OSK Dario Rodzinna Szkoła Jazdy (4)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2022

Paweł Pietraś

Paweł Pietraś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy klimat, Najlepsi instruktorzy i metody nauki dzięki, którym jesteś w stanie zdać za pierwszym razem????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2022

Rafał G ....... ip: 83.9.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdane za pierwszym razem tłumaczy sie samo. Pozdrawiam Pana Rysia z ktorym sa wyklady. Teoria sama wchodzi do głowy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.04.2022

Paweł Karbon

Paweł Karbon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy eleganckie samochody i dobre przygotowanie do jazdy w ruchu miejskim. Pozdrawim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.04.2022

Krystian Furgal

Krystian Furgal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.04.2022

Wiktor Szumski

Wiktor Szumski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mili i wyrozumiali intruktorzy którzy świetnie uczą. Bardzo polecam kazdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.09.2021

Bartłomiej T ...a ip: 89.230.195.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsze miejsce do nauki jazdy w Lubline.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.05.2021

Nikola U ......k ip: 89.230.205.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera. Instruktorzy z ogromną wiedzą. Indywidualnie podchodzą do każdego kursanta i omawiają szczegółowo każda jazdę, bardzo punktualni. Odpowiadają na każde zadane im pytanie. Z całego serca polecam ta szkółkę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2020

Iryna P ........... ip: 89.230.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam, miłą atmosfera, ogromna cierpliwość. Instruktorzy, którzy są naprawdę w stanie dużo i skutecznie nauczyć. Super podejście Konrada do kursanta, dzięki niemu zdałam za 1 razem :) Polecam Iryna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2020

Jarosław B ......k ip: 37.47.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkołe pełen profesjonajizm egzamin zdany za pierwszym razem dzięki panu Darkowi.Jarosław Brodziak

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.08.2020

Rafał M ....k ip: 5.173.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam wszystkim Dario OSK - nauka jazdy Lublin.Atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, bardzo dobra atmosfera i organizacja, bardzo dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2017

n .........a ip: 31.0.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera, uprzejmi i kulturalni instruktorzy. Profesjonalne podejście do kursanta. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.05.2017

u ......a ip: 212.182.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełny profesjonalizm.Zero stresu.Instruktorzy szkolą a nie tylko siedzą przy tobie.Na egzaminie tylko trzeba pokonać stres i zdasz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.01.2017

z ..o ip: 94.254.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera i wyrozumiałość instruktorów. Naprawdę polecam osobom które chcą przejść kurs szybko i w naprawdę super atmosferzę. Polecam z czystym sumieniem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2012

ip: 194.28.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

wspaniała szkoła. nauczy zarówno jak zdać egzamin, jak i naprawdę dobrze jeździć w przyszłości. z czystym sumieniem polecam.

Plusy

brak

Minusy

brak