O.S.K. DRIVER Bogusław Linda  (473)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2024

Klaudia Salwa

Klaudia Salwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na egzamin państwowy zostałem przygotowany wzorowo. Zero błędów. Polecam serdecznie Pana Rafała!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2024

Krystian D .... ip: 37.225.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2024

Fabian Ćwikliński

Fabian Ćwikliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, szczególnie polecam Pana Rafała, dzięki niemu zdane za pierwszym

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2023

Martyna Kot

Martyna Kot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo polecam instruktora Rafała jazdy były przyjemne, zostałam z wszystkiego bardzo dobrze przygotowana dzięki czemu egzamin nie był dla mnie straszny dziękuję za przekazaną wiedzę

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2023

Dominika Żelazko

Dominika Żelazko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, pełen profesjonalizm miła i przyjazna atmosfera a przede wszystkim dobra szkoła jazdy, dzięki czemu udało się zdać za 1 egzamin państwowy;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2023

Kamil Pondo

Kamil Pondo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera i ciekawe wykłady. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2023

Kornelia D ....... ip: 62.133.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy, wykłady prowadzone przez pana Bogusława są interesujące i na temat. Instruktorzy, a szczególnie pan Rafał bardzo wyrozumiali i punktualni, jazdy prowadzone zawsze w miłej atmosferze. Serdecznie polecam wszystkim którzy zastanawiają się jaką szkołę jazdy wybrać

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.08.2023

Gabriella Szyszka

Gabriella Szyszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetna szkoła jazdy. doświadczeni, profesjonalni, wyrozumiali i bardzo cierpliwi instruktorzy, szczególnie pan Rafał z którym miałam przyjemność przygotowywać się do egzaminu praktycznego zdanego za pierwszym razem. wykłady również ciekawe i na temat. serdecznie polecam jeśli zależy wam na profesjonalizmie i miłej, luźnej atmosferze w jednym.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.07.2023

Klaudia Siłek

Klaudia Siłek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam tutaj zajęcia doszkalające które były przeprowadzone w super atmosferze a jednocześnie profesjonalnie. Miałam jazdy z cudownymi instruktorami którzy przygotowali mnie do egzaminu na wynik pozytywny. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2023

Wioletta m mac ip: 37.225.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy wszyscy razem wzięci na 5! Lajtowe, a zarazem profesjonalne podejście do każdego kursanta :) autka bardzo zadbane , wykłady przydatne , aż chce się przychodzić :) co tu dużo mówić , załoga na medal ! Jeżeli chcesz zdać , załoga driver pomoże Ci w tym w 100%, wystarczy chcieć , dziękuje bardzo , wszystko zdane testy za 2 razem , jazda za 1. Gorąco polecam , pozdrawiam kursantka w dwupaku ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2023

Polcia Witko

Polcia Witko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco kadrę instruktorów. Jazdy odbywały się w miłej atmosferze, bez stresu. Umawianie jazd nie stanowiło problemu, zawsze udało się znaleźć dogodny termin. Godziny wyjeżdżone po trasach egzaminacyjnych, merytoryczne uwagi instruktorów i chęć uzyskania prawka przełożyły się na pozytywny rezultat egzaminu praktycznego. Dziękuję ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2023

Marteczka Kłak

Marteczka Kłak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Kursy z teorii przeprowadzane w ciekawy sposób, aby trafić do kursantów. Jazdy przeprowadzane w świetnej atmosferze, doświadczenie i wiedza przekazana mi w 100%, teoria i praktyka zdana za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2023

Nina Kopytko

Nina Kopytko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i zaangażowanie oraz wspaniała atmosfera podczas jazd. Indywidualny i dopasowany tok szkolenia do umiejętność. Świetna obsługa i kontakt.

Plusy

brak ukrytych kosztów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2023

Judyta Szwec

Judyta Szwec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, przemili pracownicy, instruktorzy zawsze pomagają, bardzo dobrze tłumaczą. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2023

Wera Tytko

Wera Tytko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco polecam auto szkołę Kowalski.Super szkoła, świetna atmosfera i pełen profesjonalizm w przygotowaniu do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2023

Jakub Maraj

Jakub Maraj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze; polecam z całego serca, rodzinna atmosfera i bardzo szybki kontakt z instruktorami, przygotowanie merytoryczne i praktyczne na najwyższym poziomie. Pan Rafał i Pan Zbigniew to wspaniali ludzie, na których można polegać w 100%. Na egzaminie praktycznym nic mnie nie zaskoczyło i zdałem za pierwszym razem. Polecam z całego serca ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2023

Magdalena Socha

Magdalena Socha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę polecam z całego serca. Pan Bogusław rewelacyjnie wykłada teorie. Tłumaczy na przykładach rzeszowskich ulic co łatwiej potem wykorzystać już podczas nauki jazdy na ulicy. Odpowiada na wszystkie pytania. Jazdy z panem instruktorem Mariuszem to była niesamowita przyjemność. Duża cierpliwość z Jego strony, indywidualne podejście, tłumaczenie do skutku, konstruktywna krytyka ale też i motywujące pochwały sprawiły, że egzamin zdałam za pierwszym razem ???? Dziękuję ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2023

Julita Perc

Julita Perc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Marzenie o prawie jazdy spełnione. Wszyscy instruktorzy są bardzo mili i rzetelni. Bardzo dziękuje za wsparcie i cierpliwość w przygotowaniu do egzaminu. Polecam zdecydowanie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2023

Diana Welc

Diana Welc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam auto szkołę Lider, potrafi bardzo dobrze przygotować do egzaminu państwowego. Panuje tu bezstresowa atmosfera sprzyjająca uczeniu się. Dzięki Wam zdałam za 1 razem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2023

Otylia Berć

Otylia Berć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jak na moje daję im w pełni zasłużone 5/5 gwizdek zasłużyli na odpowiednią ocenę pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc !

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2023

Bogna Ck

Bogna Ck
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo przyjazna, miła atmosfera spowodowała że z radością uczęszczałam na jazdy. Bardzo profesjonalne podejście wobec kursantów

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2023

Kaudia Mosek

Kaudia Mosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam wybór tej autoszkoły! ❤️ Instruktorzy są bardzo profesjonalni, cierpliwi i przy tym serdeczni. Jazdy odbywały się w przyjemnej atmosferze, bez dodatkowego stresu

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2023

Alicja Ziaja

Alicja Ziaja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam! Świetne przygotowanie do egzaminu w miłej i przyjaznej atmosferze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2023

Mikołaj Modrzejewski

Mikołaj Modrzejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2023

Malwina Sojek

Malwina Sojek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, bezstresowe jazdy miła atmosfera, zdane za pierwszym razem. Szczerze polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2023

Pati Malwik

Pati Malwik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia teoretyczne prowadzone w ciekawy sposób. Jazdy bardzo przyjemne, instruktorzy bardzo mili, przekazujący dużo wiedzy i podchodzący bardzo profesjonalnie aby dobrze przygotować do egzaminu. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.05.2023

Arek Zgredus

Arek Zgredus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna ekipa, podchodząca z pasją do codziennego prowadzenia autoszkoły. Naprawdę najwyższa jakość usług, za którą warto zapłacić. Jazdy w spokojnej i merytorycznej atmosferze, same rzeczowe SUGESTIE, więc uważam dobre przygotowanie za kluczowe. Podsumowując: bardzo serdecznie POLECAM.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.05.2023

Pola Wilcz

Pola Wilcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany w dniu dzisiejszym za pierwszym razem, bez popełnionego błędu przez cały czas jego trwania. Instruktor to bardzo cierpliwy, miły i uprzejmy człowiek. Zawsze służy pomocą i odpowiedziami na pytania, dobrze przygotowuje zarówno do egzaminu jak i do jazdy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.04.2023

Ida Janowska

Ida Janowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera. Czułam się dobrze przygotowana do egzaminu zarówno teoretycznego jak i praktycznego. Polecam :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2023

Natalia F .....k ip: 37.225.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy. Miła, przyjazna atmosfera oraz wyrozumiali instruktorzy. Polecam serdecznie!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak