OSK "21"

 185 opinii w tym 141 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK "21"
ul. Wrocławska 27 (MPoint)
59-220 Legnica

Kontakt

Opis

NAJLEPSZA LOKALIZACJA, NAJLEPSZE SZKOLENIE!
LEGNICA CENTRUM MPOINT, Wrocławska 27

Zapraszamy serdecznie na nowoczesne kursy kat. A, A2, B i nowość - B na skrzynie automatyczne oraz B Fiat 500 lub B Alfa Romeo Mito!

ZDAJ EGZAMIN SAMOCHODEM, KTÓRYM UCZYSZ SIĘ JEŹDZIĆ!
FIAT 500 i Alfa Romeo Mito Z MANUALNĄ SKRZYNIĄ BIEGÓW
LUB MERCEDES SLK Z AUTOMATYCZNĄ SKRZYNIĄ BIEGÓW

ZDAJ EGZAMIN NA KAT. A i A2 NASZYMI MOTOCYKLAMI!

Wspaniała, cierpliwa, wyrozumiała i uśmiechnięta kadra.

Wspaniale maszyny szkoleniowe - Toyoty Yaris, Mercedes SLK r171, Audi TT II 3.2 quattro S-tronic, Fiat 500, Alfa Romeo Mito, Yamaha MT-07, Suzuki Gladius.

Szkolenia na napędach: przednim, tylnym oraz 4x4.

Szkolenia na manualnych i automatycznych skrzyniach biegów.

Nowy, profesjonalny i bezpieczny plac manewrowy.

Kursy ekspresowe, weekendowe i indywidualne.

Szkolenia motocyklowe - kat. A i A2

Z nami możesz przećwiczyć wszystkie manewry na placu WORDu.

Nauka wychodzenia z poślizgu i trening bezpiecznej jazdy przy użyciu trolei i talerza.

Indywidualne podejście do każdego kursanta.

Nielimitowana teoria.

Przyjazna atmosfera.

Nowoczesna i klimatyzowana sala wykładowa.

Materiały dydaktyczne i egzaminy wewnętrzne w cenie.

Wiele ciekawych akcji i niespodzianek podczas kursu.

Zniżki na odzież motocyklową.


ZAPISY:
Telefonicze: 668-328-905 - odbieramy telefony i smsy przez całą dobę.
BIURO CZYNNE:
PONIEDZIAŁEK - PIĄTEK 11:00-17:00
ul. WROCŁAWSKA 27, MPoint

Jeśli pasuje Ci inna godzina, zadzwoń, przyjedziemy.

Po aktualności zapraszamy na: facebook.com/OSK21
lub na www.osk21.com.pl
Oraz na instagram/prawko21

Do zobaczenia na kursie :)
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Daniel Rusin - kierownik OSK21, wykładowca

Aneta Szpyrka

Paweł

Łukasz

Piotrek

Mariusz

Sebastian

Paweł

Ernest

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2099 zł

28.04.2021

ul. Wrocławska 27 (MPoint)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena jazdy doszkalającej:
-> dla naszych kursantów - 100 zł
-> dla kursantów z innych ośrodków - 110 zł

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2099 zł

ul. Wrocławska 27 (MPoint)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena jazdy doszkalającej:
-> dla naszych kursantów - 100 zł
-> dla kursantów z innych ośrodków - 110 zł

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2079 zł

2099 zł

28.04.2021

ul. Wrocławska 27 (MPoint)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris, Alfa Romeo Mito, Fiat 500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena jazdy doszkalającej:
-> dla naszych kursantów - 70 zł
-> dla kursantów z innych ośrodków - 80 zł

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2499 zł

ul. Wrocławska 27 (MPoint)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Mercedes SLK R171)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena jazdy doszkalającej:
-> dla naszych kursantów - 90 zł
-> dla kursantów z innych ośrodków - 100 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Gabriela O .........a ip: 31.0.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta, możliwość spróbowania swoich sił na różnych autach, ciekawe wykłady, wspaniali instruktorzy- z całego serducha polecam Anetkę i Piotrka. Bardzo miło wspominam czas kursu, polecam!!:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Tomasz B ....z ip: 78.131.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalni instruktorzy!!! Nauczą wszystkiego!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Aniela S .....a ip: 31.11.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam ten Ośrodek Szkolenia Kierowców! Głównie wybrałam tę szkołę ze względu na bardzo dobre opinie, wszystkie pozytywne opinie są w 100% prawdziwe i można im zaufać! Teoria była omówiona bardzo dokładnie i szczegółowo a jednocześnie nie była nudna i nie było Ani chwili na "przyśnięcie" dzięki czemu teoria została zdana za 1 razem, a w domu nauki nie było dużo, gdyż wszystko zostało omówione na wykładach! Z części praktycznej wielkie brawa dla instruktorów - mega wyrozumieli oraz sympatyczni! Każdy kursant jest traktowany indywidualnie, poświęcą Ci tyle czasu ile potrzebujesz! Dodatkowo traktują Cię jak przyjaciela/rodzinę! U mnie część praktyczna niestety zdana za drugiem razem, gdyż za 1 stres mnie zjadł, przez co nie podołałam. Za drugim razem podeszłam już z większym spokojem dzięki czemu zdałam bezbłednie i to dosłownie! Wszystko zawdzięczam wspaniałej instruktorce Anecie! Jeśli się wahasz pomiędzy ośrodkami to wybierz OSK21, a na pewno się nie zawiedziesz!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna S ........ ip: 5.173.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy OSK21. Instruktor z powołania, wspaniały nauczyciel - uczy i wymaga, elastyczny, konkretny, pomocny - Sebastian. Dziękuję i polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Victoria G .... ip: 31.0.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy na świecie!❤ Zajęcia prowadzone profesjonalnie w miłej atmosferze!!!prawo jazdy zdane za pierwszym razem!!! Najlepsi instruktorzy: Daniel, Adam, Sebastian!!!!dziękuję za cierpliwość i poświęcony czas!!! Polecam w 10000%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz K ...s ip: 77.254.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz C .........i ip: 83.26.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo mili i sympatyczni ludzie, dokupiłem sobie 3 godziny które "dały mi" prawo jazdy. Po 2 nieudanych podejściach do egzaminu praktycznego i braku nadziejii że z OSK w którym zaczynałem naukę jazdy jeszcze mam szanse zdać to było to czego mi brakowało. Pozdrawiam serdecznie.

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo :) Pozdrawiamy Cię serdecznie i życzymy szerokich dróg :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamila T ..... ip: 94.254.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Legnicy, pełen profesjonalizm, super atmosfera, fajni, zabawni i cierpliwi instruktorzy. Przygotowanie do egzaminu najlepsze jakie może być.

Odpowiedź:

Dziękujemy Ci bardzo i do zobaczenia na drogach :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Barbara K ...k ip: 94.254.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wykupione tylko 5 godzin ale w tak krótkim czasie można było zauważyć wielki profesjonalizm instruktora i oczywiście wielki plus za atmosferę:) Polecam !!

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo mocno :) Pozdrawiamy i do zobaczenia :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Barbara Z ........a ip: 83.26.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo profesjonalne podejście do kursantów. Bez problemowo ustalane godziny jazd i dobrze przygotowani merytorycznie instruktorzy.

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo, cieszymy się, że się podobało :) Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sylwia L ..... ip: 94.254.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w mieście. Profesjonalne, a zarazem indywidualne podejście do kursanta. Na zajecia teoretyczne chodzi sie z przyjemiscia patrząc i słuchając jak właściciel przekazuje profesjonalnie wiedzę. Widać w tym pasje. Instruktorka Anetka mila, sympatyczna, pełna ciepła, młoda kobitka a zarazem profesjonalna i kompetentna. Potrafi psychologicznie podjąć do kursanta i pomoc mu przełamać swoj strach i obawy, jak było w moim przypadku. Dzięki OSK 21 spełnił sie moje marzenie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper P .........i ip: 31.0.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo sympatyczni instruktorzy którzy potrafią nauczyć ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Sandra S ........a ip: 217.99.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.11.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jestem mega wdzięczna dzięki Wam szłam na egzamin z pewnością siebie oraz świadomością ,że zdam. W szczególności wielkie dzięki dla mojego instruktora Sebastiana, który w 4 godziny zrobił ze mnie dobrego kierowcę oraz uporządkował moją wiedzę z nim każdy nawet najtrudniejszy manewr przychodzi z łatwością. Dzięki wielkie chłopaki.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra P ....h ip: 217.99.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cudowny czas, cudowni ludzie. Polecam każdemu z osobna, przygodna z tą szkołą będzie mi się odtwarzać za każdym razem kiedy tylko spojrzę na prawo jazdy, które już są w moim posiadaniu. Wszystko za pierwszym razem, to dzięki Danielowi i jego bezstresowej nauce teorii, oraz Panu Pawłowi, który poświecił mnóstwo cierpliwości, aby nauczyć mnie nie tyle co jeżdżenia, a pewności siebie przed kierownica. Nie żałuje, a wręcz przeciwnie polecam polecam polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Halina D .....k ip: 91.222.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.04.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam osk21 !!!:-) Jeśli ktoś chce zdać za pierwszym razem to tylko ta szkoła może to zapewnić , ponieważ posiada najlepszych instruktorów jazdy . Indywidualne podejście do kursanta , profesjonalizm , rzetelność , miła atmosfera podczas jazdy i co najważniejsze CIERPLIWOŚĆ to jest to co wyróżnia tą szkołę spośród innych szkół jazdy. W osk 21 wzięłam jazdy doszkalające po bardzo długiej przerwie i jestem MEGA ZADOWOLONA , ponieważ zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem. Ubolewam nad tym , że wcześniej nie spotkałam się z tą szkołą ,ponieważ już dawno miałabym prawo jazdy . Dziękuję bardzo OSK21 zwłaszcza mojemu instruktorowi Łukaszowi dzięki , któremu zdałam . Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :-)

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka W ...a ip: 78.10.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.10.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła cierpliwi instruktorzy, super atmosfera. Dziękuje za przygotowanie mnie do wielkiej przygody za kierownicą :) Pozdrawiam wszystkich instruktorów a szczególnie Pawła :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Piotr B .........i ip: 88.156.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.05.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałem za pierwszym razem, mogę w stu procentach potwierdzić poniższe opinie o załodze "21", świetna atmosfera zarówno na wykładach, jak i na jazdach. Zapisałbym się jeszcze raz by spędzić z nimi więcej czasu. Pozdrawiam szczególnie Anetę, Daniela, Krystiana oraz Pawła, z którymi miałem zajęcia. Są rewelacyjni w swoim zawodzie. Życzę sukcesów w dalszym prowadzeniu działalności edukacyjnej. Piotr B.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Robert S .....i ip: 83.26.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.04.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wykupilem dotychczas 4 godziny i powiem ze jestem bardzo zadowolony.Przez te godziny nauczylem sie wiecej niz przez caly kurs w innej szkole.Daniel to spokojny instruktor ktory wie co robi i ma super podejscie.Wszystko co robie zle tlumaczy i robi to z poczuciem humoru.Nie wyczulem nawet cienia zniecierpliwienia czy nerwow z jego strony a jestem na to wrazliwy.Ja osobiscie polecam szkole z czystym sumieniem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid W .........i ip: 78.8.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, szczerze polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

u ..n ip: 37.47.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła ever ! Wszystko zdane za pierwszym razem, zero stresu ! Idealnie przygotowują do egzaminu lecz nie skupiają się tylko na tym, chodzi o wyszkolenie dobrego kierowcy a nie o "odbębnienie" jazd i "wygonienie" klienta tzw. "Zapłaciłeś to nara" mega klimat, bardzo wesoło ^^ poszerzony plan o dalekie tripy ^^ genialnie ! 5 gwiazdek to mało ❤

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za miłe słowa :) Gratulacje i pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

e ...a ip: 78.8.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.12.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła wspaniała atmosfera wszystko zdane bez stresu

Odpowiedź:

Gratulujemy egzaminów :) Dzięki i pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ...j ip: 31.11.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście do klienta a do tego świetna zabawa! Bardzo przyjaźnie i miło nastawieni instruktorzy. Jazdy dodatkowe samochodami z większym kopem to mistrzostwo świata, gorąco polecam!

Odpowiedź:

Dzięki :) cieszymy się, że to była super zabawa :) Do zobaczenia :):)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Grzesiek P ...... ip: 93.105.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.11.2015
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła, najlepsza ekipa, miło spędzony czas, pięć gwiazdek to za mało :)

Odpowiedź:

Dziękujemy :) pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

l la ip: 78.8.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła mistrzów! Pełna profeska, wspaniałe podejście do kursanta i atmosfera. Lepszej szkoły nie znajdziecie :D

Odpowiedź:

Dzięki za miłe słowa :) Pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agatka : :) ip: 83.27.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.10.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

5 gwiazdek to zdecydowanie za mało, minimum to 21 :D najlepsza szkola jazdy w Lcy, z najlepsza ekipą na świecie :) dzięki Danielowi jazda samochodem to sama przyjemność ! :)

Odpowiedź:

21 to zawsze dobra liczba ;) Pozdrawiamy i dziękujemy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a .....a ip: 78.9.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.10.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Super atmosfera i interesujące wykłady. Profesjonalni i bardzo cierpliwi instruktorzy. Egzamin teoretyczny, jak i praktyczny zdany za pierwszym podejściem. Gorąco polecam!

Odpowiedź:

Gratulujemy egzaminów i do zobaczenia na drogach :) Pozdrawiamy :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

a ....a ip: 83.27.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.09.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, wspaniała atmosfera, pełen profesjonalizm! Teoria i praktyka zdane za 1 razem! Polecam!

Odpowiedź:

Gratulacje :) Dziękujemy i pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

o ..a ip: 82.160.59.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.07.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna szkoła jazdy! Egzamin zdany z pierwszym razem:) Wspaniali instruktorzy:) Zajęcia teoretyczne i jazdy prowadzone są w przyjemnej atmosferze:):)

Odpowiedź:

Dzięki :) Gratulujemy egzaminów i do zobaczenia na drogach :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a a ip: 83.7.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie wyobrażam sobie lepszej szkoły nauki jazdy! Świetna atmosfera, a przy tym pełen profesjonalizm! Instruktor jest elastyczny, świetnie tłumaczy. Zdałam za pierwszym razem!

Odpowiedź:

Gratulujemy wyników na egzaminach, dziękujemy i pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Miotła : :D ip: 188.146.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.06.2015
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera

Odpowiedź:

Staramy się ;) Pozdrawiamy :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak