdy z moim intruktorem Panem Markiem odbywały się w przyjaznej atmosferze i wszystko było dobrze wytłumaczone na spokojnie mimo czasem popełniania blędu kolejny raz :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Hubert Andrychowski

Hubert Andrychowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy Ośrodek Szkoleniowy w Łomży. Jako kursant czułem się bardzo pewnie pod solidnym i znającym się na rzeczy ramieniem pana Jakuba Pogorzelskiego. Ma bardzo dużą cierpliwość do kursanta i nauczy każdego poprawnej jazdy samochodem. Jeżeli ktoś boi się wsiąść za kółko, bądź nie miał styczności wcześniej z pojazdem, przy luźnej, bez stresowej atmosferze pokaże, że jazda autem to czysta przyjemność jak i bułka z masłem. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Kierklo

Kacper Kierklo
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam super atmosfera i super instruktorzy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Tomala Tomala

Tomala Tomala
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ośrodek godny polecenia. Pan Marek najlepszy instruktor !!!

+ Zaletyinstruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak