OSK ALFA

 354 opinie w tym 259 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK ALFA
ul. Starokościelna 4
41-400 Mysłowice

Kontakt

32x xxx xxxPokaż numer
50x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@oskalf....Pokaż adres

Opis

Od 2002 r. dokładamy wszelkich starań by nauka jazdy nie była nudna. By bezpiecznie wprowadzić Was w świat motoryzacji.Szkolenie teoretyczne prowadzimy w Systemie SPS (System Profesjonalnego Szkolenia). Więcej informacji na jego temat znajdziesz na stronie systemsps.plProwadzimy szkolenie na najbardziej nowoczesnym symulatorze, sprawdzonych i niezawodnych samochodach Toyota Yaris.Mamy już 20-sto letnią tradycję, szkolimy solidnie i z poczuciem humoru. Posiadamy dobrze wyszkoloną i fachową kadrę, odpowiednie zaplecze techniczne i multimedialne, posiadamy własne sale wykładowe. Dysponujemy 5 pojazdami przystosowanymi do nauki jazdy, nasze pojazdy marki Toyota to takie same modele jak na egzaminach, dysponujemy również własnym oświetlonym placem manewrowym.Posiadamy CERTYFIKAT z ECODRIVINGU. Od 1 stycznia 2015 r. kandydaci na kierowców, którzy zdają egzamin praktyczny, są przez egzaminatorów oceniani za swoje umiejętności w zakresie ekojazdy.Zależy nam na Tobie nie tylko w trakcie trwania kursu, zależy nam również na Twoim zdrowiu i życiu gdy staniesz się kierowcą. Wybór dobrej szkoły to polisa na życie!Zawsze aktualny terminarz kursów znajdziesz tutaj:http://osk-alfa.eu/oferta/terminy-kursow/Więcej informacji o nas znajdziesz na stronie internetowej http://osk-alfa.eu/ oraz na naszej stronie na Facebooku http://facebook.com/oskalfaeu.

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. ks. Bednorza 19, 40-384 Katowice

tel: 501411881

Katowice

Instruktorzy

Wiesław Wyszkowski

Rufin Włodarczyk

Radosław Mrozowicz

Jan Cebula

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

2450 zł

ul. Starokościelna 4

WIĘCEJ Kurs dla osób, które zdały państwowy egzamin teoretyczny w WORD
4 godzinne szkolenie z I pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny praktyczny

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2600 zł

ul. Starokościelna 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin wykładów w tym szkolenie z I pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne, Specjalny

3200 zł

ul. Starokościelna 4

WIĘCEJ Ekspresowy - część praktyczna realizowana w 2 tygodnie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Alicja F ....r ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do kursanta i bardzo miła obsługa. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Nikodem P ......... ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mili pracownicy, dobra obsługa, przystępna cena. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwier W .....k ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wszystko tak jak bym tego oczekiwał

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Ekaterina D .....a ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie tę skołe!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Joanna H .....k ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo rzetelne przygotowanie teoretyczne i praktyczne. Instruktor miły i profesjonalny, a przede wszystkim cierpliwy. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina C .....s ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie, miła atmosfera i bardzo dobre podejście instruktora do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Dorota P ........k ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny ośrodek, cierpliwi instruktorzy :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin C .....a ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrze przygotowane wykłady i świetni instruktorzy. Bardzo polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Kamil W .....k ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, szkoła jazdy dobrze przygotowuje do egzaminów, miła atmosfera oraz obsługa.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin .....a ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła polecam wszystkim.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Ewa L ..i ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super! Profesjonalne podejście. Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz Z ....c ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem niezwykle zadowolony zarówno z jakości wykładów, jak i z zajęć praktycznych. Miła atmosfera, bezstresowe, indywidualne podejście do kursanta, świetny sposób przekazania wiedzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Radosław O .....a ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maksymilian R ....k ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolony z wyboru tej szkoły. Polecam ;)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Karolina K ...n ip: 83.22.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciej P ........i ip: 91.216.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Łukasz S .....k ip: 31.183.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła. Polecam.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Daniel D ........l ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, profesjonalni, cierpliwi, uprzejmi wykładowcy i instruktorzy, super zaplecze techniczne, bardzo dobre samochody. Jednym słowem GORĄCO POLECAM!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Lucyna H ......k ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Ciekawe wykłady, fantastyczne podejście do kursanta i miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena B .....k ip: 83.22.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z kursu na kategorię B. Super atmosfera, ciekawe wykłady, wszystko solidnie prowadzone. Jeśli chodzi o instruktora to bardzo polecam Pana Rufina - cierpliwy, punktualny, miły i przede wszystkim potrafi przekazać dużo wiedzy. Polecam z czystym sumieniem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartłomiej S ........k ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor bardzo miły, wszystko tłumaczy i pokaże jak trzeba, mimo pandemii kurs został zrealizowany w szybkim czasie, naprawdę polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub K ...... ip: 83.7.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do szkolenia.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia M ......a ip: 91.218.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w mieście. Super wykłady prowadzone profesjonalnie. Jazdy też super instruktor Pan Rufin, nie mogłam trafić lepiej, mega cierpliwy wszystko dokładnie wytłumaczone jeśli trzeba to nawet kilka razy. Dziękuję za wszystko i polecam ALFE każdemu kto chce się nauczyć jeździć!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartosz P .........k ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs jest nieznacznie droższy, ale jak najbardziej wart swojej ceny. Miły instruktor, dobry stan samochodów i elastyczność co do godzin jazd.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Szczęsna

Anna Szczęsna
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 08.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

SUPER WYKŁADY, ŚWIETNA ORGANIZACJA, PROFESJONALNY INSTRUKTOR

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bozena N ......a ip: 46.134.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wyklady z teorii prowadzone bardzo zrozumiale,obrazowo i z poczuciem humoru.73/74egzamin????.Instruktor pan Jan najlepszy i bardzo cierpliwy.Polecam goraco ,chce zaznaczyc ze nigdy wczesniej nie siedzialam za kółkiem????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Witkowski

Mateusz Witkowski
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 27.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy spełniła wszystkie wymogi jak i oczekiwania, przyjazna atmosfera na zajęciach i wyrozumiali instruktorzy jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena K ......k ip: 188.146.76.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko w jak najlepszym porządku

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech R ...k ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.01.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor podczas moich jazd był bardzo miły do mnie, nawet jak robiłem pewne rzeczy źle, lekcje z teorii były bardzo przyjazne i atmosfera nie była napięta. Egzamin wewnętrzny to była tylko formalność z tą szkołą :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Agnieszka L ......a ip: 89.64.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy :) Wspaniali ludzie i super atmosfera. Podejscie instruktorów do kursantów na najlepszym poziomie. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak