OSK BRAVO (217)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.04.2024

Grzesiek Fabian

Grzesiek Fabian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs idealny! Wysokie zaangażowanie instruktorów, komunikacja dopasowana do kursanta. Widać, że celem jest wypuszczenie dobrego kierowcy, a nie statystyki. Czułem się swobodnie, bez stresu. Wiedziałem, że kurs odbędzie się o umówionej porze bez wyjątków. Stały kontakt, pomoc i zainteresowanie, aby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Byłoby zdane za pierwszym, ale stres wziął górę. Mogę pewnie wsiąść za kółko i zacząć swoją przygodę z samochodem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2024

Zofia ...n ip: 37.47.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam OSK BRAVO. Egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem, instruktorzy bardzo wyrozumiali i cierpliwi. Pokazali mi wiele pułapek egzaminacyjnych, które przydały mi się na egzaminie. Jazda z różnymi instruktorami była bardzo pomocna, ponieważ na egzaminie nie miałam aż tak dużego stresu, że pojadę z obcą osobą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2024

Kamil Rogaliński

Kamil Rogaliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkółka jazdy wybrana z polecenia przyjaciół. Bardzo profesjonalny i bez stresowy przebieg kursu, prawko zdane za pierwszym razem bez problemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.03.2024

Karolina Kołodziejczyk

Karolina Kołodziejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Bravo z Poznania. Kurs ma atrakcyjną cenę w stosunku do lokalnego rynku i odbywa się w bardzo przyjaznej, ale profesjonalnej atmosferze. Instruktorzy to profesjonaliści z poczuciem humoru co pozwala w przyjemny sposób zdobyć dawkę konkretnej wiedzy i umiejętności. Rotacja instruktorów pozwala uczyć się od kilku osób co daje szeroki obraz i na niektóre aspekty można spojrzeć z różnych stron co jest bardzo pomocne, a jazda kilkoma samochodami zupełnie niweluje stres związany ze zmianą pojazdu i zdawaniem egzaminu na zupełnie nowym samochodzie, w którym siedzisz po raz pierwszy. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2024

Olga B ......... ip: 188.33.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam OSK Bravo! Egzamin zdany za pierwszym razem, sympatyczni i wyrozumiali instruktorzy a jazda z różnymi instruktorami pomogła mi przyzwyczaić się do różnie pracujących samochodów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.02.2024

Alicja S S-t ip: 213.156.110.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam OSK Bravo :-) Wystarczyły 2h jazd doszkalających aby nabrać pewności siebie przed samym egzaminem. Instruktor bardzo sympatyczny, kompetentny, i doświadczony - otrzymałam kilka praktycznych wskazówek, których nie otrzymałam w innej szkole jazdy przez cały kurs. Jestem przekonana, że bez tego nie udałoby mi się zdać egzaminu. Jeszcze raz bardzo dziękuję i polecam z czystym sumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2024

Agnieszka Basiewicz

Agnieszka Basiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole OSK Bravo. Dobry kontak telefoniczny, nie bylo problemu z dostosowaniem grafiku. Wszyscy instruktorzy mili, cierpliwi, profesjonalni ale najbardziej polecam Pania Monike i Pana Macieja. Dziękuję za kurs, mila atmosfere, pelna kulture. Pozdrawiam serdecznie Agnieszka

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2024

Agnieszka Przybylska

Agnieszka Przybylska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkółke, bardzo miłe i cierpliwe podejście z strony instruktorów. Zdałam za pierwszym razem :D

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2024

Natalia Kierepka

Natalia Kierepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam!!! Egzamin zdany za pierwszym razem :) super atmosfera, bardzo profesjonalni instruktorzy. Zajęcia ustawione pod nasze potrzeby. Jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam :D Natalia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2024

Dawid Kamin

Dawid Kamin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Bravo! Wspaniałe przygotowanie do egzaminu praktycznego i zdane za pierwszym razem :) Bardzo dobre podejście do kursanta i dostosowanie do jego potrzeb. Jazdy z doświadczonymi instruktorami - z panem Mariuszem, panem Sławkiem i panią Moniką, pozwoliły mi bardzo dużo się nauczyć, a do tego wszystko w przemiłej atmosferze! Bardzo dziękuję i jeszcze raz polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.02.2024

Natalia Bulikowska

Natalia Bulikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs był świetny! Zaczynając od kursu online (na którym mi zależało) do egzaminu teoretycznego, przez dobrą organizację zajęć i kontakt z instruktorami, fajnym kursem pierwszej pomocy, kończąc na świetnym przygotowaniu do egzaminu praktycznego. Bardzo dobra wiedza instruktorów, nie tylko pod względem znajomosci przepisów, ale także przewidywania tras egzaminacyjnych (pani Monika pokierowała mnie dokładnie tę samą trasą, którą miałam na egzaminie, wiedząc tylko o której godzinie będę miała egzamin). Bardzo dziękuję wszystkim instruktorom!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2024

Jana Niedroszlańska

Jana Niedroszlańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Bravo! Słyszałam same dobre opinie o tej szkole jazdy, i to się sprawdziło - egzamin zdany za pierwszym razem. Miejsce rozpoczęcia jazd mogłam sobie wybrać sama. Instruktorzy znają się na swojej pracy i są bardzo mili. Nigdy nie było problemu, żeby poćwiczyć coś konkretnego dodatkowo. Grafik też jest bardzo elastyczny, pracuję w tygodniu, więc mogłam jeździć wieczorem i w weekendy o godzinach, które mi pasowały. Cena kursu również jest bardzo przyjemna. Ocena 6/5! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.02.2024

Joanna Łukasiewicz

Joanna Łukasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Bravo. Instruktorzy znają się na swojej pracy, są cierpliwi, mili, odpowiadają na wszystkie pytania. Zawsze można się dogadać co do miejsca rozpoczęcia jazd, tak żeby było nam wygodnie. Nigdy też nie było problemu jeśli chciałam pojechać na łuk lub poćwiczyć parkowanie - zajęcia są ustawione pod nasze potrzeby. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.01.2024

Patrycja R .......k ip: 37.47.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak dla mnie to najlepsza Szkoła Jazdy w Poznaniu . Egzamin zdany za pierwszym razem. Super atmosfera . I profesjonalni instruktorzy. Pozdrawiam i dziękuję . Patrycja

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.01.2024

Aga Hetmann

Aga Hetmann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy OSK Bravo. Wybierając szkołę sugerowałam się opiniami i w tym przypadku absolutnie się nie zawiodłam - profesjonalni a przy tym bardzo mili instruktorzy, dzięki którym bez problemów zdałam egzamin. Myślę, że ocena 5.0 jest jak najbardziej słuszna!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2024

Ernest Rutkowski

Ernest Rutkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli prawko w Poznaniu, to tylko i wyłącznie w Bravo. Spośród wielu OSK trafiłem chyba na najlepszą szkołę, cierpliwi oraz przyjaźni instruktorzy, dobry stan techniczny aut oraz egzamin zdany za pierwszym razem, to już mówi wiele o poziomie jaki prezentuje OSK Bravo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2024

Hubert Kubicki

Hubert Kubicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Bravo. Instruktorzy cierpliwi z dużą wiedzą, dobra atmosfera podczas jazd i bardzo dobra komunikacja z właścicielem szkółki.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.01.2024

Jaazz Abulgasem

Jaazz Abulgasem
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Polecam szkołe jazdy Bravo, wiele cennych wskazówek się dowiedziałam, kursanci też byli bardzo cierpliwi oraz wyrozumiali i to właśnie pomagało w nauce.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2023

Martyna Lala

Martyna Lala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w przemiłej atmosferze. Bardzo polecam OSK BRAVO, pracują tu super instruktorzy, którzy przekazali mi wszystko co potrzebowałam, by zdać egzamin za pierwszym razem. Pan Sławek, właściciel szkółki jazdy zawsze nastawiony pozytywnie na potrzeby klienta i bezproblemowo da się ustalić teminy jazd, jak i miejsce, z którego nam najwygodniej zacząć jazdy:))

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2023

Тамила Фещенко

Тамила Фещенко
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK BRAVO. Instruktorzy P. Monika i P. Sławek bardzo dobrze przygotowują kursantów do egzaminów. Wesoła i luźna atmosfera. Jestem bardzo zadowolona i zdałam za pierwszym razem egzamin praktyczny i teoretyczny. Serdecznie dziękuję za kurs.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.11.2023

Nina Piłat

Nina Piłat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, największym atutem jest kilku instruktorów którzy uczą podchodzić do problemu z różnych perspektyw. Cierpliwi, zabawni i profesjonalni! Zdane za 1 ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2023

Natalia Szreder

Natalia Szreder
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła,wspaniali instruktorzy-cierpliwi i wyrozumiali. Dużym atutem jest przemierzanie tras egzaminacyjnych wielokrotnie podczas jazd. Zdane za 1 razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.10.2023

Sysia Len

Sysia Len
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cóż mogę powiedzieć ? Najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu,ich profesjonalizm na najwyższym poziomie. Każdy z czwórki instruktorów to złoty człowiek potrafi odgonić stres w ułamek sekundy. Nauka jazdy w tym teamie to najlepsze co mogło mnie spotkać. Dziękuję☺️ Egzamin oczywiście zaliczony bezbłędnie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.10.2023

Zuzanna Głowacka

Zuzanna Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyszłam na jazdy doszkalające po kursie ukończonym w innej szkole jazdy. Byłam absolutnie straumatyzowana i bałam się jeździć, a po jazdach w Bravo udało mi się nabrać pewności siebie i zdecydowanie poprawiłam swoje umiejętności. Świetne, zindywidualizowane podejście do kursanta, polecam bardzo serdecznie!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2023

Marcin Dłużewicz

Marcin Dłużewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Bravo! Egzamin zdany za pierwszym razem. Instruktorzy byli bardzo pomocni!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2023

Nasta Maciuk

Nasta Maciuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cieszę się że wybrałam osk Bravo, obydwa egzaminy zdałam za pierwszym razem, do teorii przygotowywałam się w domu z materiałów szkoleniowych oraz testów, co jest bardzo wygodne podczas studiów i pracy. Dodatkowo możliwość rozpoczęcia jazd w moich okolicach. Jazdy miałam w bardzo luźnej miłej atmosferze, głównie z Mariuszem i Moniką. Instruktorzy chętnie wyjaśniali wszystkie moje wątpliwości i pytania. Na egzaminie praktycznym czułam się pewnie i dobrze przygotowana. Polecam serdecznie❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2023

Yaroslav T .......v ip: 85.221.149.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

polecam wszystkim OSK Bravo, bardzo miło było mieć lekcji z takimi instruktorami, egzamin był zdany z pierwszego razu, bardzo dziękuje

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2023

Agnieszka S .....k ip: 37.47.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam OSK BRAVO! :) Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny - za pierwszym razem, bezbłędnie! Jeździłam głównie z Mariuszem, ale miałam też jazdy z Moniką oraz Sławkiem. Każdy z nich był bardzo zaangażowany, odpowiadał na zadawane pytania, rozwiewał wszelkie wątpliwości, atmosfera była zawsze swobodna i bezstresowa :) Uczą przede wszystkim jak jeździć, a nie tylko jak zdać egzamin. Fajnie, że z każdym z instruktorów jeździ się inną Kia Rio, dzięki czemu wyczucie po raz pierwszy samochodu egzaminacyjnego było bardzo proste. Wielkie dzięki! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2023

Monika Nowak

Monika Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera na jazdach i egzamin zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem bezbłędnie :) Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.07.2023

Olena U .... ip: 31.0.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!Szkoła naprawdę jest profesjonalna,super instruktorzy, egzamin zdany za pierwszym razem ????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak